Nå kan du kjøpe klærne mine

//Reklame – annonselenker
Processed with VSCO with f2 presetLIGNEDE JAKKE – NLY HER. BUKSE – NLY HER. GENSER/ BODY – NLY HER. LIGNEDE BELTE – ASOS HER.

Hallo alle mine fine♡

Det har vært veldig mye snakk om klessalg her på bloggen og det er veldig mange splittede meninger. Det er mange som vil ha klessalg her i Oslo, mens det er veldig mange som ikke vil det og at jeg heller skal selge på nett og slikt. Akkurat det skjønner jeg veldig godt, da det er flere av dere som bor andre steder i Norge. Jeg har veldig mye klær som jeg ønsker å bli kvitt, ikke fordi jeg føler det er gammelt og stygt – men fordi jeg rett og slett har lyst på noe nytt. Det er også mye jeg har tenkt til å selge som jeg har brukt masse på bilder og slike ting, da føler jeg det blir litt oppbrukt om jeg skal bruke det så veldig mye mer. Klærne er jo kjempe fine og jeg skulle gjerne behold alt selv, men det kan jeg nok ikke gjøre.

Jeg har derfor bestemt meg for at jeg kommer til å selge klærne mine på nett, eller på en app. Appen heter Tise, og jeg har fått mange tips fra dere lesere om at jeg burde selge klærne mine der. Jeg har fått opprettet meg en bruker og kommer til å legge ut klesplagg når det er noe jeg har lyst til å selge. Det ligger ingenting der nå, jeg er nødt til å ta bilder av det og slikt. Det er nok ikke lenge til, det første plagget er oppe til salgs. 

Jeg gleder meg til å se hvordan denne appen fungerer. Jeg har hørt mye bra om den så jeg har høye forventinger. Hvis du aldri har hørt om appen så kan du laste den ned i app store, den heter ”TISE”. Brukernavnet mitt er @isabelleeriksen så det er bare å følge med der! 

Selvom jeg skal selge litt klær på denne appen har jeg lyst til å ha et ordentlig klessalg. Jeg har snakket om det med noen andre som også vil selge klær, altså andre bloggere. Så vi får se om det blir noe av, oppdatert blir dere uansett babes! 

Photoshoot day – BEHIND THE SCENES

//Reklame – annonselenker

Heihei alle sammen ♡

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter en lang men ikke så lang dag med photoshoot og litt gåing i byen. Det føles ut som klokken er mye mer enn det den egentlig er, noe som plager meg skikkelig! Det begynner allerede å bli mørkt ute, og temperaturen er heller ikke noe å skryte av! Uten å tulle så har jeg vært frossen i hele dag. Jeg hadde ikke akkurat på meg de beste klærne, men så kaldt trodde jeg aldri det kom til å være. Jeg mistet både følelsen i lepper og hender, noe som gir meg enda mer lyst til å reise langt vekk herfra. Dere skal nok ikke se bort ifra at jeg plutselig er et annet sted i verden, for det er noe av det jeg ønsker aller mest akkurat nå! Vinter er ikke noe for meg, hvert fall ikke vinter i Norge.

Jeg har lenge hatt lyst til å smake på ingefær shot. Derfor gjorde jeg det for første gang i dag og jeg elsket det! Mye smak og sterke smaker er noe jeg elsker så dette kommer jeg til å kjøpe meg flere ganger. Det er også en bonus at det er veldig sunt. Det skal hvert fall drepe bakterier man har i kroppen (har jeg hørt?!) og nå som det er mye sykdom og kaldt ute skader ikke det. Tvert imot!


LIGNEDE JAKKE – GINA HER. LIGNEDE SKJERF – GINA HER. BUKSE – NLY HER

Photoshooten i dag gikk også veldig greit! Jeg gleder meg til jeg får alle bildene for jeg er ganske sikker på mange av dem ble døds fine. Fotografen jeg tok bilder med Idag er også kjempe flink, han heter Stephen! Vi holdt på i flere timer så det er jo heller ikke rart jeg ble utrolig kald, men det var helt klart vært det. Man må lide litt for fine bilder!

Vi hadde ikke noe fast location og gikk egentlig bare litt rundt i byen og knipset bilder der det passet seg. Neste gang vi tar bilder skal vi faktisk planlegge en hel del mer og ta litt mer annerledes bilder. I dag ble litt mer casual!


Sorry, men jeg måtte bare ta med dette bildet.. Jeg klarer fortsatt ikke forstå at dette er en ekte gris! Ushh.. 

LIGNEDE JAKKE – GINA HER. LIGNEDE SKJERF – GINA HER. BUKSE – NLY HER

Vi stakk innom «Jul i vinterland» som ligger på Nationaltheatret. Jeg har hatt lyst til å dra dit helt siden det åpnet og endelig fikk jeg muligheten. Det var så utrolig koselig og nok en gang fikk jeg litt julestemning! På kvelden når det er litt mørkere ute er nok enda koseligere, jeg får prøve å ta turen en gang til. På kvelden!

Nå skal jeg varme meg og slappe av litt hjemme, jeg har nesten ikke sovet i natt og våknet i dag tidlig av noe skikkelig bråk! Naboen driver nemlig å pusser opp, noe som ikke er så veldig bra for min søvn og døgnrytme. Jeg jobber jo best om kvelden og natten så det å sove litt lenge om morgenen er gull verdt for meg. Uansett, ha en fin dag videre babes! Vi blogges senere. Love you all ♡

BLE JEG AKKURAT SVINDLET?

Hallo alle sammen♡

Nå er jeg egentlig ganske nervøs og ikke minst irritert. Jeg ble akkurat oppringt fra et nummer jeg ikke aner hvem er! Jeg pleier som regel ikke ta telefonen når ukjente ringer meg, men denne gangen valgte jeg å ta den av en eller annen grunn. Det som ble sagt i telefonen var at de ringte fra et eller annet sted (fikk ikke med meg fra hvor) og skulle ha meg til å bekrefte eller avkrefte et kjøp jeg liksom hadde gjort på en nettside til flere tusen kroner. Jeg begynte å stusse med en gang, for jeg har ikke kjøpt noe på nett idag. Jeg ble også nervøs for at noen kanskje har brukt mitt kort til å handle på nett, noe som heller ikke er umulig.

Denne ”damen” som jeg pratet med på telefonen skulle ha meg til å si en pin kode, noe jeg heldigvis ikke gjorde og spurte heller om hvor hun ringte fra. Det var da jeg skjønte at dette bare var tull. For det jeg fikk til svar ga virkelig ikke mening, og jeg skjønte fort at jeg ikke pratet med en ordentlig dame. Det går nemlig an å forfalske telefon samtaler, slik at mange tror det er ekte. Jeg skjønner godt at mange blir lurt av dette og ender med å bli svindlet. Hadde jeg ”svart riktig på spørsmålene” hadde jeg sikkert blitt rundlurt jeg også.

Jeg la på telefonen med en gang, søkte opp nummeret og det viser seg at dette nummeret er hemmelig. Jeg prøvde faktisk å ringe nummeret opp igjen, da kom det opp at nummeret ikke er i bruk. Så dette var helt klart et forsøk på svindel! Nå er jeg bare skikkelig redd for at jeg faktisk kan bli svindlet fordi jeg tok telefonen, er det noen som har noe greie på dette? Nummeret som ringte meg var +47 39 34 22 16. Så hvis dette ringer deg, ikke ta den! Jeg syntes sånne ting er skikkelig ekkelt og jeg skjønner ikke hvordan slike mennesker får tak i mitt nummer. Dette har nemlig skjedd flere ganger og det er ofte at veldig rare nummer ringer meg. 

Jeg har sluttet å fjerne hår fra kroppen

Hallo alle mine fine♡

Akkurat nå er jeg faktisk på trening! Jeg er skikkelig stolt av meg selv og det er faktisk andre gang denne uken jeg er på trening. Nå skal jeg virkelig fortsette med dette og gjøre det til en del av hverdagen min. Jeg hadde nok aldri klart dette helt alene og jeg er heldig som har en kompis som trener med meg! Senere i kveld skal jeg kanskje ut å spise med noen jenter, jeg er fortsatt litt usikker på om jeg rekker det. Jeg krysser fingrene for disse jentene virker veldig hyggelig. Jeg har nemlig aldri møtt dem før, men som jeg alltid har sagt er jeg veldig åpen når det kommer til å bli kjent med andre!

Noe jeg har lagt merke til i det siste er faktisk hvor lenge siden det er jeg har shavet meg haha.. Jeg har ikke shavet kroppen min på flere uker og jeg bryr meg heller ikke. Nå på vinteren har jeg ingen grunn til å fjerne hårene på kroppen min, for hvorfor skal jeg? Single life haha! På sommeren klarer jeg ikke gå rundt med hår på kroppen og shaver så å si hver eneste dag! Jeg skal ærlig innrømme at jeg syntes det er deilig å la være! Det går så mye fortere å dusje samtidig slipper jeg å plastre bena mine etter jeg dusjer. Jeg kutter meg jo alltid når jeg shaver og det er så sinnsykt irriterende.

Nå skal jeg fortsette å trene, akkurat nå går jeg på tredemølle med høy musikk på ørene. Det er overraskende deilig, men litt kjedelig i lengden. I dag er det leg day – ønsk meg lykke til!

Disse er jeg avhengig av

Hallo alle mine fine♡

Jeg er en av dem som er avhengig av å ha på TV i bakgrunnen når jeg gjør forskjellige ting. Da ender det alltid med at jeg setter på en serie fra Netflix og lar det stå. Jeg ser selvfølgelig på det også og finner fort ut av om det er en serie jeg liker eller om det er en serie jeg ikke liker. Jeg har fått meg et par favoritt serier som det alltid ender med at jeg ser flere ganger når jeg ikke har noe annet å gjøre. Single life, yes! 

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne noe man virkelig vil se på og syntes er underholdene, derfor tenkte jeg å komme med noen tips til serier som jeg elsker og rett og slett nesten er avhengig av! 

Modern Family – Dette må være et av de morsomste seriene jeg noen gang har sett. Har du aldri sett dette før anbefaler jeg deg virkelig til å se det, du kommer seriøst til å bli avhengig. Serien er en humor serie som handler om en familie som egentlig gjør veldig mye vanlige ting og grunnen til at det meste er morsomt er nok fordi man kan relatere seg til noe av det som skjer. 

Gossip Girl – Denne serien har jeg vel sett ferdig sånn fem ganger, det er nesten litt flaut å si. Det har vært en favoritt lenge og det jeg elsker ved denne serien er at det handler om tenåringer og drama i USA. Dramaet som foregår i denne serien er ekstremt og jeg håper på ingen måte dette er realiteten noen steder, for det hadde vært helt sykt! 

The 100 – Denne sitter jeg faktisk å ser på akkurat nå. Jeg har sett den en gang før, men jeg bar måtte sette den på igjen. Serien handler om fremtiden og at mennesker har levd oppe i verdensrommet fordi det ikke var mulig å leve på jorden lenger. Etter 100 år i verdensrommet bestemmer dem seg for å teste ut om det er mulig å leve på jorden igjen og sender ned 100 ungdommer for å se om de overlever. Det viser seg at det har levd mennesker på jorden hele tiden, det blir krangling, krig, kjærlighet og det skjer ting virkelig hele tiden.

Prison Break – Denne serien elsker jeg vel egentlig mest på grunn av skuespillerne haha.. De er veldig flotte! Serien handler om en mann som er blitt satt i fengsel på grunn av et drap han ikke har begått. Broren prøver gjør noe kriminelt bare for å bli satt inn i det samme fengselet for så å bryte seg ut med broren. Det skjer masse på veien og det blir flere fengsel besøk andre steder i verden. Det at det faktisk også finnes steder med slike fengsler som vises i serien er helt sykt, for det finnes vel? Litt usikker, men jeg tror det. Like gale mennesker hvert fall. 

Orange is the new black – Denne serien handler også om fengsel, bare at det gjelder kvinner! Denne serien er også utrolig spennende og den handler om en biseksuell kvinne som blir satt inn for smugling av narkotika. I dette fengselet er også mange andre kvinner blant annet eksen til hovedpersonen. Det er både drama, krangling og litt humor. 

Har du sett noen av disse seriene før? Isåfall, hva syntes du?

Større drittkjerring skal man lete lenge etter

Processed with VSCO with c1 preset

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har det helt fint og syntes faktisk det er bra det har kommet en del snø igjen. Nå ligger det masse snø på bakken her hjemme og det er så utrolig mye koseligere enn regn og ”slush” på bakken. Julestemningen blir også fordoblet, noe som ikke er så altfor dumt nå som vi nærmer oss desember. Selvom jeg hater vinteren og skulle helst hatt sommer og sol året rundt, er det et eller annet koselig med den hvite snøen overalt. 

Tidligere idag var jeg innom biltilsynet for å prøve å skaffe meg nye skilter til bilen min. Som de fleste har fått med seg har jeg vært veldig uheldig og det er noen som har stjålet bilskiltene mine! Klarer ikke beskrive hvor irritert jeg var da jeg fant det ut haha.. Hva er vitsen liksom? Jeg var innom politiet å anmeldte hendelsen slik at hvis noen andre skulle prøvd å gjort noe kriminelt eller hvis noen kjører rundt med mine skilter vet politiet at det ikke er meg. Det var enkelt og det eneste jeg manglet var å dra innom biltilsynet å fikse nye skilter. Det var hvert fall det politiet sa til meg da jeg var innom for et par dager siden. Jeg hadde fått både stempel og underskrift fra politiet om at alt var i orden slik at jeg kunne få nye skilter igjen med en gang! 

Da jeg kom inn på biltilsynet tidligere i dag var det første som møtte meg en dritsur kjerring som seriøst ikke visste hva et smil var. Det var nesten så jeg beklagde for at jeg pustet. Noe av det verste jeg vet er mennesker som er sure og grinete på andre som ikke har gjort dem noen ting. Denne damen var heller ikke den eneste der inne som var dritt lei jobben sin. Uff, for noen kjipe mennesker! Jeg ble nesten sliten av å sitte å se på dem. Spesielt når man jobber med det yrket og skal være service innstilt og blid mot kundene, kan man i det minste smile og være litt hjelpsom?

Uansett, jeg fikk beskjed om at denne lappen (anmeldelsen) jeg hadde fått fra politiet var feil og det manglet en liten opplysning. Denne damen sa da at jeg var nødt til å dra tilbake til politi stasjonen for å fikse opp i dette, noe jeg da selvfølgelig gjorde. Hos politiet fikk jeg da vite at dette kunne biltilsynet gjort uten noen som helst problemer. Gud så oppgitt jeg ble da, samtidig som jeg faktisk begynte å le sammen med politi damen. Er det mulig å være så sinnsykt maktsyk som kjerringa på biltilsynet at man sender noen vekk for å gjøre masse styr som egentlig henne kunne gjort på 123? Det endte jo da med at klokken ble alt for mye til å dra tilbake dit, ikke hadde jeg særlig lyst til det heller. Så nye skilter på bilen ble altså ikke på meg i dag. 

Flere som har dårlige historier fra biltilsynet på Risløkka? 

Beauty hacks – STØRRE PUPPER OG HVITERE TENNER PÅ 123!

– BEAUTY HACKS –

💋 Rense sminke børster – Hvis du ikke har lyst til å bruke hundrevis av kroner på spesielle såper som skal rense sminke børstene dine, kan du bare bruke helt vanlig shampoo eller balsam og vann. Dette gjorde jeg hele tiden før og det funker minst like bra. 

💋 Få større pupper på 1-2-3 – Dette har jeg faktisk blogget om før. Du kan finne innlegget HER. Det er mange ganger jeg sminker puppene slik at de skal se både større og finere ut hvis jeg bruker klær som har en utringning. Det er kjempe enkelt og det eneste man trenger å bruke er bronzer og highlighter. Trykk HER for et step by step innlegg med masse bilder. 

💋 Få hvitere tenner – Er du tom for tannbleking eller ikke liker å bruke tannbleking strips og slike ting kan du få minst like hvite tenner på mye kortere tid med bruk av et bananskall. Dette høres veldig rart ut jeg vet, men bananskall inneholder noe som gjør at tenner blir hvitere. Dette er det flere som har testet som det har funket på. Jeg har blant annet prøvd selv. Det du gjør er å skrelle bananen, tar ut eller spiser den så bruker du innsiden av skallet og gnir det mot tennene et par ganger. 

💋 God lukt i håret – Vil du at håret ditt skal lukte godt hele dagen kan du bruke din favoritt parfyme/ bodysplash og spraye på børsten din før du grer gjennom håret ditt. 

💋 For at neglelakken skal tørke fortere – Har du dårlig tid og stresser over at neglelakken skal bli tørr, ta neglene dine under kaldt vann i noen sekunder så er neglelakken tørr så å si med en gang. Du burde selvfølgelig være litt forsiktig med en gang, men den er så å si tørr etter et par sekunder under kaldt vann!  

 Processed with VSCO with c1 preset

💋 Bli kvitt kviser – Har du et par kviser du vil bli kvitt kan du bruke tannkrem på dem over natten. Det vil tørke dem ut slik at de forsvinner fortere. 

💋 For at leppestiften skal holde hele dagen – Etter at du har påført leppestiften din kan du enten ta litt dopapir og legge over leppen og klappe litt forsiktig på leppene dine før du tar vekk papiret igjen. Da vil det øverste laget av leppestiften forsvinne og den sitter mye lenger på leppene. Eller så kan du først påføre et lag med leppestift, deretter påføre litt setting pudder, så enda et lag med leppestift – da sitter fargen på leppene hele dagen. 

💋 Få vekk babyhår – Sliter du med babyhår akkurat som meg? Da hjelper det faktisk å bruke en tannbørste. Når jeg setter opp håret i en hestehale stikker det alltid opp masse babyhår, noe som ikke ser så veldig bra ut. Da tar jeg en tannbørste (ikke den jeg bruker til å pusse tennene) sprayer den med hårspray og grer babyhårene bakover! 

💋 Sterkere øyenskygge – Synes du fargen på øyenskyggen er litt dårlig pigmentert og har du lyst på enda mere farge? Da kan du enten bruke fingeren til å påføre med eller så kan du gjøre børsten fuktig slik at den tar opp enda mere øyenskygge. Dette fungerer faktisk superbra og det fungerer på alle slags pudder og highlight, ikke bare øyenskygge!

 

Hva syntes du om beauty hacksene mine? Har du hørt noe av dette før, eller prøvd noe av dette før? 

Redd for å være annerledes

//Reklame – annonselenker 

Processed with VSCO with f2 presetGENSER/ BODY – NLY HER (PÅ SALG NÅ – 99kr). BUKSE – NLY HER

Hallo alle mine fine♡

Jeg husker da jeg var ung, eller yngre. For ung er jeg enda! Da jeg var yngre var jeg redd for å ha egne meninger og redd for å skille meg ut, jeg var livredd for å være annerledes og livredd for at andre skulle syntes jeg var teit og at meningene mine var rare. Jeg skulle så gjerne ønske jeg visste at det å være annerledes kom til å bli noe alle vil om noen år. Det var akkurat som at det plutselig snudde så hadde alle lyst til å være annerledes. Nå er det liksom kult å ha egne meninger og hvert fall ha en mening om ting. Nå er det kult å være annerledes og stole på seg selv. 

På ungdomsskolen var jeg den lille jenta alle så ned på og den lille jenta som egentlig ingen brydde seg om. Derfor turte jeg aldri å si noe i grupper og jeg var redd for at alle skulle ha øynene sine på meg og syntes det jeg sa eller gjorde var rart. Jeg hadde vel egentlig aldri noen jeg kunne lene meg på i sånne settinger, noe som gjorde at jeg alltid var veldig ubekvem. Jeg skulle så gjerne ønske jeg visste hvordan det kom til å bli og jeg skulle ønske jeg turte å være meg selv. Jeg hadde jo egentlig ingenting å være redd for. Alle er forskjellige og har forskjellige meninger når det kommer til forskjellige ting. 

Nå som jeg har blitt eldre har det plutselig snudd og det å være annerledes og ha masse meninger om ting er plutselig noe alle har lyst til, inkludert meg selv. Jeg syntes det er kult å skille seg ut! Nå skjønner jeg jo ikke engang hvorfor det var så skummelt og hvorfor jeg tenkte som jeg tenkte da jeg yngre. For hvorfor er alle så redd for å være annerledes, det er jo ikke noe farlig med det? Det er kult å tørre å være seg selv, det er kult å ha egne meninger og det er kult å gjøre ting kanskje ikke alle andre gjør. 

🌸 BE WHO YOU ARE 🌸 

🌸 YOU ARE AMAZING  🌸

Uken som gikk// De stjal fra meg. Stemte alt spådamen sa? Feil med munnen min. SEX, SELVMORD, VEKT ++

//Reklame – annonselenker 

 LIGNEDE GENSER – ZALANDO HER. 

Akkurat nå:
I dag har jeg ikke gjort så veldig mye annet enn å være hjemme. Jeg har faktisk planlagt at jeg skal dra å trene etterpå! Hvor sykt er ikke det, jeg kan ikke huske sist jeg var på et treningsstudio. Så lenge siden er det! Grunnen til det er jo fordi jeg syntes det er døds kjedelig og jeg blir alltid så distrahert når det er masse mennesker rundt meg! Jeg har lyst til å finne en form for trening som jeg syntes er morsom, men det er ikke så lett. 

Ukens nedtur:
Det er noen idioter som har stjålet bilskiltene mine. Det er så sinnsykt dårlig gjort og ikke minst unødvendig! Nå er jeg nødt til å gå gjennom masse styr og få meg nye skilter bare fordi noen ikke klarer å skaffe egne. Jeg fikk heldigvis anmeldt ganske fort slik at tyvene ikke fikk gjort noe kriminelt i mitt navn, hvis det var hensikten dems. Som det helt sikkert var! Hvorfor ellers skal man stjele bilskilter? 

 Processed with VSCO with c1 presetLIGNEDE GENSER – ZALANDO HER. 

Ukens høydepunkt:
Jeg har endelig gjort noe jeg har ventet lenge på. Jeg kan faktisk ikke huske hvor lenge og hvor mange ganger jeg har sagt at jeg har lyst til å dra til en klarsynt og bli spådd. Nå har jeg endelig gjort det og jeg er helt i sjokk. Alt det hun sa stemte! Det er både skremmende og skikkelig kult at det finnes folk som klarer å lese andre og rett og slett vet ting om deg ingen andre vet. 

Ukens tanke:
Jeg er glad for at jeg vokste opp da jeg gjorde og ikke nå. Da jeg var liten hadde vi ikke sosiale medier og slike ting noe som gjorde at jeg heller var ute å lekte og hadde ingen ”bekymringer” når det kom til sosiale medier, gaming og slike ting. Det må da være slitsomt å være opphengt i det så tidlig? Jeg liker sosiale medier, misforstå meg rett. Det er jobben min – men at små barn har begynt å bli avhengig av spill og sosiale medier som dem ikke er gamle nok til engang syntes jeg er litt dumt og trist! 

Ukens irritasjon:
Jeg føler ikke jeg får gjort det jeg virkelig har lyst til. Jeg har lenge tenkt på at jeg har lyst til å reise jorda rundt og oppleve masse ting før jeg slår meg til ro med barn og familie. Jeg tør ikke dra alene selvom det også frister. Det kommer nok ikke til å skje og det eneste som faktisk stopper meg fra å reise i dag er en reisepartner. Kan ikke noen bare ha lyst til akkurat det samme som meg haha.. Etter at jeg skrev innlegg om at jeg ville reise, men mangler noen å reise med har jeg fått noen meldinger på blant annet Instagram (isabelleeriksen_) DM om at jeg kan bli med på tur. Det frister veldig å bare ta sjansen å si ja, men det er jo selvfølgelig litt skummelt. Jeg får se hva som skjer, reising må det uansett bli! 

Ukens antrekk:


LIGNEDE BELTE – GINA HER. GENSER – NLY HER (PÅ SALG NÅ).  BUKSER – NLY HER.

 LIGNEDE GENSER – ZALANDO HER. STRØMPER – GINA HER. LIGNEDE SKO – NLY HER.

Ukens mest leste innlegg:

32 KJAPPE – SEX, RYKTER, KYSSET JENTER +++

DETTE ER GALT MED MUNNEN OG KJEVEN MIN

UKENS SPØRSMÅL – MIN FUCKFRIEND? NÅR HADDE JEG SEX SIST? HVOR MYE VEIER JEG? SELVMORD +++

NY VIDEO – SPÅKONE + POLEDANCE!! – Helt sykt..

Hallo alle mine fine♡

Da var det søndag og endelig klart for ny video på YouTube kanalen til Martine og meg. I går var vi på messe i Lillestrøm og det eneste begge hadde lyst til var å bli spådd. Det fikk vi gjort og begge to er mektig imponert som du ser i videoen. Vi prøvde oss også på poledance, noe som faktisk er sinnsykt vanskelig selvom det ser lett ut haha.. 

Jeg håper du har lyst til å abonnere på kanalen vår, den kan du finne HER. Gjerne lik videoen om du syntes den var bra, gjerne lik om du syntes den ikke var bra også! Vi liker tomler opp. 

Enjoy♡