Beauty hacks – STØRRE PUPPER OG HVITERE TENNER PÅ 123!

– BEAUTY HACKS –

💋 Rense sminke børster – Hvis du ikke har lyst til å bruke hundrevis av kroner på spesielle såper som skal rense sminke børstene dine, kan du bare bruke helt vanlig shampoo eller balsam og vann. Dette gjorde jeg hele tiden før og det funker minst like bra. 

💋 Få større pupper på 1-2-3 – Dette har jeg faktisk blogget om før. Du kan finne innlegget HER. Det er mange ganger jeg sminker puppene slik at de skal se både større og finere ut hvis jeg bruker klær som har en utringning. Det er kjempe enkelt og det eneste man trenger å bruke er bronzer og highlighter. Trykk HER for et step by step innlegg med masse bilder. 

💋 Få hvitere tenner – Er du tom for tannbleking eller ikke liker å bruke tannbleking strips og slike ting kan du få minst like hvite tenner på mye kortere tid med bruk av et bananskall. Dette høres veldig rart ut jeg vet, men bananskall inneholder noe som gjør at tenner blir hvitere. Dette er det flere som har testet som det har funket på. Jeg har blant annet prøvd selv. Det du gjør er å skrelle bananen, tar ut eller spiser den så bruker du innsiden av skallet og gnir det mot tennene et par ganger. 

💋 God lukt i håret – Vil du at håret ditt skal lukte godt hele dagen kan du bruke din favoritt parfyme/ bodysplash og spraye på børsten din før du grer gjennom håret ditt. 

💋 For at neglelakken skal tørke fortere – Har du dårlig tid og stresser over at neglelakken skal bli tørr, ta neglene dine under kaldt vann i noen sekunder så er neglelakken tørr så å si med en gang. Du burde selvfølgelig være litt forsiktig med en gang, men den er så å si tørr etter et par sekunder under kaldt vann!  

 Processed with VSCO with c1 preset

💋 Bli kvitt kviser – Har du et par kviser du vil bli kvitt kan du bruke tannkrem på dem over natten. Det vil tørke dem ut slik at de forsvinner fortere. 

💋 For at leppestiften skal holde hele dagen – Etter at du har påført leppestiften din kan du enten ta litt dopapir og legge over leppen og klappe litt forsiktig på leppene dine før du tar vekk papiret igjen. Da vil det øverste laget av leppestiften forsvinne og den sitter mye lenger på leppene. Eller så kan du først påføre et lag med leppestift, deretter påføre litt setting pudder, så enda et lag med leppestift – da sitter fargen på leppene hele dagen. 

💋 Få vekk babyhår – Sliter du med babyhår akkurat som meg? Da hjelper det faktisk å bruke en tannbørste. Når jeg setter opp håret i en hestehale stikker det alltid opp masse babyhår, noe som ikke ser så veldig bra ut. Da tar jeg en tannbørste (ikke den jeg bruker til å pusse tennene) sprayer den med hårspray og grer babyhårene bakover! 

💋 Sterkere øyenskygge – Synes du fargen på øyenskyggen er litt dårlig pigmentert og har du lyst på enda mere farge? Da kan du enten bruke fingeren til å påføre med eller så kan du gjøre børsten fuktig slik at den tar opp enda mere øyenskygge. Dette fungerer faktisk superbra og det fungerer på alle slags pudder og highlight, ikke bare øyenskygge!

 

Hva syntes du om beauty hacksene mine? Har du hørt noe av dette før, eller prøvd noe av dette før? 

74 kommentarer

Siste innlegg