Ukens spørsmål

Reklame | Nelly, ideal of sweden

SKINN BUKSER – HER

LIGNENDE SKO – HER

LIGNENDE JAKKER – HER

________________________________________________

♡ DU SPØR, JEG SVARER ♡

 

Hvilken norsk YouTuber liker du best og minst?

Som dere vet så ser jeg veldig lite på norske YouTubere. Jeg har ingen favoritt eller en spesiell YouTuber i Norge jeg ikke liker så dette var et veldig vanskelig spørsmål. Jeg har jo mange venner som driver med YouTube og jeg syntes alle sammen er veldig flinke så de er mine favoritter.

Hvis du skulle vært med på et tv program igjen nå, hva ville det vært?

Hmm, kanskje bloggerne eller skal vi danse. Men jeg vet egentlig ikke om jeg vil gjøre noe slik tv enda 🙂

Hvilken ”type” jente var du på skolen?

Jeg var den stille som bare satt der og ikke sa noe.

Eldste og yngste du kunne ligget med?

Jeg liker best eldre gutter så ganske mange år eldre enn meg selv. Yngste må nok være et år yngre enn meg selv eller to år yngre.

Når begynte du med sminke?

Jeg begynte ikke ordentlig med sminke før på vgs. Men startet litt med maskara osv på ungdomsskolen.

Har du noen gang lurt på eller vurdert at du er lesbisk?

Ikke egentlig, jeg har alltid visst at jeg er hetero. Har jo så klart tenkt tanken, men har funnet ut ganske fort at jeg ikke er lesbisk eller bifil. Selvom jeg har utforsket med jenter før! Jeg kunne aldri vært kjæreste med en jente.

Savner du å bo med familien din?

Litt. Jeg savner å ha noen rundt meg. Det kan jo bli litt kjedelig og ensomt å bo alene, men det er mest av alt veldig deilig!

Hva liker du å gjøre når du ikke driver med ”jobb”?

Være med venner, se på serie, sove og bare slappe skikkelig av.

Følger du med på Paradise Hotel i år? Hvem heier du på?

Jaa, jeg ser på. Heier egentlig ikke på noen.

Har du noen gang gjort noe du angrer på?

Jaja, flere ganger. Men det er ingenting jeg sitter å tenker på hele tiden jeg skulle ønske jeg ikke gjorde!

Hvordan er livet om dagen?

Livet stråler om dagen. Kan ikke klage! Selvom dager kan være kjipe innimellom.

Hvor er denne jakken fra, sykt fin?

Tusen takk. Kjøpte den i en random butikk i London, så jeg aner ikke. Men har funnet noen lignende:

LIGNENDE JAKKE – HER

LIGNENDE JAKKE – HER

LIGNENDE JAKKE – HER

Hva syntes vennene dine om at du er kjendis?

Jeg tenker ikke på meg selv som en kjendis og det gjør heller ikke mine nærmeste venner. Det er deilig! Venner eller bekjente derimot merker jeg vil ta ekstra mange bilder eller ber meg hilse til folk osv.. Det er koselig det altså, men det er bra mine nærmeste ikke gjør det haha.

Har du noen gang vært utro eller har noen vært det mot deg?

Jeg har aldri vært utro. Jeg har jo bare hatt 1-2 ordentlig kjærester! Jeg vet faktisk ikke om noen av mine ekser var utro mot meg, men jeg tror ikke det, haha.

Når har du bursdag?

10. november. Da blir jeg 23.

Har du noen i kikkerten nå? Noen gutter du snakker med?

Hmm, kanskje!

Hva bruker du til å redigere bildene dine?

Jeg bruker som regel bare VSCO og redigerer alt lys og legger på filter der. Det hender jeg bruker Perfect365 om det er en selfie eller nærbilde av ansiktet mitt.

Hva er en typisk Isabelle Eriksen replikk?

OMG, SERR, LIKSOM.. Hhaha! Sier det hele tiden, uten at jeg tenker over det selv. Dårlig vane!

Hvem fra din sesong av ph har du mest kontakt med?

Har egentlig kun kontakt med Martine, Sofie, Andrea og dem. Mange bor jo ikke i Oslo og da blir det vanskelig. Det er faktisk ikkenoe drama med noen da 🙂

Var du flink på skolen?

Ja jeg var egentlig det. På vgs ble jeg litt lat..

KULE LIGNENDE BUKSER – HER

KULE LIGNENDE TOPPER – HER

 

♡♡♡

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

80 talls party – Antrekk

Reklame | Nelly

KULE LIGNENDE BUKSER – HER

KULE LIGNENDE TOPPER – HER

 

Woho, god fredag mine babes! Jeg stikker nå på 80 talls fest tema hos Nellie og jeg gleder meg masse. Jeg prøvde så godt jeg kunne å kle meg slik dem gjorde for ca 40 år siden og jeg syntes jeg klarte det ganske greit. Da var det jo masse farger og slikt så jeg tenkte dette settet passet perfekt. De andre har gått litt mer inn for det, haha. Vi skal kose oss, håper dere har en nydelig fredag og start på helgen! Love you all❤️

Dette visste du ikke om Paradise Hotel

Selvom det nå er hele 2 år siden jeg var med på Paradise Hotel så er det mange som lurer på hvordan det er å være med der. Noe jeg skjønner veldig godt! Før jeg hadde vært med lurte jeg også på hvordan alt fungerte. Det er masse som skjer bak kamera som man ikke får se på TV, og det er veldig interessant.

Disse innleggene har jo vært veldig populære vært år, men det er alltid noen nye som begynner å se på Paradise Hotel eller noen nye som leser bloggen min. Jeg tipper du ikke visste alt dette om Paradise Hotel:

Bilderesultat for isabelle eriksen paradise hotel bilder

 

DETTE VISSTE DU IKKE OM PARADISE HOTEL

Paradise Hotel er egentlig ikke et hotell – Det er en privatperson som eier hele Paradise Hotel og TV3 leier det vært år for masse penger.

Middag og lunsj filmes ikke – To ganger om dagen har deltakerne noe som kalles ”offcam”. Det er når man spiser lunsj og middag og da har man ikke lov til å snakke noe om spillet. Det er alltid en som jobber i produksjonen som er ”barnevakt” og passer på at ingen snakker med hverandre eller finner på noe tull.

En parseremoni tar flere timer – På tv varer en parseremoni bare noen minutter, men i virkeligheten tar det flere timer. Derfor er det mange av jentene som går uten sko, siden det er vondt å stå med høye hæler så lenge. Vi gikk hvert fall uten sko.

Man får ikke lov til å gå hvor man vil – Det er flere timer om dagen hvor man kun for eksempel får være på rommet eller i loungen hvis det skulle komme brev eller hvis noe skjer, man får ikke gå rundt hvor man vil på hotellet hele tiden.

Når man blir sendt hjem blir man kjørt til et annet hotell – Man tar ikke første flyet hjem til Norge. Det er ofte deltakere som ryker ut er i Mexico flere dager etter. Jeg var utenfor Paradise Hotel i hele 12 dager, men det var fordi jeg skulle inn igjen!

Man får ikke snakke med hverandre når det er musikk på fest – Når det spilles musikk på fester får man ikke lov til å snakke med hverandre. Dette er fordi da er det vanskelig å høre hva man sier på tv.

Man får ikke snakke med hverandre når noen dusjer – Samme som punktet over kan det bli støy i lyden når man dusjer, og da får man ikke lov til å snakke med hverandre.

Man får ikke snakke om personlige ting eller produksjonen – Når det filmes får ikke deltakerne lov til å snakke om personlige ting som skjer hjemme eller om produksjonen. Det er strengt forbudt å snakke om folk som jobber bak settet og livet hjemme.

Telefonene ringer HELE tiden – Rundt omkring på hotellet og på hvert eneste rom er det telefoner som seriøst ringer hele tiden. Det sitter alltid noen å hører på samtalene og ser på kamera og hvis deltakerne snakker om noe ”ulovlig” eller for eksempel ligger på senderen til mikrofonene så ringer dem for å si ifra.

Det er nesten alltid noen på sync – Sync er når du ser deltakerne snakke alene til kamera og der er det nesten alltid noen. Det er ikke lov å si sync på skjermen, så alle deltakerne sier ”på tur”. Så når noen er på tur, betyr det på sync. På sync er det noen som sitter å spør om spørsmål og prøver å grave frem noe juicy, haha..

Det finnes ikke helg – Etter parseremonier på torsdager er det mandag dagen etter. Det finnes ikke helg på Paradise Hotel! Deltakerne vet derfor egentlig aldri hvilken dag det er på ekte.

Kan ikke drikke så mye alkohol man vil – Man kan ikke gå å forsyne seg av alkohol når man vil. Bartenderen kommer og går, men hvis noen blir for fulle stenges hele baren!

 

Bilderesultat for isabelle eriksen paradise hotel bilder

 

Relatert bilde

 

Bilderesultat for isabelle eriksen paradise hotel

Dette var regler blant annet vi måtte følge. Det er så klart flere ting som skjer bak kamera, men dette er nok det folk flest lurer på! Jeg aner ikke om noe av dette har forandret seg på to år, men det meste gjelder nok fortsatt.

Visste du noe av dette fra før av?

JEG PRØVER ASMR – VIDEO

 

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER

Endelig nytt hår

Reklame | Merakistudio.no, Nelly, Junkyard

Heihei alle mine fine! I dag har jeg endelig vært hos frisøren min igjen, noe som virkelig var på tide. Som dere vet har jo jeg extensions og trenger å heise håret hver 5 uke, og hver gang jeg gjør det føles det helt fantastisk. Det er så deilig! Jeg hadde også fått en ekstrem ettervekst, så den fikk vi også fikset – så nå føler jeg meg amazing!

Altså, bare sjekk den etterveksten!

Som alltid går jeg til Merakistudio som ligger ved Tjuvholmen, frisøren min heter Malene og er utrolig dyktig. Om du er på utgikk etter en ny frisør anbefaler jeg virkelig Malene hos Merakistudio.

SJEKK UT MERAKISTUDIO – HER

Hver gang jeg er hos frisøren min og skal heise håret mitt (haha, det høres så dumt ut) er jeg alltid like spent og nyskjerrig på hvor mye mitt ekte hår har vokst. Og jeg blir nesten like overrasket hver gang. I det siste har jeg jo begynt å teste ut tabletter som skal få håret til vokse enda fortere, så denne gangen var jeg ekstra spent. Malene sa faktisk at jeg har fått masse nytt hår/ baby hår, så det er jo et godt tegn.

MITT EKTE HÅR:

Til sommeren tipper jeg at jeg kommer til å ta ut alt det falske håret, men vi får se!

ETTER FRISØREN:

BUKSE – HER

SOLBRILLER – HER  MED KODEN ”ISABELLEE15” får du 15% rabatt! Gjelder på Junkyard.no

________________________________

SJEKK UT MERAKISTUDIO – HER

❤️❤️❤️

Svarer på syke rykter om meg selv

Reklame | Junkyard.no

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Akkurat nå sitter jeg hos frisøren, endelig! Jeg tenkte jeg skulle svare på noen rykter som tydeligvis har gått rundt om meg i det siste. Nå er det en stund siden jeg har skrevet et slikt innlegg, jeg tror faktisk de siste ryktene jeg svarte på om meg var på YouTube. Videoen kan du finne HER.

Jeg vil starte med å si at rykter ikke er kult i det hele tatt, dere som sprer falske rykter er ikke kule! Det er så dårlig gjort å holde på med slikt, uansett hvem det gjelder. IKKE spre rykter om andre!

DETTE HAR DERE HØRT OM MEG:

At du har operert deg flere ganger

Jeg har bare operert 1 gang.

At du driver med YouTube bare for penger

Det er ikke sant. Jeg elsker å drive med YouTube, dere som følger meg vet det. Hvis ikke hadde jeg ikke lagt ut så mange videoer som jeg faktisk gjør!

At du har ligget med en jente

Ja.

At du har en tinder bruker

Det har jeg, men den brukes ikke så ofte. Kanskje jeg burde? Haha..

At du har en hemmelig kjæreste

Nei, I wish.

At du betaler andre for å redigere videoer for deg

Feil. Det er faktisk mange YouTubere som gjør det, men det gjør ikke jeg. Hvert fall ikke enda! Mulig jeg gjør det etterhvert, men nå gjør jeg ikke det. Dere som følger meg på blant annet Snapchat vet jo at jeg redigerer masse, for jeg legger ofte ut bilder av at jeg redigerer.

At du går rundt å hooker med alle gutter på byen

Haha, nei det er ikke sant.

At du har hatt en veldig dårlig barndom

Nei, jeg har hatt en veldig fin barndom.

At du har operert mye mer enn du sier selv

Nei, har bare operert 1 gang og det er jeg åpen og ærlig om.

At du prøvde å operere leppene og derfor har du det hakket

Har egentlig alltid hatt det lille ”hakket” i leppene føler jeg, men det ble kanskje forsterket da jeg fylte leppene? Jeg aner ikke. Men dette ryktet er hvert fall falskt.

At du har jobbet stripper

Nei, det har jeg aldri.

At du er lesbisk

Jeg er ikke lesbisk. Jeg kunne aldri vært kjæreste med en jente!

At du holder på med Randulle/ Sander?

Haha stakkars Sander. Folk tror jo han holder på med alle? Jeg skjønner ikke.. Men nei, dette er helt feil!

At du er med på Paradise Hotel i år

Det er jeg ikke.

At du prøvde deg på kjæresten til bestevenninnen din

Det har jeg aldri gjort og kommer heller aldri til å gjøre.

At du ikke vil ha barn

Jeg vil ikke ha barn enda, men etterhvert vil jeg ha barn.

At du ikke fikk lov til å være med Martine og Sofie til Nice

De er der på en sponset tur om jeg ikke tar helt feil, så det var vell aldri et spørsmål om å være med haha.. Håper de koser seg masse 🙂

At læreren din var pedofil

Jeg har fortalt en liten historie om dette på YouTube tror jeg. Jeg sa ikke at han direkte er pedofil, men det var noen merkelige hendelser som skjedde. En av venninne mine gikk med en singlet og hadde et smykke ned i kløfta en dag. Da gikk denne læreren bort og putta hånda si ned i singleten for å ta opp smykket – det var sånne ting som skjedde. Det er jo ikke bra, men jeg vet ikke om han var pedofil. Til slutt fikk denne læreren sparken!

At du har fått penger for å ha sex

Det har jeg aldri fått. Har gjort det gratis, haha 🙂

At du er skikkelig stor diva

Jeg vil egentlig ikke kalle meg en skikkelig diva, men det kan godt hende jeg er det noen ganger. En liten diva, ikke en stor diva 😉

SOLBRILLER – HER  MED KODEN ”ISABELLEE15” får du 15% rabatt! Gjelder på Junkyard.no

_________________________________

Herregud så mye rart jeg fikk inn og Gud så mye rart som tydeligvis går rundt? Jeg håper virkelig at noe av det jeg fikk inn på Instagram var tull og bare noen som fant på. Jeg fikk dessverre ikke svart på absolutt alt som kom inn, men jeg svarte på det jeg føler var relativt innafor. For mye var nemlig ikke det!

Og igjen – IKKE SPRE RYKTER OM FOLK!

Dette skal jeg fremover – Masse kult!

Reklame | Nelly

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det idag? Fint håper jeg. Det er så deilig å tenke på at det begynner å bli sommer og varmt ute. Sommer og vår er helt klart mine favoritt årstider og jeg merker at det er mye enklere å stå opp om morgenen når solen  skinner utenfor vinduet! Alt blir liksom enklere føler jeg.

Processed with VSCO with c1 preset

LIGNENDE GENSERE – HER

🌸MINE PLANER FREMOVER🌸


Reise 

Jeg har allerede begynt å snakke med venner om reising og jeg gleder meg masse allerede – selvom ingenting er bestilt enda. Reising blir det uansett. Jeg elsker å reise, det gjør meg lykkelig. Det er faktisk en veldig god stund siden jeg har vært på reise, så jeg gleder meg ekstra masse. Jeg skal hvert fall en tur til LA, men også andre steder!

Hemmelige prosjekter 

Jeg har et par prosjekter jeg jobber med, men som jeg ikke kan dele helt enda. Jeg syntes det er så spennende å kunne jobbe med forskjellige ting og selskaper. Selvom jeg ikke kan fortelle dere 100% hva slags prosjekter jeg driver med har jeg lyst til å gi dere et lite hint – her om dagen var jeg i møte med Universal Music Norway!

Spa 

Det er viktig å slappe av og ta vare på seg selv oppi alt hverdags stress. Tidligere har jeg  vært utrolig dårlig på det og er faktisk nødt til å bli bedre. Derfor skal jeg begynne å gå på spa og få massasjer litt oftere! Det er så digg.

Trene 

Som dere vet så skal jeg prøve å begynne å trene. Dette har jeg prøvd før flere ganger, så vi får krysse fingrene for at jeg klarer å holde på selvom jeg er støl, sliten og lei. Det er jo det som har stoppet meg tidligere!

Ta vare på meg selv 

Som jeg nevne i to punkter over her så er det ekstremt viktig å ta vare på seg selv. Det er så mange som blir utslitt og utbrent, og det har ikke jeg noe lyst til. Derfor er det viktig for meg at om jeg blir sliten så skal jeg ta meg en pause. Jeg jobber 24/7 og er nødt til å tenke på helsen min også. Til nå klarer jeg meg heldigvis helt fint og er vandt til å jobbe mye og stresse litt – så fortvil ikke enda babes.

Kjøpe meg noe fint 

Jeg har nevnt på bloggen før at jeg er veldig flink med penger. Det vil også si at jeg er ekstremt gjerrig med meg selv også og kjøper meg sjelden noe jeg bare vil ha! Derfor skal jeg unne meg en skikkelig fin ting, som helt sikkert kommer til å være veldig dyr. Jeg ønsker meg jo faktisk en ny fin veske (vet ikke hva slags enda) og en ring fra Cartier. Den ringen er så fin, men litt dyr. Vi får se hva det blir!

Være spontan 

Jeg elsker å være spontan og bare gjøre ting uten å planlegge så mye. Da blir det også 100 ganger bedre syntes jeg, for da har man som regel ingen forhåpninger. Så spontan – det skal jeg fortsette å være!

Jobbe 

Jeg skal jobbe kjempe hardt fremover. Med både bloggen, YouTube og mine andre sosiale medier. Jeg elsker det jeg driver meg og selvom folk ikke tror det er noe jobb så er det det. Jeg ser også på det som en hobby, og det gjør det jo mye enklere å holde på med mye!

 

 

Har du noen planer fremover?

Beauty hacks – Gjør livet ditt enklere

Reklame | Nelly, junkyard

KULE LIGNENDE GENSERE – HER

LIGNENDE BELTE – HER

SKO – UTSOLGT.. De er fra Junkyard.no – MED KODEN ”ISABELLEE15” FÅR DU 15% RABATT VED KJØP OVER 500KR.

_________________________________

❤️BEAUTY HACKS

Volum i håret – Hvis du vil ha volum i håret uten masse tupering og hårspray, funker det å føne håret opp ned!

Tørket lipliner – Har liplineren din tørket og er hard? Da kan det hjelpe å varme den opp med en lighter eller fyrstikk. Da blir den fort myk og enkel å påføre.

Trøtte øyne – Hvis du har trøtte øyne og ønsker å få et litt mer ”våkent blikk”. Bruk highlighter i øyekroken, da ser øynene større og kvikkere ut!

Leppestift på tennene – Om du skal bruke leppestift er det ikke noe fint å få det på tennene. Om du vil slippe dette kan det hjelpe å ta fingeren inn i munnen, ta leppene rundt og dra fingeren ut igjen!

Fin øyenskygge – Dette er et triks jeg seriøst bruker hver gang jeg skal sminke meg med øyenskygge. Om du syntes det er vanskelig å påføre øyenskygge – bruk teip ytterst på øyet og påfør øyenskygge og eyeliner. Når du tar teipen av igjen er det nesten umulig at det blir stygt!

Baby hår – Sliter du med mye baby hår sånn som meg? Da kan det hjelpe å ta hårspray på en tannbørste og gre håret ned med denne.

 

Kunne du noen av disse hacksene fra før av?