Mine favoritt youtubere!

Som jeg har nevnt tidligere følger jeg nesten ikke norske profiler på YouTube (bare vennene mine såklart). Jeg syntes det er mye mer spennende å følge med på disse:

David Dobrik – Min all time favoritt. Jeg bare elsker denne gutten her, haha. David driver med vlogging og finner på masse syke ting med guttegjengen sin, det er så morsomt å se på. Alle videoene hans varer også like lenge 4:20, noe som er internt for røyking av hasj som de driver med tror jeg. Det er jo lovlig i California der dem bor.

Jeffree Star – Jeffree er bare rå. Han driver mest med sminke og er dønn ærlig om det er noe han liker eller ikke liker. Jeg er ikke verdens største fan av sminkevideoer, men Jeffree gjør det morsomt. Elsker også at han ikke bryr seg om folk kaller h*n for han eller henne.

James Charles – James er bare nydelig syntes jeg, og skikkelig ydmyk etter hva jeg  har fått med meg. Det digger jeg med han, han er så takknemlig! James Charles legger også ut mest om sminke, men han har andre morsomme videoer også.

The ACE Family – The ACE Family styres av et kjærestepar som nå har to småbarn. Jeg trodde ikke jeg var en av dem som skulle like å se på familie kanaler, men disse er bare skjønne. De vlogger og deler masse fra hverdagen sin.

Shane Dawson – Shane, hvor skal jeg starte? Jeg elsker han, haha. Shane er kjent for sine serier som han har laget til kanalen sin. Han har hatt serie med Jeffree Star, Jake Paul og nå holder han på med en serie om konspirasjonsteorier. Alt han gjør er bare så sykt gjennomtenkt og hardt jobbet med. Creds til han!

Alissa Violet – Det jeg digger med Alissa er at hun bare gir litt faen. Jeg syntes det er så ”deilig” å se på! Hun er egentlig også sykt morsom og legger som regel ut vlogger. Hun er litt sløv med YouTube nå om dagen, men digger fortsatt å se hennes gamle vlogger. Alissa Violet er jo ex kjæresten til Jake Paul.

Emma Chamberlain – Emma er en ung jente som akkurat har flyttet til LA. Jeg tror hun er født i 2000 eller 1999. Det jeg liker ved Emma er at hun er veldig morsom og igjen gir litt faen. Emma legger ut veldig mye forskjellig og man vet liksom aldri hva man får, noe som er kult.

Robin Birrell – Robin driver en kanal som også kjæresten Emma har en stor del i. De pranker hverandre med de sykeste, groveste prankene, noe jeg digger. Jeg elsker å se på pranks! De to gjør faktisk helt syke ting mot hverandre.

Nicolette Grey – Nicolette ble kjent fra showet DR. Phil der hun og moren var. Nicolette ble kjent som en skikkelig bortskjemt drittunge (sorry ordbruket, men det er sant haha). I starten syntes jeg også det virket slik, det var jeg ikke verdens største fan av. Men etterhvert som hun la ut flere videoer i uken syntes jeg hun virker som en veldig hyggelig jente. Hun og moren har også et kjempe godt forhold nå! Folk kan forandre seg, og det mener jeg denne jenta har gjort.

4ETG – Den eneste norske kanalen på lista, haha.. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke ante hvem disse var for noen uker siden, men Agnete viste meg dem og de er seriøst døds flinke. De finner på masse gøy!

Alle mine venner – Kan jo ikke glemme alle mine YouTube venner som jeg så klart følger med på!

Julie som liten og meg som liten – SYKT

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har det helt supert og har akkurat fått sjokk, haha. Det er jo ingen hemmelighet at Julie og jeg ligner en del på hverandre, spesielt ikke når vi begge fikser oss som den andre, eller med samme hårfarge. Men, jeg så akkurat bilder av oss hvor vi var like gamle og det var nesten litt skremmende.

Jeg har hørt enormt mange ganger at vi ligner på hverandre, men det er sjeldent man klarer å se slike ting selv. Det som også er litt rart, er jo det at vi kun har samme pappa. Når jeg setter disse bildene ved siden av hverandre skjønner jeg hva alle mener. Bare se på det her:

Ser du forskjell? Hvem er hvem?

Meg til venstre og Julie til høyre.

 

 

Jeg er usikker på meg selv..

Helt siden jeg startet denne bloggen å vokste og ble stor på sosiale medier har jeg fått haugevis med meldinger av leserne mine og jeg elsker det så klart. Noen med vanlige spørsmål, andre meldinger som er mindre hyggelige, komplimenter, men også lange livshistorier og hemmeligheter folk ikke tør å dele med andre.

Jeg syntes det er fantastisk at det er så mange der ute som faktisk føler at de kan stole på meg og snakke til meg om alt, samtidig som jeg syntes det er veldig vanskelig. Jeg får så dårlig samvittighet til alle jeg ikke rekker å svare, selvom jeg prøver så godt jeg kan og svarer så mange jeg har tid og energi til. Derfor velger jeg å skrive dette innlegget til alle mine nydelige følgere!

Det spørsmålet og ”problemene” jeg desidert får flest ganger er dette med selvtillit, usikkerhet, kroppspress og hvordan man kan føle seg bedre med seg selv. Jeg tror ”alle” inkludert meg selv syntes dette er veldig vanskelig. For jeg tror det er helt normalt og være litt usikker på seg selv, jeg er usikker på meg selv. Ingen er perfekte ! Og det er helt okei.

Det er helt vanlig å bli mer bevisst på hvordan man ser ut når man blir eldre og kommer i tenårene, men det er viktig å huske på at det er ingen fasit svar på hvordan man skal se ut. I tenårene forandrer kroppen seg ekstremt mye, man har masse hormoner og ikke minst mye å tenke på. Ikke vær så hard mot deg selv. Jeg vet at det er vanskelig og lettere sagt enn gjort, men det er faktisk det eneste man kan gjøre for at det skal bli bedre. Ikke se på ting som får deg til å føle deg dårlig, ikke gjør ting som får deg til å føle deg dårlig, ikke sammenlign deg selv med alle andre. For ingen er like, og godt er det!

Jeg skal være helt ærlig å si at det er dager jeg føler meg helt forferdelig, også er det dager jeg føler meg fantastisk. Det er så viktig å huske på at det kun er en dårlig dag, ikke et dårlig liv. Det kan helt sikkert også hjelpe å snakke med noen, enten helsesøster, venner, foreldre eller kanskje en psykolog som du ikke kjenner. Og igjen, ikke vær så hard mot deg selv! Men det viktigste av alt – gi hverandre komplimenter og dra hverandre opp, ikke ned. Bare tenk hvor lite tid du bruker på å si ”Så fin du var i dag” til en klassekamerat eller til og med noen du bare går forbi på gaten, og hvor glad denne personen blir. Det skal så lite til! ❤️

Ting jeg hater og som irriterer meg..

 

Folk på fly 

Noe av det verste jeg vet er å sitte rolig veldig lenge, noe man blant annet gjør på fly haha. Og noe som nesten er enda verre da er når folk er irriterende. Jeg er nok ikke den eneste som syntes det er irriterende med folk som snakker høyt, barn som skriker, eller folk som tar ned sete med en gang man setter seg ned på fly.

Falske mennesker 

Noe av det verste jeg vet er folk som bare er falske. Jeg har brent meg på akkurat det så utrolig mange ganger, spesielt da jeg var litt yngre. Det å for eksempel baksnakke noen for så å gå bort og være super hyggelig face2face syntes jeg ingenting om. Baksnakking generelt hater jeg!

Folk som smatter 

Uff. Får helt panikk av dette faktisk! Jeg pleide å smatte skikkelig før, jeg husker stefaren min irriterte seg veldig over det og nå skjønner jeg hva han mener.

Folk som maser

Nei er nei, uansett hva det er snakk om!

Folk som sniker 

Det er bare respektløst spør du meg, spesielt om det er små køer. Om det er store folkemengder osv er det jo litt vanskelig å holde styr på, men når man åpenbart prøver å snike med vilje er det bare frekt.

Når noen skriver navnet mitt feil 

Tro det eller ei, men noe av det verste jeg vet er når folk skriver navnet mitt feil, haha!

Kø 

Åååh jeg er så utålmodig at jeg virkelig misliker å stå i lange køer som tar 100 år. Jeg er sånn som kan droppe å dra et sted bare fordi det er lang kø.

Folk som kommer alt for sent 

Hvis jeg har planlagt å møte noen klokken 14, men så dukker dem ikke opp før nesten 1 time senere er så respektløst. Spesielt om man ikke en gang har sendt melding om at man er for sen. Da bruker man bare opp tiden til en annen, og som man kunne brukt på noe annet.

Spam 

Du vet når du får 15 mailer om dagen med bare reklame spam.. Det er så irriterende. Derfor er jeg alltid så redd for å melde meg på nyhetsbrev osv. Det hender jo til og med at jeg ikke legger merke til viktige mailer fordi det er alt for mye spam.

Myggstikk 

Trenger jeg si noe mer? Uff, jeg hater myggstikk. Jeg klør alltid til jeg begynner å blø… Ikke digg! Bra ser det helle ikke ut.

Løgnere 

Folk som lyver er ikke greit syntes jeg. Det er greit nok at man dropper å si noe for eksempel, men når man virkelig lyver til noen andre er det ikke bra! Ærlighet varer lengst.

Folk som jukser 

Jeg elske å spille spill, det er så gøy haha. Og juks er noe jeg ikke syntes er kult i det hele tatt, da føler jeg liksom ikke spillet blir ekte.

 

Er du enig? 

Jeg svarer på deres spørsmål!

♡Dere spør, jeg svarer♡

 

Syntes du det er fortjent at du har flere abonnenter enn mange som har drevet med YT lenger enn deg?

Ja, jeg syntes det. Jeg jobber ekstremt hardt med yt og syntes det er ekstremt gøy!

Er søsteren din Julie singel?

Så vidt jeg vet så er hun det.

Syntes du det er flaut å svare på spørsmål om sex?

Nei, jeg syntes ikke det er flaut eller tabu å snakke om. Det er jo helt naturlig!

Hva syntes familien din og søsteren din Julie om at du snakker åpent om sex?

Vet ikke, haha. De har ikke sagt noen ting på det.

Har du det bra for tiden?

Ja, det har jeg faktisk. Takk som spør!

Når begynte du å shave underlivet og resten av kroppen?

Jeg begynte først med hårfjerningskrem på bena, da var jeg vel sånn 14 år gammel. Så begynte jeg å shave resten av kroppen da jeg var 15 ellernoe.

Hvilket språk tok du på vgs?

Jeg tok spansk.

Kommer du til å lage flere sanger?

Hvem vet. Det er veldig mulig jeg kommer til å gjøre det! Burde jeg?

Hvor gamle er de fleste som følger deg?

De fleste tror faktisk at jeg kun har små barn som følger meg, men på statistikken min på yt er det faktisk 39% som er 18-24 år.

Har du lyst til å opere kroppen din?

Nei, det har jeg ikke tenkt på en gang. Jeg har kun silikon og kommer ikke til å gjøre noe mer.

Hvordan går det med deg og Erik?

Det går fint! Fortsatt sammen haha. Til alle som trodde det kom til å vare 1 uke.

Hva er den rareste sex stillingen du har prøvd?

Hmm jeg aner faktisk ikke. Tror ikke jeg har hatt så veldig mange rare haha.

Hvor mye lån har du på leiligheten din akkurat nå?

Nå har jeg vel et lån på 2 mill ca.

Vil du ta botox når du blir eldre?

Aner ikke, kanskje. Det er helt umulig å si nå!

Bruker du aldri BH? Man ser jo puppene dine overalt?

Bruker veldig sjeldent BH. Vil ikke si at man kan se puppene mine, bare at jeg ikke har på meg bh.

Liker du best sjokolade eller jordbær?

Jordbær, helt klart. Elsker frukt og bær!

Kan du lage flere videoer med Julie?

Ja, det kan jeg helt klart. Elsker å lage videoer med Julie.

Har du bodd i Oslo hele livet?

Ja, det har jeg. Født og oppvokst ii Oslo!

Har du noen ferieplaner?

Nei , egentlig ikke. Hadde vært deilig med en tur til varmere strøk. Også kanskje en tur til Nord Norge, hvem vet:)

Ønsker du deg barn?

Ja, men ikke nå. Det er nok flere år til jeg kunne tenke meg å ha barn.

 

 

Dette gjør meg så glad

😀 Familie og folk jeg bryr meg om – Noe av det viktigste for de aller fleste er familie og mennesker man bryr seg om. Familie er veldig viktig for meg og jeg er alltid opptatt av at de rundt meg har det bra – selvom det kanskje ikke vises så godt er det fakta. Jeg blir alltid glad når familie og mennesker jeg bryr meg om og setter pris på er samlet og har det hyggelig sammen. Elsker det!

😀 God mat – Jeg er veldig glad i mat selvom jeg ikke spiser så veldig mye. Jeg liker det meste og er aldri redd for å smake på noe nytt! Det er selvfølgelig ting jeg ikke liker og ting jeg liker. Noe som er veldig rart er at jeg ikke har en spesiell rett jeg elsker. Det kommer alltid an på hva slags humør jeg er i! Favoritten min kan være biff, salat, lasagne og veldig mye forskjellig.

😀 Hjelpsomme mennesker – Noe av det desidert verste jeg vet er mennesker som kun tenker på seg selv og ikke bryr seg om andre, noe av det beste jeg vet derimot er mennesker som faktisk bryr seg og som hjelper andre. Ser jeg noen på gaten eller en video av at noen hjelper en annen blir jeg så utrolig rørt at det er nesten så jeg begynner å gråte. Jeg har faktisk begynt å gråte av flere slike videoer, jeg blir så glad.

😀 Når sminken blir perfekt – Alle jenter vet vel hvor irriterende det kan være når sminken ikke blir som den skal. Når den da blir helt perfekt med en gang er det så utrolig deilig. Man blir på en måte lettet og glad over at det gikk som planlagt og at man ikke trenger å tenke mer på fjeset.

😀 Fine bilder av meg selv – Jeg som blogger og driver med sosiale medier er så klart veldig opptatt av bilder og at de skal se perfekt ut. Hver gang jeg har en photoshoot og tar bilder av meg selv er det flere hundre bilder som blir tatt og et par som jeg blir fornøyd med. Det hender også at jeg ikke blir fornøyd med noen bilder i det hele tatt, noe som ødelegger humøret mitt. Når jeg da har fått til et perfekt bilde i mine øyne blir jeg kjempe glad!

😀 En god film – Film og serier er noe av det beste jeg vet. Jeg har jo rundet hele Netflix og er alltid nødt til å ha på tven med enten en god film eller en serie på, uansett om jeg ser på eller ikke. Det finnes så utrolig mange dårlige filmer og det tar alltid lang tid å finne ut av hva man skal se på. Klarer jeg å finne en bra film blir jeg alltid super glad og koser meg.

😀 Ferie – Hvem digger ikke ferie? Jeg har så lenge jeg kan huske elsket å reise og dra til andre land og steder jeg aldri har vært før. Jeg elsker å utforske og gjøre ting jeg aldri har gjort før, det gjør meg lykkelig og rett og slett rik på livet og eventyr. Noe som betyr mye for meg!

😀 Nye ting – Som sagt på punktet over elsker jeg å reise og oppleve ting jeg aldri har opplevd før. Gjenstander som er nye og som jeg for eksempel har ønsket meg gjør meg også veldig glad. Det å spare opp og ønske seg noe for så å kunne gå å kjøpe det er en veldig god følelse og man føler virkelig at man har gjort seg fortjent til det!

 

Det er så viktig å tenke på de positive tingene vi har i livet! Spesielt når man har en dårlig dag eller en dårlig periode. Husk alltid på at det kun er en dårlig dag, ikke et dårlig liv!

Derfor vil jeg ikke flytte inn med Erik!!

Hey babes, åssen går det om dagen? Nesten hver eneste uke får jeg spørsmål om Erik og jeg skal flytte sammen, det er tydeligvis utrolig mange som er nysgjerrige på hvorfor vi ikke bor sammen og hvorfor vi ikke har vurdert det enda. Vi har faktisk snakket litt om det, men jeg syntes det er veldig skummelt. Da må det jo bli slik at en flytter inn hos den andre og siden jeg eier og han leier er det lettere om han flytter inn hos meg.

Leiligheten min er ganske liten og det er vanskelig å få plass til to stykker her. Spesielt med tanke på at jeg har så mye klær som jeg har haha. Jeg føler heller ikke jeg er helt klar for det. Litt tid kun for meg selv syntes jeg er veldig deilig og jeg ha lyst til å bo litt lenger helt alene! Har jo ikke bodd alene et år engang. Noe som også skremmer meg er det å eventuelt skulle kjøpe noe sammen, da er det jo krise om noe skulle gå galt. Vi er såpass mye sammen den dag i dag, så det føles nesten ut som at vi bor litt sammen allerede. Jeg syns det er hyggelig å bare være kjærester en stund også.

Noe som er helt sikkert, er det at om vi skulle flyttet sammen en gang snart så hadde dere fått vite det. Så ikke bekymre dere for det, haha!

Tanker på en søndag!

❤️ Det er morsdag i dag og jeg tenker ekstra mye på mamma. Jeg kunne faktisk ikke bedt om en bedre mamma enn min! I love you. Gratulerer med dagen til alle mammaer der ute. Og en god klem til de som ikke har en mamma.

❤️ Jeg har fått helt dilla på Vampire Diaries ,igjen. Jeg har sett det hvert fall en gang før, men likevel er det spennende og jeg føler jeg legger merke til nye ting hele tiden!

❤️ Det er så deilig å våkne opp en søndag og ikke være bakfull. Nå er det en stund siden jeg har vært ute på byen, uten noen spesiell grunn, men jeg er bare så lei alle stedene i Oslo. Det er jo liksom bare det samme hver gang!

❤️ Jeg har en nabo som alltid spiller helt sykt høy musikk, og i dag er ikke et unntak. Det er faktisk helt ekstremt høy musikk og det gjør det faktisk vanskelig for meg å for eksempel filme en YT video til dere. Jeg tør ikke gå å si ifra, for da blir jeg den irriterende naboen og jeg har på ganske høy musikk innimellom selv, haha..

❤️ Jeg vil ha en ny sofa. Dette har jeg nevnt før, men jeg har enda ikke fått sjekket ut nye sofaer. Jeg vil ha en større slik at det er plass til flere for nå kan såvidt bare jeg ligge i den. Men med liten stue er det ikke lett. Har du noen forslag til hvor de har fine sofaer, gi meg beskjed.

 

Hva er i tankene dine i dag?