Jeg svarer på deres spørsmål!

♡Dere spør, jeg svarer♡

 

Syntes du det er fortjent at du har flere abonnenter enn mange som har drevet med YT lenger enn deg?

Ja, jeg syntes det. Jeg jobber ekstremt hardt med yt og syntes det er ekstremt gøy!

Er søsteren din Julie singel?

Så vidt jeg vet så er hun det.

Syntes du det er flaut å svare på spørsmål om sex?

Nei, jeg syntes ikke det er flaut eller tabu å snakke om. Det er jo helt naturlig!

Hva syntes familien din og søsteren din Julie om at du snakker åpent om sex?

Vet ikke, haha. De har ikke sagt noen ting på det.

Har du det bra for tiden?

Ja, det har jeg faktisk. Takk som spør!

Når begynte du å shave underlivet og resten av kroppen?

Jeg begynte først med hårfjerningskrem på bena, da var jeg vel sånn 14 år gammel. Så begynte jeg å shave resten av kroppen da jeg var 15 ellernoe.

Hvilket språk tok du på vgs?

Jeg tok spansk.

Kommer du til å lage flere sanger?

Hvem vet. Det er veldig mulig jeg kommer til å gjøre det! Burde jeg?

Hvor gamle er de fleste som følger deg?

De fleste tror faktisk at jeg kun har små barn som følger meg, men på statistikken min på yt er det faktisk 39% som er 18-24 år.

Har du lyst til å opere kroppen din?

Nei, det har jeg ikke tenkt på en gang. Jeg har kun silikon og kommer ikke til å gjøre noe mer.

Hvordan går det med deg og Erik?

Det går fint! Fortsatt sammen haha. Til alle som trodde det kom til å vare 1 uke.

Hva er den rareste sex stillingen du har prøvd?

Hmm jeg aner faktisk ikke. Tror ikke jeg har hatt så veldig mange rare haha.

Hvor mye lån har du på leiligheten din akkurat nå?

Nå har jeg vel et lån på 2 mill ca.

Vil du ta botox når du blir eldre?

Aner ikke, kanskje. Det er helt umulig å si nå!

Bruker du aldri BH? Man ser jo puppene dine overalt?

Bruker veldig sjeldent BH. Vil ikke si at man kan se puppene mine, bare at jeg ikke har på meg bh.

Liker du best sjokolade eller jordbær?

Jordbær, helt klart. Elsker frukt og bær!

Kan du lage flere videoer med Julie?

Ja, det kan jeg helt klart. Elsker å lage videoer med Julie.

Har du bodd i Oslo hele livet?

Ja, det har jeg. Født og oppvokst ii Oslo!

Har du noen ferieplaner?

Nei , egentlig ikke. Hadde vært deilig med en tur til varmere strøk. Også kanskje en tur til Nord Norge, hvem vet:)

Ønsker du deg barn?

Ja, men ikke nå. Det er nok flere år til jeg kunne tenke meg å ha barn.

 

 

Dette gjør meg så glad

😀 Familie og folk jeg bryr meg om – Noe av det viktigste for de aller fleste er familie og mennesker man bryr seg om. Familie er veldig viktig for meg og jeg er alltid opptatt av at de rundt meg har det bra – selvom det kanskje ikke vises så godt er det fakta. Jeg blir alltid glad når familie og mennesker jeg bryr meg om og setter pris på er samlet og har det hyggelig sammen. Elsker det!

😀 God mat – Jeg er veldig glad i mat selvom jeg ikke spiser så veldig mye. Jeg liker det meste og er aldri redd for å smake på noe nytt! Det er selvfølgelig ting jeg ikke liker og ting jeg liker. Noe som er veldig rart er at jeg ikke har en spesiell rett jeg elsker. Det kommer alltid an på hva slags humør jeg er i! Favoritten min kan være biff, salat, lasagne og veldig mye forskjellig.

😀 Hjelpsomme mennesker – Noe av det desidert verste jeg vet er mennesker som kun tenker på seg selv og ikke bryr seg om andre, noe av det beste jeg vet derimot er mennesker som faktisk bryr seg og som hjelper andre. Ser jeg noen på gaten eller en video av at noen hjelper en annen blir jeg så utrolig rørt at det er nesten så jeg begynner å gråte. Jeg har faktisk begynt å gråte av flere slike videoer, jeg blir så glad.

😀 Når sminken blir perfekt – Alle jenter vet vel hvor irriterende det kan være når sminken ikke blir som den skal. Når den da blir helt perfekt med en gang er det så utrolig deilig. Man blir på en måte lettet og glad over at det gikk som planlagt og at man ikke trenger å tenke mer på fjeset.

😀 Fine bilder av meg selv – Jeg som blogger og driver med sosiale medier er så klart veldig opptatt av bilder og at de skal se perfekt ut. Hver gang jeg har en photoshoot og tar bilder av meg selv er det flere hundre bilder som blir tatt og et par som jeg blir fornøyd med. Det hender også at jeg ikke blir fornøyd med noen bilder i det hele tatt, noe som ødelegger humøret mitt. Når jeg da har fått til et perfekt bilde i mine øyne blir jeg kjempe glad!

😀 En god film – Film og serier er noe av det beste jeg vet. Jeg har jo rundet hele Netflix og er alltid nødt til å ha på tven med enten en god film eller en serie på, uansett om jeg ser på eller ikke. Det finnes så utrolig mange dårlige filmer og det tar alltid lang tid å finne ut av hva man skal se på. Klarer jeg å finne en bra film blir jeg alltid super glad og koser meg.

😀 Ferie – Hvem digger ikke ferie? Jeg har så lenge jeg kan huske elsket å reise og dra til andre land og steder jeg aldri har vært før. Jeg elsker å utforske og gjøre ting jeg aldri har gjort før, det gjør meg lykkelig og rett og slett rik på livet og eventyr. Noe som betyr mye for meg!

😀 Nye ting – Som sagt på punktet over elsker jeg å reise og oppleve ting jeg aldri har opplevd før. Gjenstander som er nye og som jeg for eksempel har ønsket meg gjør meg også veldig glad. Det å spare opp og ønske seg noe for så å kunne gå å kjøpe det er en veldig god følelse og man føler virkelig at man har gjort seg fortjent til det!

 

Det er så viktig å tenke på de positive tingene vi har i livet! Spesielt når man har en dårlig dag eller en dårlig periode. Husk alltid på at det kun er en dårlig dag, ikke et dårlig liv!

Derfor vil jeg ikke flytte inn med Erik!!

Hey babes, åssen går det om dagen? Nesten hver eneste uke får jeg spørsmål om Erik og jeg skal flytte sammen, det er tydeligvis utrolig mange som er nysgjerrige på hvorfor vi ikke bor sammen og hvorfor vi ikke har vurdert det enda. Vi har faktisk snakket litt om det, men jeg syntes det er veldig skummelt. Da må det jo bli slik at en flytter inn hos den andre og siden jeg eier og han leier er det lettere om han flytter inn hos meg.

Leiligheten min er ganske liten og det er vanskelig å få plass til to stykker her. Spesielt med tanke på at jeg har så mye klær som jeg har haha. Jeg føler heller ikke jeg er helt klar for det. Litt tid kun for meg selv syntes jeg er veldig deilig og jeg ha lyst til å bo litt lenger helt alene! Har jo ikke bodd alene et år engang. Noe som også skremmer meg er det å eventuelt skulle kjøpe noe sammen, da er det jo krise om noe skulle gå galt. Vi er såpass mye sammen den dag i dag, så det føles nesten ut som at vi bor litt sammen allerede. Jeg syns det er hyggelig å bare være kjærester en stund også.

Noe som er helt sikkert, er det at om vi skulle flyttet sammen en gang snart så hadde dere fått vite det. Så ikke bekymre dere for det, haha!

Tanker på en søndag!

❤️ Det er morsdag i dag og jeg tenker ekstra mye på mamma. Jeg kunne faktisk ikke bedt om en bedre mamma enn min! I love you. Gratulerer med dagen til alle mammaer der ute. Og en god klem til de som ikke har en mamma.

❤️ Jeg har fått helt dilla på Vampire Diaries ,igjen. Jeg har sett det hvert fall en gang før, men likevel er det spennende og jeg føler jeg legger merke til nye ting hele tiden!

❤️ Det er så deilig å våkne opp en søndag og ikke være bakfull. Nå er det en stund siden jeg har vært ute på byen, uten noen spesiell grunn, men jeg er bare så lei alle stedene i Oslo. Det er jo liksom bare det samme hver gang!

❤️ Jeg har en nabo som alltid spiller helt sykt høy musikk, og i dag er ikke et unntak. Det er faktisk helt ekstremt høy musikk og det gjør det faktisk vanskelig for meg å for eksempel filme en YT video til dere. Jeg tør ikke gå å si ifra, for da blir jeg den irriterende naboen og jeg har på ganske høy musikk innimellom selv, haha..

❤️ Jeg vil ha en ny sofa. Dette har jeg nevnt før, men jeg har enda ikke fått sjekket ut nye sofaer. Jeg vil ha en større slik at det er plass til flere for nå kan såvidt bare jeg ligge i den. Men med liten stue er det ikke lett. Har du noen forslag til hvor de har fine sofaer, gi meg beskjed.

 

Hva er i tankene dine i dag?

Dette må du bare se – HAHA JEG DØR!!

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har det helt supert og driver for øyeblikket å redigerer en utrolig morsom video til dere. Jeg klarte faktisk ikke stoppe å le selv da jeg så noen av disse klippene. Erik og jeg har nemlig filmet en ”Couple Yoga challenge” som kommer ut på YT i morgen eller dagen etter i morgen og jeg bare må gi dere en liten sneakpeek. Denne videoen er det virkelig bare å glede seg til!

SCREENSHOTS FRA VIDEOEN SOM KOMMER:

Altså er det mulig å være så knoll og tott? Jeg ler.. Og dere burde virkelig glede dere til denne videoen haha!

Vi blogges senere babes, husk å ta vare på alle rundt deg og behandle alle med respekt. Love you all❤️

Jeg vil kjøpe meg dette dyret!!

Hey babes, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg, jeg har hvert fall helt supert. I det siste, eller egentlig ekstremt lenge har jeg tenkt masse på å skaffe meg et dyr. Om du har fulgt meg på bloggen og i sosiale medier vet dere jo dette. Jeg har vært innom tanken på både skilpadde, hund, fisker og egentlig alt som er haha! Men det er så vanskelig.

I det siste har jeg bare hatt utrolig lyst på en søt liten katt, en innekatt. Jeg bor jo i blokk! Skal være helt ærlig å innrømme at jeg ikke har gjort så veldig mye research om det å ha en katt, derfor tenkte jeg å spørre dere. Er det noen som har katt og som kanskje kan legge igjen en kommentar eller sende meg en melding på Instagram? Hadde satt så utrolig stor pris på dette. Jeg lurer på ALT, haha..

Jeg føler det hadde blitt så utrolig koselig her om jeg hadde en katt eller bare et dyr jeg kan kose masse med! Please help me.

Haha, den ene katten til pappa og dem.. Ikke så veldig glad i kos og bilder dessverre!

Beauty hacks – Dette kan gjøre livet ditt enklere!!

❤️BEAUTY HACKS

Volum i håret – Hvis du vil ha volum i håret uten masse tupering og hårspray, funker det å føne håret opp ned!

Tørket lipliner – Har liplineren din tørket og er hard? Da kan det hjelpe å varme den opp med en lighter eller fyrstikk. Da blir den fort myk og enkel å påføre.

Trøtte øyne – Hvis du har trøtte øyne og ønsker å få et litt mer ”våkent blikk”. Bruk highlighter i øyekroken, da ser øynene større og kvikkere ut!

Leppestift på tennene – Om du skal bruke leppestift er det ikke noe fint å få det på tennene. Om du vil slippe dette kan det hjelpe å ta fingeren inn i munnen, ta leppene rundt og dra fingeren ut igjen!

Fin øyenskygge – Dette er et triks jeg seriøst bruker hver gang jeg skal sminke meg med øyenskygge. Om du syntes det er vanskelig å påføre øyenskygge – bruk teip ytterst på øyet og påfør øyenskygge og eyeliner. Når du tar teipen av igjen er det nesten umulig at det blir stygt!

Baby hår – Sliter du med mye baby hår sånn som meg? Da kan det hjelpe å ta hårspray på en tannbørste og gre håret ned med denne.