HELT SYKT

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Endelig er det Halloween igjen og tid for å skremme folk litt! Akkurat nå sitter jeg faktisk hos pappa og har vært her noen timer. De har lenge snakket om at de skulle gjøre noe crazy her på Halloween og det måtte jeg så klart få med meg! Noe jeg ikke hadde trodd er at det skulle bli så kult som det her. De har virkelig stått på og pynta og gjort det utrolig skummelt og kult!

Lilsis er hvert fall skummel i kveld!

Et dødt menneske.. Så klart ikke ekte haha! Men sykt kult lagd.

Jeg har ikke akkurat kledd meg ut i dag..

Jeg elsker jo slike tema dager, fester og når ting er gjort sånn som det her. Det er så gøy! Det morsomste er jo at folk skriker og er redde når dem kommer hit, pappa står jo i vinduet å skremmer folk. En annen ting som er super kult er alle dere som kommer for å ta bilder med meg haha.. Jeg stakk hode ut fra vinduet en gang og da gikk ryktet rundt! Bare sjekk snappen min «isabelleeriksen».

Jeg håper alle får en nydelig dag videre, koser seg med godteri og nyter siste dagen i oktober. Vi blogges senere babes, love you all ♡

På innsiden av min telefon

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg! Nå er det en god stund siden jeg har hatt et litt personlig innlegg med dere, derfor tenkte jeg å vise dere alt på innsiden av telefonen min. Telefonen er jo livet mitt og jeg føler meg helt naken uten den, derfor er den veldig personlig. Sist jeg la ut et lignende innlegg hadde jeg et annet bakgrunnnsbilde, andre folk jeg hadde snakket nylig med – alt er egentlig helt nytt haha! Jeg digger selv å lese og snoke litt i andre sine telefoner, så jeg håper du syntes det er spennende å ta en titt i min telefon.

_________________________________

Bakgrunnsbilde:

Hvor kult er ikke dette bildet? Det er faktisk noen som har laget det til meg og postet på Instagram, syntes det er så koselig at folk gjør det og tagger meg!

Mine apper og forsider:

Svarer aldri på meldinger, haha uff.. Jeg er så dårlig til det! Legg også merke til hvor mange e-poster jeg har! Hater spam.. Dør over at jeg fortsatt har tinder liggende på telefonene, bruker det så å si aldri.

Siste messenger melding:

Siste Facebook samtale var faktisk med en manager!

Samtalelogg:

Mine bestevenner på Snapchat:

Det er noen jeg måtte retusjere over da jeg ikke vet om disse personene syntes det er greit om jeg legger ut. Til alle som spør hvor mange dager jeg har med folk på Snapchat – her har dere svaret. Ingen, haha!

De siste bildene jeg tok/ På min kamerarull:

Min siste selfie:

Siste samtale jeg hadde på Instagram:

Faktisk en som har kritisert meg og slengt litt dritt før, haha! Alltid hyggelig å få slike meldinger som dette uansett, jeg setter pris på det og tar alltid i mot konstruktiv kritikk. Selvom det ikke er alltid det jeg får, men rett og slett ufine meldinger. Menmen, som sagt over her – trist å si det, men er vandt til det!

Siste screenshot:

Wohoo, jeg har blitt verifisert på Instagram!! Veldig gøy. 

_____________________________________________________

🌸🌸🌸

Det var hele min telefon i bilder! Har du noen av de samme appene, eller like mange uleste meldinger? Let me know. Husk at om det er noen innlegg du ønsker på bloggen eller noen videoer du vil se på YouTube fremover så er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg prøve å få gjort det du ønsker. Ha en nydelig dag videre babes, husk å ta vare på hverandre og være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg. Vi blogges senere, love you all♡

Slik ser jeg ut i dag – Halloween fest

Hva tror du jeg har kledd meg ut som i dag?

💫 NINJA

Ukens spørsmål

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Hva skal sangen din handle om?
Vi lager en julesang så sangen skal i hovedsak handle om julen! Jeg tror det kommer til å bli veldig bra. Gled dere!

Er du flink til å synge liksom?
Hehe, jeg vil ikke akkurat si at jeg er sånn suuper flink til å synge, men jeg er nok ikke helt tonedøv. Nå kommer jo snart sangen ut så da får dere alle sammen høre!

Hva syntes faren din om at du tok silikon? Hva sa han?
På den tiden hadde jeg faktisk veldig lite kontakt med pappa, mye dårligere kontakt enn det vi har nå så jeg fortalte faktisk ikke han at jeg tok det. Men han sa vel egentlig ikke sånn kjempe masse da jeg fortalte han det etterpå! 

Har du noen bilder av deg selv naken før du tok silikon?
Ja, men de har ingen sett og ingen skal nok heller ikke få se dem haha.. 

Hvem er alle de andre YouTuberne du skal lage sang med?
Det er meg, Stina Talling, Agnetesh, Murdrocks og Herman Dahl.

Tjener du penger på Instagram?
Jeg tjener penger når jeg reklamerer for noe bare!

Hva heter sangen dere lager?
Litt usikker på hva den skal hete faktisk! 

Processed with VSCO with c1 preset

Skjulte du for moren din at du hadde fått mensen da du fikk det?
Nei, det gjorde jeg vel ikke. Ikke så veldig lenge isåfall!

Skal du være med på Ex on the beach?
Nei!

Kan du skrive en setning av sangen din?
Neiii, dere må vente å se! Jeg gleder meg kjempe masse til å vise dere hva vi har jobbet med. Wohoo!

Kunne du laget en video sammen med en fan?
Jaaa, det har jeg faktisk lyst til. Men hvordan skal jeg eventuelt gjøre det? Forslag?

Hvis du måtte velge mellom blogg og YouTube, hva ville du valgt?
Da hadde jeg nok valgt YouTube!

Skal du ikke ha en 40k spesial på YouTube?
Jeg vet ikke, tror ikke det. Jeg vil liksom at alle videoen mine skal være spesielle!

Hvordan kom dere på å lage en julelåt?
Det var faktisk jeg som snakket om det først og hadde lyst til å lage en sang alene. Men så ble jeg og splay enige om å få med flere og få til noe morsomt med mange YouTubere! 

Hvem er din beste venn, om du kun får velge en?
Det må nok være Katrine som jeg har kjent hele livet!

Har du klint med en jente før?
Ja, mange ganger haha! 

Vil du gifte deg en gang i fremtiden?
Jeg aner faktisk ikke.. Både ja og nei! Det virker jo veldig koselig og jeg vil ha en slik stor fest, men jeg tror liksom ikke på ekteskap og at man er nødt til å gifte seg!

Hvem av de du skal lage sang med liker du best?
Hahah, liker alle sammen veldig godt. Men jeg kjenner jo best Agnete!

Hvilken linje gikk du på VGS?
Jeg gikk service og samferdsel!

Når kommer sangen ut på Spotify?
Den kommer i november faktisk. Litt usikker på akkurat hvilken dato det var, men tror det var 16. eller 17. november! Ikke så lenge til med andre ord.

Hvordan blir du når du har mensen? Får du vondt?
Jeg får egentlig ikke sånn veldig vondt og merker ikke sånn kjempe stor forskjell på kroppen! Bare at jeg får lyst på godteri og forskjellige ting, haha.

Har du noen gang tenkt på å skrive bok om livet ditt?
Nei det kommer jeg nok ikke til å gjøre. Det hadde nok ikke blitt en veldig spennende bok, men kanskje om noe annet enn livet mitt haha!

Hva skal du i dag?
I dag skal jeg faktisk på Halloween fest hos Nellie!

Hvor gammel var du da du begynte å ha ofte sex osv?
Da var jeg vel 16 år og fikk meg kjæreste!

Kan du ta DNA test?
Ja, det har jeg faktisk skikkelig lyst til. Vil finne ut akkurat hvor jeg er fra! Syntes slike ting er veldig spennende!

Er du forelsket i noen nå?
Nei, dessverre..

Hvordan har du det?
Jeg har det helt greit! Tusen takk som spør <3

Liker du ostepop?
Ja, elsker ostepop! Namnam.

🌸🌸🌸

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

Slik tjener jeg penger på YouTube og sosiale medier!

Hallo alle sammen, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Endelig er det tid for e ny video på YouTube kanalen min, en video jeg tror mange kommer til å like veldig godt. Nettopp fordi jeg vet det er veldig mange som lurer på dette. Uansett, jeg håper du liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen min, da hadde jeg blitt super glad!

CGb23u3R7-8

(TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL VIDEOEN)
 

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER

I dag skjer det

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. I dag skjer det endelig noe veldig kult som jeg kan fortelle dere og har gledet meg veldig mye til! Som de fleste helt sikkert har fått med seg så skal jeg sammen med et par andre YouTubere lage en sang og i dag er faktisk dagen vi skal i studio for å spille inn låten. Jeg både gruer meg og gleder meg veldig og er utrolig spent på hvordan dette kommer til å gå. Tenk at jeg liksom skal stå å synge til en mikrofon i dag? Det har jeg aldri gjort før, selvom jeg lenge har ønsket å lage en låt. Hvem vet? Om dette går bra, skal du ikke se bort i fra at det kanskje kommer enda en sang haha.

Ønsk meg lykke til da babes! Hvem gleder seg? Forresten så tenkte jeg å ha ukens spørsmål imorgen, så hvis det er noe du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget så skal jeg nok få svart. Jeg må godkjenne alle kommentarer som kommer inn før de publiseres, men jeg ser alt og kommer til å lese og eventuelt svare imorgen her på bloggen! 

Ellers får du ha en nydelig fredag videre, god helg alle sammen♡

Jeg reagerer til da jeg var på Paradise Hotel… FLAUT!

Hallo alle mine fine! Da var det endelig tid for en ny video på kanalen min, og denne gangen en video jeg tror veldig mange kommer til å syntes er kul og morsom å se. Jeg reagerer nemlig til da jeg sjekket inn på Paradise Hotel. Jeg må bare si det at dette var faktisk noe jeg ikke hadde lyst til og jeg er skikkelig flau, haha! Men det er vell litt av moroa. Agnete tvang meg nærmest og det endte jo opp med at jeg fikk en bra video å vise dere, så jeg klager ikke. 

Agnete ble enig om at hun skal melde seg på Paradise Hotel om denne videoen får 10 000 likes, så gå inn på YouTube å lik denne videoen, det er så gøy hvis vi faktisk klarer det! Vi lagde også en video på Agnete sin kanal, så gjerne sjekk ut den også.

fZS369LZUQo

(TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL VIDEOEN)

 

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER

Tanker, ting skjer & sykt irriterende

LIGNENDE HALS SMYKKE – HER.
 

🌸UKEN SOM GIKK🌸

Akkurat nå:
Nå er jeg bare hjemme og venter egentlig bare på at klokken skal gå. Litt senere i kveld har jeg nemlig en spraytan time så nå skal jeg endelig bli sprayet brun og fin igjen. Etter det er jeg nødt til å sette igang med å redigere video til YouTube, imorgen kommer det nemlig en ny video på kanalen min! Det er bare å glede seg for denne videoen blir forhåpentligvis veldig morsomt og bra. Jeg er hvert fall helt sikker på at mange av dere kommer til å digge denne videoen! Abonner på kanalen min HER, for å ikke gå glipp av videoene mine!

Ukens høydepunkt:
Ting skjer, og det gjør meg glad! Jeg driver jo å lager sang sammen med mange andre flotte mennesker, kanalen min vokser og jeg føler meg egentlig bare veldig bra når det kommer til meg og det jeg driver med. Av en eller annen grunn føler jeg meg bare mye bedre nå enn det jeg gjorde før! Så klart er det ting som plager og som jeg ”sliter” med, men for første gang på lenge føler jeg meg liksom bra og flink. Halo – vi er allerede over 40 k på YouTube!! På kun 3 mnd!

Ukens nedtur:
Det er kaldt, jeg sliter med døgnrytmen og klarer fortsatt ikke komme meg på den kjedelige treninga haha.. Hva er nytt? Annet enn det føler jeg egentlig ikke det har vært så mange nedturer denne uken, noe som er veldig deilig. Ingen liker vell nedturer!

Ukens irritasjon:
En ting som irriterer meg helt sykt er faktisk det at folk er så negative! Jeg er uten tull dødslei av at folk hele tiden skal tenke negativt og dra andre ned og ikke opp. Hvorfor er det egentlig sånn at man ikke unner andre noe godt? Jeg føler hvert fall noen ganger at det er slik.. Noe som er trist! Så lenge jeg kan huske har jeg skrevet og fortalt dere at man skal være hyggelig mot andre, ikke dømme og tenke så sykt negativt om andre folk. Som blogger det siste året har jeg spesielt lagt merke til dette! Jeg føler at hvis man driter seg ut eller gjør noe dumt en gang så blir det snakket masse om, men om man gjør noe bra blir det ikke en gang nevnt. Ufattelig irriterende!

Ukens tanke:
Hva skal jeg kle meg ut som på halloween? Som dere vet om du følger meg så elsker jeg tema fester og det å skulle kle seg ut og pynte seg, men jeg aner enda ikke hva jeg vil være på halloween. Jeg vil ikke være noe jeg har vært før og jeg vil ikke være noe alle andre skal være. Jeg vet jo heller ikke om jeg får feiret ordentlig halloween da jeg ikke vet om jeg får tid, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

Ukens antrekk:
Denne uken har vært veldig dårlig på outfit fronten hehe.. Enten så har jeg bare hatt på meg noe ekstremt kjedelig, eller så har jeg bare ikke fått tatt bilder! Noe som er veldig teit og dårlig, menmen.. 

LIGNENDE HALS SMYKKE – HER.

LIGNENDE RUMPETASKE – HER.

BUKSE – HER.

LIGNENDE JAKKE – HER.

BELTE – HER.

Ukens YouTube video:

np16CgxDRDM

(trykk på bilde for å komme til videoen)
 

Ukens mest leste innlegg:

Dette kan du være på Halloween!

Ukens spørsmål

Leser opp alle deres syke hemmeligheter

🌸🌸🌸

Dette skjer fremover!

🌸TING JEG GLEDER MEG TIL🌸

Sangen – Som de fleste helt sikkert har fått med seg så skal jeg lage sang sammen med et par andre YouTubere og Gud som jeg gleder meg til det. Det er virkelig i gang for fult og ting skjer, noe som gjør meg veldig spent! Jeg håper du også gleder deg masse og er spent på å høre låten vår. 

Halloween – Straks er det halloween, noe som alltid er veldig morsomt. Jeg har enda ikke fått planlagt ordentlig hva jeg skal enda da det er så sykt mye som skjer fremover. Jeg vet rett og slett ikke om jeg har tid til å feire halloween i år, men jeg skal så klart prøve å få til en lite fest! Noen tips til va jeg eventuelt kan kle meg ut som da? Jeg vil være noe unikt!

Jobb – Det er mye som skjer på jobbfronten fremover, og jeg får bare krysse fingrene for at alt går bra og etter planen. Det er sykt mye jeg har lyst til å gjennomføre og mye jeg vil planlegge så jeg er veldig spent på tiden fremover. Husk at du alltid kan kommentere eller sende meg en melding på Instagram om det er noen videoer eller innlegg du vil se fra meg fremover. Jeg ønsker jo alltid å legge ut ting dere syntes er spennende og faktisk vil se!

Trene – Som du kanskje har fått med deg om du følger meg på Snapchat så har jeg smått begynt å trene igjen, men jeg syntes det er så utrolig kjedelig. Jeg har skikkelig lyst til å trene og være flink til det, men det er ikke like lett når jeg syntes det er kjedelig. Føler jeg egentlig burde ha noe ordentlig å gjøre, ikke bare trene i studio liksom. Det blir for kjedelig for meg! Tips? Håper virkelig jeg klarer å fortsette å trene og ta vare på kroppen minn fremover. 

Være kreativ – Er det noe jeg digger og syntes er utrolig morsomt så er det det å finne på nye ting og være kreativ. Heldig som jeg er har jeg en jobb jeg kan være kreativ på og det gjør meg veldig glad! Jeg gleder meg masse til å være kreativ fremover og finne på nye ting å underholde dere med.

Bursdag – Jeg har snart bursdag, woho! Og det skal så klart feires. I år skal jeg faktisk feire bursdagen min sammen med venninnen min Nellie som har bursdag uken etter meg, det kommer til å bli så morsomt. Heldigvis er bursdagen min på en lørdag så det passet perfekt å feire på selve dagen min, det er gøy! 

Jul – En av mine favoritt tider er jula, så det er gleder jeg meg veldig til. Tiden går så utrolig fort og det er virkelig ikke lenge igjen til jul nå! Det er så koselig å feire sammen med familie og folk man bryr seg om. 

Nyttårsaften – Det er heller ikke så alt for lenge til 2018 er over. I fjor på nyttårsaften feiret jeg faktisk i eksotiske strøk på andre siden av jordkloden og det hadde vært en drøm å reise igjen i år, og det driver jeg å planlegger nå! Jeg kan ikke fortelle helt enda hvor eller hvem jeg eventuelt skal reise med, men jeg har ufattelig lyst til å ta meg en reise igjen snart. 

Se på leiligheter – Jeg elsker å sitte i timesvis på finn.no og se på leiligheter. Det er jo ikke lenge til jeg kommer til å kjøpe meg en leilighet selv (håper jeg) og det er noe jeg virkelig gleder meg til og ser frem til. 

🌸🌸🌸

Hva gleder du deg til?