Svarer på syke rykter om meg

Heihei alle mine fine, hvordan har du det i dag? Fint håper jeg. Nå er det en stund siden jeg har svart på rykter om meg og tenkte derfor det var på tide i og med at jeg veldig ofte får spørsmål og ting tilsendt som jeg ikke alltid svarer på. Nå skal jeg svare på alt dere har hørt om meg, slik at ingen går rundt og tror feil! Det er noe her jeg ikke vil svare på enda og ting jeg mener er litt privat så jeg hadde satt pris på om alle har forståelse og respekterer det.

Først må jeg også bare si at det å spre falske rykter ikke er noe kult i det hele tatt, uansett hvem og hva det gjelder. Om du noen gang har gjort det så slutt med det. Falske rykter er noe av det verste jeg vet og er ikke hyggelig for den personen det gjelder!

Dette har dere hørt om meg:

 

At du holder på med Erik Sæter

Hvem jeg holder på med og ikke har jeg nevnt vil skal være hemmelig enn så lenge. Håper dere forstår det! Grunnen til dette er fordi jeg ikke vil dele sånne ting så tidlig fordi man ikke alltid vet om det blir bra eller ikke 🙂

At du er bifil eller lesbisk og at det er derfor du ikke vil si hvem du holder på med

Det stemmer ikke.

At du har hatt sex med folk som er 50+ år gamle

Har aldri ligget med noen som er 50+.

At den du dater er Vidar Villa

Dette ryktet har faktisk gått rundt helt siden jeg var med i musikkvideoen hans haha. Som jeg har sagt før så er Vidar og jeg bare venner! Slutt med rykter nå folkens, man kan faktisk være venner med det motsatte kjønn.

At du har tatt sprøyte i leppene og silikon

Jeg har fylt leppene før og silikon har jeg. Nå er det over et år, nesten to år siden jeg har gjort noe med leppene!

At du har begynt å snuse igjen

Vil ikke si at jeg har begynt å snuse igjen, men har tatt en snus her og der dessverre.

At du egentlig er veldig sjenert i virkeligheten

Jeg er det.

At du drikker alkohol nesten hver dag

I det siste har det blitt ganske mye drikking, men ikke hver dag! Nå som det er sommer er det jo digg å ta et glass vin ute i solen, men jeg drikker meg ikke full så ofte.

At du har hatt sex med mange kjendiser

Har ligget med noen kjendiser ja.

At du liker YT bedre enn blogging

Det er sant. Men elsker begge deler!

At du har piercing i nippelen

Det har jeg ikke. Tror jeg aldri kommer til å tørre det haha.

At du er sykt bitch

Det vil jeg ikke si. Jeg syntes ikke det! Har fått høre mange ganger at folk trodde jeg var det, men er veldig hyggelig når de møter og snakker med meg.

At du røyker 

Jeg røyker ikke fast, men har prøvd røyk og har festrøyket.

At du har forandret deg veldig fra de gamle YT videoene dine

Hmm, nei jeg føler hvert fall ikke det. Alle forandrer seg jo og lager forskjellige videoer hele tiden!

At du tok silikon fordi du var usikker på deg selv

Det stemmer jo litt det.. Har skrevet mye om dette før.

At du får penger for at folk kan ha sex med deg

Nei aldri har det skjedd.

At du er verdens beste forbilde

Aww, tusen takk. Det er veldig hyggelig å høre! Men jeg vil ikke si at jeg er det. Et godt forbilde for meg og det jeg vil være er ikke perfekt. Jeg gjør feil, og syntes det er viktig å vise at ingen er perfekte og gjør feil.

At du er rik og tjener veldig mye penger

Jeg er ikke rik.

At du bruker søsteren din Julie for klikk og visninger

Feil. Julie vil selv være med på videoer og spør meg om å filme osv! At seerne mine digger videoene vi lager sammen er bare en bonus!

At du har ligget med en som er homo

Det er ikke sant.

At du har skremt små barn og ikke er som du er på kamera

Haha det er ikke sant i det hele tatt. Jeg har aldri skremt små barn? På kamera er jeg så klart mer gira og energisk, men det er alle – tro meg!

 

❤️Husk å ikke spre falske rykter babes❤️

Legg gjerne igjen en kommentar med spørsmål og rykter, så svarer jeg i kommentarfeltet.

Alle kan være kjærester – VLOGG

Reklame | Nelly

 

KJOLE: https://my.nelly.com/link/click/93338
SOLBRILLER: https://my.nelly.com/link/click/93339

Spilte fotball med en verdensmester

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Akkurat nå er jeg på vei fra noe utrolig spennende. Jeg har nemlig vært å spilt litt fotball (haha) med Anders som faktisk har vunnet VM i triksing i fotball.

Altså shit! Vi filmet til han sin YT kanal, så den videoen må dere bare se! Det blir nok en veldig morsom video 😉 Jeg ble helt svett, men må si jeg ble imponert over at jeg i det hele tatt traff ballen. Jeg er usikker på akkurat når videoen kommer ut, men skal så klart dele den her på bloggen og mine andre kanaler når den tid kommer!

Nå er jeg på tur hjem og skal begynne å redigere en video tenkte jeg, også må jeg få i meg noe mat for det har jeg ikke klart i dag.. Vi blogges senere babes, husk å ta vare på alle rundt deg! Love you all❤️

Ukens spørsmål

♡ DU SPØR, JEG SVARER ♡

Pleier du å ha få nakenbilder av gutter?

Nei egentlig ikke. Har fått noen, og syntes helt ærlig ikke det er så kult haha.

Har du noen gang hatt selvmordstanker?

Ikke sånn at jeg virkelig har hatt lyst til å drepe meg selv, men har hatet livet og har flere kjipe dager. Tenker uansett at det blir bedre! Det gjør det alltid.

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om deg og Martine Lunde?

Vi har svart så mye på det begge to så nå er vi vell egentlig bare litt over det.

Har du noen falske venner? Eller har hatt?

Jeg har hatt det, men nå har jeg veldig gode venner. Har jo lagt merke til at mange folk jeg kjente før som jeg ikke har vært noe særlig venn med har tatt kontakt igjen nå som jeg er offentlig person! Har få veldig gode venner, og det er slik jeg vil.

Hvem var du på date med?

Det kommer jeg ikke til å si nå. Jeg har jo sagt før at jeg vil dele når jeg er klar og vet 100% hva som skjer.

Kunne du lagd en porno video for 3 millioner kroner?

Det tror jeg ikke. Hvert fall ikke med ansiktet mitt, haha.

Vet du at det er gutter som ser på kanalen din?

Det er noen vet jeg, men flest jenter!

Har du prøvd snus? Hva syntes du om folk som snuser?

Ja, jeg snuste før. Jeg bryr meg ikke om hva andre folk gjør sånn sett 🙂

Når legger du deg vanligvis?

Det varierer veldig. Pleier bare å legge meg når jeg blir trøtt! Jeg styrer jo dagene mine selv, noe som er veldig deilig. Men det pleier å bli ganske sent, sånn 2-3 pleier jeg å sovne.

Hva gjør du når du kjeder deg?

Det er sjeldent jeg kjeder meg, men syntes det er veldig deilig å ikke ha noe å gjøre og kjede meg litt. Tror det er veldig sunt å kjede seg innimellom!

Når fikk du din første fan? Husker du første gang du ble stoppet på gata?

Jeg husker faktisk første gangen noen stoppet meg for å spørre om bildet. Det var etter første episoden jeg var med på Paradise Hotel.

Hvor gammel var du når du tok din første tatovering?

Jeg var 17 år. Anbefales ikke. Gjorde det uten at foreldrene mine visste det!

Hva betyr det at en video blir ”demonitezed”?

Det betyr at videoen ikke får ha annonse pauser slik at man ikke kan tjene penger på den. Enten fordi man snakker om noe som er ille, har noe sykt i videoen osv. Jeg syntes det er mange videoer som blir demonitized uten grunn.. Kjipt!

Hvorfor bruker du parykk noen ganger når du har fint hår fra før?

Fordi jeg syntes det er kult med litt forskjellige hårfarger. Elsker å variere!

Har du fått deg dyr enda? Hva slags dyr vil du ha?

Neii, men har litt lyst samtidig som jeg ikke vet om jeg vil. Har jo tenkt på skilpadde, men nå har jeg veldig lyst på en liten kattunge. De er så søte!

Tips til hvordan man kan slå opp med kjæresten?

Oj jeg aner ikke. Det kommer jo litt an på hvorfor man vil slå opp, men kanskje møt personen og snakk med dem og fortell hvordan du føler deg.

♡♡♡

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

PRIDE – slik ser jeg ut

Wohoo, HAPPY PRIDE 💙🧡💜💚💛❤️ I dag skal jeg feire PRIDE i Oslo, jeg gleder meg som en liten unge. Har aldri vært med på dette før! Jeg skal faktisk være med på flåte i toget sammen med Splay. Det blir så bra! Jeg vlogger i dag så det er bare å glede seg til den kommer ut. Ha en nydelig dag babes, love you all!

Så meg selv plutselig helt naken

Reklame | Dittpreg.no

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Er det egentlig sommerferie fra skoler allerede? Jeg har ikke aning på når det pleier å være ferier lenger, jeg føler dere som går på skolen har ferier hele tiden haha. Det følte jeg riktignok ikke da jeg selv gikk på skolen. Det er bare å nyte det mens dere kan, for snart er det ikke like mye ferie!

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal straks begynne å sminke meg, for i kveld skal jeg på kino. Det blir koselig! Jeg er egentlig ikke verdens største fan av kino og film. Jeg blir så lei etterhvert, men vi får håpe filmen jeg skal se i dag er veldig spennende. Jeg foretrekker jo heller serier. I går hadde jeg besøk av søsteren min Julie som var super koselig, har du fått sett videoen jeg la ut tidligere i dag? Der jeg kjøpte alt Juli ville ha, om hun gjettet prisen riktig? Hva syntes du? Om du ikke har sett den enda kan du se den HER.[/embedyt]

 

I går kom også pappa innom en tur for å henge opp noen bilder på veggen min, det trenger jeg nemlig hjelp til hehe. Det ble såå fint, og bildene er seriøst døds fine.

Bildene er fra Dittpreg.no og kan kjøpes HER. De finnes i forskjellige størrelser og farger. Dere bare må sjekke de ut! 

By Isabelle 😉

En liten morsom ting som skjedde da jeg skulle ta bilder av posterne på veggen var jo det at rammen gir utrolig mye gjenskinn, nesten så de kan brukes til speil så da jeg så bildene etterpå så jeg plutselig masse nakenbilder av meg selv, haha. Så det måtte jeg utnytte og prøvde å gjøre så det kunne se litt kult ut, det gjorde det jo ikke.. Så denne rammen er jeg nødt til å gjøre noe med. Man ser jo ikke bildene ordentlig!

Sjekk ut masse fine posters HER.

Ellers er det jo PRIDE til helgen, noe jeg gleder meg masse til. Jeg skal så klart feire i både tog og fest! Driver for øyeblikket å finner ut av hva jeg skal ha på meg til dette, for jeg vil sjokkere med masse farger og nesten litt sånn carneval look. Hvis noen har tips om hvor man kan få tak i det, så send meg gjerne en melding eller legg igjen en kommentar under her.

Vi blogges litt senere babes, husk å ta vare på hverandre og behandle hverandre bra! I love you all❤️

KJØPER ALT JULIE VIL HA – Challenge video

 

SJEKK UT KANALEN MIN – TRYKK[/embedyt] HER

Slik har det vært for meg å leve med skilte foreldre

Hallo alle mine fine <3 Hvordan har du det i dag? Jeg har det fint og skal straks dra å fikse vippene mine igjen. Shit som jeg gleder meg til det! Ellers har jeg ingen andre planer i dag enn å jobbe litt og filme et par videoer til dere. Derfor må du veldig gjerne legge igjen en kommentar i kommentarfeltet om du har video ønsker, så skal jeg få prøvd å filmet det DU vil se i dag.

Uansett, jeg tenkte å skrive litt om et tema som er veldig sårt for mange, men som jeg selv har vært gjennom. Nesten daglig får jeg meldinger og spørsmål fra folk som lurer på hvordan det har vært å ha skilte foreldre og om jeg har noen tips. Hver dag er det jo folk som går gjennom dette og jeg skjønner ekstremt godt at det kan være veldig tøft for mange. Jeg var heldig i denne situasjonen, for mange år siden.

Jeg kan jo starte med å si at foreldrene mine aldri skilte seg, for de var aldri gift, men de bestemte seg for å ikke være sammen lenger. Jeg husker ikke engang hvor gammel jeg var for jeg var så ung, men tipper jeg var rundt 6-7 år gammel. Dette husker jeg veldig lite av, noe jeg er glad for. Heldigvis var det ikke noe krangling og skriking, alt skjedde liksom veldig stille og rolig. På denne tiden var jeg jo også for ung til å skjønne hva som skjedde!

Da jeg var under 12 år bodde jeg hos mamma i hverdagene og var hos pappa noen helger og kanskje en gang i uken, men jeg tror ikke det var noe sjokk for noen at jeg likte best å være hos mamma. For der hadde jeg alle tingene mine, vennene mine (de få jeg hadde haha) og det var liksom hjemmet mitt. Mamma og jeg bodde da alene en stund helt til hun traff min stefar, som alltid har vært veldig snill og de er sammen den dag i dag. Med pappa tok det litt lenger tid, og litt flere damer til (haha) før han nå har giftet seg med stemoren min. I starten var vel ikke vi så veldig begeistret for hverandre, men nå blir det seriøst bare bedre og bedre – noe jeg så klart er veldig glad for.

Det er ekstremt mange som ikke skjønner hvordan alle søsknene mine kom fra og hvorfor mine søsken ikke er søsken, og jeg skjønner at dette kan være veldig forvirrende. Da jeg var ni år gammel fikk jeg en lillesøster som heter Julie og noen mnd senere fikk jeg også en lillebror som heter Sander. Hele livet mitt hadde jeg ønsket meg en lillesøster eller lillebror og plutselig kom det to på en gang. Pappa fikk Julie med stemoren min og mamma fikk Sander med stefaren min med bare noen mnd mellomrom. Sander og Julie er begge født i 06 – så nei de er ikke tvillinger! Noen år etter fikk pappa enda en som heter Mathias. Så jeg har til sammen tre halvsøsken, men ingen helsøsken!

Meg og lilsis Julie som små <33 So cute!

Bilderesultat for isabelle eriksen julie

Lillebror Sander <3
Bilderesultat for isabelle eriksen bror
Lillebror Mathias <3

Jeg har jo også delt på bloggen tidligere at forholdet til pappa og meg ikke alltid har vært det beste. Da jeg var litt yngre, rundt 14-18 år gammel kunne det gå flere måneder før vi faktisk snakket med hverandre og det var fordi jeg ikke hadde lyst til det. Jeg aner ikke hvorfor, det eneste jeg husker og vet er at jeg følte han aldri var der og jeg følte ikke at jeg ble inkludert eller spurt om å for eksempel være med på ferie. Men det var jo ikke så lett for han når jeg ikke var interessert i å prate! Du kan lese mer om dette HER. Så akkurat da kan jeg ærlig innrømme at det var litt kjipt med foreldre som ikke var sammen. Dette var sikkert også grunnen til at jeg aldri ble ordentlig kjent med den nye dama til pappa som nå er kona hans og som jeg er veldig glad i!

Sånn som livet er nå er jeg veldig glad for at foreldrene mine valgte å gå fra hverandre om de ikke hadde det bra sammen. Det gikk heldigvis ikke så langt at det ble mye krangling og tull, slik at de ikke orket trynet til hverandre. De har alltid vært venner i ettertid, noe som har vært veldig bra for meg tror jeg! Om to mennesker har det bedre som venner så syntes jeg man skal bestemme seg for å kun være venner. Jeg skjønner veldig godt at folk prøver så lenge som mulig når man har barn, men om det går så langt at det blir krangling og skriking hver dag tror jeg ingen har godt av det til slutt!

Bilderesultat for isabelle eriksen søster
Daddy cooool
Bilderesultat for isabelle eriksen mamma
Verdens beste mamma <3

Nå har jeg kjempe god kontakt med både mamma og pappa og snakker med begge to veldig ofte.