Bildedryss fra premierefest

Jeg er så stolt av alle vennene mine som er med på denne serien, jeg gleder meg masse til å se på videre! Love you all❤️

Dagens antrekk & planer

Heihei babes, hvordan har dere det? Nå sitter jeg på vors hos Nellie. I dag er nemlig premierefesten til «influencerne» som Nellie er med på. Og dit skal jeg! Jeg gleder meg masse, vi får se de første episodene og jeg gleder meg masse til å støtte Nellie!

Jeg digger kjolen jeg har på meg i dag. Jeg får skikkelig sommerfølelse og været er også helt fantastisk i dag! Jeg blir så glad.

Jeg håper alle får en nydelig mandag videre. Jeg kommer ikke til å drikke eller være ute lenge i dag. I morgen skal jeg opp før klokken 0700 fordi jeg har frisørtime – så ønsk meg lykke til med det, haha!

Vi blogges senere babes, love you all!

Gjør huden din klar for sommer og sol

Reklame | i samarbeid med Good for me

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det? Fint håper jeg. Jeg har det strålende og tenkte å fortelle dere litt mer om et produkt jeg har begynt å ta som jeg virkelig elsker. Jeg har i flere år gått på Betakaroten, men har i det siste brukt Betakaroten Gold fra Good for me.

Det jeg elsker mest av alt ved denne er at man kan ta to tabletter om dagen uten å sole seg, men fortsatt bli brun. Dette er vitaminer som hjelper huden med en fin, dyp og langvarig brunfarge! Det er også bra for andre ting på kroppen, men fungerer først og fremst på brunfargen.

SJEKK UT BETAKAROTEN GOLD HER

SJEKK UT GOOD FOR ME HER

 

BETAKAROTEN GOLD

☀️100% VEGANSK

☀️GIR FARGE HELE ÅRET

☀️TRYKK OG EFFEKTIV DOSE

☀️BEDRE BESKYTTELSE FOR HUDEN

Betakaroten Gold kan du nå få på 50% rabatt, hvis du trykker HER. Det er super deal!

 

Om du sliter med å bli fort solbrent eller soleksem kan dette produktet også hjelpe sykt bra. Før jeg begynte på Betakaroten slet jeg mye med solbrenthet og flass på brystet, men etter at jeg begynte med Betakroten ble det mye bedre og nå blir jeg nesten aldri rød om sommeren.

Jeg har både venner og bekjente som sliter med det om sommeren i sola og betakaroten gold har hjulpet dem flere år nå. Det digger jeg!

SJEKK UT BETAKAROTEN GOLD HER

SJEKK UT GOOD FOR ME HER

☀️☀️☀️☀️

 

Ukens spørsmål

Reklame | Nelly

LIGNENDE JAKKER – HER

 

♡ DU SPØR, JEG SVARER ♡

Tjener du og Martine Lunde fortsatt penger på deres YouTube kanal?

Ja, men det er ikke så veldig mye haha.

Er du ikke venn med Sofie Nilsen? Hun skrev at dere ikke hadde kontakt? Er det drama?

Jo vi er venner. Men ikke bestevenner og vi snakker ikke sånn kjempe mye sammen!

Hva syntes du om at Sofie røyk ut fra Paradise Hotel?

Jeg syntes det var helt greit. Sånn er spillet!

Hvem håper du vinner Paradise Hotel i år? Vet du hvem som vinner?

Jeg har hørt noen rykter om hvem som vinner, men det er ikke noe jeg har fått bekreftet og vet for sikkert. Jeg håper Thea kommer langt og kanskje vinner 🙂 Elsker hvordan hun spiller.

Er du god venn med Isabel Raad siden dere var sammen i helgen?

Vil ikke si at vi er venner, men bekjente med felles venner. Alltid hyggelig å møte på henne!

Har hørt rykter om at du holder på med noen, kan du være ærlig å svare nå?

Kommer til å dele slike ting når jeg selv ønsker! Men så rart at det går et sånt rykte rundt, haha?

Hvor mye penger bruker du i mnd?

Det er veldig forksjellig. Jeg vet egentlig ikke. Kanskje mellom 20-30 000.

Hva syntes du man burde gjøre for miljøet?

Det er så utrolig mye man kan gjøre for miljøet. Jeg skulle ønske jeg selv var mye bedre til å tenke på miljøet, selvom jeg føler jeg gjør en del. Noe man kan tenke på er jo å for eksempel droppe sugerør, pose på butikken og unødvendig bruk av slike ting. Kollektiv transport kan man ta, isteden for å ta taxi og kjøre bil. Gjør alle litt, så hjelper det mye!

Liker du best å henge med andre bloggere og YouTubere eller ikke?

Det kommer an på. Jeg er bedre venn med folk som er YouTubere enn bloggere. Men jeg syntes det er utrolig deilig og henge med vennene mine som ikke driver med det samme som meg!

Hva gjør du akkurat nå?

Akkurat nå sitter jeg i sofaen, har Gossip Girl på skjermen og skriver til dere.

Hva er det rareste spørsmålet du noen gang har fått på ukens spørsmål?

Oj, jeg får så utrolig mye rart hver eneste uke. Jeg syntes det er litt rart hvor mange spørsmål jeg får om sexlivet mitt og når jeg for eksempel hadde sex sist.

Har du noen gang hatet på noen på internett?

Ikke som jeg kan huske 🙂

Hvordan vet du hva du skal blogge om?

Det kan være veldig vanskelig til tider, men det kommer som regel bare til meg og jeg skriver jo veldig mye om det jeg gjør også. Jeg tar også mye inspirasjon fra andre steder på Internett!

Hva ville du bli da du var liten?

Tror jeg ville bli det samme som alle vil når man er ung. Politi, lege, popstjerne og alt det der haha.

Er du lei av alle falske rykter som går rundt?

Jaaa, kan ikke folk slutte å lyve om andre mennesker? Er så lei av falske rykter, det er ikke noe snilt eller koselig i det hele tatt.

Er du uvenn med noen akkurat nå?

Nei det er jeg ikke.

Har du lyst til å studere mer?

Ikke med det samme. Men man vet jo aldri!

Hva syntes du om venner som glemmer andre når man får kjæreste?

Det syntes jeg helt ærlig bare er tragisk. Er det en ting jeg ikke skal så er det å glemme vennene mine når jeg får kjæreste!

Leser du alle kommentarer du får på Youtube?

Jeg prøver å lese alt som kommer inn, men det er veldig mye. Jeg henger ganske mye i kommentarfeltene med en gang jeg laster opp videoene, så om du vil ha svar osv må du være en av de første til å se og kommentere videoen min.

Hvor er perle spenna di fra?

Min er kjøpt på The well faktisk, da jeg var der forrige uke. Finnes sikkert veldig mange andre steder også!

♡♡♡

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

OVERRASKELSE

Reklame | Makeup store

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det? Fint håper jeg. Jeg har akkurat vært i en liten overraskelses bursdag for en 13 år gammel jente som heter Maja. Da jeg fikk spørsmål om jeg ville komme i tenåringsbursdag og sminke meg litt med verdens søteste jenter klarte jeg ikke takke nei, og det er jeg glad for at jeg ikke gjorde – for Gud så morsomt dette var.

Jeg syntes det er så koselig at jeg kan gjøre andre så glad og at jeg liksom er så spennende!

Selvom jeg har vært ganske dårlig i dag på grunn av festlighetene i går har det vært en kjempe fin dag. I går var jeg nemlig i bursdagen til Newa, som var super morsomt. I kveld blir det heller ikke en rolig kveld. For nå skal jeg møte Nellie og dra på en konsert på Telenor arena! Der er det 90’s party så det blir spennende.

Ha en nydelig dag videre babes, ta vare på hverandre! Love you all, vi blogges.

Dette visste du ikke om meg og kroppen min..

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Jeg håper dere har det supert, det har hvert fall jeg. Jeg har akkurat vært på spa, det ble en sinnsykt spontan tur. Noe jeg syntes er det beste. Da rekker man liksom ikke å bygge opp så høye forventinger. Dagen startet med at jeg kun skulle fikse neglene, så komme meg hjem igjen. Men det skjedde jo ikke – det ble heller en deilig tur på spa og nå er jeg på vei hjem til Nellie for å filme noen YouTube videoer! Det er alltid like gøy og spennende.

I dag kom forresten podcasten til Martine Halvorsen «sykt ærlig» episoden med meg ut. Jeg er faktisk sykt ærlig og snakker rett fra hjertet. Jeg anbefaler og håper at alle har lyst til å høre på den. Bare søk opp navnet på podcasten på for eksempel Spotify så finner du episoden med meg!

Jeg forteller om ting jeg aldri har fortalt før. Vi snakker om kroppspress, det å være er forbildet, silikon og jeg forteller min historie. Jeg forteller blant annet at grunnen til at jeg har tatovering mellom puppene er fordi jeg var så usikker på meg selv og kroppen min da jeg var yngre og ikke hadde operert enda og ville få folk til å se på noe annet og legge merke til noen annet enn puppene mine. Vi snakker masse rundt dette så hvis du vil høre enda mer du kanskje ikke visste om meg, så må du høre hele episoden!

Bildene som aldri kom på bloggen

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg, men om ikke så håper jeg på å få deg til å smile og le litt nå. Det er en stund siden jeg har lagt ut ”bildene som aldri kom på bloggen” så nå er det virkelig på tide. Jeg vet jo at dere elsker disse innleggene!

Som blogger og influencer tar jeg hundrevis av bilder og da sier det seg selv at flesteparten ikke blir så fine. Det er faktisk flere bilder som blir mislykka og stygge enn bilder som blir fine og faktisk havner på bloggen og mine andre sosiale medier. Her kommer de bildene..

Haha uff.. Dette er helt klart morsommere for dere enn for meg. Hver gang jeg legger ut ”bildene som aldri kom på bloggen” blir jeg så flau. Det er viktig med litt selvironi og det å ikke ta seg selv så høytidelig. Jeg håper uansett dette fikk deg til å le, noen av disse bildene får hvert fall meg til å le!

Junkyard try on haul

Reklame | Junkyard

 

Ansiktsmaske Strawberry: http://tracking.junkyard.com/SHM4H

Kappa Zip Crew Anniston: http://tracking.junkyard.com/SHM4J

Puma bukse XTG 94: http://tracking.junkyard.com/SHM4L

Urban Classics tshirt 2pac: http://tracking.junkyard.com/SHM4N

Junkyard genser Wild: http://tracking.junkyard.com/SHM4P

Adidas genser Tape: http://tracking.junkyard.com/SHM4R

Puma tshirt XTG: http://tracking.junkyard.com/SHM4T

Nunoo veske Stine: http://tracking.junkyard.com/SHM4V

Rains frakk Holographic: http://tracking.junkyard.com/SHM4X

Adidas jogger Joggers: http://tracking.junkyard.com/SHM4Z

Fila hoodie Classic: http://tracking.junkyard.com/SHM4b

Junkyard jumpsuit A Day: http://tracking.junkyard.com/SHM4d

Junkyard skjørt Hurricane: http://tracking.junkyard.com/SHM4f

Urban Classics jakke Light: http://tracking.junkyard.com/SHM4h

CK truser Thong: http://tracking.junkyard.com/SHM4j

CK truser Thong: http://tracking.junkyard.com/SHM4l

Junkyard.Market jumpsuit Fast Cat: http://tracking.junkyard.com/SHM4n

Setting Spray: http://tracking.junkyard.com/SHM4p

Ansiktsmaske Cucumber: http://tracking.junkyard.com/SHM4r

Junkyard jakke Getaway: http://tracking.junkyard.com/SHM4t

 

Rabattkode: ”ISABELLEE20” gir 20% rabatt ved kjøp over 500kr. GJELDER IKKE SALGSPRODUKTER, DEAL, KAMPANJE. Gyldig tom 9. mai.