Trodde jeg var i et annet land

God kveld alle vakre!

Nå sitter jeg her på en båt faktisk! Ikveld er det båtparty, Woho. Jeg kommer til å publisere masse bilder herfra imorgen. Jeg storkoser meg med masse venner og hyggelige mennesker! Tidligere idag var jeg på feiring hos Splay, vi feiret at fine Amalie Olsen har fått 100k abonnenter på YouTube kanalen sin! Gratulerer igjen Amalie, du er topp!

Det var utrolig koselig, og sola stekte! Jeg merket nesten at jeg ble litt solbrent. Det føltes ut som jeg var i syden, det var så deilig og jeg innser hvor mye jeg faktisk savner varmen i syden. Men når Norge er så herlig kan jeg ikke klage. Nå skal jeg kose meg på båten, kvelden kommer til å bli helt magisk! Ha en fin kveld videre babes! Vi snakkes imorgen! Love you.

Bar rygg og side pupp

Hallo babes!

Gud så varmt og deilig det er ute i Oslo idag. Jeg blir så glad! Nå er jeg på vei ned til byen, jeg skal nemlig på en liten feiring. Det blir koselig, selvom jeg reiser bort dit helt alene!

Det er veldig mange som lurer på hvor disse brillene er fra, de er kjøpt på Primark i London så de er ikke av beste kvalitet. Det er nok ikke lenge før de er ødelagte haha! Heldigvis kjøpte jeg to par. Love them!

Nå er jeg straks nede i byen, jeg er litt sen som vanlig. Herregud jeg skjønner ikke hvordan jeg alltid kan ha så dårlig tid. Uansett hvor rask jeg er med sminken og uansett hvor tidlig jeg starter å fikse meg så blir jeg sen og får dårlig tid.. Rart det der!

Ha en fantastisk dag videre, så blogges vi senere snupper. Love you!

Før jeg dør

Hallo alle vakre♡ 

Det er så utrolig masse jeg har lyst til å gjøre før jeg dør. Jeg er en person som har lyst til oppleve alt og føle på alt som er å føle på, jeg er utrolig nyskjerrig av meg! 

Reise jorden rundt, dette har jeg faktisk tenkt på i flere år nå. Jeg er helt bestemt på at det skal jeg gjøre en gang, og den gngen burde bli snart! Jeg elsker jo å reise og oppleve forskjellige ting, hva er vell ikke bedre da enn en runde rundt jorda. Jeg er veldig bereist og har vært de fleste steder i Europa og et par andre deler av verden. Men jeg har lyst til å reise rundt jorda sammenhengende. 

Dra til verdens fineste strender, noe av det beste og fineste jeg vet om er strender. Helt hvite strender med helt klart vann er så utrolig vakkert. Jeg har faktisk vært på Barbados som er en øy i Karribien og det var virkelig i nærheten av det jeg forestiller meg! Mitt number one sted jeg vil reise er Bora Bora, Maldivene og selvfølgelig Karribien. Love it♡ 


//Aww, se på dette gamle bildet jeg fant på macen! Savner virkelig denne brunfargen, og stranden!

Turisattraksjoner, jeg vil oppleve og se alt som er verdt å se. Jeg vil på toppen av eifeltårnet, gå rundt i pyramidene i egypt, besøke grand canyon. Ja you name it! 

Hoppe i strikk, fallskjerm, ziplining, jeg elsker det adrenalin kicket man får av sånne ting. Jeg er så glad jeg ikke er redd for høyder og lignede for hoppe i strikk og fallskjerm er noe jeg har bestemt meg for å gjøre uansett. jeg har tatt den strikken på tusenfryd haha, det er jo selvfølgelig ikke i nærheten men jeg elsket det kicke jeg fikk der og da. En god følelse! 

Bade med haier og delfiner, jeg har faktisk allerede badet med delfiner, men dette var på et delfinshow i Portugal så det gjelder ikke. Jeg vil dykke med haier og delfiner i det store hav uten noe som helst beskyttelse rundt meg. 

Lære meg å surfe, det har jeg faktisk hatt lyst til sykt lenge. Det ser så utrolig gøy ut! 

Besøke fattige land, jeg som er så nyskjerrig av meg syntes det er utrolig spennende med andre land som er stikk motsatt av Norge. Jeg har lyst til å se hvordan andre folk i fattige land faktisk har det. Jeg vet det kanskje høres dumt ut, men jeg ”tror ikke på” videoer som ligger på nettet. Jeg er nødt til å se sånne ting på ekte og virkelig føle med. Jeg har allerede vært i et av de fattigste byene i Kina, og jeg kan si det at det var virkelig helt forjævlig. Jeg husker det første jeg så da vi gikk ut av bussen i denne byen i Kina var en død slange i hengene halvveis ut av en søppelbøtte. Det var ikke akkurat så gøy i og med at min aller største frykt er slanger. 

Gå i ørknen, tenk så gøy å oppleve dette. Ri på en kamel i Sahara ørknen!

Dra til utlandet helt alene, jeg som faktisk hater å være alene og kan ikke fordra dette har faktisk lyst til å reise langt hjemmefra helt alene. Jeg vil oppleve det å klare seg helt alene og kun tenke på seg selv og ha seg selv å bekymre seg over. Jeg vet ikke om jeg hadde taklet dette så veldig bra, men jeg har hvertfall lyst til å prøve. 

Roadtrip i USA, aah, jeg har sett så utrolig mange filmer av at folk drar på roadtrip i USA og det ser så utrolig gøy ut. Kjøre gjennom hele USA og stoppe litt opp på veien og finne på forskjellige ting. Dette må jeg bare få til en gang! 

 

Hva vil du gjøre før du dør? Er du enig i noen av punktene mine? 

SE HVEM JEG HAR MØTT IDAG

God kveld alle vakre!

Nå sitter jeg i bursdag og storkoser meg! Det er som jeg trodde. Det er helt fantastisk fint her med både pynt, kaker og mennesker!

Se hvem andre som også er her forresten, Stina!! Alltid så gøy å møte andre bloggere og prate litt om forskjellige ting.

Jeg er den eneste i bursdagen som skal ut idag, jeg prøver så godt jeg kan å tvinge med meg noen folk haha. Men det er ikke så lett når folk har bestemt seg for å ikke dra ut. Heldigvis har jeg masse andre venninner som skal ut idag som jeg har planlagt å møte litt senere i kveld. Det blir gøy! Jeg har jo som sagt savnet litt å være ute på byen. Nå skal vi spise litt kake, også skal Maria åpne gaver. Wohoo, det er alltid så gøy å se hva folk får i bursdagsgaver!

Det har vært så mye bursdager i det siste, jeg var vell i to bursdager forrige uke også. Det er selvfølgelig alltid veldig koselig! Nå skal vi kose oss videre og det foreslår jeg dere vakre også gjør! Vi blogges babes, love you!

Sier ikke nei til gratis middag

Hei alle sammen!

Nå sitter jeg på Olivia på Aker brygge og har nettopp spist en kjempe god middag! Jeg er blitt helt forelsket i rekesalaten her. Den er så utrolig frisk og god. Jeg hadde egentlig ikke planlagt å spise så veldig mye, det har jeg heller ikke gjort! En salat er ikke akkurat så veldig mye mat. På bursdagsinvitasjonen sto det nemlig at jeg skulle komme sulten, så det er planen. Bursdagen starter ikke før syv og jeg er nok sulten igjen til da. Jeg er en sånn person som spiser lite men ofte! Jeg blir fort mett og fort sulten igjen så dette ordner seg!

Akkurat nå sitter jeg her med mormor, tanten min og min fine kusine. Jeg tenkte det var like greit å bli med dem en liten tur, det er både lenge siden jeg har sett dem også vorser jeg litt her gratis før bursdagen hehe.. Men nå er jeg nødt til å løpe bort på vinmonopolet en tur, det stenger nemlig om kun et kvarter så jeg har litt dårlig tid.. Vi blogges fra bursdagen senere, jeg er temmelig sikker på at Maria har pyntet og gjort klart utrolig nydelig så jeg kommer nok til å ta en del bilder der og! Ha en fin dag videre babes. Love you all!

En stressende dag i vente

Hallo alle vakre♡

Akkurat nå gjør jeg meg klar for en morsom men en stressende dag. Jeg har mange planer og ting jeg skal få gjort, så jeg burde egentlig bare sette igang med engang. Jeg skulle så gjerne ønske jeg var et A menneske, og hadde vært våken i flere timer allerede. Da hadde jeg sikkert vært ferdig med halvparten av det jeg skal gjøre. Sånn er det da altså ikke, jeg våknet akkurat og ligger fortsatt i sengen!
Herregud, hvorfor er det alltid sånn at den dagen jeg har en del planer så får jeg masse andre spørsmål og invitasjoner andre steder? Noen dager har jeg absolutt ingenting å gjøre, mens andre dager skjer liksom alt. Det er så typisk meg. Hver gang liksom.. Jeg hater jo å gå glipp av ting og skal helst være med på alt! 

Planene idag er å filme litt til youtube, vi liker å filme en del videoer når vi først er i gang slik at vi har reservevideoer og ikke trenger å filme så ofte. Jeg er også invitert i en bursdag som jeg faktisk gleder meg masse til, en venninne av meg fyller 26 år idag. Det kommer til å bli så koselig. I tillegg til dette må jeg kjøpe et par greier, blant annet bursdagsgave og litt alkohol. Det er ikke så lenge siden jeg var ute på byen nå, men alikevell merker jeg at det er noe jeg savner. Før var jeg ute på byen kanskje tre ganger i uken liksom, det ble på en måte en del av livet mitt. Heldighvis er det ikke sånn lenger, jeg fikk jo angst hvis jeg gikk glipp av en torsdag eller en helg ute på byen. Det var ikke sunt! Nå drikker jeg heller for å kose meg og ha det gøy med venner, og det er så mye bedre! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og noe joggeklær så er jeg nødt til å kjappe meg en liten tur på butikken. Ha en fin dag alle sammen, kos dere masse og ta vare på hverandre! Vi blogges senere idag♡ Love you all!

Vi trenger din hjelp + vlogg

Hallo alle vakre♡

Jeg og Martine trenger din hjelp!! Vi har sett det er utrolig mange som venter og har lyst på en ny slim video på youtube snart. Våres forrige ble jo katastrofe og vi har lovet dere at det kommer en ny. Vi har bestemt oss for at i det vi runder 30k abonnenter publiserer vi slim videoen. Derfor trenger vi din hjelp til å spre dette budskapet og dele både youtubekanalen og dette blogginnlegget. Det er ikke mange som gjenstår, vi mangler 3000 personer bare!!! Klarer du å hjelpe oss? Vi er utrolig taknemmelige♡ 

Del kanalen vår og dette blogginnlegget så kommer videoen ut på null komma niks♡ Kanalen vår kan du finne HER

Her er forresten vloggen fra igår, da vi var hos frisøren! Enyoj. 

//Annonse

Jeg er mer enn hva du ser

Jeg er mer enn hva dere ser på Instragram, blogg, youtube og andre sosiale medier. Noen velger å dele hele livet sitt på sosiele medier, andre syntes det er teit og dumt. Noen velger å dele bilder av seg selv og det en har interesse for, andre ikke. Noen, som meg selv deler bare noen få prosent av livet sitt i sosiale medier. Det er så mye mer bak meg som person enn det dere ser. Det er greit å dømme, jeg bryr meg ikke, men husk at det er så mye mer. Noen ganger har jeg en fin dag, andre ganger kan jeg ha en dårlig dag. Noen ganger er jeg sterk psykisk, mens andre dager hater jeg livet og takler ikke forskjellige ting. 

Jeg tar ikke selfier eller andre bilder av meg selv hele tiden, slik som dere ser meg på blogg og instagram. Jeg har ikke på sminke hver eneste dag, selvom jeg liker å legge ut bilder av meg selv der jeg har på masse sminke. Det er faktisk sjelden jeg har på sminke, og de dagene jeg har det utnytter jeg det og tar masse bilder. 
Livet mitt er like komplisert som alle andre sitt, selvom jeg ikke skriver om det her på bloggen! Jeg deler mye, det gjør jeg. Men det er fortsatt utrolig mye du ikke vet om meg, både som person og andre ting! Jeg lar det ikke vise, men jeg har vært gjennom en del fucked up ting. Hvem vet, kanksje jeg velger å dele dette en eller annen gang! Det er egentlig så utrolig masse jeg har lyst til å skrive om, men som ikke egner seg. Jeg har lyst til å skrive om alle feilene og alle dumme ting jeg har gjort for å gi dere tips og hjelp. 

Det er alt for mange som dømmer kun ved det man ser på sosiale medier og hvordan en person ser ut. Har utseende virkelig så mye å si? Er jeg bimbo og dum fordi jeg har blondt hår og liker å bruke sminke? Jeg blir så irritert av at alle hele tiden skal henge seg opp i utseende til folk, kun utseende. Det er faktisk minimalt med folk som bryr seg om hvordan du er som person, spesielt når dem ikke kjenner deg. Jeg har blitt dømt så mange ganger ut i fra hvordan jeg ser ut, og jeg er så lei det der. Jeg har selv gått forbi en del folk på gaten og lagt meg selv noen tanker om hvordan dette mennesket kan være som person og trodd masse forskjellige ting, men det vil ikke nødvendighvis si at jeg har rett! Jeg dømmer ingen før jeg kjenner dem, det burde ingen gjøre.

Det beste og det verste ved meg

Hallo alle sammen♡ 

Vil du bli bedre kjent med meg? Jeg har skrevet opp noen positive og negative sider ved meg selv. Dette var faktisk overraskende vanskelig, jeg slet skikkelig! Jeg skrev først opp 5 punkter, men klarte ikke å komme på mer enn 3 ting av hver! Jeg er helt sikker på at det finnes veldig mange fler positive og ikke minst negative sider ved meg. 

Mine verste egenskaper

1. Jeg er utrolig utålmodig,jeg hater å vente! Uansett hva det gjelder så blir jeg faktisk sur og irritert når jeg må vente på noe, haha.. Jeg skulle ønske jeg var mer tålmodig, for det å vente er noe man bare må finne seg i. Ting tar tid, sånn er det bare! 

2. Jeg er faktisk skikkelig sta. Jeg liker ikke at andre bestemmer over meg, det funker dårlig. Jeg skal helst bestemme alt selv og gjøre som jeg selv vil. 

3. Kontrollfreak. Jeg elsker å ha kontrollen, spesielt når det gjelder noe jeg syntes er viktig. Jeg vil at alt skal være riktig og bra! Dette kan jo selvfølgelig både være positivt og negativt.

Mine beste egenskaper

1. Effektiv. Jeg er veldig rask til å bli ferdig med viktige ting om jeg først har bestemt meg for det. Det er virkelig glad for, jeg hater å sitte med en og samme ting lenge av gangen, så det at jeg er effektiv er viktig for meg! 

2. Omtenksom. Jeg tenker en del på andre mennesker og hvordan andre har det. Spesielt de jeg bryr meg om! Det er viktig for meg at de rundt meg har det bra, hvis ikke klarer ikke jeg ha det bra heller. 

3. Go hard or go home. Jeg hater å gjøre ting halvveis, det er faktisk noe av det verste jeg vet. Starter jeg på noe burde jeg bli ferdig med det, hvis ikke går jeg rundt å tenker og bekymrer meg for det resten av dagen. 

Dette var på tide

//Annonse 

Hallo alle sammen♡

Hvordan har favorittmenneskene mine det idag? Jeg har det helt strålende, akkurat som været. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur på vinterbro senteret. Jeg har vært å fikset håret mitt og blitt litt dullet med!
Jeg klarer ikke å beskrive hvor mye jeg elsker at folk driver å duller med håret mitt. Vinterbro senteret er faktisk det eneste stedet de har LYKO, så da måtte vi bare dra dit. Jeg får så utrolig fort ettervekst og gulskjær i håret, så dette trengte jeg virkelig. Jeg elsker at håret har en kald tone, og det fikset LYKO helt perfekt. 


Fornøyde babes♡ 


Det eneste jeg gjorde var å stripe og tone håret, og alikevell blir det en så stor forskjell! Håret mitt var virkelig helt gult da vi startet, men nå, helt perfekt♡ 
De ansatte var også utrolig dyktige og flinke, de tok seg god tid med håret og hadde ikke lyst til å slurve. Jeg er ikke glad i frisører som ikke bryr seg noen ting om kundene sine, men det var ikke noe problem her. 

Jeg er super fornøyd, og det er nok ikke siste gangen jeg er på besøk der. De har også masse flotte produkter som jeg allerede har blitt helt forelsket i, blant annet sugarbearhair som Kardashian søstrene driver å reklamerer for hele tiden på sosiale medier. Jeg elsker disse damene, og da kan vell ikke dette produktet være dårlig?
Jeg gleder meg utrolig mye til å se resultatet av disse tablettene. De smaker faktisk utrolig godt også, det er nesten som godteri så jeg skulle nesten ønske man kunne ta fler enn to om dagen haha! Idag har faktisk allerede tatt tre stk, hehe ups.. 

Bruk rabattkode: 15isabelleogmartine om du skal handle noe hos LYKO. Link til hjemmesiden HER

Idag har vi faktisk vlogget hos frisøren også, så jeg regner nok med denne vloggen kommer i løpet av uken! Ha en fin dag videre mine kjære, så blogges vi senere. Love you