Bli med meg til Miami, Florida

Hallo alle mine fine♡

Da tenkte jeg det var på tide med en ny vlogg fra da jeg var i Florida. Som de fleste vet som følger meg på bloggen og sosiale medier tok vi oss en liten tur til Miami. Jeg vlogget det hele og det ble en veldig fin vlogg!

Jeg håper du liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen min, det kan du gjøre HER. Det er helt gratis!

MASSE FINE BADEDRAKTER – HER.

SOLBRILLER – HER

LIGNENDE SVART KJOLE – HER.
 

🌸🌸🌸

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER.

Dumme ting gutter gjør under sex & Flaue sex historier..

Hallo alle mine fine♡

Her om dagen satt jeg å pratet med noen venninner om egentlig alt mulig, og da gikk temaet etter vært inn på sex og flaue ting som har skjedd under sex. Veldig morsomt haha.. Derfor tenkte jeg det kunne vært morsomt å skrive et lite innlegg om. Vi snakket ikke konkret om hva som hadde skjedd med oss selv, men ting vi har hørt fra andre og rett og slett bare flaue og dumme ting folk (gutter mest av alt, ettersom det er de vi jenter som oftest har sex med haha) gjør under sex. 

Masse fine jumpsuits – HER.
 

🌸Dumme og flaue ting gutter gjør under sex🌸

Sier feil navn – Bare tenk deg for ille og flaut det faktisk må være å bli kalt for feil navn i sengen. Og ikke minst hvor flaut det helt sikkert er for han (eller hun) som sa feil navn. 

Stønner alt for høyt – Dette er etter min mening bare tåpelig, haha.. Det er nesten åpenbart at man faker det om det er kjempe høy stønning, om ikke er det bare veldig rart..

Snakker om forskjellige ting – Det å skulle begynne å snakke om helt randomme ting under sex gir jo ikke mening, hva tenker man egentlig på da? Ikke deg og sexen hvert fall.

Når han ikke vil kysse jenta etterpå – Okei, dette har jeg hørt om så utrolig mange ganger. Det at gutter ikke vil kysse jenta etter at hun har gått ned på deg, altså hvorfor ikke? Er penisen din virkelig så ekkel? Stakkars jente da..

Snakke for dirty og prøve å være sexy – Når man prøver å være mer sexy enn det man er blir det bare patetisk og da blir man hundre ganger mindre sexy enn det man var til å begynne med, haha.. 

Stille for mange spørsmål – Spesielt om det bare er et one night stand.

Jeg tenkte også å gjøre en veldig morsom og kul greie – Jeg vil at du skal kommentere en flau sex historie som du har hørt eller opplevd selv i kommentarfeltet eller sende meg en melding på andre sosiale medier, så skal jeg lese opp masse historier på en YouTube video (som så klart postes her på bloggen også). Det blir selvfølgelig anonymt og ikke minst sykt morsomt for meg å lage og for dere å se på! 

Jeg håper du har lyst til å hjelpe meg med dette og sende inn din, en venn eller bare en historie du har hørt. For å kunne lage denne videoen trenger jeg din hjelp 😉 Som sagt, alt blir anonymt!

🌸🌸🌸

Abonner på YouTube kanalen min HER

Jeg reiser igjen. Vunnet i lotto & Min største frykt

SKJØRT – HER.
 

🌸UKEN SOM GIKK🌸

Akkurat nå:
I dag har jeg kun hvert hjemme, noe som virkelig trengtes. Jeg kom akkurat hjem fra USA og har ikke fått slappet noe særlig av etter det, derfor passet det perfekt at jeg ikke hadde noen store planer i dag. Senere i kveld skal jeg faktisk på kino med mamma, noe jeg gleder meg masse til. Det finnes ingenting bedre enn litt kvalitetstid med mamma og en fin film på kino.

Ukens høydepunkt:
Jeg har bestilt en ny reise, wohoo. Denne reisen bestilte jeg faktisk da jeg fortsatt var i USA, det viser virkelig hvor glad jeg er i å reise haha! Denne reisen er bestilt til starten av september sammen med et par fine venner av meg. Jeg gleder meg masse allerede, selvom det ikke er så alt for langt å reise og selvom jeg har vært i dette landet flere ganger tidligere! Jeg har også gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre, jeg har holdt en slange. Noe som faktisk er min aller største frykt! Jeg er så glad og stolt. SE VIDEO AV AT JEG HOLDER SLANGE HER.

Ukens nedtur:
At jeg er hjemme igjen i Norge. Tro det eller ei, men det må bli ukens nedtur. Det er så klart alltid veldig deilig å komme hjem igjen, men jeg følte egentlig ikke jeg hadde så veldig mye å komme hjem til. Du vet når du er på en ferie eller en reise og drar fra noe og helt sikkert gleder deg til å komme hjem igjen til, slik var det ikke med meg denne gangen! Helt sikkert fordi jeg kan gjøre det jeg elsker fra over alt i verden, jeg kan filme videoer og blogge fra hvor jeg vil. For å være helt ærlig så er ikke Norge drømmeplassen min for det, hvert fall ikke nå. Kanskje om noen år!

Ukens irritasjon:
Mennesker og ikke minst haters som kun er ute etter å kommentere stygge ting på andre sine bilder, innlegg og sosiale medier. Jeg vet faktisk at det er flere som lager seg falske brukere på forskjellige plattformer bare for å kunne kommentere ting anonymt. Hvor sykt er ikke det? Tenk å ha så mye hat inne i seg selv at man bruker så mye energi og tanker på andre mennesker man ikke liker. Det er jo egentlig haters som innerst inne er influencerens aller største fan, som bruker så lang tid på dem.

Ukens tanke:
Livet er kort og man vet virkelig aldri når det er over. Det er helt sykt å tenke på at man faktisk kan dø når som helst! Det eneste som er sikkert med livet er at man en dag kommer til å dø, det har skjedd og kommer til å skje absolutt alle mennesker på denne jorda. Noen dør tidlig og lever et kort liv, mens andre dør sent og lever et langt liv. Noen er heldige mens andre er uheldige. Bare det at man faktisk har vært så heldig å blitt født er et mirakel og som å vinne i lotto. Det at du og jeg har vært et lite frø og blitt til av moren og faren vår er som å vinne i lotto. Du har vunnet i lotto og jeg har vunnet i lotto. Tenk alle andre gangene noen har sex uten å bli gravid og alle de sædcellene som faktisk kunne blitt til barn (haha høres helt merkelig ut og skjønner ikke hvorfor jeg skriver det her, men det er jo helt sant og veldig merkelig å tenke på). Dette var det faktisk en voksen mann som fortalte meg en gang og jeg ble helt sjokkert for jeg hadde aldri tenkt over det før, hvert fall ikke på den måten. Sett pris på livet og lev som om være dag er den siste, for plutselig en dag er det din siste.

Ukens antrekk:

SKJØRT – HER.

SHORTS – HER.

MASSE FINE BADEDRAKTER – HER.

 Processed with VSCO with c1 preset

LIGNEDE KJOLE – HER.

Ukens mest leste innlegg:

JEG HOLDER EN SLANGE. MIN STØRSTE FRYKT

DET ER KATASTROFALT OG TRIST AT DETTE SKJER…

UKENS SPØRSMÅL// SEX, STEFORELDRE, PARADISE HOTEL, OPERERT RUMPA, KJÆRESTE ++

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN – Masse stygge bilder av meg.. FLAUT!

Ukens spørsmål// SEX. Steforeldre. Paradise Hotel. Operert rumpa. Kjæreste? ++

Hallo alle mine fine♡

Da var det endelig helg og på tide med en ny runde med Ukens spørsmål. Denne gangen tenkte jeg å prøve noe litt annerledes, jeg tenkte nemlig å svare på alle spørsmålene på video slik at de havner her på bloggen men også på YouTube kanalen min. Hva syntes du om det forresten? Jeg håper du liker videoen og alle svarene mine, så blir jeg super glad om du har lyst til å abonnere på kanalen min! Den kan du finne HER, det er helt gratis å abonnere.

 

🌸DISSE SPØRSMÅLENE SVARER JEG PÅ I VIDEOEN:

Hvordan har du det?

Hvordan går det med kjærligheten?

Hvor gammel var du da du var ordentlig full for første gang?

Hva angrer du mest på fra Paradise Hotel?

Angrer du på at du klipte håret kort?

Hvordan trives du med steforeldrene dine?

Hvor mange bestevenner har du?

Hva hadde du valgt: Bade i spy eller holde en edderkopp?

Hva syntes du om dramaet mellom Mads Hansen og Isabel Raad?

Hvor gammel var du første gang du hadde sex og når hadde du sex igjen etter det?

Hvordan fikk du mensen for første gang? Hva skjedde, hvor gammel var du og hvor var du?

Hva liker du best ved deg selv og hva liker du minst ved deg selv?

Hva slags dyr har du hatt?

Når er neste meetup? Jeg vil møte deg!!

Kan du fortelle om din hudpleie rutine?

Hvordan er egentlig livet ditt? Med blogg, YouTube og sosiale medier? Føler det ser bedre ut enn det egentlig er.

Hvis du kunne vært en annen kjendis i 24 timer, hvem ville det vært?

Ønsker du deg kjæreste?

Beste film og serietips fra Netflix?

Har du operert rumpa di?

Har du en ekkel historie fra sykehuset?

Har du noen gang vurdert å slutte å blogge og begynne i en normal jobb?

Har du noen gang møtt fans på flyet? Hvordan er det å møte fans?

Har du hatt sex med en homofil?

Gikk du og Martine på samme VGS?

Føler du at du mistet jomfrudommen til den riktige gutten?

Hva er det beste med USA?

Hva syntes du om ryktene som går mellom Martine og Erik?

Når ble du født, hvor ble du født og hvor mye veide du?

Er du gravid? Hadde vært så kult med en Isabelle jr.

Har du noen gang prøvd å røyke?

Hvor gammel var du da du fikk ditt første kyss?

Hvor gammel var du da du begynte å snuse? Har du klart å slutte, isåfall hvor lenge har du vært snusfri nå?

Hva gjør man i helgene på Paradise Hotel?

Har du besvimt før, hva skjedde?

Kunne du vært med på Paradise Hotel en gang til?

Har broren din kjæreste?

 

VIDEO:

 

Bildene som aldri kom på bloggen – Florida del 2.

Heihei alle mine fine ♡

Hvordan har dere det? Jeg har akkurat våknet her hjemme i min egen seng, noe som var utrolig deilig. Hele gårsdagen ble brukt på å reise fra Florida og hjem igjen til Norge! Jeg tenkte derfor det var på tide med en siste del med «bildene som aldri kom på bloggen» Florida edition. Jeg vet at dere elsker disse innlegget og jeg skjønner veldig godt hvorfor. Det er jo morsomt å se stygge bilder av andre og le litt, så bare hyggelig 😉 Tro meg, dette er morsommere for dere enn det er for meg haha. For å være helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor jeg utsetter meg selv for dette, menmen det er bra jeg har selvironi og kan le av meg selv.

Håper du får en god latter, det fikk jeg da jeg så disse bildene for første gang:

Haha, dette ble tatt i Miami på hotellrommet jeg hadde der alene. Noe som ikke akkurat var verdens enkleste ting når jeg ville ta bilder av den fine utsikten fra rommet. Jeg var som sagt alene og var nødt til å ha på selvutløser for så å løpe bort til vinduet å posere. Da hadde jeg jo vare ti sekunder på meg så det var ikke alltid jeg hadde tid til å få dyna rundt meg så mange bilder ble sånn her.. Noen enda verre også der både pupper og rumpe syntes, det var for drøyt til og med for dette innlegget..

Skjønner ikke helt hva som skjer her.. Fint bilde ble det hvert fall ikke!

Meg som forteller hvor fotografen burde stå når h*n tar bilder.. hehe 🙂

Ja nydelig.. Ingen kommentar!

Skjønner ikke hva som skjer part 2..

Skjønner du hvorfor dette bilde ikke ble brukt? Det så ikke akkurat så veldig bra ut der jeg står foran setet haha.. Bilde var i seg selv ikkenoe fint.

Haha dør av det her.. In action!

Aner ikke hva som skjedde her, sikkert noe sykt morsomt 😉

Fikser litt på badedrakten, det er viktig vet dere. Man vil jo ikke være uheldig med badedrakten der nede haha..

Prøvde å leke sexy? Funka dårlig Isabelle..

Meg som blir irritert når folk skal gå i veien.. hehe!

<3333 favoritt bildet!

Verdens fineste pose!! Not.

Meningen med disse bildene ved dusjen var seriøst meningen skulle bli kule og sexy, vell – det ble ingen haha.. For at dusjen skulle funke måtte man holde inn knappen hele tiden og det gikk ikke akkurat som planlagt.

Meg som blir irritert av at folk skal gå i veien part 2.

Uff nå er jeg flau. Dette må uten tvil være et av de innleggene med de aller styggeste og morsomste bildene av meg! Jeg håper uansett du fikk deg en god latter og syntes det var morsomt. Jeg blir glad når jeg får andre til og le, selvom det noen ganger går på min egen bekostning!

Ha en nydelig dag videre babes, uansett hva du velger å finne på. Ta vare på hverandre. Love you all ♡

Det siste blogginnlegget

Heihei alle sammen ♡

Hvordan har dere det idag? Fint håper jeg. Akkurat nå er klokken snart 12 på morgenen her i USA, mens i Norge begynner den å nærme seg 1800 på kvelden. Det er så merkelig å tenke på at dere der hjemme snart er ferdig med denne dagen, mens her borte har den såvidt startet. I dag er det siste dagen her i Amerika, noe som gjør meg veldig trist men også ekstremt glad. Det er utrolig deilig å være på feire og reise og alt det der, men den beste følelsen er alltid når man kommer hjem igjen og får sove i sin egen seng. 

Denne turen har vært kjempe fin og jeg har hatt det super fint. Som dere vet reiser jeg jo med pappa, stemoren min og mine to yngre søsken! Jeg har faktisk aldri før hvert på en ferie med disse menneskene så langt unna Norge, noe som var kjempe digg å endelig få gjort. Dere som har fulgt meg en stund vet o at jeg ikke har hatt den beste kontakten med pappa tidligere (jeg har skrevet et innlegg om det for lenge siden, du kan finne det HER), så det å være på en sånn her ferie med han var virkelig på tide. Det er aldri gøy å ikke ha kontakt med en forelder. Helt ærlig så har jo ikke dette vært en ”ferie” for meg, da jeg har blogget og lagt ut videoer hver dag her borte.

Nå er som sagt klokken midt på dagen her, sola er fremme og jeg har ikke lyst til å bruke den siste dagen her borte inne i huset. Derfor skal jeg ta turen ut til bassenget, legge fra meg sosiale medier litt og nyte den siste dagen med familien min.

Flyet går heldigvis ikke herfra før i kveld så det er fortsatt noen timer igjen i dette landet. En ting jeg også setter pris på er at vi skal fly om natten, forhåpentligvis får jeg sove på flyet! Ha en nydelig dag videre babes, dette blir mitt siste blogginnlegg fra statene for denne gang og for dagen. Vi blogges i Norge, ta vare på hverandre. Love you all♡

Det er katastrofalt og trist at dette skjer..

 Processed with VSCO with c1 preset

Hallo alle mine fine♡

Her om dagen delte jeg en video på Snapchat (isabelleeriksen) og på Instagram (isabelleeriksen_) hvor det ble vist hvor mye plastikk, dritt og søppel som flyter rundt i havet. Mennesker er fæle og ødelegger faktisk jordkloden! Stakkars dyrene som må leve på samme planet som oss mennesker. Jeg vet ikke engang hva jeg skal si! Det er trist, jeg er sjokkert, men likevel forstår jeg hvorfor det er sånn. Jeg har sett selv hvorfor det er sånn! Jeg har faktisk mottatt meldinger fra folk som mener jeg burde snakke mer om dette og fått spørsmål om jeg kan skrive litt om det. Og ja, så klart kan jeg og vil jeg det!

Vi er fremtiden. Vi kan endre fremtiden. Vi kan gjøre det bedre for mennesker, dyr og planeten vår. Vi har bare en planet og den kommer ikke til å vare for alltid. Det vet vi alle, men vi kan gjøre veldig mye for å hjelpe og gjøre planeten vår bedre. Miljøet er virkelig noe det har vært mye snakk om i det siste og egentlig veldig lenge, det er det en grunn til. Likevel føler jeg ikke folk bryr seg eller prøver å gjøre en forandring!

I det siste og spesielt etter at jeg så den videoen har jeg lagt veldig godt merke til hvor mye unødvendig plastikk og slike ting som faktisk blir unødvendig brukt og kastet. På restauranter for eksempel, da får vi et nytt sugerør for hver gang vi får ny drikke. Servitørene sparer ikke akkurat på sugerørene. I butikken blir det brukt flere plastposer enn nødvendig! Ikke greit. Hvorfor bryr liksom ikke folk seg nok? Greit nok at dette ikke kommer til å gå utover oss som lever nå, (mest sannsynlig ikke hvert fall, jeg vet ikke jeg er ingen forsker eller astronaut) men det kommer til å gå utover de uskyldige menneskene som kommer etter oss..

Det er heller ikke veldig koselig å gå rundt i gater hvor det spredt masse søppel, og det er helt klart ikke noe koselig å lese og se videoer av havet og strender som er stappet fulle med masse søppel. Disse strendene var en gang i tiden helt nydelige steder, helt til vi kom å ødela det.

Flere steder i verden er det helt katastrofalt og vi kan faktisk være en del av å endre det. Tenk hvor stor forskjell det hadde blitt i verden om alle bare hadde gjort en liten ting hver. Plukket opp en plastikk flaske på veien og kaste den ordentlig, droppe sugerør på restaurant, droppe pose på butikken, kaste ting i søppelbøtta i stedet for på bakken, pante flasker, rydde etter deg selv ute i naturen. Hadde alle bare gjort dette hadde det blitt en stor forskjell. Folk vet det, men likevel føler eg det er svært få som faktisk prøver.

Jeg utfordrer DEG til å faktisk tenke litt på dette hver dag og gjøre en liten forskjell. Jeg skal love deg at du kommer til å føle deg så mye bedre etter at du har gjort noe bra! Dette er hvert fall noe jeg har begynt å tenke på. Det er ikke mye jeg ber deg om eller gjør, men de små tingene man gjør kan utgjøre stor forskjell. Tenk på det og ikke vær så egoistisk.

Disney world

Hallo alle mine fine

I går var jeg i Disney world her i Orlando, noe som var veldig gøy. Jeg har jo hørt masse om dette stedet før og gledet meg derfor masse til å faktisk ta turen selv! Det var akkurat som jeg forventet, masse kø, Disney figurer og ikke mint moro. Jeg følte meg litt barnslig der jeg gikk rundt, men det er vel sunt å være litt barnslig innimellom!

Har du vært i Disney world før?

JEG HOLDER EN SLANGE – Min aller største frykt!!

Hallo alle mine fine♡

Nå tenkte jeg å fortelle dere om one jeg er veldig stolt av og syntes er veldig stas. Hele livet mitt har jeg vært livredd for slanger, eg har aldri turt å holde en eller ikke en gang se på slanger på tv. Jeg får frysninger og grøsser hver eneste gang eg ser en slange, enten om det er i virkeligheten eller om det er på tv skjermen. Det er grunnen til at eg lenge har hatt lyst til å faktisk holde en slange. Jeg elsker å utfordre meg selv og gjøre ting jeg egentlig ikke er så veldig komfortabel med.

Jeg håper du liker videoen og har lyst til å gi meg en tommel opp, ikke minst å abonnere på kanalen min. Det kan du gjøre HER, det er helt gratis!

 

ABONNER PÅ MIN KANAL HER

 

🌸Bildedryss fra dagen:

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetLitt skummelt når den beveger på seg.. Haha!

🐍🐍🐍


Hva er din aller største frykt?

Dyreplageri, plastikk & dirty bikini bilder?..

MASSE FINE BADEDRAKTER – HER.


🌸UKEN SOM GIKK🌸

Akkurat nå:
Akkurat nå ligger jeg faktisk i sengen, klokken er 0300 på natten og jeg sitter oppe å blogger. I Norge er klokken 0900 akkurat nå, det er så merkelig å tenke på at solen står opp der nå, mens her hvor jeg er er det fortsatt bekmørkt. Jeg ligger oppe nå ganske sent å skriver for i morgen har jeg nemlig ikke tid til det! Da skal vi være ute hele dagen, noe jeg gleder meg masse til!

Ukens høydepunkt:
Jeg har fått startet ordentlig med den nye YouTube kanalen min og jeg har fått lastet opp masse videoer allerede, jeg er så giret og jeg vet at jeg kommer til å være det lenge. Vi er nå allerede over 12 000 mennesker, på litt over en uke – det er jeg sykt stolt og glad for. Abonner og sjekk ut kanalen min HER. Denne uken er jo egentlig et høydepunkt i seg selv da jeg er på reise. Jeg er i USA, Orlando som helt sikkert alle har fått med seg haha. Denne uken har vi vært en tur i Miami, en by jeg lenge har hatt lyst til å reise til!

Jeg har også gjort noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre, eg har gjort noe jeg har fryktet hele livet mitt så å føler jeg meg som den tøffeste personen i hele verden. Jeg er så stolt og glad! Det er kanskje lite for noen, men for meg er det stort. Det kommer forresten en video om det senere i dag, så det er bare å følge med og glede seg – det gjør jeg!

Ukens nedtur:
Været haha. Det er skikkelig kjipt at været bokstavelig talt ødelegger veldig mye her borte. Her er det faktisk slik at ting stenger og utsetter på grunn av været! De leker ikke med sikkerheten til folk da, noe som selvfølgelig er veldig bra. Man skal ikke tulle med lyn og torden, hvert fall ikke her borte har jeg skjønt. 

Ukens irritasjon:
Dyreplageri, dette kommer også veldig godt frem i videoen som kommer på bloggen og på minn YouTube kanal senere i dag. Jeg blir fysisk kvalm og uvel av at dette faktisk skjer – at mennesker kan behandle andre skapninger som leker, ikke kult. En annen ting jeg har tenkt på og irritert meg denne uken er miljøet, plastikk og hva som faktisk skjer rundt i verden om dagen. Jeg delte en video på Snapchat (isabelleeriksen) og på Instagram (isabelleeriksen_) her om dagen hvor det ble vist hvor mye plastikk, dritt og søppel som flyter rundt i havet. Mennesker er fæle og ødelegger faktisk jordkloden! Stakkars dyrene som må leve på samme planet som oss mennesker. Jeg vet ikke engang hva jeg skal si! 

Ukens tanke:
Når det kommer til punktet over her også så er jeg ikke helt ferdig med dette maset om miljøet, plastikk og slikt. I det siste og spesielt etter at jeg så den videoen har jeg lagt veldig godt merke til hvor mye unødvendig plastikk og slike ting som faktisk blir brukt og kastet. På restauranter for eksempel, da får vi et nytt sugerør for hver gang vi får ny drikke. Servitørene sparer ikke akkurat på sugerørene. I butikken blir det brukt flere plastposer enn nødvendig! Ikke greit. Hvorfor bryr liksom ikke folk seg nok. Greit nok at dette ikke kommer til å gå utover oss som lever nå, (mest sannsynlig ikke hvert fall, jeg vet ikke jeg er ingen forsker eller astronaut) men det kommer til å gå utover de uskyldige menneskene som kommer etter oss..

Ukens antrekk:

 Processed with VSCO with b1 preset

LIGNENDE HATT – HER

Processed with VSCO with c1 preset

BIKINI TOPP – HER.

BIKINI TRUSE – HER. (Forskellige farger)

LIGNENDE SOLBRILLER – HER.

LIGNENDE NYDELIG KJOLE – HER.

MASSE FINE BADEDRAKTER – HER.

Ukens mest leste innlegg:

Ukens spørsmål// ORANSJ HÅR. MIN VEKT. BIFIL ELLER LESBISK. PORNO ++

HAN HAR KUTTET TUNGA SI I TO..

Filmer med min iPhone UNDER VANN..Hva skjedde?! – VIDEO

Miami Beach – (Dirty?) Bilder fra stranda.

🌸🌸🌸