Jeg viste frem puppene mine i LA

Heihei alle sammen♡

God kveld er det vel for dere nå, her borte er det fortsatt morgen. Klokken er faktisk bare 11:00 på dagen, selvom jeg føler det er natta allerede. Døgnrytmen vår er jo helt på bærtur. Vi la oss klokken 21-22 i går kveld, våknet 0300 på natten og da trodde jeg det var morgen her borte – det var det altså ikke. Nå føler jeg meg utvilt, jeg håper bare vi får snudd døgne fort slik at ikke dagene her blir så lange og slitsomme. I dag er det jo første dagen vår her nede, den startet allerede klokken 06, da vi ikke fikk sove lengre. Flinke som vi var dro vi på trening og fikk svettet litt. Det var overraskende deilig, likevel tviler jeg på at det kommer til å bli så veldig mye trening her borte. 

Det føles ut som vi har fått gjort så utrolig masse i dag, men at tiden har stått litt stille siden det er så tidlig. Vi har trent, vært på butikken, spist litt mat, og vært på taket her å tatt masse kule bilder. Vi måtte jo selvfølgelig risikere litt og ta av oss overdelen og vise hele Los Angeles puppene våres hehe.. Det er sikkert hundrevis som både har sett og tatt bilder av oss, men det går bra.. Er det så nøye?? Hahha..

Processed with VSCO with c1 preset

Nå skal vi begynne å fikse oss for dagen, dra å spise lunsj på The Ivy, så skal vi shoppe. Wohoo, jeg gleder meg til sistnevnte! Det er så gøy å shoppe i andre land som har mye annet enn det vi har i Norge. Jeg har allerede en del ting på lista som jeg skal kjøpe, så det får det så klart se etterhvert. Ha en fantstisk dag videre babes, vi blogges! Love you all♡

Her bor vi i Los Angeles – Masse bilder

Heihei alle mine fine ♡

Gud som jeg storkoser meg her i Los Angeles, og shit så fornøyd jeg er med her vi bor. Det er sikkert en del som er nysgjerrige på hvordan vi bor her borte i USA, derfor tenkte jeg enkelt å vise dere det med masse bilder som jeg har tatt. Vi bor i en leilighet som vi leier i Downtown, det er så utrolig flott her. Jeg ble virkelig overrasket over hvor stort og fint det var her! Vi har to bassenger, boblebad ute, kinosal, gymsal, treningsstudio, grillsaker, volleyball bane, minigolf bane, og masse masse annet nydelig. Her skal vi virkelig kose oss!

Hvor fint er det ikke her? Elsker det og angrer sinnsykt mye på at vi ikke skal være her enda lenger. Det er et par som har spurt om hvor lenge vi skal være her, og det er i ca 12 dager. Om jeg ikke tar helt feil. Det er helt sikkert mer enn nok og vi kommer nok til å være utslitte når vi skal hjem igjen, men hadde ikke klagd om vi skulle vært her enda lenger!

Det er sikkert en del som kommer til å spørre om hvor mye vi betaler for dette og det er faktisk ikke så veldig mye. Vi leier av en svensk promotør som bor her som Sofie visst nok kjenner litt fra før av. Hun var veldig hyggelig og skal vise oss rundt her og kanskje ta oss med på forskjellige ting her nede! Det gleder jeg meg til.

Hva syntes du? Kunne du bodd her noen uker?

Touchdown – Nå er vi endelig her!!

Heihei alle sammen og god morgen til dere ♡

Jeg er som helt sikkert de fleste har fått med seg i Los Angeles nå, jeg er så giret at jeg nesten ikke klarer å tenke en gang haha.. Jeg har aldri vært her før og det er egentlig veldig rart i og med at dette er en by jeg lenge har hatt lyst til å besøke og kanskje også bo! Her borte er klokken bare 2200 på kvelden, så her er det fortsatt søndag.

Reisen hit var ufattelig lang og jeg tror faktisk dette er en av de lengste flyturene jeg noen gang har hatt. Vi mellomlandet i London, noe som gikk fint. Flyturen fra London til Los Angeles var med andre ord litt verre. Vi satt på akkurat samme plass i underkant av 12 timer, jeg tuller ikke når rumpa mi føltes helt flat da vi var fremme. Jeg hadde vondt i kroppen haha.. Så ja, veldig deilig å endelig komme frem til drømmebyen.

Snapchat: isabelleeriksen

Haha, søte Martine! Jeg måtte bare legge ut dette bilde. Martine sovner alltid på fly og det irriterer meg at ikke jeg klarer det samme..

Når jeg sitter så lenge stille og kjeder meg blir jeg ofte sulten veldig fort og var derfor nødt til å bestille meg mat på flyet. Vi fikk selvfølgelig vanlig flymat, men det holdt ikke for meg. En ting som alle jentene fikk latterkrampe av var maten jeg trodde jeg skulle få og maten jeg fikk haha.. Det lignet ikke overhode! Akkurat som jenter på Instagram 😉 Haha, neida! Denne baguetten lignet faktisk ikke overhode, det var ikke engang samme brød og pålegg som på bilde. Det var så latterlig at vi satt med latterkrampe lenge!

Uansett, alt i alt gikk reisen utrolig fint og jeg er super spent på hvordan disse dagene kommer til å være. Helt fantastisk tipper jeg! Nå er jeg så sliten og trøtt at øynene mine nesten faller igjen, det kjennes ut som jeg har masse sand i øynene så nå skal jeg legge fra meg bloggen og få en god natts søvn. Vi blogges mer fra LA imorgen, det er bare å glede seg! Vi har så mye på agendaen. Ha en fin mandag babes, love you all ♡

VIDEO – Jeg sminker lillesøsteren min.. Det ble ikke bra!!

Heihei alle sammen!

Søndag og endelig en ny video på YouTube, denne gangen er det en video av at jeg sminker lillesøsteren min! Resultatet ble ikke akkurat som forventet da sminken min er ganske så mye mørkere enn huden til Julie. Menmen, morsomt var det jo!

Dette er som sagt i videoen kun for videoen sin skyld, Julie bruker ikke sminke til vanlig. Husk å abonnere på kanalen til Martine og meg, som du kan finne HER.

Martine, Sofie og jeg reiser nå til…

Annonse – lenker – Nelly

Processed with VSCO with c1 preset

Heihei alle mine fine♡

Hvordan har dere det? Akkurat nå har jeg det helt fantastisk, vi har faktisk kommet oss til London. Det er jo ikke her vi skal være, men vi mellomlander her! Jeg elsker jo London så det hadde ikke vært feil å være her i noen dager heller. Martine, Sofie og jeg planla jo for litt siden en reise som alle har gledet seg utrolig masse til. Jeg har jo snakket lenge at jeg gleder meg ekstremt til denne reisen og at vi skal reise til en by jeg aldri har vært i før. Vi reiser til min drømmeby som er LOS ANGELES. Herregud så glad og giret jeg er for dette. Byen der så å si alt skjer! Jeg har jo lyst til å flytte til LA en eller annen gang, hvert fall bestille meg en enveisbillett. Det skjer dessverre ikke denne gangen, vi har en retur billett. 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 presetBUKSE – HER. LIGNEDE SOLBRILLER – HER

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg har jo både hørt masse bra, men også en del dårlig ting om LA. Jeg velger å tro på de gode tingene, men det er viktig at jeg ikke har alt for høye forhåpninger! Det har jeg brent meg på før og det er ikke noe morsomt. Jeg tror denne turen kommer til å bli helt fantastisk, noe jeg sent kommer til å glemme. Vi reiser jo tre bloggere, så bloggen og sosiale medier blir helt klart oppdatert masse! Noe jeg faktisk er litt stresset for er tidsforskjellen. Når det er dag i Norge og på denne siden av jordkloden, ligger vi å sover. Det tror jeg kommer til å bli en liten utfordring, men vi skal så klart ikke la det stoppe oss fra å ha det topp! 

Processed with VSCO with c1 presetFØLG MEG PÅ SNAPCHAT FOR MASSE PRIVATE BILDER OG VIDEOER FRA REISEN VÅR. SNAPCHAT KOMMER NOK TIL Å BLI BOMBANDERT DER NEDE, SÅ DET ER BARE Å FØLGE MED. PÅ SNAPCHAT HETER JEG: ISABELLEERIKSEN

Nå skal vi straks gå ombord i neste fly, som tar oss til Los Angeles. Ønsk oss en god tur, vi blogges senere babes! Love you all♡ Forresten, hvis du har noe ønsker om blogginnlegg i LA eller andre ting du ønsker jeg skal blogge om, gjerne legg igjen en kommenter i kommentarfeltet! Setter plis på det.

Jeg føler meg som et lite barn..

Processed with VSCO with p5 preset

Heihei og god lørdags kveld alle mine fine♡

Hvordan har dere det? Jeg er super giret og har kun klart å tenke på en ting i dag, og det er at jeg reiser i morgen tidlig – Gud som jeg gleder meg. Jeg føler meg nesten som et lite barn. I dag har jeg hatt en veldig rolig lørdag uten så veldig mye på agendaen. Når jeg tenker meg om har jeg faktisk ikke gjort noen ting nesten, det er veldig deilig noen ganger. Jeg er en person som nesten alltid venter med ting til siste liten, nesten så jeg alltid får litt dårlig tid. Jeg har enda ikke startet å pakke til reisen, noe som plager meg litt. Det er så kjedelig å pakke og jeg skulle ønske jeg var ferdig med det! 

Det er veldig mange som er spente og har gjettet på hvor Martine, Sofie og jeg skal reise i morgen. Overraskende nok er det faktisk mange som har gjettet helt feil! Jeg trodde de fleste skulle gjette riktig med en gang, slik var det altså ikke. Det gjør det bare enda mer spennende å dele hvor vi er på vei i morgen. Dere kommer til å bli så glad! Vi skal virkelig kose oss på denne turen. Jeg har aldri vært i denne byen før og har hatt lyst til det veldig lenge så nå er jeg super klar til å komme meg avgårde. 

Det eneste jeg må gjøre nå er å begynne å pakke, så om kun et par timer er vi på vei… Vi blogges babes! Ha en fantastisk dag videre♡

Processed with VSCO with p5 preset

Slik redigerer jeg meg finere på bilder – FØR & ETTER BILDER

Heihei alle mine fine♡

Veldig ofte får jeg spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine, om jeg redigerer kroppen min tynnere eller finere, eller om jeg kun redigerer lyset. Jeg tar det som et kompliment at dere lurer! Jeg redigerer alle bildene mine på telefonen med forskjellige gratis apper. Jeg tror faktisk jeg aldri har redigert bilder noen andre steder enn disse to appene jeg skal fortelle litt om nå! En stor del av jobben min er jo faktisk å ta bilder og legge ut fine bilder av både meg, men også andre ting. Derfor er det veldig viktig for meg å ha fine bilder til enhver tid. 

Jeg liker ikke å redigere bildene mine så altfor mye, men selvfølgelig redigerer jeg litt. Det eneste jeg alltid redigerer er lyset. På selfies og nærbilder av fjeset mitt redigerer jeg også huden min slik at den ser finere ut. Jeg har skrevet før hvor og hvordan jeg redigerer bildene mine, men nå tenkte jeg også å vise før og etter bilder. Jeg bruker kun to apper til å redigere bildene mine med: ”VSCO” og ”Perfect365”. Dette gjør jeg også på telefonen min! Jeg digger disse appene, de er gratis, enkle og gjør akkurat det jeg trenger. Bildene jeg legger ut nå er allerede blitt postet på mine sosiale medier, derfor tenkte jeg det passet bra å vise hvordan disse bildene så ut før jeg gjorde noe som helst med dem. 

🌸UREDIGERT – REDIGERT🌸

Det er egentlig ikke en så veldig stor forskjell på bildene, men når man setter de siden av hverandre ser man selvfølgelig hva som er redigert og ikke. Jeg redigerer som sagt ikke kroppen min tynnere eller slankere som noen kanskje har fått for seg og spurt om. Det syntes jeg ikke at jeg trenger! Det eneste er lyset og da huden min på noen bilder, selvom jeg egentlig ikke trenger det heller. Jeg syntes det er viktig å fortelle at jeg redigerer bildene mine jeg også og gjør ting slik at jeg skal se bedre ut, jeg vil ikke at det skal være en hemmelighet! 

Pleier du å redigere bildene dine? Isåfall hvor?
 

FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER:

INSTAGRAM: ISABELLEERIKSEN_
SNAPCHAT: ISABELLEERIKSEN

Ukens spørsmål// Sårene etter operasjon. Vondt med sex. Paradise Hotel. Mensen ++

Annonse – lenker – Bubbleroom

Processed with VSCO with c1 preset

Føler du et press om å blogge tre ganger om dagen?
Hmm, jeg føler et press på å prestere og hvert fall blogge en gang om dagen. Om jeg kun legger ut et innlegg om dagen er det som regel et langt og bra innlegg! Jeg syntes det er viktig å legge ut innlegg hver dag da dere klikker dere inn her og så klart forventer å lese nye innlegg. Jeg vil ikke skuffe noen og gjøre mitt beste! Føler også jeg er veldig flink til det. Jeg tror ikke jeg har droppet å blogge en dag på faktisk det året jeg har blogget. Det er bra!

Hvordan kan du være så glad hele tiden?
Hehe, jeg er absolutt ikke glad hele tiden.. Det ser kanskje slik ut på videoer, men det filmer vi jo ikke hele tiden. På bloggen og YouTube ser dere ikke halvparten av livet mitt engang og det er ganske mye dere ikke vet om meg som person selvom dere kanskje tror og føler det! Dere vet mye ja, men ikke alt. Jeg er glad på videoer og bloggen fordi når jeg filmer osv er jeg glad, men det er ikke 20% av hverdagen min engang. 

Har du bilder av sårene under puppene dine fra rett etter operasjonen, det er flere som vil se det?
Ja, jeg har bilde. For to uker siden fikk jeg samme spørsmål, men valgte å ikke legge det ut da det kanskje er litt ekkelt. Det endte med at det var utrolig mange som hadde lyst til å se det så jeg kan legge det ut nå. Hvis du syntes sånne ting er ekkelt og hvis du ikke vil se det så anbefaler jeg deg til å bla fort over neste bilde..

.

.

 

Her ser man hvordan såret mitt så ut etter ca en uke? Dette var første gangen jeg så det selv hvert fall. Jeg husker jeg ble skikkelig kvalm da jeg så det og holdt nesten på å gå i bakken. Vanligvis syntes jeg ikke sår og slike ting er ekkelt, men bare tanken på hva dem faktisk hadde gjort gjorde meg kvalm. Her har jeg også sting, men de er gjennomsiktige så veldig vanskelig å se! 

Har du strekkmerker?
Ja, det har jeg og jeg liker de haha.. Jeg syntes ikke strekkmerker er noe å skamme seg over i det hele tatt, nesten alle har det. Da jeg la ut bilde av strekkmerkene mine for noen uker tilbake fikk jeg faktisk en del kommentarer på de, noe jeg syntes er merkelig. Det er da helt normalt å ha litt strekkmerker, selvom det jeg har er ekstremt lite. Det er såvidt det syntes, likevel klarte folk å lire av seg stygge kommentarer.

Var det vondt å ha sex for første gang?
Det var vel ikke vondt, men ganske ubehagelig..

Hva slags idrett gikk du på da du var liten?
Jeg gikk på masse da jeg var yngre. Jeg har gått på fotball, svømming, dansing, og turn. Mulig jeg glemte et par ting her, men det er det jeg husker å ha gått på!

Hvordan våkner man på Paradise hotel? Er det vekkerklokke?
Det er folk som ringer. På hvert rom og overalt på hotellet er det telefoner som tinger seriøst hele tiden haha.. På morgenen ringer de å vekker alle sammen!

Hvor gammel var du da du sluttet på turn? Og hvorfor gjorde du det?
Jeg var vell rundt 15 år gammel, om jeg ikke husker helt feil. Jeg sluttet fordi jeg fikk ganske vondt i ryggen og ble veldig lei! Det er ikke bra å trene for mye og gi alt for mye, da blir man til slutt veldig lei..

Hvilken klasse gikk du i da du fikk mensen?
Jeg var femten år og gikk i tiende klasse.. Sein 😉


Meg i tiende klasse :))

Hvor tror du at du befinner deg om ti år?
Oj, det aner jeg ikke.. Det er så vanskelig det der! Jeg håper jeg har funnet meg en mann og kanskje har et barn? Jeg vet ikke haha.. Mitt største ønske er jo å drive med noe jeg elsker og være min egen sjef. Forhåpentligvis i et annet land! LA eller noe 😉

Kan du vlogge litt på Snapchat?
Jeg prøver å gjøre det så godt jeg kan å snappe masse, men det er veldig vanskelig når jeg ikke gjør noe. Det er veldig ofte jeg ikke gjør noen ting og bare er hjemme eller gjør noe veldig kjedelig og da er det jo ikke akkurat så veldig morsomt å følge med på det. Men ja, jeg kan helt sikkert prøve enda hardere på det, jeg vet at det er flere som ønsker det!

Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
Hmm, bena mine kanskje. Jeg syntes jeg har veldig fine ben! 

Hva er det verste marerittet du har hatt?
Da jeg var liten slet jeg faktisk skikkelig mye med mareritt og hadde det nesten hver eneste natt. Det var en drøm jeg hadde flere ganger og som jeg husker ekstremt godt den dag i dag. Det er jo helt latterlig at jeg faktisk hadde mareritt om dette her og såpass ofte også.. Uansett, marerittet var at jeg ble drept av mamma og pappa haha.. Herregud, det høres jo helt latterlig ut. Det som skjedde var at mamma og pappa tok meg med til en slange hule og ga meg til masse slanger haha.. Kanskje det er derfor jeg er livredd for slanger og at det er min største frykt den dag i dag! 

Hvor sover egt Triana når det er Paradise Hotel?
Hun sover der resten av crewet bor. De bor på eget ”hotell” eller leiligheter i Mexico!

Hvor er bodyen fra? Så fin.
Processed with VSCO with c1 presetTusen takk, min er utsolgt.. Men lignede HER

Har du fortsatt noen av barndomsvennene dine?
Ja et par, men veldig få faktisk. Det er flere jeg trodde jeg kom til å være venn med hele livet mitt som plutselig ble borte.

Har du noen gang opplevd at bestevenninna di har sviktet deg?
Ja, en av mine bestevenner på ungdomsskolen. Hun gikk bak ryggen min og rundlurte meg med en gutt!

Hvordan går det med han gutten du var på date med?
Haha, jeg tror det går bra med han 😉

Er det sant at du har vært med i musikkvideoen til Petter katastrofe og TIX?
Ja, jeg har vært med på musikkvideoen til Petter, men ikke TIX.

Hva er favoritt brusen din?
Åååh, jeg elsker julebrus. Skikkelig synd at den kun selges i jula haha..

Hvorfor er du så mye med årets Paradise deltakere?
Jeg vet faktisk ikke, jeg har blitt kjent med dem og syntes de er veldig kule. Jeg var jo på jobb oppdrag sammen med Newa og da klikket vi veldig godt. Etter det har jeg blitt invitert i bursdag og på andre ting, veldig koselig!

Processed with VSCO with c1 preset

Hvordan har du det for tiden?
Akkurat nå har jeg det veldig bra. Jeg har det best når det er ting som skjer og ting jeg gleder meg til. Jeg reiser jo på søndag 😉

Hvordan lager du så fin stram hestehale? Har du noen triks?
Det er ikke så vanskelig. Trikset er hårspray, tannbørste eller en liten kam og gode hårstrikker. Jeg har faktisk laget en video på hvordan jeg lager stram høy hestehale med clip on extensions, du kan se videoen HER

Hvor lenge hadde du vondt etter din operasjon?
Jeg hadde jo veldig vondt ganske lenge da det skjedde mye tull med smertestillende jeg fikk osv.. Jeg hadde vondt i litt over en uke! Jeg forteller om min operasjon på video HER

Hei, nettopp fått mensen.. Har du noen tips mot smerter?
Uuu, gratulerer 😉 Hmm, jeg aner faktisk ikke. Jeg pleier som regel ikke ha så veldig vondt! Jeg har hørt at om man har veldig vondt i magen kan det hjelpe med noe varmt på magen osv, men jeg aner faktisk ikke. Kanskje du burde dra til legen om du har veldig veldig vondt å få noe for det!

Hvordan blir de som skal komme inn på den første episoden av Paradise Hotel og de som skal komme inn senere bestemt?
Det er det produksjonen som bestemmer. Jeg aner ikke hvorfor eller hvordan dem bestemmer det dem gjør, men produksjonen bestemmer alt av det!

Hvor høy er du?
Jeg er rundt 1.67m!

Kunne du vært med på Farmen?
Ja det kunne jeg helt sikkert. Jeg syntes sånne ting er veldig morsomt og jeg elsker å finne ut av og vite hvordan folk hadde det før!

Har du bunad?
Nei, det har jeg ikke. Jeg vet ikke om jeg har lyst på det heller faktisk. Jeg syntes det er døds fint, men veldig dyrt å skulle ha noe man kun bruker ca. en gang i året. Men veldig veldig fint!  

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det samme før. Husk at det er bare å spørre masse spørsmål i kommentarfeltene på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

Masse stygge bilder av meg.. Flaut – Bildene som aldri kom på bloggen

Heihei alle sammen ♡

Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har det helt greit og tenkte å dele noe morsomt med det dere igjen. Eller, det er morsomt for dere, ikke for meg haha.. Som vanlig når jeg har bilder blir det et fint og tusen stygge, det er svært få bilder som blir tatt som faktisk havner på bloggen. Resten ser jo ikke ut. Jeg vet at dere elsker når jeg legger ut stygge og mislykka bilder av meg selv, derfor tenkte jeg å gjøre det igjen. Selvironi er virkelig en bra ting haha!

Face down, ass up.. Ikke så heldig med den vinkelen haha!

Er det virkelig sånn jeg ser ut når jeg ler?? Hahahha

Konse, konse…

Ikke så lett å skulle holde balansen på huk!

Dette så bare ikke bra ut haha!

Ingen kommentar haha.. Tror de fleste skjønner hvorfor dette bildet ikke havnet på bloggen!

Prøver å styre fotografen litt.. Hehe, Sorry C <3

Altså, hvorfor står jeg så utrolig skeivt??

Nydelig..

Var ikke helt klart for å bli tatt bilde av her nei!

Litt usikker på hva som skjer her faktisk haha..

Haha, dette skulle faktisk bli et lott goals bilde.. Eller, vi trodde det! Det ble det jo absolutt ikke. Haha, uff!

Ikke helt fornøyd her nei..

Her skulle vi ta bilder i sola, slik at det ble fint lys.. Det endte jo med at ingen av oss klarte å holde øynene åpne.. Bilde var jo faktisk litt søtt spør du meg!

Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg velger å utsette meg selv for dette.. Jeg har funnet ut av at jeg ikke eier flauhet haha! Det å legge ut slike bilder er det ikke alle som tør eller vil, så jeg syntes det er litt morsomt at jeg gjør det. Det er jo viktig å ikke tenke så høyt om seg selv hele tiden og ha litt selvironi! Ingen er perfekte, hvert fall ikke hele tiden.

Gårsdagens festligheter – Bildedryss

Annonse – lenker – Nelly

Heihei alle sammen ♡

Hvordan har dere det? Jeg har akkurat kommet meg ut en tur etter gårsdagens festligheter, jeg hadde det utrolig koselig i bursdagen til Newa og er kjempe glad for at jeg fikk komme! Nå er jeg på vei ned til byen for å filme noe greier, det er selvfølgelig hemmelig haha.. Jeg hater selv at alt av sånt skal være så hemmelighetsfullt, men sånn er det bare. Jeg beklager!

I går spiste vi deilig mat og drakk enda deiligere drinker på et sted som heter Champagneria. Det ligger midt på Solli plass! Jeg anbefaler ikke å dra dit om man er mange, det tok evigheter før vi fikk det vi bestilte og ansatte var ikke akkurat super hyggelige.. Nærmest frekke faktisk! Slik har det visst vært der en stund! Menmen, da vi endelig fikk det vi bestilte var det god stemning rundt bordet med oss jentene.

Birthday girl ♡ Haha, jeg dør av gavene hun fikk. Hun er jo så på det at hun liker kriminelle gutter, hva er vel ikke bedre enn håndjern da?

LIGNEDE BELTE – HER

Som sagt, en utrolig koselig kveld. Det ble ikke så veldig sent på meg og jeg dro ganske tidlig hjem. De andre skulle jo ut på byen, det droppet jeg! I dag har jeg et par ting jeg må få gjort, jeg skal straks dra å filme noe greier. Tiden løper alltid fra meg når det er ting jeg må rekke.. Jeg skjønner ikke det, haha! Når jeg ikke har noe å gjøre går tiden liksom så sakte, men når det er ting jeg må gjøre går tiden alt for fort. Heldigvis er jeg tidsnok denne gangen!

Det er forresten i dag fine Newa har bursdag, gratulerer så mye med dagen!! Du er bra. Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Love you all ♡