Ukens spørsmål// Sårene etter operasjon. Vondt med sex. Paradise Hotel. Mensen ++

Annonse – lenker – Bubbleroom

Processed with VSCO with c1 preset

Føler du et press om å blogge tre ganger om dagen?
Hmm, jeg føler et press på å prestere og hvert fall blogge en gang om dagen. Om jeg kun legger ut et innlegg om dagen er det som regel et langt og bra innlegg! Jeg syntes det er viktig å legge ut innlegg hver dag da dere klikker dere inn her og så klart forventer å lese nye innlegg. Jeg vil ikke skuffe noen og gjøre mitt beste! Føler også jeg er veldig flink til det. Jeg tror ikke jeg har droppet å blogge en dag på faktisk det året jeg har blogget. Det er bra!

Hvordan kan du være så glad hele tiden?
Hehe, jeg er absolutt ikke glad hele tiden.. Det ser kanskje slik ut på videoer, men det filmer vi jo ikke hele tiden. På bloggen og YouTube ser dere ikke halvparten av livet mitt engang og det er ganske mye dere ikke vet om meg som person selvom dere kanskje tror og føler det! Dere vet mye ja, men ikke alt. Jeg er glad på videoer og bloggen fordi når jeg filmer osv er jeg glad, men det er ikke 20% av hverdagen min engang. 

Har du bilder av sårene under puppene dine fra rett etter operasjonen, det er flere som vil se det?
Ja, jeg har bilde. For to uker siden fikk jeg samme spørsmål, men valgte å ikke legge det ut da det kanskje er litt ekkelt. Det endte med at det var utrolig mange som hadde lyst til å se det så jeg kan legge det ut nå. Hvis du syntes sånne ting er ekkelt og hvis du ikke vil se det så anbefaler jeg deg til å bla fort over neste bilde..

.

.

 

Her ser man hvordan såret mitt så ut etter ca en uke? Dette var første gangen jeg så det selv hvert fall. Jeg husker jeg ble skikkelig kvalm da jeg så det og holdt nesten på å gå i bakken. Vanligvis syntes jeg ikke sår og slike ting er ekkelt, men bare tanken på hva dem faktisk hadde gjort gjorde meg kvalm. Her har jeg også sting, men de er gjennomsiktige så veldig vanskelig å se! 

Har du strekkmerker?
Ja, det har jeg og jeg liker de haha.. Jeg syntes ikke strekkmerker er noe å skamme seg over i det hele tatt, nesten alle har det. Da jeg la ut bilde av strekkmerkene mine for noen uker tilbake fikk jeg faktisk en del kommentarer på de, noe jeg syntes er merkelig. Det er da helt normalt å ha litt strekkmerker, selvom det jeg har er ekstremt lite. Det er såvidt det syntes, likevel klarte folk å lire av seg stygge kommentarer.

Var det vondt å ha sex for første gang?
Det var vel ikke vondt, men ganske ubehagelig..

Hva slags idrett gikk du på da du var liten?
Jeg gikk på masse da jeg var yngre. Jeg har gått på fotball, svømming, dansing, og turn. Mulig jeg glemte et par ting her, men det er det jeg husker å ha gått på!

Hvordan våkner man på Paradise hotel? Er det vekkerklokke?
Det er folk som ringer. På hvert rom og overalt på hotellet er det telefoner som tinger seriøst hele tiden haha.. På morgenen ringer de å vekker alle sammen!

Hvor gammel var du da du sluttet på turn? Og hvorfor gjorde du det?
Jeg var vell rundt 15 år gammel, om jeg ikke husker helt feil. Jeg sluttet fordi jeg fikk ganske vondt i ryggen og ble veldig lei! Det er ikke bra å trene for mye og gi alt for mye, da blir man til slutt veldig lei..

Hvilken klasse gikk du i da du fikk mensen?
Jeg var femten år og gikk i tiende klasse.. Sein 😉


Meg i tiende klasse :))

Hvor tror du at du befinner deg om ti år?
Oj, det aner jeg ikke.. Det er så vanskelig det der! Jeg håper jeg har funnet meg en mann og kanskje har et barn? Jeg vet ikke haha.. Mitt største ønske er jo å drive med noe jeg elsker og være min egen sjef. Forhåpentligvis i et annet land! LA eller noe 😉

Kan du vlogge litt på Snapchat?
Jeg prøver å gjøre det så godt jeg kan å snappe masse, men det er veldig vanskelig når jeg ikke gjør noe. Det er veldig ofte jeg ikke gjør noen ting og bare er hjemme eller gjør noe veldig kjedelig og da er det jo ikke akkurat så veldig morsomt å følge med på det. Men ja, jeg kan helt sikkert prøve enda hardere på det, jeg vet at det er flere som ønsker det!

Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med?
Hmm, bena mine kanskje. Jeg syntes jeg har veldig fine ben! 

Hva er det verste marerittet du har hatt?
Da jeg var liten slet jeg faktisk skikkelig mye med mareritt og hadde det nesten hver eneste natt. Det var en drøm jeg hadde flere ganger og som jeg husker ekstremt godt den dag i dag. Det er jo helt latterlig at jeg faktisk hadde mareritt om dette her og såpass ofte også.. Uansett, marerittet var at jeg ble drept av mamma og pappa haha.. Herregud, det høres jo helt latterlig ut. Det som skjedde var at mamma og pappa tok meg med til en slange hule og ga meg til masse slanger haha.. Kanskje det er derfor jeg er livredd for slanger og at det er min største frykt den dag i dag! 

Hvor sover egt Triana når det er Paradise Hotel?
Hun sover der resten av crewet bor. De bor på eget ”hotell” eller leiligheter i Mexico!

Hvor er bodyen fra? Så fin.
Processed with VSCO with c1 presetTusen takk, min er utsolgt.. Men lignede HER

Har du fortsatt noen av barndomsvennene dine?
Ja et par, men veldig få faktisk. Det er flere jeg trodde jeg kom til å være venn med hele livet mitt som plutselig ble borte.

Har du noen gang opplevd at bestevenninna di har sviktet deg?
Ja, en av mine bestevenner på ungdomsskolen. Hun gikk bak ryggen min og rundlurte meg med en gutt!

Hvordan går det med han gutten du var på date med?
Haha, jeg tror det går bra med han 😉

Er det sant at du har vært med i musikkvideoen til Petter katastrofe og TIX?
Ja, jeg har vært med på musikkvideoen til Petter, men ikke TIX.

Hva er favoritt brusen din?
Åååh, jeg elsker julebrus. Skikkelig synd at den kun selges i jula haha..

Hvorfor er du så mye med årets Paradise deltakere?
Jeg vet faktisk ikke, jeg har blitt kjent med dem og syntes de er veldig kule. Jeg var jo på jobb oppdrag sammen med Newa og da klikket vi veldig godt. Etter det har jeg blitt invitert i bursdag og på andre ting, veldig koselig!

Processed with VSCO with c1 preset

Hvordan har du det for tiden?
Akkurat nå har jeg det veldig bra. Jeg har det best når det er ting som skjer og ting jeg gleder meg til. Jeg reiser jo på søndag 😉

Hvordan lager du så fin stram hestehale? Har du noen triks?
Det er ikke så vanskelig. Trikset er hårspray, tannbørste eller en liten kam og gode hårstrikker. Jeg har faktisk laget en video på hvordan jeg lager stram høy hestehale med clip on extensions, du kan se videoen HER

Hvor lenge hadde du vondt etter din operasjon?
Jeg hadde jo veldig vondt ganske lenge da det skjedde mye tull med smertestillende jeg fikk osv.. Jeg hadde vondt i litt over en uke! Jeg forteller om min operasjon på video HER

Hei, nettopp fått mensen.. Har du noen tips mot smerter?
Uuu, gratulerer 😉 Hmm, jeg aner faktisk ikke. Jeg pleier som regel ikke ha så veldig vondt! Jeg har hørt at om man har veldig vondt i magen kan det hjelpe med noe varmt på magen osv, men jeg aner faktisk ikke. Kanskje du burde dra til legen om du har veldig veldig vondt å få noe for det!

Hvordan blir de som skal komme inn på den første episoden av Paradise Hotel og de som skal komme inn senere bestemt?
Det er det produksjonen som bestemmer. Jeg aner ikke hvorfor eller hvordan dem bestemmer det dem gjør, men produksjonen bestemmer alt av det!

Hvor høy er du?
Jeg er rundt 1.67m!

Kunne du vært med på Farmen?
Ja det kunne jeg helt sikkert. Jeg syntes sånne ting er veldig morsomt og jeg elsker å finne ut av og vite hvordan folk hadde det før!

Har du bunad?
Nei, det har jeg ikke. Jeg vet ikke om jeg har lyst på det heller faktisk. Jeg syntes det er døds fint, men veldig dyrt å skulle ha noe man kun bruker ca. en gang i året. Men veldig veldig fint!  

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det samme før. Husk at det er bare å spørre masse spørsmål i kommentarfeltene på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

30 kommentarer

Siste innlegg