Slik ser jeg ut i dag – Nyttårsaften

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det? Fint håper jeg. Akkurat nå sitter jeg sammen med gode venner å vorset litt. Jeg tenkte bare å stikke innom for å ønske alle sammen et godt nyttår! Jeg setter så utrolig stor pris på alle dere som følger meg og støtter meg, dere er virkelig de beste, tusen takk. Jeg gleder meg masse til 2019 og alle planene jeg har! Jeg skal love dere at jeg kommer til å jobbe kjempe hardt. Håper dere har lyst til å følge med videre!

Slik ser jeg ut i kveld:

 

Kjolen er ikke min, den er lånt av en venninne som hete Isabel og er drit fin! I kveld skal jeg kose meg med disse fine! Håper alle sammen får en nydelig kveld. GODT NYTTÅR IGJEN MINE BESTE ❤️⭐️ I love you!

Jeg har reist

Hallo alle mine fine og god morgen! Jeg håper alle har en nydelig dag til nå. Jeg har akkurat stått opp og fått spist litt frokost. I går kveld reiste jeg avgårde til hytta her på Sjusjøen! Jeg ble så lei av å være hjemme alene så jeg tok meg en liten tur hit. Jeg skal ikke være her så alt for lenge, nyttårsaften imorgen skal nemlig tilbringes hjemme i Oslo!

Så i dag skal jeg stå på ski, være masse ute på fjellet og kose meg masse! Jeg håper du får en nydelig dag videre også blogges vi senere. Jeg vlogger også disse dagene på fjellet så det er bare å glede seg til en ny vlogg på kanalen ganske snart.

Ukens spørsmål

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Fortalte du det foreldrene dine når du hadde sex for første gang?
Nei det gjorde jeg ikke.. Det var liksom ikke noe jeg ville prate om på den tiden, men jeg tror de skjønte ganske fort da jeg var 16-17 og hadde kjæreste at jeg hadde hatt sex.

Hvor gammel er hunden din?
Hun er litt over 3 år gammel.

Ser du på deg selv som en kjendis?
Nei det gjør jeg ikke.. Kanskje noen ganger, men jeg føler meg liksom ikke mer spesiell osv. Når folk kommer bort og vil ta bilder med meg så syntes jeg såklart det er veldig koselig, men jeg føler meg ikke spesielt kjendis når jeg sitter hjemme i treningstøy en fredagskveld!

Hvor skal du flytte? Hvor vil du bo?
Jeg skal fortsatt bo i Oslo, bare nærmere sentrum. Det er ikke så nøye akkurat hvor jeg bor bare det er lett å komme seg til og fra steder og ganske sentralt. Jeg skal jo bo alene og da er det viktig at jeg har ting rundt meg, hvis ikke kan jeg nok bli veldig usosial.

Savner du Paradise Hotel?
Nei jeg savner det ikke. Det var morsomt der og da, men jeg savner det ikke!

Hva syntes du helt ærlig om Mads Hansen?
Nå har ikke jeg møtt han og snakket med han så veldig mye, men han er helt sikkert en hyggelig fyr. Det er noen ting han gjør jeg syntes er unødvendig og dårlig gjort, men mye han gjør er også veldig morsomt.

Hvor lenge har du holdt på med YouTube?
Jeg startet jo med Isabelle og Martine kanalen for snart 2 år siden, og min egen kanal for snart 6 mnd siden og Gud så bra det har godt. Elsker YouTube og ikke minst alle dere!

Hva mener du om drikkepresset blandt unge?
Jeg syntes det er skikkelig teit at det skal være noe som helst press.. Kan ikke alle bare respektere at andre har egne meninger og ting man vil gjøre? Spør du meg så er det det som er kult, tørre å stå imot presset og faktisk si nei – det er dem som er tøffe. Gjør som du vil, ikke la andre bestemme over deg og hvordan du skal leve livet ditt!

Har du noen gang trodd at du var gravid?
Ja faktisk.. Har aldri vært det da, men man vet jo aldri – så klart har jeg vært stresset over det før og tatt en test!

Hvor skal du reise nesten gang?
Aner ikke, jeg har ikke planlagt min neste reise. Men håper det blir til et eksotisk, fint og varmt sted.

Hva er målet ditt for 2019?
Fortsette å jobbe hardt som jeg har gjort i 2018 og kanskje komme i gang med noen prosjekter som jeg har tenkt på. Jeg skal hvert fall jobbe døds hardt og gi alt.

Hvordan går det med deg?
Det går veldig fint! Tusen takk som spør.

Pleier du å game? Hva spiller du isåfall?
Nei, jeg har aldri syntes det har vært noe gøy. Jeg er så lite tålmodig at jeg klarer ikke sitte å game i flere timer, jeg har faktisk prøvd. Jeg elsker kort spill og slike ting man spiller med andre, og ikke minst spill man må tenke på og bruke hjernen. Elsker det.

Hva ville du helst vært med på nå – Ex one the beach, Love Island eller Paradise Hotel?
Om jeg måtte velge hadde det blitt Paradise Hotel.

Hvordan er det å høre seg selv på radioen?
Ekstremt morsomt!

Hva skal du på nyttårsaften?
Har egentlig ikke sånn kjempe store planer, bortsatt fra å være med noen venner her i Oslo!

Hva var det verste du fikk til jul i år?
Ingenting jeg fikk til jul i år var veldig ille, jeg satt pris på alt jeg fikk. Det mest kjedelige jeg fikk var vel sminke fjerner og pizza skjærer, men det er ting jeg trenger haha..

Hva var det beste du fikk til jul i år?
Helt klart fallskjermhopping!! Shit jeg gleder meg.

Har du funnet deg en leilighet enda?
Neii, det er så vanskelig!

Hvem stoler du på 100%?
Egentlig ingen haha. Om jeg må velge en så stoler jeg kanskje aller mest på mamma!

Hvem er dine aller beste venner, som vet mye om deg?
Jeg har hatt en venn hele livet mitt og det er Katrine. I det siste har jeg også blitt kjempe god venn med Agnete og Nellie, noe som er ekstremt koselig. Alle disse jentene er helt fantastiske! Jeg har også andre venner, men disse vet kanskje mest om meg per dags dato.

Har du fått svar fra ex on the beach enda? Isåfall skal du være med??
Nei jeg har ikke fått svar og det er like greit haha.. Jeg skal ikke være med der!

Hva hadde du gjort om noen hacket deg på alle sosiale medier og fikk tak i alt av dine private ting på tlf?
Da hadde jeg blitt så lei meg og ikke minst stresset. Det er seriøst min største frykt og jeg hater alle som driver med hacking av folk. Det er så dårlig gjort.

Har du bra selvtillit?
Jeg har fått bedre selvtillit nå enn det jeg hadde før, før hadde jeg elendig selvtillit. Men jeg har vel fortsatt ikke sånn super bra selvtillit!

Hvem var din favoritt kjendis/ youtuber da du var liten?
Da jeg var liten var jeg ikke så veldig mye på YouTube, det fantes jo nesten ikke da haha.. Jeg tror heller ikke jeg hadde noen favoritt kjendis.

Når skal du hoppe i fallskjerm?
Når det blir varmt ute. Kanskje til sommeren nå!

Når har du bursdag?
10. november. Ble akkurat 22 år.

Hvor gammel er søsteren din Julie nå?
Hun er 12, men blir 13 straks!

Kunne du vært med på bloggerne?
Jaa, det kunne jeg helt klart vært med på.

🌸🌸🌸

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

På innsiden av min telefon

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg! Nå er det en god stund siden jeg har hatt et litt personlig innlegg med dere, derfor tenkte jeg å vise dere alt på innsiden av telefonen min. Telefonen er jo livet mitt og jeg føler meg helt naken uten den, derfor er den veldig personlig. Sist jeg la ut et lignende innlegg hadde jeg et annet bakgrunnnsbilde, andre folk jeg hadde snakket nylig med – alt er egentlig helt nytt haha! Jeg digger selv å lese og snoke litt i andre sine telefoner, så jeg håper du syntes det er spennende å ta en titt i min telefon.

Bakgrunnsbilde:


Jeg elsker dette bildet som noen har laget til meg! Det er så kult.

Mine apper og forsider:


Er det noe jeg er dårlig på så er det å svare på meldinger.. Legg merke til hvor mange uleste meldinger jeg har og ikke minst hvor mange eposter jeg har.. Hater spam haha!

Siste messenger melding:


Gruppe samtale med sang gjengen!

Samtalelogg:


Her er det mange som har ringt meg på Snapchat etter at jeg hadde åpen Snapchat.. Sorry, men det er så irriterende, haha! Telefonen min ligger seriøst ikke stille når jeg åpner snappen min, så beklager til alle dere fine som bare vil ha en koselig samtale, men det blir litt mye når folk ringer hele tiden. I tillegg har jeg jo telefon skrekk også.

Mine bestevenner på Snapchat:

De siste bildene jeg tok/ På min kamerarull:


Hehe, masse vidoer fra utestedet vi hadde show på! Det var veldig morsomt da.

Min siste selfie:

Siste samtale jeg hadde på Instagram:


<333 Elsker at folk lager fine fanpages til meg, det er så koselig og jeg begynner alltid å følge dem.

Siste screenshot:

Masse screenshots av dere som sender meg at dere har stemt på meg til Vixen influencer awards! Det er veldig koselig, tusen tusen takk mine beste. DU KAN FORTSATT STEMME PÅ MEG HVIS DU VIL – STEM HER! Setter så utrolig stor pris på det babaes.

🌸🌸🌸

Det var hele min telefon i bilder! Har du noen av de samme appene, eller like mange uleste meldinger? Let me know. Husk at om det er noen innlegg du ønsker på bloggen eller noen videoer du vil se på YouTube fremover så er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg prøve å få gjort det du ønsker. Ha en nydelig dag videre babes, husk å ta vare på hverandre og være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg. Vi blogges senere, love you all♡

Min julaften i bilder

Hallo alle mine fine og god jul! Jeg håper alle sammen hadde en helt fantastisk feiring i går. Det hadde hvert fall jeg. Jeg har jo feiret to julaftner i år – både i går, men også lille julaften hos pappa sin familie. Begge deler har vært ekstremt koselig, og nå bare gleder jeg meg til neste år!

Det var veldig mange som ville at jeg skulle vlogge og filme alt jeg gjorde på julaften, derfor har jeg gjort det! Den videoen kommer litt senere i dag så det er bare å glede seg. Det kommer også en video hvor jeg viser alle gavene jeg har fått, den kommer imorgen og den bare må du se, haha.. Dette er uten tvil den beste jula når det kommer til gaver – jeg begynte å grine da jeg åpnet den ene så det er bare å glede seg til begge videoene som kommer. Husk å abonnere på YouTube kanalen min, slik at du ser alle videoene mine – TRYKK HER for å sjekke ut kanalen.

❤️MIN JULAFTEN – BILDEDRYSS❤️


Lillebror Sander, meg, Kusina mi Silje og fetteren min Kim Andre.

GOD JUL OG GODT NYTTÅR MINE BABES!

Slik ser jeg ut i dag – Julaften

Reklame | Nelly

Kjolen er utsolgt fra Nelly, men du kan finne mange fine lignende kjoler HER.