Nå reiser jeg til…

  • Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Nå sitter jeg på flyplassen å venter på at flyet skal kjøre, i dag reiser jeg nemlig til Stord. Veldig spennende haha! Jeg reiser sammen med Agnete, vi skal ha noe show/ konsert på en skole sammen med NRK MP3. Jeg gleder meg masse og er super spent på hvordan dette kommer til å gå. Vi skal faktisk synge sangen vår uten Playback.
  • Nå er det boarding på flyet, så vi blogges mer når vi har kommet oss frem. Ønsk oss lykke til babes! Ha en nydelig dag videre, love you!

Slik fikk jeg penger til å kjøpe leilighet

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det idag? Fint håper jeg. Som de fleste som følger meg helt sikkert har fått med seg nå er jeg på leilighets jakt. I den anledning har jeg fått ekstremt mange spørsmål rundt dette som jeg tenkte å svare på! Dette maset om å finne leilighet er mye vanskeligere enn jeg trodde og kommer nok til å ta mye lenger tid enn det jeg trodde. Jeg må regne med å tape mange budrunder og ikke få alt jeg vil i leiligheten. Dette er tross alt min aller første leilighet som jeg skal eie selv, og da vil jeg jo at det skal være så bra som overhodet mulig!

Det er fortsatt mange som lurer på om jeg skal kjøpe eller leie og hvordan jeg har fått til å kjøpe meg en leilighet. Jeg skal kjøpe meg en leilighet og har spart til dette lenge. Jeg er veldig flink med penger og det at jeg faktisk har klart å spare så mye penger på et år er helt sykt! Jeg er veldig stolt over meg selv. Jeg skal jo så klart også låne penger i banken, jeg har ikke flere millioner på kontoen, haha.. Selvom det hadde vært fantastisk!

I stedet for å liksom være den som flytter ut i det man fyller 18 og bruker alle pengene sine på å leie noe man ikke eier selv, har jeg bodd hjemme og spart til å kjøpe meg noe. Nå begynte ikke jeg å spare før for rundt et år siden, men fy det har vært så verdt det.

Jeg har enten lyst il å kjøpe meg en leilighet jeg bare kan flytte rett inn i og slipper å pusse opp, eller så har jeg lyst til å kjøpe meg et oppussingsobjekt som rett og slett ser helt forferdelig ut som jeg skal pusse opp og gjøre til mitt eget. Det er også mange som lurer på hvor jeg har lyst til å bo, noe som egentlig ikke er så veldig viktig for meg. Jeg bryr meg ikke om det er i øst eller vest bare det er koselig, fint og enkelt å komme seg til sentrum. Jeg har jo tittet litt på Grunerløkka, Løren, Majorstuen osv så det blir veldig spennende.

Jeg gleder meg så sykt til å se hva det blir og hvor jeg kommer til å kjøpe meg leilighet. Tenk om jeg ikke finner meg noe på kjempe lenge, eller tenk om jeg vinner en budrunde imorgen? Det blir veldig spennende. Og ja, så klart blir det flyttevlogger når jeg flytter.

Om det er noe du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar i innlegget så skal jeg prøve å få svart. Det er sikkert mange som lurer på hvor mye penger jeg har spart og hvor mye penger jeg får låne av banken – jeg får se om jeg velger å svare på det om det eventuelt skulle komme et spørsmål. Men jeg velger å ikke dele akkurat det i dette innlegget! Gjerne legg igjen noen tips til meg om du har det når det kommer til å kjøpe sin første bolig! Ha en nydelig dag videre babes, vi blogges senere! Love you all.

Ukens spørsmål

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Hvor mye penger har du tjent på sangen deres nå?
Jeg aner ikke haha.. Jeg har ikke fått noe for det enda!

Når hadde du sex igjen etter at du ble voldtatt?
Jeg angrer litt på at jeg fortalt dette på YouTube kanalen min siden jeg får så mange spørsmål om det. Jeg er også veldig glad for at jeg fortalte det og at mange andre kan ”lære” av det. En voldtekt trenger ikke nødvendigvis være en helt syk historie! Det går helt fint med meg og tenker sjeldent på dette og syntes det er litt ”teit” å snakke om. Menmen, jeg skjønner at folk er nysgjerrige nå som jeg faktisk har delt det med verden. Jeg hadde sex igjen samme året, med han som i dag er exen min.

Hvordan fikk du så langt hår?
Det er fake, haha.. Har satt inn tape extensions.

Hvem syntes du er den dårligste YouTubern i Splay?
Du, jeg aner faktisk ikke. Det er veldig mange YouTubere i Splay som jeg ikke aner hvem er og jeg følger nesten ikke med på noen norske YouTubere (av en grunn haha). Så dette kan jeg dessverre ikke svare på!

Hvilken blogger i Norge liker du minst?
Hmm, det må være noen jeg aldri har hilst på før.. De bloggerne jeg har hilst på til nå har vært hyggelige alle sammen, det er ingen som har gitt meg et veldig dårlig første inntrykk! Jeg er en person som heller ikke liker å dømme eller snakke om folk jeg ikke kjenner. Men det er mange bloggere i Norge jeg tror jeg ikke kommer til å klikke med og/ eller bli venn med.

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften?
Jeg liker begge deler, men vi pleier alltid å ha ribbe.

Dro du å Martine sammen på festen i går? Eller møttes dere bare der?
Vi møttes der! Det var en tv3 fest så de fleste fra Paradise osv var der.

Hvor mange seere har du på Snapchat?
Det er veldig forskjellig. Jeg har jo faktisk hatt opp til en halv million på snappen min. Men til vanlig ligger det på rundt 30 000.

Hvor vil du bo? Hvor ser du på leilighet?
Det er ikke så nøye for meg, så lenge det er i nærheten av alt mulig egentlig. Det må være enkelt å komme seg til sentrum og ha en butikk i nærheten.

Har du og Martine begynt å henge sammen igjen?
Som begge to har sagt hele tiden så henger vi og hilser på hverandre når vi for eksempel møtes på byen. Men nei, vi er fortsatt ikke like gode venner som vi var før.

Er det sant at du er bifil?
Nei, jeg er ikke bifil.

Hva ønsker du deg til jul?
Jeg aner faktisk ikke.. Jeg føler liksom at jeg har det jeg trenger – selvom det er veldig mye jeg vil ha, men det er ting jeg liksom må kjøpe meg selv og ikke få av noen andre. Kamera, interiør og slike ting. Det vil jeg jo kjøpe selv! Så jeg ønsker meg vel bare penger, selvom det er ekstremt kjedelig haha..

Pleier du ofte å være på fest og drikke alkohol?
Jeg fester en del ja, men jeg vil ikke si at jeg fester og drikker sånn kjempe ofte. Det er ofte jeg også er ute på byen edru!

Hva tenkte du da moren og faren din slo opp? Hva skjedde?
Jeg var så liten så jeg skjønte veldig lite. Men nå er jeg glad for at dem gjorde det og er venner den dag i dag. Det er bedre at dem er lykkelige hver for seg, enn ulykkelige sammen.

Hva tjener du mest på: Blogg, YouTube eller Instagram?
Det kommer veldig an på, men det er nok minst på Instagram. Noen ganger kan jeg tjene mer på bloggen, andre gager på YouTube. Det kommer an på hvor jeg har reklame osv! Men, det er mer penger i YouTube.

Hvordan går det med deg akkurat nå?
Det går greit, men jeg begynner å bli skikkelig dårlig.. Nesa renner, hodet verker, og halsen stikker. Tips?

Hvor mange personer har du hatt sex med?
Jeg aner ikke, jeg har ikke liste på telefonen min lenger haha.. Men ikke sånn ekstremt mange!

Falskt eller ekte juletre?
Vi pleier å ha ekte her hjemme, men når jeg flytter for meg selv kommer jeg nok til å ha et falskt et. Det er så mye mer renere og enklere. Faktisk finere også syntes jeg!

Hva er ditt hele navn?
Mitt fulle navn er Isabelle Eriksen.

🌸🌸🌸

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

TV3 fest & noe kjipt har skjedd..

Hallo alle sammen, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg kunne helt ærlig hatt det mye bedre – jeg har nemlig begynt å bli syk.. Nesa renner, halsen stikker og humøret er derfor ikke helt på topp. Og nå som det snart er jul også, jeg kan virkelig ikke bli syk nå! Det er sånn typisk meg å bli syk når det er mye spennende som skjer fremover, men jeg får håpe at det bare er en liten forkjølelse og ikke starten på influensa eller halsbetennelse.

I går var jeg på førjulfest/ vår lanseringen til TV3, noe som var veldig morsomt. Det er alltid spennende å få med seg hva slags programmer som begynner å rulle på TV fremover. I går kveld begynte det også å snø – det var så merkelig for i det jeg gikk inn på festen var det helt bar bakke ute, og tre timer senere var det plutselig helt hvitt på bakken. Jeg skal ærlig innrømme at det var litt koselig og virkelig på tide. Det er ingenting bedre enn hvitt på bakken nå i desember!

❤️❤️❤️

En kjempe fin kveld med andre ord! Nå skal jeg straks begynne å redigere en vlogg som forhåpentligvis kommer ut senere i dag. Ellers har jeg ingen store planer denne helgen, noe som passer veldig bra med tanke på at jeg begynner å bli litt syk. I dag er det også tid for ukens spørsmål så hvis det er noe du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg prøve å få svart på ditt spørsmål.

Ha en nydelig dag videre så blogges vi senere! Love you all.

Jeg gjorde noe jeg aldri pleier å gjøre!

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. I dag har jeg gjort noe jeg aldri pleier å gjøre, nemlig baking. Jeg har vært på besøk hos bakedronningen Anne Brith og bakt lussekatter, noe som ekstremt koselig. Mye koseligere enn forventet faktisk – jeg fikk liksom litt julestemning. Noe som virkelig trengtes. Nå som det er desember, snart jul og fortsatt ikke noe snø på bakken trenger man å gjøre slike ting for å komme litt i julestemning.

Som dere vet så driver jeg å vlogger masse nå i desember, inkludert i dag. Så det er bare å glede seg fremover og abonnere på YouTube kanalen min, den kan du finne HER. Der kommer det masse julerelatert og annet gøy fremover!

❤️❤️❤️

En koselig dag! Hva har du gjort i dag? Husk å høre på sangen vår på Spotify da babes, da får du nok også litt julestemning som helt klart trengs. Link til låten HER.

Resten av kvelden skal jeg bare være hjemme, se litt etter leiligheter på finn og redigere video. Jeg håper du får en nydelig dag videre, så blogges vi! Love you all.