Glødende sminkelook – Step by step

Hallo alle mine flotte♡

I det siste har jeg fått en del spørsmål angående denne sminke looken. Det skjønner jeg veldig godt for denne sminken er utrolig fin og glødende! Derfor tenkte jeg rett og slett å vise dere alle produktene jeg har brukt for å få denne looken! 


Det er sjelden jeg faktisk bruke denne. Det er et serum som skal gjøre huden fin både med og uten sminke. Det tok litt tid før jeg faktisk likte produktet godt, og nå elsker jeg det. Bare se hvor fin huden min ser ut når jeg har brukt serumet. Det er fra By Terry og du kan finne det HER. (annonselenke)


Foundation er noe av det viktigste når det gjelder at hele sminke looken skal bli fin. Jeg har akkurat kjøpt meg ny foundation som jeg allerede har blitt forelsket i. Denne er fra KAT VON D og jeg kjøpte den da jeg var i Florida. Jeg er usikker på om det går an å bestille den til Norge, det er jeg nødt til å finne ut av for dette er min nye favoritt. Den dekker utrolig bra og den kjennes bra på huden. Før brukte jeg jo en foundation fra Mac, som var veldig fin den også. 


Concealer, også fra KAT VON D. Den elsker jeg minst like mye som foundationen. Jeg elsker å bruke en litt lys dekkende concealer, spesielt under øynene for å lysne opp. Jeg anbefaler også en concealer fra Urban Decay, den kommer jeg nok aldri til å bli lei av uansett.


Til kremprodukter bruker jeg alltid beauty blender for å påføre produktene. Jeg skjønner seriøst ikke hvordan jeg klarte å sminke meg uten beauty blender før. Du kan finne lignede beauty blender HER. (annonselenke)

For å sette både foundation og concealer bruker jeg de lyse pudderne i dette fine palettet. Forrige gang jeg hadde et lignede innlegg fikk jeg kjeft fordi jeg ikke hadde vasket dette palettet.. Derfor har jeg passet på å gjøre det nå haha! Uansett, jeg elsker disse pudderne. Du ser jo at dette palettet er godt brukt og snart tomt. Du kan finne det HER. (annonselenke)

Som solpudder har jeg brukt begge disse to. Det er en som er matt og en som er med shimmer. På denne looken hadde jeg lyst på en veldig glødende look og det er derfor jeg har brukt en del produkter med shimmer. Disse pudderne er utrolig bra og jeg er virkelig overrasket over hva MaxFactor har fått til. Love it! 


Bryna mine tegner jeg alltid med denne geléen, den er fra Anastasia Beverly Hills og jeg har brukt den så lenge jeg kan huske. Produktet kan du finne HER og børsten finner du HER. (annonselenker)


Denne highlighteren er blitt en favoritt hos meg. Den er fra Makeup Mekka og gir en helt insane glød, noe jeg er veldig glad i! Jeg elsker jo highlight hehe.. Det er også en veldig fin farge som passer perfekt til min hudtone! 

Jeg har fått helt dilla på en litt rosa øyenskygge, som jeg har på denne looken! Jeg bruker dette palettet som er fra The Balm, fargene i dette palettet er virkelig fantastiske og har veldig mye pigment. Noe som er veldig viktig! Til denne looken har jeg brukt de rød/ lilla fargene veldig svakt på øyet. Jeg bruker fargen i midten over hele øyelokket og de mørkere ytterst. Palettet kan du finne HER. (PÅ SALG NÅ)!! (annonselenke)

Jeg bruker en helt vanlig eyeliner, denne er fra Makeup Mekka. Fargen er helt svart! Jeg elsker å påføre eyeliner med en slik en, det er så utrolig mye lettere enn for eksempel en gelé. Det er jo alltid en utfordring dette med eyeliner så det er deilig å føle at man klarer det fint med engang. Derfor bruker jeg kun slike! 


Jeg bruker denne glossen fra NYX. Jeg elsker den og har vell snart brukt opp denne. På tide å kjøpe en ny. Dette er fargen Madeleine og er en av mine favoritter. Du kan finne glossen HER. (annonselenke)


Det viktigste av alt – Setting spray. Min er fra Urban Decay og jeg elsker den. Den passer på at sminken holder hele dagen og hele natten noe som er viktig for meg. Jeg hater når sminken blir ødelagt utover dagen, det skjer sjelden når jeg bruker denne. Love it! 


Alle kostene mine er fra Real Techniques. De er utrolig gode og holder bra, jeg har hatt disse en god stund og de er så gode som nye bare man vasker dem innimellom. Du kan finne børstene HER. (annonselenke)

Håper du likte innlegget og ikke minst sminke looken. Hva syntes du? 

I dag skal jeg være barnslig

Heihei alle sammen!

Hvordan har dere det i dag? Jeg har allerede vært våken i flere timer og det er virkelig ikke likt meg på en lørdag! Jeg våknet faktisk før klokken 09. Det gjør jeg ikke i ukedagene engang! Så jeg er litt stolt over meg selv haha. Håper døgnrytmen min snur seg nå. Hvert fall for noen dager! Den blir jo ødelagt igjen med engang.

Nå sitter jeg faktisk hos Splay sammen med masse andre youtubere. Idag er det noe som kalles splayday, noe som egentlig bare er morsomme aktiviteter for alle vi som er med i Splay. Det er så kult at de faktisk arrangerer dette!

Akkurat nå har vi en liten gjennomgang på hvordan man skal merke dette med reklame både på blogg, Instagram og YouTube. Det trenger vell alle, hvert fall jeg syntes dette er ganske vanskelig og det er mye jeg ikke har tenkt på før nå fant jeg ut haha!

Idag skal vi blant annet på rush (trampolineland) jeg gleder meg masse, jeg elsker jo sånne ting og jeg elsker å kunne være litt barnslig noen ganger. Vi skal også kjøre russebuss til rush, det blir også veldig morsomt er jeg sikker på. Vi skal rett og slett rulle til trampolineland haha.

Det blir en travel dag i dag, jeg er også bedt i en bursdag i kveld! Så planen er å dukke opp der også! Splayday varer jo faktisk hele dagen så jeg er nødt til å reise herfra før, for å faktisk rekke bursdagen.

Nå legger jeg fra meg telefonen, vi blogges senere babes! Ha en fin dag videre, ta vare på hverandre. Love you all!

Jeg vil alltid se fin ut – latest favs

//annonselenker

Hallo alle sammen♡

I det siste så har jeg elsket de forskjellige antrekkene mine, det er nok fordi jeg har kjøpt en del nye plagg. Jeg elsker klær og viktigst av alt så elsker jeg å føle meg vell, bra og fin. Hvem gjør ikke det?

Klær og førsteinntrykk er veldig viktig for meg og jeg har alltid lyst til å se fresh og flott ut. Jeg har derfor funnet frem mine siste favoritter når det kommer til antrekkene mine. I det siste har det også vært veldig mye antrekk bilder på bloggen. Noe jeg håper og tror de fleste liker. Uansett, dette er mine siste favoritter. Muligens også all time fav! 


TOPP/BODY FRA NLY HER. BUKSE FRA NLY HER


TOPP FRA USA (Husker ikke helt hvor..) LIGNEDE FRA NLY HER


GENSER FRA NLY HER. BUKSE FRA DENIM HER


GENSER/KJOLE FRA NLY HER. STRØMPER FRA FALKE HER. LIGNEDE BELTE FRA NLY HER. LIGNEDE SKO FRA NLY HER. 


GENSER FRA NLY HER. BUKSE FRA NLY HER


GENSER/ BODY FRA NLY HER. BUKSE FRA DENIM HER. 

Hva syntes du om antrekkene? Har du noe av det samme? 

Ukens spørsmål// OPERERT NESEN. FORTELLE OM DA JEG BLE BANKET OPP. SILIKON. SMINKEVIDEO. KLESSALG++

Har du operert nesen?
Det er faktisk overraskende mange som lurer på om jeg har gjort noe med nesen min. Jeg skjønner ikke hvorfor, ser det sånn ut? Jeg har i hvert fall ikke gjort noen ting med nesen min og det kommer jeg heller ikke til å gjøre. Jeg er veldig fornøyd med nesen min! 

Hvordan var det å komme hjem fra PH?
Det var både veldig deilig og litt trist. Der var slutten på et fantastisk eventyr og tilbake til hverdagen. Det var også veldig uvant å plutselig ha telefon og pc igjen. I starten glemte jeg jo telefonen min overalt, nettopp fordi jeg var så vant med å ikke ha den. 

Er du helt norsk?
Ja, det er jeg! 

Har du lyst på barn?
Etterhvert ja.. Det blir nok en liten stund til enda. Jeg er ikke klar for å ta vare på et lite barn enda, nå har jeg nok med meg selv og har lyst til å reise og oppleve verden før jeg slår meg til ro. Først må jeg jo også finne meg en mann jeg kan dele livet og dette barnet med haha. Det kan bli vanskelig!

Hva syntes du om at noen lager Instagram bruker til barna sine?
Jeg vet egentlig ikke. Jeg syntes det er både teit og helt greit liksom. Jeg hadde nok ikke gjort det selv, men det at andre velger å gjøre det syntes jeg er greit og det kan dem få lov til å bestemme helt selv. Om ungen også ønsker det og spør så syntes jeg det er greit så lenge kontoen ikke er i bruk da selvfølgelig. 

Kan du ha storytime på da du ble banket opp?
Det tror jeg ikke kommer til å skje. Det handler jo på en måte også om en annen person, og dette er også en ganske stor sak jeg ikke har lyst til å dele med hele verden. Det kan hende jeg endrer mening etterhvert og har lyst til å fortelle alt. Men sånn det er nå, kommer ikke det til å skje. Det er ganske sårt for meg! 

Kan du seriøst lage sminkevideo snart?
Ja, jeg vet det har tatt veldig lang tid nå og jeg har lovet en sminkevideo så lenge jeg kan huske haha. Jeg er nødt til å skjerpe meg og sette i gang. Av en eller annen grunn syntes jeg det er litt vanskelig å lage sminke video. Det er nok derfor jeg drøyer det litt, men snart lover jeg at det kommer! 

Hvilken tid på døgnet liker du best?
Hmm, helt klart kvelden. Det er da jeg på en måte våkner til live haha. Hjernen min fungerer best på kvelden og natten så det må nok bli den tiden jeg liker best. 

Hvor mye silikon har du i puppene?
Jeg har 325g i hver pupp.

Bor du hos Martine?
Nei det gjør jeg ikke. For øyeblikket bor jeg hjemme hos mamma, noe som er helt greit for meg! 

Kan du ha klessalg snart?
Ja, det har jeg tenkt lenge på og skrevet om flere ganger så det må skje snart! Jeg er bare nødt til å finne ut av hvordan jeg har lyst til å gjøre det. Jeg tror jeg har funnet ut av det, men er enda ikke 100% sikker haha. Herregud så ubesluttsom jeg er nå.. Må bare få rumpa i gir og rydde i klesskapet. Det har jeg enda ikke hatt tid til enda. 

Jeg har sminket puppene mine – Slik ser jeg ut idag

//annonselenker

LIGNEDE TOPP FRA NLY HER. BUKSE FRA DENIM HER. 


Hey babes! 

Nå har jeg akkurat gjort meg klar til å dra ut, alle har vell fått med seg hva jeg skal i kveld? Om ikke, kan du lese det HER. Det blir vors først så dit er jeg straks på vei, jeg kommer nok til å snappe en del idag så det er bare å legge meg til (isabelleeriksen) hvis du vil følge med.

Jeg digger både antrekket mitt, sminken min og håret idag. Håret er jo ikke akkurat nytt, jeg gikk jo sånn her så å si hver eneste dag for litt siden. Jeg har alltid i extensions når jeg har i hestehale, jeg syntes det er mye finere. Jeg har forresten allerede laget en video på hvordan man lager denne hestehalen. Det er alltid noen som spør hver gang jeg går slik. Derfor linker jeg til videoen HER. 

I dag har jeg også sminket puppene mine litt, hehe. Jeg pleier å gjøre det noen ganger når jeg går med kløft. Det er aldri feil å freshe opp litt der også. Det eneste jeg har på brystet er litt highlighter og solpudder. Jeg kan godt vise ordentlig hvordan jeg bruker contour for å fremheve pupper. Hvis det er interresant? Gjerne legg igjen en kommentar om du ønsker et eget innlegg med dette. Det kunne jo faktisk vært litt moro. 

Uansett, nå skal jeg straks løpe ut døren. Og husk, er du gammel nok – stikk innom Lawo, så ses vi! Jeg gleder meg. Kos dere masse idag babes! Love you all♡

Vil du se hvordan jeg bor? + Bilder fra gårsdagen

Hallo alle sammen♡

Hvordan går det? Jeg har akkurat stått opp for dagen og vurderer å ta meg en kjapp tur ut på trening, jeg får se om jeg får med meg selv på det haha. I går fikk jeg endelig med meg Martine på kino, jeg har jo mast i litt over en uke nå. Jeg hadde så veldig lyst til å se filmen ”Thelma”, så det gjorde vi! Filmen var bra, tror jeg? Jeg skjønte nesten ingenting av filmen, det er nesten litt flaut å si.. Men det er sant! Jeg hadde ikke akkurat lest meg så veldig opp og jeg visste ikke hva som var greien med filmen før vi satt å så på den. Har du sett filmen enda? Hva syntes du? En veldig spesiell film syntes jeg, men budskapet var fint! 


♡ OUTFIT ALL BLACK

I kveld skal forresten jeg, Martine og Aleks sammen med castingen fra Paradise på Lawo for å prøve å finne nye deltakere til Paradise Hotel 2018. Jeg gleder meg og håper virkelig vi finner masse flotte mennesker som kanskje blir å se på TV skjermen neste år. Det hadde vært så utrolig morsomt. Så hvis du vil være med må du komme å møte oss. Jeg har allerede skrevet et helt innlegg med info om hva som skjer i kveld + litt throwback bilder fra da jeg var inne på hotellet. Du kan lese innlegget HER. 

Det er forresten en del som lurer på om jeg kan ha en liten roomtour, spesielt etter at jeg har lagt ut bilder og filmet litt her. Jeg kan helt sikkert vise dere soverommet mitt, men da har jeg heller lyst til å ta bilder. Hvordan høres det ut? Fortsatt interessert? Selvom jeg faktisk syntes det er litt ubehagelig å skulle filme og ta bilder av hele soverommet mitt, jeg syntes dette stedet burde være litt privat. Men er det et stort ønske, skal jeg prøve å få det til. 

VIDEO- MEETUP & EVENT VLOGG

Hallo og god kveld alle mine fine♡

Det er onsdag, noe som betyr ny YouTube video på kanalen til Martine og meg. Denne gangen kommer endelig vloggen alle har ventet på. Det var så utrolig morsomt og ikke minst koselig å møte alle sammen! Jeg setter så utrolig stor pris på alle sammen. Jeg håper du liker videoen, og hvis du ser deg selv – kommenter, det er så morsomt! 

Uansett, jeg håper du liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen vår som du kan finne HER. 

Enjoy♡
 

Jeg skal finne deltakere til neste sesong av PARADISE HOTEL

Hallo alle sammen♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har det supert. Jeg kan endelig dele at jeg, Martine og Aleks skal ut å finne deltakere til neste sesong av Paradise Hotel! Hvor kult er ikke det? Paradise Hotel var virkelig en opplevelse jeg unner alle. Hvis du ønsker å møte oss og castingen er det bare å komme. Dette skjer allerede imorgen.

Vi skal ut på et sted som kalles Lawo her i Oslo hvor vi skal først og fremst kose oss og selvfølgelig prøve å finne mennesker som passer inn på Paradise. Jeg gleder meg masse og tror dette kommer til å bli veldig morsomt! 

Det kommer til å bli filmet litt, så hvis det ikke gjør noe for deg og du har lyst til å være med på neste sesong av Paradise Hotel anbefaler jeg deg virkelig til å ta turen til Lawo i morgen! Det er selvfølgelig bare å komme bort å prate med oss, det er jo det som er meningen. Vi kommer også til å gå litt rundt! For å kunne være med på Paradise Hotel må man jo sende inn en søknad, men det beste av alt er å møte oss i morgen. 

Det er aldersgrense 20 år på dette utestedet, samme som på Paradise Hotel! 

Jeg gleder meg masse, håper det kommer masse fine mennesker! Ha en fin dag videre så blogges vi, ta vare på hverandre! Love you all♡

Seneste favoritter + Møter og dagens planer

God morgen alle mine fine♡

Hver gang jeg legger ut en video på Snapchat eller Instagram får jeg spørsmål om hva sangene jeg hører på heter. Jeg er veldig glad i musikk og hører faktisk på musikk så å si hele tiden. Jeg har alltid en sang som går på repeat! Haha, jeg er en av dem som hører på en sang hele tiden helt til jeg blir lei av denne sangen og finner en annen jeg kan sette på repeat. Flere som er sånn? 

Sanger på repeat den siste tiden:

♡ Rockstar – Post Malone, 21 Savage

♡ New Rules – Dua Lipa

♡ Havana – Camila Cabello, Young Thug

♡ Back to you – Louis Tomlinson, Bebe Rexha

♡ Think before I talk – Astrid S

Jeg digger disse sangene selvom det er veldig mye forskjellige stiler? Er det stiler man sier? Uansett, jeg har ingen type musikk jeg liker bedre enn andre. Jeg kan like både gangster musikk og klassisk musikk. Okei, kanskje ikke klassisk men du skjønner hva jeg mener! 

Herregud, det er sykt at jeg faktisk smiler på disse bildene, haha. Jeg hater å smile på bilder! 

Nå skal jeg straks begynne å fikse meg litt. Jeg skal nemlig i et ganske så spennende møte i dag. Jeg kan dessverre ikke fortelle hva slags møte dette er, det er jo heller ikke sikkert det det er snakk om blir noe av. Forhåpentligvis gjør det det, og da får dere også vite om dette. Senere idag blir det sikkert en liten lunsj, også har jeg veldig lyst til å dra på kino. Jeg har mast på en venninne i flere uker nå, men av en eller annen grunn får jeg aldri svar på dette med kino haha. (Hei, Martine). Så i dag blir det enda mere mas! 

Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Ta vare på hverandre, love you all♡

Photoshoot in the woods + Jeg fikk sjokk

//annonselenker

GENSER FRA NLY HER. BUKSE FRA NLY/DENIM HER.

Hallo alle mine fine♡

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra en liten kveldstur i skogen! Jeg lovte jo meg selv å trene i dag, det skjedde jo ikke så jeg tok meg en liten tur i skogen i stedet for. Kamera og mamma ble også med, vi smalt inn en liten photoshoot! Og bare for å se det mildt, jeg hadde aldri trodd at bildene faktisk skulle bli så fine! Jeg elsker de, og jeg er helt sikker på at det blir flere turer i skogen fremover haha!

Det var også deilig med litt frisk luft, og en liten kveldstur! Selvom jeg aldri innrømmer det så setter jeg pris på at vi faktisk bor litt unna Oslo sentrum. Vi har både skog og privatliv ute i hagen, noe som er veldig deilig til tider. Flytte til byen er nok noe jeg kommer til å gjøre uansett etterhvert, men å ha noen her oppe da blir rett og slett prima!

Nå skal jeg faktisk redigere litt videoer og se på en serie jeg holder på med på Netflix så klart. Det står jo alltid på i bakgrunnen! Kos dere masse videre i kveld babes, vi blogges! Love you all♡