Jeg tar en pause fra bloggen – Dette er grunnen

Hei babes, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har det supert og gleder meg masse til jul. Julen er faktisk min favoritt høytid og jeg elsker å være masse med familien denne tiden. Det er så koselig. Om jeg måtte valgt mellom bursdag eller jul hadde jeg uten tvil valgt julen. Love it❤️

Denne julen har jeg tenkt lenge på å kanskje ta meg noen dager ferie fra alt av sosiale medier. Jeg har blogget, jobbet og lagt ut videoer nesten hver eneste dag i to år nå, uten ferie. Derfor tenker jeg å ta en liten pause. Kun til etter nyttår!

Jeg håper alle sammen får en nydelig juletid og koser dere max med familie og venner. Det fortjener alle! Vi blogges mer etter nyttår.

 

❤️GOD JUL OG GODT NYTTÅR ALLE MINE FINE, VI BLOGGES NESTE ÅR❤️

 

Min bursdagsgave til Erik

Erik hadde bursdag i går, og jeg tuller ikke når jeg har brukt flere dager om ikke uker til å finne ut av hva jeg skal gi han i bursdagsgave. Som de fleste har fått med seg overrasket jo han meg med en tur til Egypt på min bursdag, så da var lista satt! Jeg var så stresset og nervøs for å gi han denne gaven, men heldigvis ble han super glad ❤️

”Jeg håper du får en helt fantastisk dag, det fortjener du! 

Jeg har lenge tenkt på hva jeg skal gi deg i bursdagsgave, og det har vært vanskelig. Spesielt etter du tok med meg til Egypt!

Derfor tenkte jeg vi kunne reise til Manchester å se en fotballkamp, eller så kan du få fallskjermhopping.

Ditt valg, jeg er med på begge!”

 

Hva tror dere han valgte?

Video kommer også ut på YT kanalen min, hvor dere får se reaksjonen hans. Haha, den må dere bare se!

Erik har bursdag – Privat brev til Erik

I dag har Erik bursdag!!!! GRATULERER MED DAGEN ERIK ❤️ Jeg ville bare innom for å gi Erik en liten hilsen her på bloggen, det fortjener han.

Kjære Erik. Gratulerer med dagen! Jeg håper du får en fantastisk dag og jeg gleder meg masse til å feire med deg, bare oss to. Du er en fantastisk person som er veldig snill mot meg, noe jeg setter ekstremt stor pris på. Noen ganger føler jeg til og med at jeg ikke fortjener deg! Vi kan krangle og være uenige om ting, men vi finner alltid en måte fort å fikse opp på. Det er deilig! Tusen takk for at du er du, og for at du alltid er der for meg! Love you.

 

Dette kan du gjøre for å få julestemning

Hvert år er det veldig mange som sliter med å få julestemning, meg selv inkludert. Det er sjeldent jeg faktisk får julestemning før det faktisk er julaften! I år har jeg overraskende nok hatt ganske mye julestemning og syntes det er ekstremt koselig. Det er en del ting man forbinder med jula og som kan hjelpe til å gi en julestemning. Så hvis du enda ikke har fått julestemning så kan det hjelpe å gjøre dette.

Julemusikk – Det å høre på koselig julemusikk samtidig som man gjør noe annet kan skape masse julestemning. Det er faktisk skikkelig koselig å høre på julemusikk sammen med venner eller familie. Om du ikke aner hva du kan høre på så finnes det masse lister på blant annet Spotify, eller så har jeg en julesang som heter ”Nå er det jul” og finnes på alle musikk tjenester 😉 LINK TIL SANGEN HER.

Filmer – Koselige julefilmer som Alene hjemme, Tre nøtter til askepott, reisen til julestjernen og slike filmer kan hjelpe. Dette er filmer jeg elsker å se i jula, spesielt på julaften. Filmer kan gi skikkelig julestemning!

Pynt rundt deg – Det å ha masse julepynt rundt seg kan så klart også hjelpe ekstremt mye. Har du enda ikke pyntet huset til jul med røde gardiner, nisser eller juletre anbefaler jeg det på det sterkeste. Det er så koselig!

Spis julemat – Selv så elsker jeg julemat og spiser for eksempel ribbe flere ganger i jula. Det kan også hjelpe med julestemningen! Er det noe annet du også forbinder med jula kan det også hjelpe. Pepperkaker, gløgg, klementiner eller andre kaker.

Julekalender – Kalender er noe jeg har hatt hvert år så lenge jeg kan huske. Uansett om det er gave kalender, sjokolade kalender eller skrape kalender så hjelper det med julestemningen. Man teller jo ned til julaften!

Vær med familien og folk du bryr deg om – Er det en ting jeg elsker og liker aller best med jula så er det nettopp dette. Være masse med familien og mennesker jeg bryr meg om. Her om dagen hadde jeg blant annet en liten ”julaften” sammen med venner, noe som hjalp ekstremt på julestemningen. Det var så koselig! Møt folk du bryr deg om å gjør koselig juleting som pakke lek og andre jule aktiviteter.

Jule klær – Bytt ut pysjen din med en jule pysj og gå rundt med jule genser!

Bak pepperkaker – En ting jeg gjør hvert eneste år er å bake pepperkaker, selvom jeg ikke er så veldig glad i å spise det haha.. Det er bare hele greia med å sitte sammen å bake!

 

❤️GOD JUL❤️

Jeg svarer på spørsmål fra dere

Dere spør, jeg svarer

Hvor gammel var moren din da hun fikk deg?
Hun var yngre enn det jeg er nå, skikkelig skummelt å tenke på faktisk! Hun var 21-22. Jeg hadde aldri klart å ta vare på et annet liv nå, eller jo det hadde jeg jo sikkert om jeg måtte – men jeg er absolutt ikke klar for barn nå.

Har du noengang hatt sopp i underlivet? Hvordan får man det og hvordan blir man kvitt det?
Ja, det er veldig vanlig og så å si alle kvinner får det en eller annen gang i livet. Det er ikke farlig i det hele tatt! Man kan få det hvis man for eksempel går med for trange klær, har gått på sterke medisiner som blant annet antibiotika osv. Det finnes kremer på apoteket som fjerner sopp.

Når fikk du ditt første kyss?
Mitt første ordentlig kyss fikk jeg i niende klasse om jeg ikke tar helt feil. Det var på en fest, haha!

Hvor lang tid bruker du på blogg og YouTube om dagen?
Oj det er ganske mange timer faktisk. Det tar jo mange timer å bare redigere en YouTube video. Et blogginnlegg kan ta alt fra ti minutter til en time. Filmer videoer, redigerer videoer, tar bilder osv. Det er jo veldig mye jobb ”behind the scenes” også.

Hadde du vondt etter de første gangene du hadde sex?
Ja det er litt ubehagelig å ha sex de første gangene.

Ribbe eller pinnekjøtt?
Liker begge deler, men spiser ribbe på julaften!

Har du noen gang gjort noe så du ble sendt til rektor?
Det har jeg helt sikkert en eller annen gang. Kan ikke huske hvorfor nå da!

Hvem er ditt kjendis crush eller drømme mann?
Jeg syntes veldig mange er kjekke på forskjellige måter. Men jeg har alltid hatt et lite crush på Johnny Depp, Ian Somerhalder osv, haha!

Bilderesultat for damon salvatore real name

Bilderesultat for johnny depp

Føler du at blogg og YouTube har forandret livet ditt? Både negativt og positivt? Isåfall hvordan?
Ja det har det jo. Det har jo blitt jobben min og livet mitt, noe jeg digger. Denne jobben er både negativ og positiv – det er ulemper og fordeler med alt her i livet.

Om du måtte gitt alle pengene dine til en organisasjon hvilken organisasjon hadde du valgt?
Noe som har med barn å gjøre!! Helt klart.

Hvordan takler du nettmobbing?
Jeg bare gidder ikke bry meg, haha.. Enkelt å greit! Jeg blir ikke lei meg om noen legger igjen en kommentar at jeg er stygg liksom!

Kan du nevne alt du har gjort med kroppen din, operert liksom?
Har bare operert puppene.

Føler du at enkelte mennesker kun er venn med deg fordi du har bra status?
Nei ikke de jeg har i min nære krets. Har så klart møtt folk på byen osv som kun er ute etter det, men de blir jeg heller ikke venner med.

Har du fått høre/eller føler selv at du har forandret deg etter du ble kjent?
Alle forandrer seg, men nei. Jeg har de samme vennene og ingen har sagt at jeg har forandret meg negativt – hvert fall ikke fordi jeg er mer kjent.

 

For 1 år siden i dag – OMG

Herregud, jeg satt akkurat å så tilbake på bilder osv på telefonen min. Da kom jeg over bilder og videoer av en konsert jeg hadde på en skole i fjor, og jeg satt å smilte da jeg så dette. Det var så gøy! Min første og mest sannsynlig siste konsert jeg hadde. Dette var jo så klart med julelåten jeg lagde med de andre YTerne. Se hvor kult dette var da:

Noe jeg sent kommer til å glemme, hahahah! En liten throwback.

Husk å høre på sangen vår i jula da babes❤️ Den finner du på alle musikktjenester! Sangen heter ”Nå er det jul”.

Jeg har fått verdens største blåmerke – Dette skjedde

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det? Fått noe julestemning enda? Det har ikke jeg, jeg får nesten aldri julestemning før selve julaften. Ganske kjipt, menmen. I dag tidlig brukte jeg flere timer på å faktisk svare døds mange av dere som har skrevet til meg på Instagram. Jeg syntes det er så enormt koselig, og jeg sette så stor pris på alle dere som følger meg og bryr seg om meg. Jeg har de beste følgerne! Love you.

Ellers har jeg det veldig fint, bortsett fra at jeg har seriøst fått verdens største blåmerke på låret og det gjør ganske vondt. Hele låret mitt er helt hovent, haha.

Her om dagen skulle jeg til noen venninner og flink som jeg var droppet jeg taxi og tok bussen. Jeg pleier jo nesten alltid å ta taxi om jeg skal steder, spesielt nå som det er så kaldt ute. Da jeg skulle reise meg opp for å gå av bussen klarte jeg å tryne, haha. Men det verste av alt er at jeg ikke trynet ordentlig, jeg bare dultet borte den ene stangen, noe de fleste gjør på en buss når den kjører. Det gjorde litt vondt der og da, men jeg trodde virkelig ikke jeg kom til å komme hjem igjen med et så stygt og hovent lår. Herregud, jeg ler av meg selv. Er det mulig å være så klomsete?

Nå får jeg straks besøk av en venninne, så skal jeg filme noen videoer, og i kveld kommer Erik en tur til meg! Ha en nydelig dag videre babes, og ikke tryn på bussen eller isen. Da kan du risikere å se ut som meg! Vi blogges senere, love you all❤️