Ukens spørsmål

Reklame | Nelly

KJOLE – HER

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Er du og Sara Høydahl uvenner? Ser sånn ut..
Haha, nei herregud.. Jeg skjønner seriøst ikke hvor folk tar det fra! Er det ikke lov å ha forskjellige meninger? Vi er gode venner og jeg digger Sara.

Blir du lei av at folk skriver navnet ditt feil? VG skrev det feil.
Det er seriøst noe av det verste jeg vet, haha.. Sykt irriterende!

Kan du lage video på da du ble voldtatt?
Jeg har sett at det er veldig mange som har lyst til at jeg skal lage en video på det og jeg skal prøve.

Vant du noe på Vixen?
Nei, jeg var ikke finalist så jeg kunne dessverre ikke vinne noe!

Hvordan har du det kjære Isabelle?
Veldig bra faktisk, tusen takk som spør!

Møtte du Martine på Vixen? Snakka dere?
Ja og ja.

Skal du ha dyr når du flytter for deg selv?
Nei, ikke med det første hvert fall. Kanskje jeg skaffer meg en fisk ellernoe, men det tviler jeg sterkt på!

Hva syntes du om at Mads Hansen vant pris?
Gratulerer til han. Det er jo litt merkelig at han vant en influencer/ blogger pris med tanke på at det var sånt han ”var imot”. Nå er han en av oss han også haha, neida! Men det er kult det, jeg gratulerte han 🙂

Hva var det beste som skjedde med deg i 2018?
Kanskje at jeg startet min egne YouTube kanal! Det har vært så bra for meg. Sjekk ut kanalen min HER.

Har du hatt sex i 2019?
Jeg skjønner ikke at dette er så viktig for folk.. Dere aner ikke hvor mange slike spørsmål jeg faktisk har fått, haha! Det er jo ingen som har noe med dette å gjøre, men ja!

Planlegger du noen flere tatoveringer?
Nei, jeg kommer nok ikke til å ta flere tatoveringer nå.

Er leppene dine naturlige nå?
Nei de er nok ikke det. Selvom det er over et år siden jeg gjorde noe med dem har ikke fillersen forsvunnet. Noe som er litt rart egentlig. Fillers skal jo forsvinne etterhvert.

Kunne du blitt venn med en fan?
Ja, det kunne jeg helt sikkert!

Syntes du det var dumt at du ikke vant noen pris på Vixen?
Nei absolutt ikke.

Når begynner du å flytte?
I februar. Wii, jeg gleder meg og skal såklart vlogge alt!

Er du fornøyd med deg selv og utseende ditt?
Ja, det er jeg. Selvom det så klart er ting jeg ikke liker ved meg selv så er jeg fornøyd med meg selv. Det burde alle være!

Brukte du bind før du begynte med tampong?
Nei, jeg begynte rett på tampong faktisk! Bruker bind om natten da.

Har du noen gang fått kjeft av læreren?
Ja, haha.. Fikk masse kjeft på VGS faktisk.

Hva betyr VIP? Du sier det i youtube videoene dine..
Det betyr Very Important People 😉 Heheh..

Hvis du måtte velge mellom å være sammen med Mads Hansen eller Petter fra PH, hvem?
Oj herregud for et spørsmål, haha.. Kreativt! Måtte nok blitt Petter..

Var det vondt å ha regulering syntes du?
Ja, det var spesielt vondt da jeg måtte stramme reguleringen. Jeg var også veldig uheldig og fikk masse blemmer inne i munnen. Jeg sleit jo med å spise og snakke!

Når var du sist på date med en gutt?
Oj Gud, det husker jeg ikke engang. Jeg dater jo ikke! Det må ha vært i fjor en gang, da Martine kom med skjult kamera og filmet tror jeg faktisk er sist jeg var på en ordentlig date. Trist, jeg vet!

Om blogging går helt i dass, hva vil du jobbe med da?
Jeg aner faktisk ikke. YouTube haha! Om jeg ikke kunne drevet med det jeg gjør i dag så ville jeg kanskje jobbet med noe TV greier eller startet et firma og vært min egen sjef.

Favoritt dessert?
Creme Brulee, elsker det.

Hvordan finner du sanger til YouTube videoene dine?
Jeg bruker en side som Splay har hvor det er masse sanger som er copyright.

Prater du med noen gutter nå?
Nei egentlig ikke.

KJOLE – HER

🌸🌸🌸

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

Mine meninger om Paradise Hotel deltakerne i år

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Selv har jeg det veldig fint, men skal ærlig innrømme at jeg er litt sliten etter Vixen i går. Da jeg våknet opp i dag tidlig sjekket jeg avisene og fikk med meg at det er 4 kjendiser som skal sjekke inn på Paradise Hotel i år, de er nede i Mexico akkurat nå og spiller inn! Jeg har så klart gjort meg opp noen meninger rundt dette og tenkte å dele mine meninger med dere. Som jeg alltid gjør! Jeg har også en favoritt blant kjendisene som kommer på skjermen i år.

//Bilde lånt fra dagbladet

 

BETTINA: Jeg digger helt ærlig denne jenta! Latteren hennes er jo helt klart det beste, men jeg syntes hun virker som en veldig jordnær og hyggelig jente. Jeg gleder meg til å følge med på Paradise, men også henne fremover. Jeg føler Bettina er en jente som får andre til å le, noe jeg elsker. Hun er min favoritt!

SOFIE: Sofie har jeg hilst på et par ganger før og hun virker også som en veldig hyggelig person. Jeg har egentlig ikke fått noe spesielt inntrykk av henne, annet enn at jeg tror hun er en veldig hyggelig jente. Jeg gleder meg til å se henne på skjermen og bli bedre kjent med henne der!

TIX / ANDREAS: Jeg kjenner jo Andreas og syntes det er drit kult at han er med på Paradise Hotel! Han er en crazy person som kommer til å gjøre så sykt mye morsomt og teit på TV haha.. Han har jo et image, så når det er et kamera i nærheten skrur han på sjarmen sin. Jeg gleder meg til å se hvordan han kommer til å være på skjermen, han er en veldig hyggelig person i virkeligheten!

ROBIN: Robin har jeg også hilst på et par ganger før, men jeg kjenner han ikke super godt. Det har jo vært litt drama i media om at han har fått lov av TV3 å være med på programmet i og med at han er blitt dømt og vært i fengsel på grunn av vold.. Jeg syntes faktisk det er helt sykt at han får lov til å være med ”så enkelt”, men men – vi får håpe tv3 har rett og at han har forandret seg og blitt en bedre person.

Hva syntes du om deltakerne som har blitt sluppet?

Slik ser jeg ut idag – VIXEN

Reklame | Nelly

 

Jeg elsker denne kjolen, eller dressjakka! Den er fra Nelly og kan sjekkes ut HER.

I kveld er det Vixen influncer awards, noe jeg gleder meg til. For øyeblikket er jeg på et lite pre party hos Splay sammen med mange gode YouTube venner. Jeg håper dere har hatt en nydelig dag, jeg skal prøve å kose meg masse i kveld også blogges vi imorgen. Jeg skal faktisk overnatte hos Nellie i dag, og jeg vloggger!

Jeg er dessverre ikke finalist i noen kategorier i dag, men jeg er super takknemlig for at jeg i det hele tatt er nominert! Tusen takk – jeg har de beste følgerne. Vi blogges mer senere, hva syntes dere om antrekket mitt forresten?

JEG HAR KJØPT LEILIGHET

OMG folkens – Jeg har kjøpt meg egen leilighet!! Endelig kan jeg fortelle dere dette. Helt siden 10. januar har jeg visst at jeg har fått meg leilighet, men jeg har ikke turt å fortelle dere det før i dag – rett og slett fordi jeg ville vente til leiligheten var borte fra Finn, men også fordi jeg ville vente til kontrakter osv var skrevet under på. Noe det ble i dag!

Jeg er helt i ekstase og er ikke minst utrolig stolt! Jeg håper dere blir glad på mine vegne og har lyst til å følge meg på denne flytte reisen. Det kommer så klart flytte innlegg og vlogger på YouTube, noe jeg vet veldig mange har lyst til å se. Jeg flytter inn og tar over leiligheten allerede i februar så ventetiden er ikke lang, selvom jeg veldig gjerne kunne flyttet inn imorgen, hehe!

Jeg har bestemt meg for å ha en liten Q&A rundt dette, så hvis det er noe du lurer på angående min nye leilighet er det bare å legge igjen en kommentar i dette innlegget, eller sende meg en personlig melding på sosiale medier så skal jeg få svart på alt av spørsmål i en video og/ eller et innlegg.

HUSK Å ABONNERE PÅ YOUTUBE KANALEN MIN HER

 

SPØRSMÅL OM LEILIGHETEN? 👇🏼 Legg igjen en kommentar.

🎉🎉🎉

20 000 kr mindre på kontoen – KJIPT!

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Husker du hvor u heldig jeg var i går? Da klarte jeg nemlig å ødelegge Macen min helt og den var helt ubrukelig. Det gikk ikke an å bruke den da jeg klarte å med et uhell å miste telefonen min oppå skjermen. Innlegget jeg skrev i går kan du lese HER, om du er interessert i å se min ødelagte dataskjerm.

Jeg var skikkelig usikker på hva jeg skulle gjøre, jeg er jo super avhengig av å ha en Mac da jobben min og hele livet mitt foregår på nettet! Jeg dro rett til Eplehuset for å se om jeg hadde forsikring eller om det var noe som kunne gjøre, det var det dessverre ikke så det endte med at jeg var nødt til å kjøpe meg en helt ny Macbook pro. Det var helt ærlig skikkelig kjipe penger, hvert fall med tanke på at den Macen jeg hadde var relativt ny. Menmen, nå er det gjort!

Det var de 20 000 kronene jeg hadde tenkt til å bruke på noe helt annet. Utrolig kjipt, men sånn er livet! Det føles nesten som jeg bare har kastet 20 000 kroner ut av vinduet. Jeg har lært nå og kjøpte denne med forsikring, haha.

Som jeg nevne i går så var dette ekstra kjipt med tanke på at det er noe helt sykt som skjer veldig snart, jeg er så spent på å fortelle dere dette. Jeg er ganske sikker på at det kommer et nytt innlegg med en enorm nyhet litt senere i kveld, eller i morgen – Stay tuned babes!

Noe forferdelig skjedde – Vil bare grine..

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Dagen min startet egentlig veldig bra med et utrolig spennende møte hos Splay! Jeg får alltid så mye motivasjon og energi når jeg går ut derfra, noe som er veldig deilig. Vi snakket litt om 2019 og hva målene og planene er for i år – dette håper jeg virkelig blir mitt år! Jeg har så mange planer, ønsker og ikke minst prosjekter på gang at jeg blir helt gal. Og det kommer dere også til å bli, det er jeg helt sikkert. Jeg gleder meg masse til jeg kan fortelle dere alt jeg vil gjøre og har gjort! Det er bare å vente i spenning for allerede imorgen (forhåpentligvis) kommer det en enorm nyhet ut som jeg har gledet meg til å fortelle en stund nå.

Etter møte hos Splay var jeg seriøst i verdens beste humør og super giret for dette året og 2019. Vell, det humøret endret seg kjapt da jeg kom hjem for nå 20 minutter siden og dreit meg skikkelig ut.. Jeg har seriøst bare lyst til å legge meg ned å grine, haha! Kanskje jeg er litt dramatisk, men hadde du vært meg nå og dette hadde skjedd hadde du nok reagert på akkurat samme måte. Jeg har verken tid eller kapasitet til dette her nå.

Da jeg kom hjem la jeg meg i sengen, skrudde på macen og var så klar for å slappe litt av med en god serie eller noen kule YouTube videoer da jeg klarte å miste telefonen min oppå macen og hele skjermen ble ødelagt.. Jeg har mistet telefonen på akkurat samme måte flere ganger og det at den nå ble ødelagt er skikkelig uflaks. Det var de 20 000 kronene! Og det verste av alt, denne macen er relativt ny. Hva søren skal jeg gjøre? Jeg er jo avhengig av å ha en fungerende Mac hver dag? Burde jeg sende den på reprasjon eller bare kjøpe meg en ny? Jeg vurderer sterkt å dra å kjøpe meg en ny Mac nå med en gang for jeg har ikke tid til å sende den på reparasjon og leve uten Mac i flere uker..

What to do? 🙁

Mine mest populære innlegg i 2018 – DEL 2

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det så langt i 2019? Jeg håper alle sammen har det helt fantastisk. Jeg har sett at det er veldig mange som har gått gjennom 2018 på Instagram og bloggen, nå tenkte jeg å gjøre det samme – 1 uke etter alle sammen, hehe..

Som jeg har skrevet tidligere på bloggen så har 2018 vært et berg og dalbane år for meg. Jeg har hatt utrolig mange kjipe nedturer, men det er jeg egentlig glad for. Man lærer og feil og blir bare sterkere av å stå imot og kjøre på! Dette er innlegg som jeg syntes har vært de beste og mest meningsfulle for meg,  og innlegg som har blitt godt likt av dere.

DEN 1 KAN DU FINNE HER.

🌸Mine beste innlegg i 2018 / Juni – August🌸

JUNI:

I juni var det sommer i Norge, en sommer som var veldig deilig faktisk. Jeg startet Juni måned med fine kvelder i solnedgangen sammen med venner.

GÅRSDAGEN VAR IDYLLISK

Min gode venninne Katrine svarte på masse spørsmål om meg på bloggen. Hennes aller første gjesteinnlegg på bloggen min! Da fikk dere svar på ting om meg dere helt sikkert aldri visste og hvordan mine venner ser på meg som person.

MIN BESTEVENN SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

Jeg var også med i en ny musikkvideo, det er jo alltid like gøy. Jeg var med i musikkvideoen til Vidar Villa sin låt ”Jenter”. Sjekk den ut!

JEG VAR MED I EN NY MUSIKKVIDEO

Jeg gikk rundt i rosa hår og dreit i hva folk tenkte om meg, elsker det. Som dere et digger jo jeg parykker og eier mange! En av dem er rosa og jeg elsker den fargen. Jeg syntes jeg kler rosa hår ekstremt godt.

ROSA HÅR, ROSA ALT! 

Jeg ga mine leser masse gode tips til hvordan det burde være når man skal ha sex for aller første gang. Jeg får slike spørsmål veldig ofte, noe jeg skjønner veldig godt. Det er skummelt å skulle ha sex for første gang, derfor tenkte jeg det var greit å lage et innlegg med litt tips. Det var det mange som satt pris på!

MINE BESTE TIPS TIL SEX FOR FØRSTE GANG

Som offentlig person får jeg en del dritt slengt i trynet, noe jeg trist nok faktisk er vandt til og bryr meg veldig lite om. Jeg bestemte meg derfor for å svare litt på noen hat kommentarer jeg fikk – og det var overraskende gøy!

JEG SVARER PÅ HAT JEG HAR FÅTT

Jeg reiste til Mallorca sammen med Rebecca. Det var sykt koselig og deilig med en liten sydentur!

BILDEDRYSS FRA STRANDA

Jeg hadde meetup i Oslo!! Det var helt fantastisk og jeg kommer aldri til å glemme denne dagen. Det var seriøst flere hundre mennesker som kom og det ble helt kaos til slutt. Noe som var veldig stas. Jeg hadde meetup sammen med mange andre YouTubere i Splay – det må vi få til i år også.

VI HADDE MEETUP – LOVE YOU

JULI:

Jeg begynte å være veldig mye på hytta sammen med pappa og den siden av familien, noe som var ekstremt koselig. Jeg hadde ikke vært på hytta på flere år så det var veldig deilig å henge litt der igjen!

EN TUR NED MEMORY LANE

Jeg delte et ekstremt viktig innlegg angående kroppspress, perfekte bilder og Instagram verden. Jeg får ofte høre at jeg har så fin kropp osv, jeg vet også at jeg har veldig mange unge som ser opp til meg – derfor var det veldig viktig for meg å dele dette. Jeg viste dere hvordan kroppen min så ut på det beste (når jeg poserte) og på det verste (når jeg sto vanlig). Mange elsket dette innlegget og det setter jeg pris på.

SLIK SER KROPPEN MIN EGENTLIG UT

Jeg startet mi helt egen YouTube kanal, noe jeg ikke angrer på overhode. Det er det beste valget jeg noen gang har tatt!!

STARTER MIN EGEN YOUTUBE KANAL ALENE.

Jeg reiste til Mandal sammen med jentegjengen. Noe jeg sent kommer til å glemme! Shit så morsomt vi hadde det på denne turen, jeg savner sommeren og disse tidene med gode venner. Love!

MANDAL – BILDEDRYSS

Rett etter jentetur til Mandal reise jeg videre til Florida sammen med pappa, stemoren min, Julie og Mathias. Denne turen kommer jeg heller aldri til å glemme for Gud så koselig vi hadde det!

FØRSTE DAGEN I FLORIDA – BILDER.

AUGUST:

Kjøpte meg endelig noe jeg hadde lett etter lenge, Gucci belte!! Jeg syntes det belte er så kult og hver gang jeg var innom Gucci butikken var det utsolgt. Endelig fant jeg det!

JEG KJØPTE MEG NOE FRA GUCCI!

Jeg reiste til Bergen for å besøke fine Julie. Vi hadde det super koselig sammen, hun er virkelig en fin jente!

FØRSTE DAGEN I BERGEN – MASSE BILDER!

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg reiste så videre til Kristiansand etter en uke hjemme i Oslo. Jeg var i Kristiansand sammen med Martine Halvorsen på et event. Det var så sykt spennende, vi var i dyreparken, kjørte helikopter og koste oss masse! Kristiansand er en fin by.

BILDEDRYSS FRA KRISTIANSAND!

🌸🌸🌸

Dette innlegget var så morsomt og koselig å lage, jeg håper dere syntes det samme. Del 3  kommer i løpet av noen dager. Jeg håper dere likte denne lille throwbacken. Love you all!

DEN 1 KAN DU FINNE HER.