Hva har jeg gjort for å fortjene dette?

//annonse – sponsede produkter

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det idag? Jeg har hatt en veldig fin dag, med en del planer på agendaen. Jeg har vært å filmet litt og så var jeg å hentet en liten gave hos Make Up Store, eller det var vel ikke akkurat en liten gave haha.. Jeg fikk en mail for et par dager siden om jeg hadde lyst til å komme innom og selvfølgelig hadde jeg lyst til det!

Jeg forventet absolutt ikke noe så fint som det jeg fikk! Hva har jeg gjort for å fortjene dette tenkte jeg et lite sekund. Jeg syntes jeg er så heldig og dette er virkelig noe av det beste med å være blogger.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Altså bare se hvor kul og stor denne pakken er. Du kan tenke deg jeg ble overrasket da jeg fikk denne! I dag er det jo også Halloween så det passet jo også helt perfekt. Denne boksen kommer jeg nok ta vare på haha.. Jeg fikk også velge meg ut noen produkter jeg har lyst til å teste ut, og selvfølgelig produkter jeg vet jeg liker. Jeg gleder meg til å teste ut alt jeg fikk. Make Up Store har masse flotte produkter og masse utvalg i sin butikk. Butikken ligger i Oslo, på Byporten. Det er faktisk den eneste butikken som er oppe å går i Norge nå. Heldigvis har dem en nettside det er mulig å bestille produkter fra! 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Da jeg kom hjem lå det enda et par pakker til meg, denne gangen var det et palett fra Anastasia Beverly Hills, og en liquid glow. Jeg elsker det merket, selvom jeg faktisk ikke har så mange produkter derfra. Jeg har ventet år og dager på å faktisk få testet ut dette produktet. Det er et Highlighter palett, som jeg er helt sikker på de fleste sminke entusiaster har hørt om og sett før. Dette palettet heter Moon Child og har masse fine farger. 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Anastasia Beverly Hills er jo kjent for å ha masse bra sminke, så jeg kan ærlig innrømme at jeg har høye forventninger. Jeg tror dog ikke dette palettet kommer til å skuffe meg. Ååh, jeg gleder meg så masse til å teste alle disse nye produktene jeg har fått! Har du kanskje prøvd noe av dette? 

Antrekket mitt i dag er jeg også veldig fornøyd med. Genseren er helt ny, jeg bestilte den akkurat på Nelly.no! Denne genseren kommer du til å se meg masse i fremover, hehe. 

 Processed with VSCO with f2 preset
DU KAN FINNE GENSEREN HER.

Jeg må forresten bare si takk for masse fine kommentarer på mitt forrige innlegg, jeg vet nesten ikke om jeg skal le eller gråte. Jeg syntes det er kjempe hyggelig å få så mange fine kommentarer, men jeg er jo ikke enig i alt dere sier. Jeg syntes jeg er mye finere nå enn det jeg for eksempel var for et par år siden. Uansett, det er ikke det dette innlegget skal handle om. Men jeg føler på det samme når alle dere er så hyggelige mot meg. Jeg tror ikke det var en eneste negativ kommentar, og det har kommet inn massevis av kommentarer. 

Nå skal jeg gå å åpne opp døren til de som ringer på her, det er jo faktisk i dag det er Halloween selvom jeg allerede har feiret masse og egentlig er litt lei Halloween. Ha en fin dag videre babes, ta vare på hverandre! Love you all♡

Fjortis bilder av meg – BRUNT HÅR & JEG HAR PÅ MEG FLERE BH’ER

Hallo alle mine fine♡

Det er veldig mange som har spurt om jeg kan legge ut gamle bilder av meg her på bloggen. Jeg gikk gjennom alle bildene mine på den gamle mac’en og jeg fant masse gamle bilder av meg. Jeg hadde jo brunt hår en periode, nesten helt svart hår så jeg tenkte at jeg kan legge ut fjortis bilder av meg med brunt hår. Herregud, jeg får nesten angst når jeg ser disse bildene. Tenk at jeg syntes dette var fint! Nå syntes jeg det bare er flaut og jeg kan ikke tro at jeg gikk rundt sånn her. 

SONY DSC

SONY DSC

På et par av disse bildene ser det også ut som jeg har store pupper, jeg husker så utrolig godt denne tiden og hvor mange bh’er jeg faktisk brukte noen ganger. Spesielt når vi skulle ta bilder. Så ja, da vet dere det. På flere av disse bildene har jeg på meg flere bh’er. Kan heller ikke forstå meg på disse forferdelig brynene. Alle gikk jo rundt med slike bryn en periode.. Skjønner ikke at folk og jeg syntes dette var fint haha.. 

Herregud så flau jeg er nå. Skjønner nesten ikke hvorfor jeg gjør dette, men dere hadde lyst til det og da velger jeg å høre på det. Dere er jo grunnen til at jeg blogger s jeg får høre litt på dere noen ganger! Uansett, jeg håper du syntes dette innlegget var morsomt. For meg var det egentlig bare flaut, men det går bra. Det var jo faktisk sånn jeg var for noen år siden og da er det bare å godta det. Det er godt man forandrer seg, for å si det sånn!

Ha en fin kveld videre babes, har du noen blogg ønsker er det bare å kommentere det så skal jeg prøve å få ønsket ditt oppfylt! Vi blogges senere, ta vare på hverandre. Love you all♡

Uken som gikk// ANGRER PÅ TATOVERINGER? HALLOWEEN FESTER. + Irritasjoner, nedturer og mine tanker

Processed with VSCO with p5 preset

Akkurat nå:
Nå sitter jeg hjemme med en venninne jeg ikke har sett på veldig lenge. Hun har akkurat kommet hjem fra en liten ferie, jeg misunner henne kjempe masse. Jeg har så lyst til å reise snart, det er så kjedelig å bare være her hjemme hele tiden. I dag har jeg faktisk også rukket å vært på et møte, så jeg føler jeg har vært veldig effektiv idag. 

Ukens nedtur:
Jeg har mistet en negl. Det er så irriterende å gå rundt med kun ni negler. Jeg vet jeg høres ut som den divaen nå, men noe av det verste jeg vet er å miste en negl. Det er bedre å gå rundt uten noen negler enn å gå rundt med ni. Heldigvis har jeg tid til å fikse det denne uken så det skal jeg prøve å få gjort!

Ukens høydepunkt:
Jeg har gjort så masse morsomt og spennende denne uken. Det har jo vært masse Halloween fester og morsomme ting jeg har gjort. Jeg har jo vært med i et nytt program som begynner snart, jeg har vært på NYX fest og masse andre festligheter. NYX festen var jo helt klart det beste og jeg storkoste meg utrolig mye der. Det var masse mennesker jeg kjente og til og med folk jeg kun har sett på på sosiale medier, så det var veldig morsomt å møte dem i virkeligheten også! 

Ukens tanke:
Jeg er nødt til å slappe litt ordentlig av noen ganger. For noen dager siden var jeg å tok meg massasje og jeg merket at det er noe jeg virkelig burde gjøre oftere. Det var så deilig og det å faktisk klare å koble av og slappe ordentlig av slik som jeg gjorde der og da er ikke noe jeg pleier å klare, selvom jeg prøver. Jeg vurderer å ta meg noen massasje timer i måneden. Det har jeg både godt av og jeg fortjener det! 

 Processed with VSCO with c1 preset

Ukens irritasjon:
Folk blir så påvirket av absolutt alt og det at folk faktisk bruker all sin tid og energi på å prøve å dra andre ned irriterer meg. Det er nok mange som skulle ønske jeg var langt nede og det er nok mange som irriterer seg over at jeg har klart noe andre ikke har klart. Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke bare kan være glad på andre sine vegne og støtte hverandre. Jeg føler meg hvert fall mye bedre om jeg har hjulpet eller sagt noe fint til en person enn om jeg ikke har det. 

Ukens antrekk:
Det må jo helt klart bli Halloween antrekkene mine.

Ukens mest leste innlegg:

UKENS SPØRSMÅL – ANGRER PÅ TATOVERNGER. NYTT TV PROGRAM. FIN HUD. MIN BH STR. SEX +++

KLIKK HORE – DET ER HELT TRAGISK

GET THE HALLOWEEN LOOK – HAVFRUE

NY VIDEO – NYX HALLOWEEN FEST

Hallo alle mine fine♡

I dag ble det litt sent med video, men det er jo alltid bedre sent enn aldri! Eller hva? For et par dager siden var vi så heldige å få komme på Halloween festen som NYX arrangerer vært år. Jeg storkoste meg som dere helt sikkert kan se i videoen.

Jeg håper du liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen vår som du kan finne HER. Når vi får 50k abonnenter kommer det en giveaway og en 50k spesial video, noe som blir super morsomt! Så det er bare å spre budskapet og abonnere på kanalen vår så blir det snart giveaway. 

ENJOY♡

DET VAR BLOD OVERALT

 Processed with VSCO with s2 preset

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det Idag? Det er endelig søndag, noe jeg syntes er kjempe deilig. Tanken på at det snart er en ny uke liker jeg. I går var jeg nok en gang på Halloween fester, jeg var på hele to stykker før turen gikk videre og deretter hjem.

Kvelden startet med et ganske rolig vors, vi ble filmet til det som blir spilt inn nå! Deretter gikk turen videre til en litt større fest hvor det var pyntet masse, altså – det var blod så å si overalt. Falskt blod når det er sagt haha! Det var så kult og jeg bare elsker slike ting. At folk blir så engasjert og faktisk gjør så mye ut av det syntes jeg er døds morsomt.

Jeg snappet også en del i går kveld, så hvis du vil se enda mere fra festen er det bare å legge meg til. Jeg heter «Isabelleeriksen» på Snapchat. Uansett, som dere ser så var det masse skummel pynting. Jeg syntes bare synd på dem som faktisk på vaske opp alt det rotet! Det blir nok ikke bare bare.

Nå skal jeg slappe litt av, det er det søndager er til! Vi blogges senere babes, ta vare på hverandre. Love you all♡

Slik ser jeg ut Idag – HALLOWEEN KOSTYME

Hallo og god lørdag alle sammen!

Nå er jeg på vei til enda en Halloween fest, i dag skjer det masse og jeg skal på hele to fester! Jeg var lite kreativ ikveld og hadde ganske dårlig tid så jeg rakk ikke å kle meg ut noe sånn veldig, derfor tenkte jeg at dette var en fin og morsom løsning.

Ikveld tenkte å være misse dronning, nemlig Miss Diva 2017! Jeg mener selv jeg ser ut som en liten diva i dag, med kjole, krone, diamanter, høye hæler og hvit pels jakke.

Nå er jeg straks fremme på den første festen, der skal det faktisk filmes til det greiene vi driver å filmer så det blir spennende. Senere går turen videre til en annen hjemmefest, der er det visst pyntet masse med blod og alt på vegger og i dusjen. Noe jeg syntes er kjempe morsomt!

Så jeg gleder meg til en fin kveld. Jeg har tatt med meg kamera så jeg skal få tatt et par bilder! Ha en fin kveld videre babes, vi blogges senere. Love you all!

Ukens spørsmål// ANGRER PÅ TATOVERINGER. Nytt TV program. Fin hud. BH str. SEX. Barn ++

//annonselenker

♡DU SPØR, JEG SVARER♡

 

Angrer du på noen av tatoveringene dine?
Jeg vil ikke si jeg angrer på noen av tatoveringene mine. Jeg tenk er ikke over dem og er ikke lei meg for at jeg har de tatoveringene jeg har, men jeg hadde også klart meg uten dem. Hadde jeg ikke hatt noen tatoveringen den dag i dag hadde jeg nok ikke tatovert meg heller! Men angrer, det gjør jeg nok ikke. 

Hvor mange søsken har du?
Jeg har tre halvsøsken. Det er veldig mange som ikke helt skjønner dette, men jeg var enebarn ganske lenge. Min mamma og min pappa har bare meg sammen og gikk fra hverandre da jeg var yngre. Mamma fikk en gutt med min stefar og pappa har fått en gutt og en jente med min stemor. Så jeg har ingen helsøsken! 

Hvordan var livet før Paradise Hotel?
Jeg vil si jeg hadde et helt vanlig liv før jeg var med på Paradise. Jeg ble ferdig med fagbrevet høsten før jeg var deltaker og hadde egentlig ikke så veldig mye å gjøre da. Det var derfor jeg også hadde mulighet til å reise til Mexico. Livet mitt var vel ganske likt som det er nå også, bortsett fra at jeg tjener mer penger og driver med blogg og YouTube. Jeg var mye på fester og eventer før Paradise også! 

Hvilket TV program er dere med i og når kommer det ut?
Det har jeg dessverre ikke lov til å si noe om. Jeg hater selv når folk skriver A men ikke B, det er sinnsykt irriterende. Når man har skrevet under en ganske streng kontrakt på at man ikke kan si noen ting om programmet velger jeg å ikke gjøre det da jeg faktisk kan få ganske store konsekvenser. Det er ikke lenge til programmet starter uansett, så det er nok ikke lenge til du vet hva det er.

Hvordan har du så fin hud?
Jeg vet faktisk ikke, jeg er veldig heldig når det kommer til huden min. Jeg gjør så å si ingenting med den og jeg er veldig fæl til å sovne med sminke, noe som virkelig ikke er bra. Jeg har hatt en del tørr hud, da har jeg bare brukt en fin fuktighetskrem så er huden min like fin igjen etter et par dager. Jeg har faktisk en favoritt krem jeg pleier å bruke på både tørr hud og på leppene mine, denne kremen er faktisk helt fantastisk. 

DU KAN FINNE KREMEN FRA LYKO HER.

Hvilken størrelse bruker du i BH?
Jeg syntes dette med BH størrelser er veldig vanskelig. Jeg var faktisk å målte meg et sted hvor dem måler hvilken størrelse som passer deg best og da ble jeg faktisk en størrelse 60F tror jeg. For meg var det veldig merkelig, jeg har jo ikke så store pupper. Jeg syntes også det var veldig ubehagelig å bruke en BH som var str 60F. Derfor pleier jeg heller å bruke 70D eller 70C som passer meg helt perfekt!

Du har jo tatt fagbrev i kontor- og administrasjonsfaget? Kan du fortelle litt om hvordan lærling tiden din var og sånn?
Hmm, ja hva skal man si! Jeg har ikke lyst til å klage heller, men den perioden var vel ikke den aller beste perioden i livet mitt. Jeg merket jo ganske fort at dette var noe jeg ikke hadde lyst til å jobbe med hele livet så det å holde motivasjonen oppe var veldig vanskelig or meg. Den siste tiden min som lærling fikk jeg heller den hjelpen jeg ville ha, noe som førte til at jeg mistet enda mer motivasjon. Jeg er glad jeg er ferdig med dette nå og jeg er veldig glad for at jeg fullførte og sitter med et fagbrev idag. 

Hva slags øyenskygge pleier du bruke?
Jeg har et favoritt øyenskygge palett som jeg bruker så å si hver eneste dag, jeg elsker fargene som er i dette palettet, jeg er enda ikke lei! 

 Processed with VSCO with f2 presetDU KAN FINNE PALETTE FRA THE BALM HER. Love it

Hvor lang tid bruker du på å sminke din daglige sminke?
Dette kommer sikkert til å sjokkere mange, for jeg bruker nok ikke så lang tid som de fleste kanskje tror! Jeg pleier heller ikke å bruke sminke hver eneste dag, jeg går faktisk mer uten sminke enn med. Til hverdags bruker jeg som regel bare hudsminke og litt bryn som ikke tar mer enn 20 minutter. Vil jeg føle meg ekstra fin tar jeg ofte på meg vipper og kanskje litt øyenskygge, da bruker jeg ti minutter mer enn vanlig! Skal jeg ut på fest derimot kan jeg bruke litt lenger tid.

Når hadde du sex for første gang?
Jeg var femten år da jeg hadde sex for første gang. 

Hva er dine planer for fremtiden? Vil du gifte deg? Ha barn?
Jeg er faktisk skikkelig redd for fremtiden, jeg aner virkelig ikke hva jeg vil eller hva som kommer til å skje og det skremmer meg litt. Jeg håper selvfølgelig jeg finner en jeg kan gifte meg med og få barn med. Jeg har lyst på en liten familie og selvfølgelig mine egen barn!

Kunne du vært med på Paradise Hotel en gang til?
Vanskelig spørsmål faktisk. Jeg kunne nok vært med en gang til hvis jeg jeg kunne kommet inn før det jeg gjorde denne gangen. Det var veldig vanskelig for meg å komme inn så sent som jeg gjorde. Ja jeg hadde bestevenninnen min inne på hotellet, men det var jo ikke akkurat noe positivt for oss når det kom til spillet. 

Noe av det deiligste som finnes

Hallo alle mine fine!

Hvordan har dere hatt det i dag? Jeg har hatt det kjempe fint og dette har vært den beste dagen på lenge. Jeg og Martine har vært å fått massasje, noe jeg virkelig trengte. Jeg blir alltid så stiv i ryggen og skuldrene så det å få løsnet opp litt var veldig deilig! Vi var på et sted som heter daikai som logger her i Oslo.

Vi tok bare en lett massasje med olje osv, det er nok ikke lenge til jeg kommer til å dra tilbake dit! Jeg følte meg nesten litt rar i hele kroppen etter massasjen! Det var jo virkelig massasje på steder man ikke trodde var mulig å massere engang. Haha dette hørtes veldig rart ut, men når man får massasje på øreflippene så sier det seg selv!

Vi ble også veldig sultene etterhvert så vi bestemte oss for å ta oss en koselig middag med en venninne. Det ble selvfølgelig Fridays og en god biff. Jeg klarer nesten ikke beskrive hvor glad jeg faktisk er i biff. Jeg elsker det!

Nå har vi akkurat kommet oss hjem og venter på resten av gjengen! I dag skal vi ha en koselig kveld med forskjellig spill og lignede! Jeg elsker sånne kvelder. Det blir bra med en fin kveld med fin gjeng og selvfølgelig et kamera crew som skal filme oss!

Ha en fin kveld videre babes, vi blogges senere! Love you all.

Dette gjorde mobberne mot meg – KASTET SAND, STJAL OG LURTE MEG

Hallo alle mine fine♡

Som de fleste har fått med seg har jeg skrevet flere ganger på bloggen før at jeg har blitt mobbet. Dette var som sagt tidlig på barneskolen, jeg gikk vel i 1-3 klasse da dette skjedde. Jeg syntes det er helt sykt at barn kan være så slemme mot hverandre i en så ung alder! Vi var jo alle sammen 7-8 år gamle. Når jeg tenker på det nå i ettertid skjønner jeg faktisk ikke at det var mulig. Det var ganske grov mobbing, hvert fall slik jeg husker det. Jeg var en veldig liten person og da sikkert et lett offer for mobberne. Det endte jo med at hele familien flyttet og jeg byttet skole. Da gikk det heldigvis bedre, frem til ungdomsskolen. Men det skal vi ikke snakke om nå, nå tenkte jeg å skrive litt om hva som faktisk skjedde i en så ung alder! 

Dette er som sagt mange år siden og jeg kan ikke huske absolutt alt som ble gjort og sagt. Det er et par hendelser jeg husker veldig godt den dag idag. Derfor tenkte jeg å skrive om en hendelse nå først. Det er mange som lurer og har spurt om hva som skjedde, derfor velger jeg å skrive om det. Dette innlegget skriver jeg ikke for å få sympati. Jeg er kommet langt over dette nå og jeg tenker veldig sjeldent på dette. Begge disse hendelsene jeg skal fortelle om idag skjedde i friminutter på skolen. 

De kastet sand på meg, stjal og lurte meg

Jeg husker ikke helt hvordan dette startet, men jeg satt hvert fall oppå en stor stein et friminutt og holdt på med mitt. Plutselig kommer disse mobberne bort til meg, jeg var redd for dem det var heller ingen hemmelighet. Det visste nok dem også kjempe godt. De ville at jeg skulle være redd for dem, det at jeg fryktet dem gjorde dem sterke og tøffe nok til å faktisk utføre disse handlingene mot meg. Jeg aner ikke hvorfor dem var så slemme mot meg heller, jeg trodde jo faktisk at noen av disse menneskene var vennene mine.

Da disse jentene var på vei bort til meg da jeg satt på denne steinen tok det ikke lang tid før dem startet å kaste sand på meg. Dem rett og slett helte sand over hode på meg og det tok da ikke lang tid før jeg satt der å gråt, mens dem helte mer sand på meg. Det verste er at jeg ikke gjorde noe heller, jeg bare satt der og tok i mot alt sammen. Det var også mange voksne folk som gikk forbi og ikke brydde seg i det hele tatt, jeg er også helt sikker på at dette så ut som mobbing på lang avstand. Likevel var det ingen som brydde seg.

Helt til det kom en gammel mann. Han kom bort og spurte meg om det gikk bra, jeg svarte med å riste på hodet. Han tok oppi lommen sin og ga meg en krone, det hjalp faktisk kjempe masse på mitt humør. Jeg fikk jo penger! Det tok ikke lang tid før mobberne ble sjalu og skulle prøve å være vennen min igjen. De unnet meg ingenting og begynte å finne på masse historier om at denne ene pengen jeg hadde fått kunne være farlig. Lettlurt som jeg var trodde jeg selvfølgelig på dem og det endte med at en av de andre tok pengen med seg hjem. 

Det at jeg husker akkurat dette så godt som jeg gjør sier jo litt om hvor grovt det faktisk var. Da jeg satt å skrev dette fikk jeg opp masse bilder i hode mitt og jeg husket bare mer og mer. Som sagt så tar jeg ikke dette noe tungt nå en dag idag. Jeg søker ikke sympati, for det trenger jeg virkelig ikke! Den dag idag har jeg det kjempe flott og jeg har de vennene jeg trenger. Når mine lesere kommer med et ønske om innlegg så prøver jeg så godt jeg kan å holde disse ønskene. Dette var et ønske og siden det ikke er noe tungt for meg å skrive om idag så valgte jeg å fortelle dere dette. Jeg syntes det er helt sykt at folk som er så unge kan finne på å være så ond mot en annen person. Det forstår jeg ikke. 

Jeg tror også at det kunne blitt bedre om skolen hadde tatt mer ansvar, for det var det virkelig lite av da jeg var liten. Det var som om dem ikke brydde seg i det hele tatt. Enten brydde de seg faktisk ikke eller så så dem ingenting. Og det syntes jeg er merkelig! Jeg tror også at mobbingen ikke er over, det er nok fortsatt veldig mange som blir utsatt for dette den dag idag. Det er så trist for det kan faktisk ødelegge en person totalt.. 

Blir dette innlegget tatt godt imot, kan jeg godt skrive om et par andre hendelser også. Er det ønskelig er det bare å legge igjen en kommentar så vet jeg det! Ha en fin dag videre babes, ta vare på hverandre. Love you all♡

GET THE HALLOWEEN LOOK – Havfrue + Tips til Halloween

//annonselenker

Hallo alle mine fine♡

Jeg spurte jo dere om det var interessant med en liten opplæring på hvordan jeg sminket denne havfrue looken, det var det en del som hadde lyst til så da kjører vi på. Jeg tok bilder av alle produktene jeg brukte, denne looken var heller ikke så veldig vanskelig selvom det kanskje ser sånn ut! Jeg er ikke en mester på slike Halloween sminke looker, derfor var det helt perfekt at denne ikke var så vanskelig. 

♡GET THE LOOK♡

Det første man trenger er en fishnet strømpebukse. Denne er til å lage disse mønstrene i ansiktet. Det går helt sikkert an å bruke noe annet enn dette om du ikke har slike strømpebukser. Man trenger jo ikke nødvendigvis være havfrue for å bruke disse til å lage mønster. Det er jo mange andre ting man kan være med slike mønster. Det er bare å være kreativ! 

 Processed with VSCO with c1 preset
DU KAN FINNE SLIKE STRØMPEBUKSER FRA NLY HER. 

Deretter velger du selv hvor du ønsker å ha disse mønstrene, jeg valgte å ha det i pannen og på kinnene. Da er det bare å plassere strømpebuksene over der du ønsker mønstrene.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Jeg hadde lyst til å være en rosa havfrue, derfor valgte jeg å ha litt forskjellige rosa farger. Jeg brukte mitt favoritt øyenskygge palett som jeg bruker så å si hver eneste dag. 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with f2 presetDU KAN FINNE PALETTE FRA THE BALM HER. DET ER FAKTISK PÅ SALG AKKURAT NÅ!! 

Det er viktig å ikke gni når man påfører øyenskyggen på huden, da kan nemlig strømpebuksen bevege på seg og mønstrene blir da ødelagt. Jeg brukte fargen i midten, de mørke rosa/ lilla fargene i palettet mest. Kosten jeg bruker er fra Real Techniques, og jeg elsker den.

 Processed with VSCO with f2 preset
DU KAN FINNE KOSTEN FRA NLY HER. 

Noe som helt klart var et must var glitter og diamanter. Det var det jeg også gledet meg mest til å påføre. Jeg elsker glitter og slikt, derfor var jeg innom å kjøpte masse rosa fint glitter og masse diamanter i forskjellige størrelser på Make up store. 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with f2 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Diamantene limte jeg på med vanlig vippe lim, noe som fungerte helt supert. De satt på hele kvelden, jeg tror faktisk ikke det var noen diamanter som falt av! Diamantene limte jeg bare litt overalt i ansiktet mitt.

Jeg farget også håret mitt rosa for anledningen. Noe jeg faktisk likte veldig godt! Det er nesten så jeg har lyst til å farge håret sånn på ekte, rosa skjær syntes jeg er så fint og kult. Uansett, til denne looken brukte jeg bare en spray som varer kun i en dag. Den jeg brukte er fra Loreal! 

 Processed with VSCO with c1 preset
HÅRFARGEN KAN DU FINNE FRA LYKO HER

Jeg skulle jo også skinne som bare det. Derfor måtte jeg også ha på meg masse highlighter og glitter. Derfor helte jeg masse glitter over brystet mitt, noe som ble sinnsykt kult!

 Processed with VSCO with f2 preset

♡Ooog VOILÀ♡

Mermaids ♡

Det er forresten en rabattkode som er aktuell hos Nelly.no nå. Det er masse Halloween klær, samt masse fine vanlige klær på salg. Du kan få hele 20% rabatt hos Nelly med bruk av koden ”TREAT” i kassen. DU KAN KOMME RETT TIL SALGET HER. Salget varer ikke så alt for lenge så det gjelder å være rask! 

God shopping babes! 
 

Hva syntes du om looken, har du lyst til å teste dette ut? Hva skal du være på Halloween?