GET THE HALLOWEEN LOOK – Havfrue + Tips til Halloween

//annonselenker

Hallo alle mine fine♡

Jeg spurte jo dere om det var interessant med en liten opplæring på hvordan jeg sminket denne havfrue looken, det var det en del som hadde lyst til så da kjører vi på. Jeg tok bilder av alle produktene jeg brukte, denne looken var heller ikke så veldig vanskelig selvom det kanskje ser sånn ut! Jeg er ikke en mester på slike Halloween sminke looker, derfor var det helt perfekt at denne ikke var så vanskelig. 

♡GET THE LOOK♡

Det første man trenger er en fishnet strømpebukse. Denne er til å lage disse mønstrene i ansiktet. Det går helt sikkert an å bruke noe annet enn dette om du ikke har slike strømpebukser. Man trenger jo ikke nødvendigvis være havfrue for å bruke disse til å lage mønster. Det er jo mange andre ting man kan være med slike mønster. Det er bare å være kreativ! 

 Processed with VSCO with c1 preset
DU KAN FINNE SLIKE STRØMPEBUKSER FRA NLY HER. 

Deretter velger du selv hvor du ønsker å ha disse mønstrene, jeg valgte å ha det i pannen og på kinnene. Da er det bare å plassere strømpebuksene over der du ønsker mønstrene.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Jeg hadde lyst til å være en rosa havfrue, derfor valgte jeg å ha litt forskjellige rosa farger. Jeg brukte mitt favoritt øyenskygge palett som jeg bruker så å si hver eneste dag. 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with f2 presetDU KAN FINNE PALETTE FRA THE BALM HER. DET ER FAKTISK PÅ SALG AKKURAT NÅ!! 

Det er viktig å ikke gni når man påfører øyenskyggen på huden, da kan nemlig strømpebuksen bevege på seg og mønstrene blir da ødelagt. Jeg brukte fargen i midten, de mørke rosa/ lilla fargene i palettet mest. Kosten jeg bruker er fra Real Techniques, og jeg elsker den.

 Processed with VSCO with f2 preset
DU KAN FINNE KOSTEN FRA NLY HER. 

Noe som helt klart var et must var glitter og diamanter. Det var det jeg også gledet meg mest til å påføre. Jeg elsker glitter og slikt, derfor var jeg innom å kjøpte masse rosa fint glitter og masse diamanter i forskjellige størrelser på Make up store. 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with f2 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Diamantene limte jeg på med vanlig vippe lim, noe som fungerte helt supert. De satt på hele kvelden, jeg tror faktisk ikke det var noen diamanter som falt av! Diamantene limte jeg bare litt overalt i ansiktet mitt.

Jeg farget også håret mitt rosa for anledningen. Noe jeg faktisk likte veldig godt! Det er nesten så jeg har lyst til å farge håret sånn på ekte, rosa skjær syntes jeg er så fint og kult. Uansett, til denne looken brukte jeg bare en spray som varer kun i en dag. Den jeg brukte er fra Loreal! 

 Processed with VSCO with c1 preset
HÅRFARGEN KAN DU FINNE FRA LYKO HER

Jeg skulle jo også skinne som bare det. Derfor måtte jeg også ha på meg masse highlighter og glitter. Derfor helte jeg masse glitter over brystet mitt, noe som ble sinnsykt kult!

 Processed with VSCO with f2 preset

♡Ooog VOILÀ♡

Mermaids ♡

Det er forresten en rabattkode som er aktuell hos Nelly.no nå. Det er masse Halloween klær, samt masse fine vanlige klær på salg. Du kan få hele 20% rabatt hos Nelly med bruk av koden ”TREAT” i kassen. DU KAN KOMME RETT TIL SALGET HER. Salget varer ikke så alt for lenge så det gjelder å være rask! 

God shopping babes! 
 

Hva syntes du om looken, har du lyst til å teste dette ut? Hva skal du være på Halloween?

13 kommentarer

Siste innlegg