HOPPE I FALLSKJERM I FLORIDA?? + Jeg er overbevist

//annonselenker

Hallo alle vakre♡

Hvordan har dere det idag? Jeg har det supert og ligger fortsatt i sengen og venter på at alle skal bli ferdig på skolen. Klokken er jo faktisk bare 1200 her borte. Heldigvis varer ikke skolen her så lenge, det er nok fordi det er rett etter sommeren og de har bare et par fag om dagen! Jeg skal faktisk ned å se på skolen deres en dag, det gleder jeg meg masse til for det skal visst være utrolig fint der! 

 Processed with VSCO with c1 preset
Lignede kjole fra NLY HERLove it! 

Jeg er en person som elsker eventyr og har lyst til å prøve alt mulig i denne verden, så jeg og venninnen min har tenkt til å sjekke ut om det er mulig å hoppe i fallskjerm her haha.. Jeg har aldri gjort det før, men det står på bucket listen min så en gang må jeg få gjort det og hvorfor ikke her borte i Florida? USA er faktisk som jeg trodde det skulle være hele tiden. Nå har ikke jeg vært her så mange dagene enda, men så langt er det akkurat det jeg forventet meg. Det er veldig fint her og menneskene er utrolig hyggelige. Mye hyggelige enn i Norge faktisk, jeg er jo vant til at alle tenker på sitt og går sin egen vei og bryr seg som regel veldig lite om alle andre. Mens her kan man for eksempel plutselig slå av en prat med hvem som helst. Det er så utrolig koselig og jeg elsker når det er sånn!

 Processed with VSCO with c1 preset

Jeg kunne faktisk tenkt meg å bo her selv. Ikke akkurat her, men i USA en plass. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å komme tilbake, det er jo allerede planlagt haha. Det å flytte hit en liten periode hadde ikke vært feil det heller. Det har jeg jo hatt lyst til så lenge jeg kan huske. Når jeg ser de andre norske som bor her og hvordan dem takler det med både skole og andre ting frister det faktisk litt å gjøre akkurat det samme. Studere her nede! Nå er ikke jeg akkurat den personen som elsker skole og jeg er fortsatt ganske sikker på at jeg ikke kommer til å gå på skole igjen, men når jeg ser disse takle det og ha det så gøy her borte da frister det virkelig! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne å sminke meg litt. Senere i kveld skal vi ut på byen og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle sammen, man blir jo som regel det når man drikker litt haha! Gleder meg til å se hvordan man fester her så dette blir nok en bra dag. Dere får jo også selvfølgelig en liten oppdatering på alt imorgen. Ikke glem å legge meg til på Snapchat: isabelleeriksen, for å få med deg enda mer av Florida og hvordan jeg har det!

Ha en fin dag videre, så blogges vi senere! Ta vare på hverandre, love you all♡

Dirty pics på stranda

//annonselenker

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 presetBikini truse fra NLY HER. Overdelen er utsolgt…

Hallo alle mine fine♡

Gårsdagen på stranda var virkelig helt fantastisk! Det er så sinnsykt fint her og sanden er virkelig kritt hvit noe jeg elsker. Det så faktisk litt ut som snø haha. Vannet var lunkent og solen stekte på huden! Så kjørte vi jo selvfølgelig cab (bil uten tak, hvis du kanskje ikke visste hva det var) til og fra stranda! En veldig fin dag for å si det sånn. Hva synes du om bildene? Jeg digger dem♡

Idag er en ny dag, med enda flere planer. Vi skal faktisk spille inn en video, som jeg vil skal bli en hemmelighet til den kommer ut haha! Jeg tror det kommer til å bli veldig morsomt. Vi har faktisk tenkt oss ut på byen i kveld, noe jeg gleder meg til! Det kommer nok ikke til å være i nærheten av hvordan det er i Norge. Ellers har jeg det utrolig fint og jeg digger meg her! 

Nå er det på tide å få i meg noe mat, så skal jeg prøve å sove litt mer hehe.. Søvn er viktig og spesielt hvis vi skal ut på byen i kveld! Ha en fin dag videre babes, så blogges vi senere. Ta vare på hverandre. Love you all♡

Let’s go to the beach

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Hallo alle vakre♡

Nå er jeg så klar for stranden som jeg kan bli. Hele huset er akkurat ferdig på skolen og vi skal straks ta turen til en nydelig strand som ligger ca. 30 minutter unna! Jeg skal selvfølgelig ta med meg kamera og ta masse bilder og filme litt til en vlogg jeg skal lage når jeg er her nede! Jeg har høye forhåpninger til stranden og jeg har jo alltid hatt så dårlige erfaringer når jeg har høye forhåpninger, haha..

Uansett, jeg ganske sikker på at denne turen blir bra og at denne lille ferien har jeg veldig godt av! Det er faktisk litt deilig at klokken er så lite her i forhold til Norge, nå er klokken liksom bare 1330 og dette blir nok det siste innlegget jeg skriver idag i og med at det er kveld i Norge. Så det er ganske deilig sånn sett!

Jeg er jo som sagt alene noen timer om dagen og da er det så fint at det er et lite bassen i hagen. Jeg kommer nok til å kose meg her! Det er sikkert noen som reagerer på at jeg har sminket meg idag haha.. Som vanlig er det alltid noen som bryr seg om absolutt alt! Jeg tenkte jeg skulle ta et par fine bilder idag og fjerne sminken etterhvert, så det er grunnen! Jeg går selvfølgelig ikke med sminke til vanlig når jeg skal på stranden. 

Ha en fin kveld, eller dag hvor enn du er i verden! Ta vare på hverandre så blogges vi senere♡ Love you! 

VIDEO- Frem med puppene, populært med små topper!

Heihei alle mine fine♡

Før jeg reiste til Florida filmet jeg en video til dere, nemlig ”pakk med meg” video. Selv tror jeg at jeg tok med meg alt for mye og jeg er spent på hvordan jeg skal få med meg alt hjem igjen. Jeg skal jo shoppe en del her tenkte jeg. Uansett så finner jeg ut av hva jeg gjør, som alltid. Her er det sommervær og dødsvarmt så jeg har bare pakket med sommerklær. Håper du liker videoen! 

Enjoy♡

Gjerne abonner på kanalen til Martine og meg, som du kan finne HER. Da blir hvertfall jeg kjempe glad! 

Nå skal jeg få i meg noe frokost, her er klokken bare 0900. Planene idag er vell stranden osv etterhvert så det gleder jeg meg til. Ha en fin dag videre babes, så blogges vi senere! Love you all♡

JEG BOR I GHETTOEN I FLORIDA!!

Hallo alle mine fine♡

Nå er jeg trygt fremme i Florida og skal straks legge meg til å sove. Her er klokken bare 0130, men hjemme i Norge er det jo morgen og jeg har faktisk vært våken i over 24 timer nå! Det at jeg enda ikke er så veldig trøtt er helt sykt for jeg er en person som elsker å sove og jeg sover egentlig ganske mye når jeg er hjemme. Jeg er jo veldig giret og gleder meg masse til dagene fremover, så det er nok derfor jeg ikke er så trøtt og sliten enda. 

 Processed with VSCO with c1 preset

Idag har jeg og dem jeg skal bo hos denne tiden egentlig bare funnet ut av hva vi skal gjøre disse dagene og hvilke steder vi skal besøke. Jeg sier bare en ting, det blir så bra! Venninnen min har jo bil så vi kommer til å kjøre en del rundt. Huset her vi bor ligger egentlig litt i gettoen, jeg har ikke merket noe til det helt enda og jeg bryr meg sånn egentlig ikke heller. Jeg har jo ikke kommet hit for å sitte inne heller! 

Jeg gleder meg masse til å dele bilder og selvfølgelig skrive litt om hvordan det er her. Været er helt sykt forresten, det er så varmt og klamt at det nesten ikke burde være mulig. Du vet når du går inn på badet rett etter at noen har stått i dusjen lenge med glo varmt vann, sånn føles det å gå ute her haha. Det kan også plutselig begynne å regne helt sinnsykt masse, slik det gjorde i sted. Heldigvis varer ikke det så lenge! 

Vi var innom et sted å spiste tidligere idag, for alle var vell egentlig veldig sultne. Det ble fast food noe jeg syntes var utrolig godt her i statene. USA er jo kjent for alle fast food stedene og at så å si alle spiser det her og jeg skjønner godt hvorfor haha!
Senere dro vi innom Target, da jentene skulle kjøpe seg noen greier til skolen. De studerer her så jeg kommer til å bli alene et par timer i hverdagene, men det går egentlig veldig fint for meg. Jeg trenger litt alene tid innimellom og da har jeg også tenkt til å bruke tiden foran Mac’en. Vi kommer jo til å være på farta ellers så da er det deilig å ha noen timer å slappe av på og gjøre det jeg elsker. Nemlig skrive til dere! 

Jeg kjøpte meg selvfølgelig noen ting på Target selv, blant annet denne søte kosedressen. Altså, how cute♡ Jeg tror det er en sau?! 

 Processed with VSCO with c1 preset


Legg meg til på Snapchat for å få med deg enda mer av Florida. Snapchat: isabelleeriksen.

Jeg ble heldigvis ferdig med å redigere ”pakk med meg” videoen på flyet bort hit, så den kommer ut senere. Jeg har nok tatt med meg alt for mye, det kommer dere til å se i videoen etterpå haha! 

Nå er jeg nødt til å få meg litt søvn, ha en fin dag så blogges vi senere. Ta vare på hverandre, love you all♡

Ta fatt og gjør noe med det..

Hallo alle vakre♡

Nå har jeg endelig landet i Frankfurt og Gud så stort det faktisk er her. Jeg gikk meg bort flere ganger og syntes sånne ting som dette er ganske vanskelig selvom det egentlig burde være veldig åpenbart! Uansett, straks går turen videre. Jeg tenkte bare jeg ville stikke innom å si noen ord før jeg setter meg på neste fly som er på hele ti timer. Da får jeg nok ikke skrevet så mye til dere. Åå, jeg gruer meg til å sitte på samme sted helt rolig og alene i så mange timer. Heldigvis har jeg en del ting jeg kan gjøre, som å redigere video, skrive ferdig innlegg osv!

Jeg spilte jo inn en “pakk med meg” video i går, jeg er usikker på om den egentlig ble bra. Det finner jeg fort ut av! Det er helt sykt å tenke på at det er først nå jeg reiser til USA. Jeg har hatt lyst til å reise hit så lenge jeg kan huske, jeg har faktisk sett for meg at jeg kunne bodd der også! Sånn i fremtiden. Jeg har sett for meg hvordan det er der, alt er jo sikkert helt feil i og med at jeg kun har sett filmer og følger folk på Instagram og sosiale medier som bor der. Det er ikke bare hit jeg har lyst til å reise heller, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har skrevet om det eller fortalt til venner at en eller annen gang skal jeg reise jorden rundt og besøke alle verdensdeler.

Vell jeg er godt igang, men ikke på langt nær ferdig! Jeg hører stadig vekk om folk som har lyst til ditten og har lyst til datten og skulle ønske de kunne gjøre forskjellige ting. Hvorfor gjør man ikke noe med det når man faktisk kan? Jeg tror de fleste er redde og ikke vil forlate komfortsonen, sånn er hvertfall jeg! Jeg kan jo på en måte ikke bare ta med meg en sekk og dra hjemmefra. Eller jo jeg kan, men jeg hadde jo ikke turt det. Selvom jeg har veldig lyst! Tenk det eventyret da!!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset
Dette blir utsikten min idag haha, jealous? 

Uansett, nå har jeg jo kommer meg hit hvertfall og jeg er utrolig glad for at jeg kan og velger å reise og gjøre noe jeg alltid har hatt lyst til. Man lever bare en gang, hvorfor ikke da gjøre alt man vil og bare drite i ting noen ganger. Livet er jo egentlig ikke så viktig. Eller for enkelt personer er det jo det, men om man tenker stort så er det jo ikke det. Den siste setningen der ga sikkert ikke noen meninger, og de fleste skjønner nok ikke hva jeg mener. I hode mitt er det hvertfall sånn og der gir det masse mening haha!

Nå skal jeg ombord i neste fly. Håper virkelig det er wifi der.. Vi blogges når jeg har landet i Florida! Ta vare på hverandre babes. Love you all♡

Let’s fucking go.. Helt alene!

//annonselenker

God morgen alle mine fine♡

Nå har jeg vært våken en god stund og faktisk kommet meg til Gardermoen. Det er ikke likt meg i det hele tatt å skulle stå opp så tidlig, men må man så må man. Det er faktisk litt deilig, eller så er det bare det at jeg gleder meg ekstremt til reise! Jeg reiser helt alene til andre siden av jordkloden. Det er faktisk litt skremmende, men også spennende. Det er jo faktisk ikke så lenge siden jeg reise så langt helt alene så jeg tror det kommer til å gå bra.

 Processed with VSCO with c1 preset

JAKKE FRA ADIDAS HER. LIGNEDE BUKSE (TIL SALGS) FRA NOISY MAY HER.

En ganske så chill (men fin) outfit idag. Det er viktig å være komfortabel når man skal reise i flere timer. Jeg lander ikke i Florida før kl. 2300 i norsk tid. Da er vell klokken 1800 der borte. Så jeg skal prøve å holde meg våken slik at døgnrytmen ikke er fucked up allerede første dagen. 

Jeg tipper de aller fleste vet allerede hvor jeg skal, jeg har jo skrevet om det på bloggen i ca. hvert eneste innlegg siden jeg bestilte billetter haha. Uansett, jeg reiser til Florida for å besøke en venninne som bor der. Tenk det, jeg skal endelig få reise til mitt favorittland. Som jeg enda ikke har vært i haha.. Jeg mellomlander på en av verdens største flyplasser, Frankfurt! Jeg hater å mellomlandet og tenker alltid på bagasjen min. Man vet jo aldri hvor den ender opp selvom den også reiser helt til Florida alene! Jeg får krysse fingrene. 

Jeg er faktisk litt bekymret for bloggen når jeg er borte. Det er jo så veldig stor tidsforskjell! Jeg skal uansett gjøre så godt jeg kan for å oppdatere dere og jeg skal selvfølgelig vlogge og ta masse bilder mens jeg er der! Nå er jeg nødt til å komme meg ombord i flyet, det siste jeg vil er å miste det! Ønsk meg en god tur da! 

Processed with VSCO with c1 preset

Vi blogges senere babes, ha en fin dag videre og husk å ta vare på hverandre. Har noen vært i Florida før forresten? Som kan komme med noen tips til hvor man burde dra når man er der? Hadde satt pris på litt tips. Love you all♡

Slik renser jeg mine sminkekoster + noe du burde sjekke ut

//annonselenker

Processed with VSCO with c1 preset

Hallo alle mine fine♡

Jeg som bruker en del sminke og liker å sminke meg må være flink når det kommer til å rense og ta vare på huden. Det samme gjelder sminkekoster. Det er mange som ikke vet at sminkekoster med gammel sminke faktisk er skadelig for huden og kan gi deg kviser og uren hud. Jeg har vært veldig sløv på dette med rensing av sminkekoster, jeg har liksom ikke helt visst hvordan jeg skal gjøre og da har jeg bare droppet det!

Jeg har endelig fått meg noe som er utrolig smart når man skal rense sminkekostene. Jeg har prøvd dette en gang før og jeg er storfornøyd. Det er jo så smart!
 Processed with VSCO with c1 preset
Rense palletten kan du finne HER. Cleansing gele HER.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset
Altså bare så mye sminke som ligger igjen. Det er nesten litt ekkelt haha! 

 Processed with VSCO with c1 preset
Til slutt, like rene som nye børster. Kostene kan du finne HER, og HER.

Jeg anbefaler alle som bruker sminke til å teste ut disse produktene. Det er genialt! Rense pallette kan du finne HER og geleen HER

Det var et lite tips fra meg, grunnen til at jeg begynte og skulle rense kostene mine nå er jo fordi jeg skal begynne å pakke straks. Når man skal på tur er det alltid deilig med rene koster i sminke mappen. Jeg er nesten litt sur på meg selv, for at jeg klarte å sove over alle alarmene mine idag tidlig. Jeg føler jeg ikke har fått gjort noen ting idag som jeg egentlig skulle ønske, men det får nå bare gå. Det blir nok en litt sen kveld i og med at jeg skal begynne å pakke og filme nå, det er vell egentlig like greit så får jeg kanskje sove på flyet imorgen. Jetlag håper jeg at jeg slipper! 

Forresten, jeg har akkurat lagt ut noe veldig spennende på min Instagram konto (isabelleeriksen_). Du kan få masse fantastisk sminke til veldig billig så jeg anbefaler alle å sjekke ut det også.

Ha en fin kveld videre babes, så blogges vi senere! Ta vare på hverandre. Love you♡

Uken som gikk// Ekle mannfolk, våknet i panikk, reise ++

Akkurat nå:
Nå har jeg faktisk akkurat våknet, i panikk. Jeg hadde på masse alarmer i dag tidlig, men de har jeg klart å sove meg gjennom! Jeg hater virkelig når dette skjer og spesielt siden det skjedde idag! Jeg har masse jeg skulle fått gjort idag og nå føler jeg bare at jeg har dårlig tid og må kjappe meg gjennom dagen. Ikke kult! 

Ukens nedtur:
Halve denne uken har jeg levd uten telefon og jeg må ærlig innrømme at det var helt jævlig. Jeg er avhengig av å ha en stor telefon med hele livet mitt innpå, da det ble tatt fra meg merket jeg at jeg manglet noe viktig. Dette ble sikkert veldig dramatisk, men det er helt sant haha.. Jeg følte meg naken!

Ukens høydepunkt:
Jeg fikk bestilt meg flybilletter til Florida denne uken, og gjett hva!! Jeg reiser allerede imorgen tidlig. Nå er det ikke mange timene igjen, så denne dagen kommer til å gå fort. Jeg har ikke begynt å pakke enda. Jeg skal jo også filme en ”pakk med meg” video så idag har jeg en tett plan. 

Ukens tanke:
Jeg har veldig store drømmer og jeg har i det siste tenkt at det er umulig, at jeg ikke kommer til å klare det. Det er masse andre mennesker i verden som driver med akkurat det jeg har lyst til. Det jeg ikke tenker på er jo hvor lang tid det faktisk tar å oppnå drømmene sine, jeg skulle jo ønske alt ble gjort i går. Sånn er det jo ikke og jeg må gi det i´litt tid, stå opp og aldri gi opp! 

Ukens irritasjon:
Ekle mannfolk som ikke klarer å holde øynene for seg selv. Det er så ubehagelig å skulle gå rundt overalt mens folk ser på deg, lager ekle ansiktsutrykk og kommenterer etter deg. Det er ofte dette skjer og jeg pleier egentlig prøve å ikke bry meg, men noen ganger er det vanskelig. Det er nesten så jeg spyr bare av tanken på det nå!

Ukens mest leste innlegg:

Jeg hadde sex i Mexico, musikkvideoer, penger ++

Jeg ble nesten kastet ut av landet, UTSATT FOR SEX SLAVERI

Familie trøbbel, JEG HADDE IKKE KONTAKT MED PAPPA

VIDEO- Jentekveld// Fjerner sminken, pleier huden, prater og ler

God kveld alle vakre♡

Sunday funday, og endelig klart for en ny video!! Vi har en liten jentekveld og koser oss masse med ansiktsmaske og godsaker. Jeg hadde aldri testet ut en slik ansiktsmaske før og begge to så jo helt gale ut haha.. Jeg tuller ikke når jeg sier at vi ikke kjente hverandre igjen. Jaja, morsomt var det uansett. Vi hadde tenkt til å prate en del i denne videoen, men det ble vanskelig når vi lo så fælt hele tiden. 

Uansett, jeg håper du liker videoen! Gjerne abonner på kanalen vår som du kan finne HER. Da blir vi glade!