HOPPE I FALLSKJERM I FLORIDA?? + Jeg er overbevist

//annonselenker

Hallo alle vakre♡

Hvordan har dere det idag? Jeg har det supert og ligger fortsatt i sengen og venter på at alle skal bli ferdig på skolen. Klokken er jo faktisk bare 1200 her borte. Heldigvis varer ikke skolen her så lenge, det er nok fordi det er rett etter sommeren og de har bare et par fag om dagen! Jeg skal faktisk ned å se på skolen deres en dag, det gleder jeg meg masse til for det skal visst være utrolig fint der! 

 Processed with VSCO with c1 preset
Lignede kjole fra NLY HERLove it! 

Jeg er en person som elsker eventyr og har lyst til å prøve alt mulig i denne verden, så jeg og venninnen min har tenkt til å sjekke ut om det er mulig å hoppe i fallskjerm her haha.. Jeg har aldri gjort det før, men det står på bucket listen min så en gang må jeg få gjort det og hvorfor ikke her borte i Florida? USA er faktisk som jeg trodde det skulle være hele tiden. Nå har ikke jeg vært her så mange dagene enda, men så langt er det akkurat det jeg forventet meg. Det er veldig fint her og menneskene er utrolig hyggelige. Mye hyggelige enn i Norge faktisk, jeg er jo vant til at alle tenker på sitt og går sin egen vei og bryr seg som regel veldig lite om alle andre. Mens her kan man for eksempel plutselig slå av en prat med hvem som helst. Det er så utrolig koselig og jeg elsker når det er sånn!

 Processed with VSCO with c1 preset

Jeg kunne faktisk tenkt meg å bo her selv. Ikke akkurat her, men i USA en plass. Jeg er overbevist om at jeg kommer til å komme tilbake, det er jo allerede planlagt haha. Det å flytte hit en liten periode hadde ikke vært feil det heller. Det har jeg jo hatt lyst til så lenge jeg kan huske. Når jeg ser de andre norske som bor her og hvordan dem takler det med både skole og andre ting frister det faktisk litt å gjøre akkurat det samme. Studere her nede! Nå er ikke jeg akkurat den personen som elsker skole og jeg er fortsatt ganske sikker på at jeg ikke kommer til å gå på skole igjen, men når jeg ser disse takle det og ha det så gøy her borte da frister det virkelig! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne å sminke meg litt. Senere i kveld skal vi ut på byen og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle sammen, man blir jo som regel det når man drikker litt haha! Gleder meg til å se hvordan man fester her så dette blir nok en bra dag. Dere får jo også selvfølgelig en liten oppdatering på alt imorgen. Ikke glem å legge meg til på Snapchat: isabelleeriksen, for å få med deg enda mer av Florida og hvordan jeg har det!

Ha en fin dag videre, så blogges vi senere! Ta vare på hverandre, love you all♡

8 kommentarer

Siste innlegg