Behind the scenes bilder fra ”Camp 71” innspilling

God kveld alle mine fine, jeg håper alle sammen har det fint hjemme! Selv kjeder jeg meg og har akkurat begynt å se på Love Island UK! Så klart ser jeg også på ”Camp 71” på Dplay som jeg er med på. Ser du på? Om du ikke har Dplay bruker kan du bruke koden ”Isabelle2020” for 30 dager gratis Dplay, men du må registrere deg før 1. april.

Jeg tenkte å dele noen behind the scenes bilder fra innspillingen, det er jo litt gøy! Jeg ler hver fall når jeg ser enkelte av disse bildene, haha. Det er et par blinkskudd her, for å si det sånn. Da vi var på disse turene var det kamera overalt og vi fikk ikke med oss at det ble tatt bilder her og der!

❤️BEHIND THE SCENES BILDER FRA CAMP 71❤️

 

Det var såå fin natur og når jeg ser tilbake på disse bildene savner jeg det litt, selvom det var helt sykt slitsomt. Men helt klart verdt det. Jeg har også blitt mye bedre kjent med disse menneskene – helt fantastiske mennesker. Jeg må også le litt av at Sander og Jarl blant annet hjalp meg med sekken osv, og for å være helt ærlig så får jeg litt dårlig samvittighet! Thanks boys, jeg hadde ikke klart det uten dere haha..

Prøver å lære tiktok danser – video

 

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

Vi havnet nesten i en bilulykke

Hallo og god morgen alle mine fine, hvordan har dere det idag? Jeg har nesten ikke styring på hvilken dag det er om dagen, for alle dager er jo nesten helt like. Noen andre som føler det slik? Døgnrytmen min er også helt på bærtur så jeg våknet nesten akkurat.

I går kveld var litt av en kveld, haha. Vi var hos Erlend, broren til Erik for å hente en bil som er der. Egentlig kun for at vi kunne dra å kjøpe en burger, den burgeren fikk vi aldri.. Dette kunne faktisk gått skikkelig ille. Vi kjørte på motorveien i går kveld, da vi nesten havnet i en ulykke som endte opp med at vi punkterte i full fart. Dekket var helt flatt og vi var nødt til å ringe Viking for å få hjelp. Noe sånt har faktisk aldri skjedd med meg før! Det var ganske ekkelt å måtte stå der å vente såpas lenge på hjelp, mens biler kjørte i full fart forbi.


Se hvor flatt og ødelagt dekket er… Uff

Vi var nødt til å bli kjørt oppå en lastebil i vår egen bil, til et sted vi kunne bytte dekk. Det var faktisk ganske gøy og jeg livestreamet absolutt alt på min Instagram, det var litt av et show for å si det sånn. Den livestreamen ligger fortsatt på Insta så hvis du kjeder deg og vil se er det bare å gå inn å se! Litt spenning i en så kjedelig hverdag som det er nå, haha.

Har noe lignende skjedd med deg før? 

Erik er ekkel + får min egen hest – VIDEO

Reklame | Desenio.no

 

Link til Desenio: https://desenio.no/?utm_source=isabelle-eriksen

Husk å bruke kode ”Isabelle30” for 30% rabatt på posters. Koden gjelder ikke rammer. Koden er gyldig fra nå til 29. mars. Så vær raskt! ❤️

Svarer på alt dere lurer på – video

 

DETTE SVARER JEG PÅ I VIDEOEN:

 

Var det flaut å spille inn musikkvideoen til Vidar Villa, da du måtte være kjæresten hans?

Når filma dere serien du er med på nå? – Camp 71

Hvor mange kjendiser har du ligget med?

Hvor høy er du?

Skal du og Erik få barn?

Hvordan var første gangen du hadde sex med Erik?

Hvor gammel er du?

Hvor mange prosent liker du Erik? Elsker du Erik?

Kunne du tenkt deg å være med på Paradise Hotel igjen?

Hva er dine tanker om Corona viruset?

Hva er favoritt middagen din?

Hvor gammel var du da Julie ble født?

Forslag til hva man kan gjøre når man ikke kan gå ut og er i karantene?

Når skal du hoppe fallskjerm?

Hvor lenge tror du at du og Erik kommer til å være sammen?

Har du noen gang filmet deg selv ha sex?

Hvor ofte ser du på porno?

Hvorfor har du ikke lappen?

Hvor mye veier du?

Når begynte du å shave?

Hvordan har du det?

Skal du og Erik flytte sammen?

Kysser du og Erik mye utenom kamera?

Syntes du det er trist å ha skilte foreldre?

Hvilken bh størrelse bruker du?

Skal du få deg dyr?

Hvorfor er ikke du med på bloggerne?

Hvor vokste du opp? Oslo eller utenfor?

Når hadde du og Erik sist sex?

Fengsel?

Har du noen gang tatt abort?

Har du prøvd sminken til Martine Lunde?

Har du noen gang vært usikker og misfornøyd med kroppen din?

 

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

Bildene som aldri kom på bloggen

Heihei alle mine fine! Nå er det en god stund siden jeg har lagt ut bildene som aldri kom på bloggen (før nå). Deres absolutt favoritt innlegg. For å få det perfekte bildet til Instagram tar jeg kanskje hundre bilder og 99 av de blir ikke fine, haha. Så ikke tro på absolutt alt du ser på nett. Selvironi er viktig og jeg elsker å kunne le av meg selv med dere. Derfor legger jeg ut mindre fine bilder av meg selv. Håper dere ler like mye som meg!

Erik har sluppet ny sang

Hallo alle mine fine! Hvordan har dere det? Fint håper jeg. Akkurat nå er det midt på natten og Erik og jeg sitter fortsatt oppe, han er en smule stresset og nervøs for å si det sånn. HAN HAR NEMLIG SLUPPET NY LÅT, og den er såå bra. Dere må bare sjekke den ut. Jeg har allerede fått den på hjernen og går rundt å synger på den!

Erik, 5 år haha.

LINK TIL SANGEN HER

Jeg skal ærlig innrømme at første gang jeg hørte sangen trodde jeg nesten han sang om en ex kjæreste, men det er ikke det låten handler om haha!

Uansett, jeg er så stolt og glad på hans vegne. Syntes låten er super bra og fengende, og jeg håper alle dere syntes det samme og har lyst til å høre masse på den og ikke minst legge den til i spillelista deres på Spotify. Tagg meg gjerne på Instagram story av at du hører på sangen så gir jeg shoutout og deler! ❤️ Love you.

Hva syntes du om sangen?

 

Nå kan du se meg på TV igjen

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det? I disse dager kjeder jeg meg masse, noe jeg regner med det er flere som gjør. Jeg føler jeg har runda hele Netflix og sett alt som er å se på på YT, derfor ble jeg så utrolig glad over en melding jeg våknet til i dag. Dere som har fulgt meg en stund husker kanskje at jeg var på en veldig spennende innspilling i fjor, et nytt program som heter ”Camp 71”. Programmet ligner veldig på ”71 grader nord”.

CAMP 71 begynner nå på torsdag på Dplay og med koden ”Isabelle2020” får du 30 dager gratis Dplay! Her er link hvis du ønsker å registrere deg og se på showet:

dplay.no/auth/register?pp=17&vc=Isabelle2020

Midnatt til torsdag 19/3 kommer episode 1 og 2 ut på Dplay, deretter blir episode 3 lagt ut midnatt til søndag (22/3) og så én episode hver midnatt til søndag etter det. Eps.1+ 2 sendes på TVNorge torsdag 26. mars kl. 20:30.

Jeg er så spent på å se dette, samtidig som jeg gruer meg litt. Denne opplevelsen var helt fantastisk, men helt sykt slitsom. Det å sove ute, gå lange turer hver dag, gå på do ute er ikke akkurat det jeg pleier å gjøre.Jeg husker jeg gråt masse haha.. GLED DERE TIL Å SE FOLKENS.