Dette hadde du aldri trodd om meg

Reklame | Blivakker.no

Hey babes, hva skjer? Som jeg skrev til dere i går så er jeg en tur i Kristiansand sammen med Blivakker.no for å delta på ”Dirty Girls Mud Run”, noe jeg akkurat har fullført. Dette er jo til inntekt for Kreftforeningen, noe som er en helt fantastisk sak! Det var så gøy å se hvor mange som faktisk deltok og hvor morsomt alle hadde det i løypa, inkludert meg selv. Dette hadde nok svært få trodd om meg, haha!

Løypa var 5km med både gjørme, svømming, løping og ikke minst masse moro. Det var faktisk overraskende gøy, selvom jeg var den personen som hadde gruet meg mest til dette. Møkk og dritt er ikke akkurat mine favoritt ting i denne verden, men når det går til en bra sak biter jeg uten tvil tennene sammen!

FØR:

BILDEDRYSS FRA GJØRME LØYPA:

ETTER:

Look pretty, play dirty

 

Jeg hadde gjørme overalt, BOKSTAVELIG TALT OVERALT!

Nå har vi endelig kommet opp på rommet igjen, vi bor faktisk i Kaptein Sabeltann suiten som ligger i dyreparken. Døds kult! Pizza har akkurat kommet, alle har fått dusjet etter gjørme badene og i kveld skal vi på festival rett her borte. Jeg gleder meg.

I morgen tidlig går turen hjem igjen til Oslo, så det blir nok en rolig kveld selvom vi skal på festival! Vi blogges senere babes, love you all ❤️ Husk å ta vare på alle rundt deg!

Nå reiser jeg til…

Reklame | (?) - Blivakker.no

Hey babes, hvordan har dere det idag. Jeg håper alle har en super duper start på helgen! Det har jeg. Jeg er nemlig for øyeblikket på Gardermoen klar for enda en ny reise, noe jeg gleder meg til. Jeg skal ikke langt, jeg skal kun en tur ned til Kristiansand denne helgen for å være med på et arrangement med Blivakker.no og vi skal blant annet delta på DIRTY girls mud run til inntekt for Kreftforeningen. Så det blir gjørmete med andre ord. Vi skal også ha det super koselig og jeg gleder meg til denne helgen!

Jeg var jo faktisk i Kristiansand sammen med Blivakker i fjor også, da var det jo helt sykt. Vi fikk masse fine ting, vi kjørte helikopter, var i dyreparken og matet blant annet kjempe søte lemurer. Hvis de klarer å toppe fjoråret er det helt sykt, haha.

Se så mye gøy vi gjorde i fjor:

Jeg reiser sammen med en du helt sikkert har sett før. Martine Halvorsen som blogger, har podcast og er mye i rampelyset. Det er et par jenter til som skal være med, men Martine er den eneste jeg kjenner!

Ha en nydelig helg også prates vi veldig snart. Nå er det straks boarding! Love you all, ta vare på hverandre ❤️

Si det eller spis det – med Erik

 

Erik svarer på spørsmål om meg

Hey babes, hvordan står det til. Fint håper jeg! Tidligere på bloggen har jo jeg fått både mamma, søsken og venninner till å ”gjesteblogge” og svare på ganske personlige spørsmål om meg og vårt forhold, så nå tenkte jeg det var kjæresten min Erik sin tur. Begge to har jo fått en del spørsmål om forholdet vårt som ingen av oss har svart på ordentlig før – derfor tenkte jeg det nå var på tide.

Jeg skal ærlig innrømme at da jeg fikk tilbake svarene på disse spørsmålene som Erik svarte på ble jeg litt klein, haha.. Og glad selvfølgelig! Enjoy.

🌸Dette mener Erik om meg🌸

 

Hva skal til for at du slår opp med Isabelle?
Det må vel være at hun ikke liker meg lengre tror jeg.

Hvor ofte har dere sex?
Det varierer veldig, jeg reiser jo en del og sånn. Men hvis vi er sammen så kan det jo bli en del.

Hvilken kroppsdel liker du best på Isabelle?
Elsker rumpa hennes, er ansiktet en kroppsdel forresten? Men jeg syns hun har kjempefine pupper også (det burde de jo være siden hun har betalt for dem).

Hva var det første du tenkte da du så Isabelle for første gang?
Det husker jeg ikke, jeg var så høy på meg selv den dagen at alt jeg tenkte på var hvordan jeg så ut.

Hva falt du for ved Isabelle?
At det er så mye mer bak henne enn det man tror, hun er både kjærlig og veldig omtenksom. I tillegg beundrer jeg hvor hardt hun jobber. Også er hun seff amazingly deilig!

Hva er det beste med Isabelle?
Hun er (stort sett) alltid positiv også er hun veldig bestemt, innimellom hvis jeg er lei meg så bestemmer hun seg bare for å gjøre meg i godt humør og det klarer henne<3

Hva er det verste med Isabelle?
Hun er helt dust i senga når vi skal sove,…hun ligger liksom diagonalt sånn at hun tar hele senga, og jeg ligger enten inntil veggen eller nesten på gulvet, også er hun ego på dyna!

Har du lyst til å gifte deg med Isabelle?
Det må vi bare vente å se!

Vil du ha barn med Isabelle?
Det får bli frem i tiden, jeg er ikke klar enda tror jeg! Men jeg ser absolutt mulighetene for en Erik Eriksen Sæter.

Hvem av dere ender opp med å si unnskyld når dere har kranglet?
Det som er veldig fint med oss er at vi er begge ganske gode å se når vi har vært idiot mot den andre. Så begge sier faktisk unnskyld når man burde, og det er ikke tull!

Liker du kroppen til Isabelle?
Elsker den!

Hva ville du endret med Isabelle?
Hvordan hun sover.

Er det noe med Isabelle som du ikke liker?
Hvordan hun sover, haha! Det er nok at vi er veldig forskjellige når det kommer til å uttrykke følelser, jeg blir av og til irritert på henne fordi hun ikke er som meg å alltid vil snakke om alt.

Hva syntes du om at Isabelle er blogger og Ytuber?
Jeg syns det er helt sinnsykt å få 100.000 abonnenter på ett år, og synes det er dritkult at hun gjør det så bra!

Hva er deres største krangel?
Deeet er jo litt personlig da, noen ting må man holde for seg selv.

Tror du at Isabelle forteller deg ganske mye?
Forteller meg hva? Haha! Isabelle er litt innesluttet av seg og det tar litt tid å bli kjent med henne, men det var da hun begynte å åpne seg at jeg virkelig falt for henne. Jeg vet mye om fortiden hennes, men ikke alt selvfølgelig, akkurat som at hun ikke vet alt om meg. Men jeg tror vi begge er ganske gode å fortelle hverandre ting den andre burde vite.

Er det noe Isabelle har gjort som du syntes er teit eller er flau over?
Næ, tror hun er mer flau over meg til tider!

Hva syntes du om Isabelle på Paradise Hotel?
Haha jeg syns hun så klin gærn ut, haha hun hadde så crazy look og sminket seg alt for hvit. Hun så nesten ut som en vampyr, haha!

Har du noen gang løyet til Isabelle?
Haha! Alle lyver av og til, men det er nok mest sånn «er hos deg om 5 min» løgner mens jeg egentlig står i dusjen.

Hva er ditt favoritt bilde av Isabelle?
Har ikke noe. Kanskje et bilde av oss sammen?

Har du hørt rykter om Isabelle som ikke er sanne?
Jaa, folk finner på mye rart og lyver. Ikke kult!

Hva syntes du om at Isabelle er så åpen og forteller veldig mye på sine kanaler?
Jeg syns ikke hun er så åpen nødvendigvis!

Kan du fortelle noe morsomt om forholdet deres som ingen vet?
Jeg velger alltid film, noe som er ganske vanskelig.

Hva er deres beste minne sammen?
Kanskje da vi var på telttur? Eller da vi var i København? Eller da vi hoppet i strikk på Tusenfryd? Eller første gang jeg var hos henne i flere dager? Jeg vet ikke!

Hvordan var det å møte familien til Isabelle?
Gøy! Haha men var veldig nervøs. Syns alltid det er skummelt å møte fedre.

Hva tror du Isabelle irriterer seg over ved deg?
Veldig mye, jeg maser masse! Også at jeg er så pessimistisk til tider.

Liker du Isabelle på ekte eller er det pr stunt?
Liker henne på ekte.

Leser du bloggen til Isabelle?
Ja har gjort det i 1 år ca.

Ser du på yt kanalen til Isabelle?
Ser det meste! Men har ikke sett så mye av gamle videoer.

 

Kliss klass….. Ha en nydelig dag videre babes, ta vare på hverandre! I love you all❤️

Dette er skummelt + Overnatting

Heyy, og god søndag alle mine fine❤️ Hvordan har deres helg vært? Jeg har hatt besøk av lillesøsteren min Julie, hun har nemlig overnattet hos meg for første gang og vi har hatt det super koselig. Dette må uten tvil gjentas! I går tok vi turen ned til byen for lunsj og spaserte litt rundt. Julie bor jo ikke i Oslo, så det var nok litt stas for henne.

❤️❤️❤️

Da vi kom hjem igjen til meg fant vi ut av at  jeg skulle sminke Julie nok en gang. Etter at jeg farget håret har jeg fått ekstremt mange meldinger om at vi ligner, og etter ”tvilling” videoen min på YT har disse meldingene spesielt tikket inn. Vi bestemte oss derfor for å sminke Julie på samme måte jeg sminker meg for å se om vi kan få henne til å ligne på meg så mye som mulig, og resultatet – det skremte begge to, haha!

Altså, ser du forskjell??? Dette ble så klart filmet og video kommer ut på YT etterhvert, gled dere.

Uansett, nå sitter vi bare å ser på serie og venter på at Julie skal bli hentet. Planene mine for dagen er svært få, noe som egentlig er veldig deilig. Spesielt på søndager. Jeg elsker late søndager!

Ha en nydelig dag videre mine fine, husk å ta vare på alle rundt deg og behandle alle med respekt! Vær mot andre slik du  vil at andre skal være mot deg. Vi blogges senere, love you all❤️

Svarer på alle deres spørsmål

Hey babes! Siden jeg har sklidd litt ut av rutinen med ”Ukens spørsmål” tenkte jeg å svare på en del spørsmål i dag. Jeg får nemlig massevis av spørsmål hver eneste dag og tenkte det var på tide å svare litt på et par av de. Jeg har ganske ofte Q&A her på bloggen og så hvis det er noe annet du lurer på må du bare stile spørsmål i kommentarfeltet eller legge meg til på Instagram og Snapchat.

Spørsmål & svar

 

Er du forelsket i Erik?

Jeg er jo det, it’s my boyfriend!

Hvor mange kjærester har du hatt?

Sånn 2-3, men det vil jeg ikke kalle for noe veldig bra og ordentlig forhold. Sist jeg hadde kjæreste var jeg 17 år gammel!

Skal du og Erik flytte sammen?

Ikke med det første. Jeg har jo nettopp flyttet for meg selv og trives veldig godt alene nå!

Når skal du bli gravid?

Ikke enda. Jeg vet ikke om jeg i det hele tatt vil få et barn i denne verden!

Hvor mye tjener du bare på YT videoen dine?

Det er veldig forskjellig fra mnd til mnd, også kommer det an på om jeg har noen store samarbeid eller ikke. Hvis jeg en mnd ikke har noe samarbeid og bare lever på Adsense penger jeg får av videoene er det rundt 40 000 +.

Vil du farge håret lyst igjen?

For å være helt ærlig så savner jeg allerede mitt blonde hår, men kommer nok ikke til å farge det så lyst igjen med en gang.

Liker Erik kroppen din?

Jeg håper da det og han har sagt det, haha!

Bruker du aldri BH?

Veldig sjeldent. Jeg hater faktisk å gå med bh.

Hvem fra din sesong av Paradise Hotel har du mest kontakt med i dag?

Hmm, snakker kanskje mest med Martine, men er venn med alle sammen!

Pleier du å se på dine egne videoer?

Jeg se så klart på alle videoene jeg legger ut når de er ferdig redigert, men jeg pleier ikke sitte å se på mine egne videoer!

Skal du på Ariana Grande konserten?

Nei, det har jeg ikke planlagt. Men hvem vet, det kan godt hende jeg kjøper billett i siste liten!

Hva syntes du om merkeklær? Bryr du deg om det?

Jeg bryr meg veldig lite om hvor klærne mine er fra. Når det kommer til merker, liker jeg best vesker!

Hadde du mange kviser da du var yngre?

Nei, jeg var veldig heldig med huden min og hadde aldri kviser.

Vil du gifte deg?

En vakker dag så vil jeg jo det, men det er ikke noe jeg stresser med eller tenker at jeg må.

Hvordan er det å være kjendis?

Jeg tenker ikke sånn veldig mye over det. Jeg er den samme personen jeg var før jeg ble et offentlig fjes, men det er selvfølgelig veldig koselig å bli stoppet på gaten og få fine meldinger!

Har du og Erik kranglet før?

Haha ja, men de fikser alltid opp med en gang!

Hvor høy er du?

Jeg er 168cm.

Hvilket politisk parti stemmer du?

Jeg aaaaaner ikke… Jeg må lese meg litt opp før jeg eventuelt drar å stemmer tror jeg!

Har du hatt følelser for jenter før?

Nei, det har jeg aldri hatt. Jeg kunne aldri datet en jente!

Bestod du teoriprøven på bil lappen første gang?

Jeg bestod på teorien på første forsøk, men jeg strøk på første oppkjøring hehe!

Hva syntes du om falske rykter om deg selv?

Jeg synets det er latterlig og veldig unødvendig. Det er ikke noe morsomt at folk går rundt å tror ting om deg som ikke stemmer! Plis slutt med å spre falske rykter, uansett hvem det gjelder.

Hva syntes du om at så mange tror du og Erik ikke er sammen på ekte?

Lol tenker jeg! Folk får tro hva de vil, men forholdet vårt er ekte 🙂

Tjener du fortsatt penger på ”Isabelle & Martine” kanalen på YT?

Ja, vi tjener fortsatt penger på den kanalen. Ikke veeeeldig mye så klart!