Svarer på alle deres spørsmål

Hey babes! Siden jeg har sklidd litt ut av rutinen med ”Ukens spørsmål” tenkte jeg å svare på en del spørsmål i dag. Jeg får nemlig massevis av spørsmål hver eneste dag og tenkte det var på tide å svare litt på et par av de. Jeg har ganske ofte Q&A her på bloggen og så hvis det er noe annet du lurer på må du bare stile spørsmål i kommentarfeltet eller legge meg til på Instagram og Snapchat.

Spørsmål & svar

 

Er du forelsket i Erik?

Jeg er jo det, it’s my boyfriend!

Hvor mange kjærester har du hatt?

Sånn 2-3, men det vil jeg ikke kalle for noe veldig bra og ordentlig forhold. Sist jeg hadde kjæreste var jeg 17 år gammel!

Skal du og Erik flytte sammen?

Ikke med det første. Jeg har jo nettopp flyttet for meg selv og trives veldig godt alene nå!

Når skal du bli gravid?

Ikke enda. Jeg vet ikke om jeg i det hele tatt vil få et barn i denne verden!

Hvor mye tjener du bare på YT videoen dine?

Det er veldig forskjellig fra mnd til mnd, også kommer det an på om jeg har noen store samarbeid eller ikke. Hvis jeg en mnd ikke har noe samarbeid og bare lever på Adsense penger jeg får av videoene er det rundt 40 000 +.

Vil du farge håret lyst igjen?

For å være helt ærlig så savner jeg allerede mitt blonde hår, men kommer nok ikke til å farge det så lyst igjen med en gang.

Liker Erik kroppen din?

Jeg håper da det og han har sagt det, haha!

Bruker du aldri BH?

Veldig sjeldent. Jeg hater faktisk å gå med bh.

Hvem fra din sesong av Paradise Hotel har du mest kontakt med i dag?

Hmm, snakker kanskje mest med Martine, men er venn med alle sammen!

Pleier du å se på dine egne videoer?

Jeg se så klart på alle videoene jeg legger ut når de er ferdig redigert, men jeg pleier ikke sitte å se på mine egne videoer!

Skal du på Ariana Grande konserten?

Nei, det har jeg ikke planlagt. Men hvem vet, det kan godt hende jeg kjøper billett i siste liten!

Hva syntes du om merkeklær? Bryr du deg om det?

Jeg bryr meg veldig lite om hvor klærne mine er fra. Når det kommer til merker, liker jeg best vesker!

Hadde du mange kviser da du var yngre?

Nei, jeg var veldig heldig med huden min og hadde aldri kviser.

Vil du gifte deg?

En vakker dag så vil jeg jo det, men det er ikke noe jeg stresser med eller tenker at jeg må.

Hvordan er det å være kjendis?

Jeg tenker ikke sånn veldig mye over det. Jeg er den samme personen jeg var før jeg ble et offentlig fjes, men det er selvfølgelig veldig koselig å bli stoppet på gaten og få fine meldinger!

Har du og Erik kranglet før?

Haha ja, men de fikser alltid opp med en gang!

Hvor høy er du?

Jeg er 168cm.

Hvilket politisk parti stemmer du?

Jeg aaaaaner ikke… Jeg må lese meg litt opp før jeg eventuelt drar å stemmer tror jeg!

Har du hatt følelser for jenter før?

Nei, det har jeg aldri hatt. Jeg kunne aldri datet en jente!

Bestod du teoriprøven på bil lappen første gang?

Jeg bestod på teorien på første forsøk, men jeg strøk på første oppkjøring hehe!

Hva syntes du om falske rykter om deg selv?

Jeg synets det er latterlig og veldig unødvendig. Det er ikke noe morsomt at folk går rundt å tror ting om deg som ikke stemmer! Plis slutt med å spre falske rykter, uansett hvem det gjelder.

Hva syntes du om at så mange tror du og Erik ikke er sammen på ekte?

Lol tenker jeg! Folk får tro hva de vil, men forholdet vårt er ekte 🙂

Tjener du fortsatt penger på ”Isabelle & Martine” kanalen på YT?

Ja, vi tjener fortsatt penger på den kanalen. Ikke veeeeldig mye så klart!

Bildene som aldri kom på bloggen

Endelig tid for deres favoritt spalte her på bloggen ”Bildene som aldri kom på bloggen” før nå selvfølgelig. Som dere vet tar jeg jo flere hundrevis av bilder når jeg først skal ta bilder og det er som oftest kun et par av de hundre bildene dere ser på sosiale medier. Det er ikke alltid like perfekt og enkelt som det ser ut som på internett.

Hver gang jeg legger ut disse innleggene med stygge bilder av meg selv, eller mindre fine bilder, bli jeg alltid nesten litt stresset og flau. Men, det er deilig å ikke ta seg selv så høytidelig. Og det er viktig å vise ovenfor dere at jeg ikke alltid ser ut som jeg gjør på de bildene jeg velger å poste. Så her kommer de bildene jeg egentlig ikke vil at noen skal se!

 

Flaaaut! Og med det sier jeg PEACE OUT!

København turen & bildedryss

Bilde fra Gullsnutten forrige uke!

❤️ My boyfriend took me to Copenhagen


 

Home sweet home! Endelig har jeg kommet meg hjem fra den mest spontane turen ever, haha. Denne helgen har jeg vært en tur i København sammen med Erik, noe som var veldig koselig. Han overrasket meg med en spontan helgetur – om du ikke har sett videoen enda så ligger den ute på YT kanalen min!

Jeg beklager for lite oppdateringer på bloggen denne reisen, men det har vært så deilig å la sosiale medier ligge litt i ro – jeg pleier som oftest å dokumentere ekstra mye når jeg er på tur! Derfor tenkte jeg å komme en liten oppdatering på helgen nå som jeg har kommet meg hjem. Dagen i dag startet ganske så brått, da vi klarte å forsove oss og miste flyet.. Det verste jeg vet er å stå opp grytidlig om morgenen, så det å skulle våkne å rekke et fly er tydeligvis ikke bare bare! Takk og lov for at det gikk flere i dag slik at vi kom oss hjem.

Da vi landet i København på fredag tok vi taxi nesten en time, til et sted litt utenfor sentrum. Der bodde vi på et nydelig sted som ligner på et slott! Loved it, og det beste av alt, det var spa der.

 

I København er det jo masse shoppingmuligheter og jeg gledet meg som en liten unge til å svi av litt penger, men jeg fant nesten ingenting som falt i smak.. Jeg kjøpte faktisk ikke noe klær, kun sminke og litt av vært! Uansett, dette var det som ble med meg hjem.

 

Den siste natten byttet vi til et hotell nærmere sentrum, som hadde dødskul utsikt. Jeg elsker hotell og leiligheter generelt med store vinduer og fin utsikt!

 

❤️❤️❤️

Se hva Erik overrasket meg med!!

Haaaalloooo alle mine fine, akkurat nå sitter jeg på Gardermoen og har nettopp fått vite at jeg skal en tur til København! Da jeg våknet i dag fikk jeg telefon fra Erik om at jeg måtte pakke kofferten og gjøre meg klar til å reise, mer enn det ante jeg ikke.

Jeg satt jo hjemme og vurderte om jeg skulle dra på festival eller ikke, så valget ble ganske enkelt. Heller overraskelsestur! Er det noe jeg elsker så er det å være spontan og bare gjøre det, så nå er jeg plutselig på vei til København. Ææ jeg gleder meg, dette er faktisk vår første reise sammen og jeg skal så klart oppdatere jern på bloggen og vlogge til YT – der har jeg allerede dog startet.

Vi skal være i København frem til mandag morgen. Veldig digg med en liten tur utenlands! Vi blogges senere babes, nå må jeg stikke før vi mister flyet, love you all❤️

Gullsnutten antrekk

Slik ser jeg ut i dag. Jeg hadde faktisk på meg akkurat dette i fjor på Gullsnutten! Rakk nemlig ikke kjøpe meg noe nytt i og med at jeg bestemte meg for å dra i går, men det gjør absolutt ingenting å bruke ting flere ganger. En ting som er litt stressende med dette antrekket er at det er litt gjennomsiktig så jeg kunne ikke ha på meg undertøy, haha.. Stressende og ubehagelig, men man må lide for skjønnheten!

 

Ses vi i Gjøvik babes?

 

Fikk melding om at Erik er utro + Meetup

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Selv har jeg det helt greit og ha akkurat kommet hjem fra en spraytan time. Jeg har vært så bleik denne sommeren i og med at jeg ikke har reist eller vært så mye i sola, at nå var det virkelig på tide. Man føler seg så utrolig mye finere og freshere med litt farge på kroppen!

I morgen er det jo også Gullsnutten, som veldig mange har spurt om jeg kommer til å være med på. Og for å være helt ærlig har jeg ikke bestemt meg 100% enda, men det ender nok med at jeg drar. Det er i Gjøvik og kommer til å være meet-up der før prisutdelingen. Så om du holder til i Gjøvik og vil komme en tur å hilse på meg og mange andre flinke YT-ere er det bare å komme. Meetupet kommer til å være i Jernbaneparken fra 17:00 til 18:00❤️

Uansett, jeg må igjen bare takke alle som har kommet med positive tilbakemeldinger etter at jeg delte en stor nyhet med dere. Nemlig at jeg har fått meg kjæreste. Jeg har vært så stresset og redd for å dele det, men jeg har virkelig de beste følgerne. I love you! Det er ganske skummelt å skulle ha et så offentlig liv, for alle skal ha en mening om deg, alt du gjør, hvem du henger med, alle feil du gjør, noe som ikke alltid er så veldig gøy. Det er jo faktisk allerede noen som har prøvd å ødelegge mellom Erik og meg, og en del som fortsatt tror det er et PR- stønt. Dette visste jeg dog kom til å skje.. Her om dagen fikk jeg denne kommentaren på bloggen:

Så klart trodde jeg ikke på det, men tenkte det hadde vært morsomt å kødde litt med Erik. Da skjedde dette:

Så det funket jo ganske dårlig, haha.

Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke bare kan la andre være i fred og respektere andre sine valg, alle har krav på litt privatliv og det er ikke gøy at folk skal prøve å ødelegge. Det er ikke bare dette, men uansett hva jeg legger ut eller velger å dele med dere så er det noen troll der ute som må kritisere og se negativt på ting! I really don’t get it?

Bli med på tusenfryd – video

Reklame | junkyard

 

Link til klærne:

Junkyard topp Ring: http://tracking.junkyard.com/SHNoc J

unkyard longsleeve Effortless: http://tracking.junkyard.com/SHNoe

Junkyard jeans Really: http://tracking.junkyard.com/SHNog

Junkyard kjole Floral: http://tracking.junkyard.com/SHNoi

Junkyard jakke Sonic: http://tracking.junkyard.com/SHNok

Quay Australia solbriller Dont: http://tracking.junkyard.com/SHNom

Poppy Lissiman veske Snapper: http://tracking.junkyard.com/SHNoo

Fila longsleeve Classic: http://tracking.junkyard.com/SHNoq

Puma genser XTG: http://tracking.junkyard.com/SHNos

Poppu Lissiman veske Crikey: http://tracking.junkyard.com/SHNou

Nike kjole NSW: http://tracking.junkyard.com/SHNow

Junkyard kjole Truth: http://tracking.junkyard.com/SHNoy

 

KODE: ISABELLEE12 gir 12% rabatt hos Junkyard.no. Koden er gyldig frem til 31. august 2019.

Ukens spørsmål

DU SPØR, JEG SVARER

 

Hvem liker du best av Isabel Raad og Martine Lunde?

Nå kjenner jeg jo Martine best, så da må det bli henne. Men jeg digger Isabel, når jeg har vært med henne har hun overrasket meg utrolig. Hun er en veldig snill, støttende og morsom person!

Vil du ha barn med Erik?

Jeg vet faktisk ikke om jeg vil ha barn i denne verden.. Det frister så klart med en liten mini me, men jeg aner ikke. Det må i såfall bli en god stund til.

Har du noe kontakt med Sofie Nilsen?

Nei, veldig lite.

Hvor gammel var du første gang du hadde sex?

Jeg var 15 år gammel.

Skal du og Erik flytte sammen?

Det har vi ikke planlagt. Begge bor jo sentralt i Oslo, så det er ikke nødvendig med det første hvert fall.

Tjener du mest penger på bloggen eller YT kanalen?

Det kommer an på hvor jeg har flest samarbeid osv, men om det kun er snakk om klikk og visninger er det mest penger i YT.

Hva syntes du om folk som sprer rykter om deg og andre kjendiser?

Jeg syntes det er skikkelig teit, unødvendig og dårlig gjort. Jeg skjønner ikke hvorfor man ikke bare kan lla folk være i fred og la folk dele det man selv vil! Folk kan faktisk bli utrolig lei seg.

Kunne du vært med på skal vi danse?

Ja, det kunne jeg faktisk. Det ser så gøy ut!

Hva er planene dine fremover?

Aner ikke, har svært få store planer fremover. Men er det en ting jeg lengter sykt etter så er det en syden tur, det må jeg få til snart!

Elsker du Erik?

Elsker er et veldig sterkt ord og jeg syntes det er veldig skummelt å si det. Erik og meg er fortsatt ganske ferskt så jeg har ikke begynt å si at jeg elsker han, men jeg er glad i han!

Hva er et godt forbilde for deg?

Jeg syntes at et forbilde burde være en person som ikke alltid er perfekt, for ingen mennesker er perfekte. Alle gjør feil og det er flott å ha en person man ser opp til som viser deg at ikke alt og alle er perfekte.

Når kommer neste video på YT?

I kveld, gled dere. Det blir en kul vlogg!

Du blogger veldig lite om dagen, har du vurdert å slutte og satse bare på YT kanalen?

Det har blitt vurdert veldig lenge!

Savner du ditt blonde hår?

Jeg savner det faktisk litt. Jeg skvetter fortsatt når jeg ser meg selv i speilet!

Er du kristen?

Nei.

Skal du på Gullsnutten?

Har ikke bestemt meg enda, men det er mulig jeg tar en tur!

Billie Eilish VS Ariana Grande?

Oj, den er veldig vanskelig for jeg elsker virkelig begge to. Klarer faktisk ikke velge!

Skal du ikke reise til syden i år?

Jo har så lyst. Må få det til i september eller oktober!

Hvilken klasse begynner lillesøsteren din Julie i?

Hun begynner i 8. klasse. OMG, ungdomsskolen..

Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg?

Da pleier jeg som regel å bare se på tv, film eller jobbe. Jeg er jo så heldig og kan jobbe hjemme når jeg føler for det, så det blir ofte gjort når jeg ikke har andre ting å gjøre!

Hvem er din absolutt favoritt YTuber?

Hmm, det er mange jeg pleier å se på, men om jeg må velge en må det bli David Dobrik!

Hva slags prevensjon går du på?

Jeg går på p piller.

♡♡♡

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.