Happy Halloween

HAPPY HALLOWEEN alle sammen 👻 Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. For øyeblikket er jeg hos pappa å feirer Halloween og er bare nødt til å oppdatere dere på hva som skjer her, for det er helt sykt haha. De har virkelig godt all inn med Halloween i år og har faktisk lagd et skikkelig opplegg.

Hele nabolaget er med og det er jo det kuleste. Utenfor er det spøkelseshus og jeg skal ærlig innrømme at det er ganske skummelt. Når noen kommer gråtende ut derfra, da er det skummelt! Uff, haha..

Jeg prøvde også for første gang å sminke meg litt skummelt, det har jeg aldri prøvd eller klart før så jeg må innrømme at jeg er ganske stolt!

Jeg er faktisk sjokkert og skikkelig imponert over alt dette her! Love it. Jeg vlogger i dag også så den videoen er det bare å glede seg til! Det verste av alt er jo at folk kommer bort til meg og skal ta bilder når jeg ser sånn her ut, haha..

Hvordan feirer du Halloween? Hva har du kledd deg ut som?

Bildene som aldri kom på bloggen

Heihei alle mine fine, jeg håper dere har en nydelig dag til nå. Hvis ikke du har det, håper jeg hvert fall jeg får deg til å le litt nå. Det er endelig på tide med ”Bildene som aldri kom på bloggen” igjen, noe dere elsker.

Av de 100 bildene jeg tar nesten hver dag, er det få som blir bra. Det er veldig viktig å huske på folkens! Det man ser på Instagram og på sosiale medier er ikke alltid realiteten!

Uansett, her kommer bildene som ikke havnet på bloggen før nå, haha.

Uff, nå er jeg flau. Men jeg elsker å ha litt selvironi og le av meg selv!

Svarer på alle deres spørsmål

UKENS SPØRSMÅL

 

Hvem håper du vinner Skal vi danse?

Nå er det jo straks ferdig, kun fire deltakere igjen. Akkurat nå heier jeg på Victor og Rikke, syntes de er så flinke og ikke minst verdens søteste mennesker!

Hvorfor har du fått privat bruker på Instagram?

Jeg fikk det fordi jeg rett og slett ikke orket spam fra folk som bare ønsket å være frekke og kommentere dritt på bilder. Enkelt og greit. Pluss at man må følge for å evt stalke, noe veldig mange syntes er gøy haha.

Er du gravid? Er det sant?

Nei jeg er ikke gravid. Det dere så på YT var en prank. Om du ikke har sett Gravid pranken jeg gjorde på Erik, kan dere se den HER.

Hvorfor tapte Erik 1 million kroner?

Litt usikker på akkurat hva, det får du nesten spørre personen det gjelder om. Men det er dette med avtaler osv som ikke ble noe av likevel, og en sponsor som har gått konkurs. Dette fortalte han om i tv2 intervjuet.

Hvem tjener mest av deg og Erik?

Haha jeg aner ikke hvor mye han kan dra inn i mnd, men han sier selv at jeg tjener mer enn han.

Bor Erik hos deg?

Nei, vi bor hver for oss. Jeg bor helt alene, men han er ofte på besøk.

Når var første gangen du hadde sex?

Da var jeg 15 år gammel.

Hva syntes du om Mina Jacobsen sin bullet journal/ bok?

Jeg aner ikke, jeg har den ikke. Jeg har heller aldri hatt noe særlig bullet journals, så jeg kan veldig lite om akkurat det. Men veldig kult at hun har fått til det!

Vet du og kjæresten din alt om hverandre?

Ikke alt vel, men vi vet ganske mye om hverandre.

Skal du lage flere sanger?

Hvem vet? Aner ikke selv, haha.

Hva heter moren og faren din?

Mamma heter Beate, pappa heter Morten.

Hvor kjøper du sminken din fra?

Jeg kjøper fra forskjellige steder hele tiden og bruker veldig mye forskjellig. Jeg liker å kjøpe sminken min andre steder i Norge eller på nett. Føler ikke Norske butikker har de aller beste alternativene.

Kan du ha flere giveawayer?

Ja, det kommer helt klart flere giveaways! Det er bare å følge med på Instagram, yt og Snapchat.

Skal du ha vlogmas?

Aner ikke, så langt har jeg ikke tenkt enda haha. Vil dere det? Det er mye jobb, men så klart veldig gøy for dere å se hva jeg gjør i hele desember. Vi får se om jeg får tid!

Hva hadde du sagt om du ble spurt om å være med på Skal vi danse?

Da hadde jeg helt klart sagt ja, det ser så gøy ut!

Rød eller brun julebrus?

Brun fra Hamar, uten tvil. Jeg ELSKER den julebrusen.

Dette kan du være på Halloween

Hei babes, hvordan har dere det? Fint håper jeg. Det begynner å nærme seg Halloween og jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne ut av hva man skal kle seg ut som. Jeg har faktisk ikke funnet helt ut hva jeg selv har lyst til å være i år, men jeg har noen ideer. Det skal jeg riktignok ikke dele med dere helt enda, men jeg tenkte å vise dere hva jeg har vært på halloween før. Det er jo litt spennende! Jeg digger halloween og jeg elsker fester hvor alle kler seg ut og har det gøy sammen.

Mine tidligere halloween looker:

Harley quinn:

 

Havfrue:

 

Ninja:

 

Skummel nonne:


Måtte bare slenge inn dette bildet av Julie som en skummel nonne i fjor, haha.

 

Isabelle Eriksen på innsjekk i Paradise Hotel:


Hhahaha, jeg dør seriøst av dette her.

 

Hvilken look var din favoritt? Håper du fikk litt inspirasjon til Halloween looker, selvom jeg ærlig skal innrømme at mine antrekk ikke har vært de aller kuleste eller skumleste. Jeg har enda ikke funnet ut av hva jeg vil være i år så om du har tips tar jeg gjerne i mot det!

Ha en nydelig kveld videre, husk å ta vare på alle rundt deg. Love you all❤️

Mine to siste dager

God kveld alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av, Erik har akkurat kommet hit. Han har jo vært i Nord Norge en tur, så jeg har ikke sett han på noen dager! For øyeblikket ligger han å snorker på stolen ved siden av meg, boring. Sjekk forresten denne dødskule gaven jeg fikk av Sophie Elise, elsker denne pysjen allerede. Så digg og ikke minst fin! Hun er flink som har designet denne.

Erik akkurat nå..

Dagen i dag startet veldig bra, jeg var faktisk på trening hos Treningsfrue aka Camilla. Hun har en ny serie på YT hvor hun inviterer folk på trening, så det var stas å bli invitert dit. Dagens trening ble derfor filmet – det er det bare å glede seg til kommer ut, for å si det sånn. Som de fleste vet er jo ikke jeg akkurat så veldig flink til å trene, jeg trener jo ikke overhode, men det var overraskende digg å gjøre det i dag. Det jeg sliter med angående trening er jo nettopp dette at jeg syntes det er døds kjedelig alene på treningsstudio, så jeg må finne meg en trenings måte som jeg syntes er gøy! Hun anbefalte crossfit, så vi får se om jeg noengang klarer å komme meg på det, haha.

 

I går filmet jeg to spennende videoer sammen med Alexandra Joner, noe som også var veldig stas. Jeg husker så godt for noen år tilbake da jeg hørte på noen av sangene hennes. Siden det straks er halloween filmet vi noen sminkelooker til det, ikke noe skummelt, men noe veldig morsomt. Hun sminket meg faktisk som meg selv, da jeg for første gang sjekket inn på Paradise Hotel – episk, til dere som husker det. Haha uff..

Vi måtte jo også sminke meg som Alexandra Joner sminker seg, så da ble det full glam og et kostyme hun har brukt på et show, jeg elsket det. Syntes du jeg kledde blått hår?

 

Det var en liten oppdatering på mine to siste dager. Nå ska jeg hoppe i dusjen og vekke Erik, så er det ikke veldig lenge til det er natta her. Jeg er utrolig sliten i dag, og har sovet veldig lite de siste nettene. Håper dere får en nydelig kveld videre babes, vi blogges senere. I love you all❤️