Besøk, panikk & helgens planer

Heihei alle mine fine, og god torsdag! Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. I dag sov jeg kjempe lenge, noe som var veldig deilig. Er det noe jeg virkelig elsker så er det å våkne uten alarm. Jeg våknet også til en helt hvit bakke her hvor jeg bor, vet egentlig ikke helt hva jeg syntes om det, haha.

Akkurat nå venter jeg på Julie som endelig kommer på besøk igjen, det er alltid like koselig! Elsker at vi har så god kontakt som det vi har. Det er det ikke alle søsken som har. Jeg skal lage middag til Julie og vi skal vel egentlig bare chille litt. Så ønsk meg lykke til med matlagingen, det trenger jeg alltid!

I helgen har jeg egentlig ikke så veldig store planer heller, men noe blir jeg vel å finne på.

Helgens planer

Fredag: I morgen tenkte jeg å redigere en haug av videoer og jobbe en del. Jeg tenkte også å vaske og rydde hele leiligheten så den er helt strøken.

Lørdag: På lørdag er planen å dra på lanseringsfesten til Martine. Hun har jo lansert et sminke pallett. Siden det er lørdag kan det jo hende jeg tar meg en tur ut på byen. Vi får se!

Søndag: Søndagen blir nok rolig, slik jeg liker søndager.

 

Ellers har jeg akkurat hatt et hjerteinfarkt, haha neida. Men det var nesten:

Noen har brukt mitt navn og gjort dette..

Heihei alle mine fine, og god torsdag? Hvordan har dere det idag? Fint håper jeg. De siste dagene har jeg bare vært hjemme og ikke gjort noen verdens ting, noe som faktisk har vært ekstremt deilig. Jeg kom jo nesten akkurat hjem fra reise også, og jeg vet ikke om det bare er meg, men etter reiser blir jeg alltid litt sliten!

Uansett, det er noe jeg bare må fortelle dere. Her om dagen fikk jeg en mail jeg virkelig aldri trodde jeg skulle få. Det er noen som har brukt mitt navn og min info til å melde meg på Paradise Hotel 2020. Det verste er at jeg har ingen anelse om hvem som har gjort dette! Det eneste jeg vet er at jeg ikke skal være med på Paradise Hotel om noen måneder, haha..

Crazy..

Det er helt sykt å tenke på at det faktisk snart er 3 år siden jeg var i denne prosessen og faktisk kom med på Paradise. Tiden har flydd så fort og jeg husker alt veldig godt! Det var skummelt, og jeg var gira. Når det er sagt så gleder jeg meg veldig til dette begynner å rulle på tv igjen og innspilling til PH2020 skjer jo faktisk om bare litt over 1 mnd.

Ukens spørsmål

DU SPØR, JEG SVARER

 

Kommer du og Erik til å gifte dere og få barn?

Akkurat det er veldig vanskelig å si nå, haha. Vi har jo bare vært sammen i noen måneder! Jeg har jo lyst på barn etterhvert, men når osv kan jeg dessverre ikke svare på. Det eneste jeg vet er at jeg ikke er klar for barn enda.

Hvordan ble du kjent med Sophie Elise?

Jeg har lenge visst hvem henne er så klart. Det startet med at vi hadde hverandre på Snapchat, og har snakket litt der, så spurte henne om vi skulle filme video sammen. Da sa jeg så klart ja. Vi har jo bare møttes et par ganger og hun er super hyggelig!

Vet du om ryktene om utroskapen til jentene i LA er sant?

Jeg vet hva som er sant ja..

Savner du å være bestevennen til Martine Lunde?

Vi er jo fortsatt venner og snakker sammen innimellom så det er ikke slik at jeg savner henne.

Hva syntes du om de andre bloggerne som var i LA og ryktene om de?

Jeg syntes det er helt greit å skulle dra på jenteturer og kose seg med venner. Utroskap syntes jeg ikke er greit og de ryktene der. Jeg liker personlig alle de som var i LA og er venn med alle sammen.

Hva ønsker du deg til jul?

Jeg aner faktisk ikke. Jeg har tenkt veldig lite på akkurat det! Ønsker meg kanskje noe fint til leiligheten min osv. Det skremmer meg egentlig litt at jeg sier det, for jeg husker så godt for noen år siden da jeg absolutt ikke ville ha noe ”voksengreier”.. Haha!

Hva var det morsomste dere gjorde i Egypt?

Jeg syntes hele turen var utrolig koselig og jeg likte å være på en liten ferie veldig godt. Men det aller beste syntes jeg var båttur og snorkling, det var helt fantastisk!

Anbefaler du å reise til Egypt?

Det var veldig fint der vi var hvert fall, i Sharm el sheikh. Det er en veldig turistby og var trygt sånn sett. Så om noen vil til Egypt hadde jeg anbefalt det stedet!

Har du noen gang besvimt? Hva skjedde?

Jaaa, jeg har besvimt en gang. Det skjedde faktisk i syden, da jeg klarte å sovne i solen og fikk solstikk. Det var ikke digg! Jeg reise meg ganske fort opp og besvimte på den varme sanden. Aner ikke hvor lenge jeg hadde sovet. Det er ikke bra overhodet å sovne på den måten i solen når det er super varmt. Man blir fort dehydrert!

Skal du kjøpe det nye sminke merke til Martine Lunde?

Jeg skal på lanseringsfesten, det er hvert fall planen. Jeg aner ikke om vi får palettene der, men jeg har så klart lys til å teste ut ja! Kanskje jeg kan lage en video av at jeg tester det? En helt ærlig video? Vil dere det?

Hva syntes du om selvbruningen og alt det som blir sagt om Sophie Elise?

Jeg har ikke fått testet den enda, men den er på vei i posten! Gleder meg faktisk til å prøve den for det er en del delte meninger om den, men jeg syntes den ser veldig fin ut. Så det blir spennende å se! Video på den også kanskje? Let me know!

 

 

Bikini bildene jeg ikke vil du skal se

Hey babes, hvordan har dere det? Fint håper jeg. Jeg kom hjem til Norge igjen i går og jeg savner allerede sol, varme og å gå rundt i bikini. Sommer er uten tvil min favoritt årstid. Som dere vet tar jeg masse bilder hele tiden og det ble det også i Egypt. Jeg har allerede lagt ut masse fine bilder på Instagram og her på bloggen, men det er kun de fine bildene av meg.

Jeg vet at dere elsker at jeg legger ut ”Bildene som aldri kom på bloggen” derfor tenkte jeg å legge ut dette nå, bare bikini edition ettersom jeg har vært på ferie i varmere strøk! Det dere ser på Instagram er 1% av bilder som faktisk blir tatt, det er viktig å huske på når man scroller på sosiale medier. Av 100 bilder legger man kanskje ut 1 eller 2 bilder. Disse bildene er heller ikke redigert.

 

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

 

Uff… Herregud flaut haha, men morsomt! Jeg håper dere fikk dere en god latter av disse bildene, det gjorde hvert fall jeg da jeg først så de. Elsker selvironi, det er viktig å kunne le litt av seg selv noen ganger!

Uansett, ha en nydelig dag videre babes, vi blogges senere. Husk å ta vare på alle rundt deg. Love you all❤️

Fantastisk båttur i Egypt *sykt*

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det? Fint håper jeg. Jeg har det helt fantastisk her i Egypt og gruer meg utrolig masse til i morgen, da skal vi nemlig hjem igjen. Jeg savner ikke Norge i det hele tatt, hvert fall ikke kaldt vær!

Vi sparte så klart det aller beste med denne Egypt turen til siste dagen – båttur med snorkling, soling og masse bading. Det har vært en døds bra dag som jeg kommer til å huske lenge. Vi stoppet også på en liten ”øy” i havet hvor det var bittelitt sand og helt fantastisk vann og sand. Det så virkelig ut som postkort fra Maldivene eller Bora Bora, haha..

BILDEDRYSS FRA BÅTTUREN

    

Jeg vlogget og filmet så klart hele denne turen, det var helt magisk under vann, så jeg er bare nødt til å gi dere en liten sneakpeak til videoen som kommer ut på YT kanalen min. Husk å følg meg der om du ikke gjøre det allerede! Du kan finne kanalen min HER. Jeg tuller ikke når jeg sier vannet var helt blått og klart, fiskene så ut som tegneserie figurer og korallene var døds kule!

Disse bildene er bare skjermbilder av videoer jeg tok med GoPro kamera, så det er ikke topp kvalitet. Men videoen dere, den blir bra! Gled dere.


HAHAHA, jeg dør seriøst av det bildet her. LOL

Hvor kult? omg..

Siste kvelden her i Egypt tenkte vi å dra inn til byen å spise en siste gang. Det er mye koseligere enn å sitte på rommet med roomservice eller sitte på restauranten på hotellet. Vi blogges senere babes, husk å ta vare på alle rundt deg! Love you all❤️