Invitert til Stian Blipp

God kveld alle mine fine♡

I dag har jeg hatt en utrolig hektisk dag og jeg har fått gjort masse, noe jeg elsker! Akkurat nå sitter jeg og en venninne i bilen på vei til Nydalen. Jeg er invitert til Stian Blipp show og har tatt med meg en venninne. I dag er det visst premiere så deg er veldig gøy at jeg er blitt invitert dit!

I dag har jeg på meg en litt gjennomsiktig topp, hehe. Det gjør ingenting, jeg syntes faktisk det er litt kult. Jeg gleder meg hvert fall masse og håper kvelden blir bra, planen er å dra på etterfest senere når showet er ferdig – så det blir bra!

Ha en fin kveld alle sammen, vi blogges senere! Love you all♡

Endelig kan jeg fortelle at jeg skal på TV igjen

annonse – lenker – nakd

Hallo alle mine fine♡

Nå kan jeg endelig komme med en gladnyhet til dere! Jeg har faktisk ventet utrolig lenge på å fortelle dere dette, men jeg er å se på TV skjermen igjen om et par uker. Martine og jeg er med i et program på TVNorge/ FEM som jeg vet blir utrolig bra og som mange av dere kommer til å like. Vi skal være med på Insider, episoden vår kommer på TV den 15.mars klokken 21:30 så det er bare å skrive det opp hehe! 

LIGNEDE GENSER – HER

Jeg tror veldig mange av dere kommer til å elske denne episoden da den handler om sosiale medier, blogg og denne typen jobben. Jeg vet hvert fall at jeg hadde syntes det hadde vært veldig spennende om jeg ikke hadde drevet med dette selv og faktisk vet hva det går ut på! Det er flere enn oss to som er med i episoden så det er veldig gøy! Jeg har faktisk akkurat fått sett episoden og man får virkelig et innblikk i hverdagen vår både når det kommer til positive ting, men også negative ting. Dette ble spilt inn for en god stund siden, faktisk når Paradise Hotel gikk på TV. Da skjedde det jo veldig mye rundt oss og det får dere se! Gled dere. 

Jeg kommer nok til å minne dere på dette en gang til når tiden nærmer seg, hvis jeg ikke glemmer det selv haha! Ha en fin dag videre babes, love you all♡

Jeg skal reise igjen

Hallo alle mine fine♡

I dag våknet jeg til at billetter til en liten syden ferie er i boks, og det gjør meg så glad. Jeg kjenner meg selv såpass godt etter disse 21 årene at jeg er nødt til å ha noe å se frem til. Har jeg ikke det blir jeg bare deppa og lei av alt og ingenting haha uff, det hørtes trist ut. Det er faktisk en del reiser som skjer fremover så jeg er veldig spent og gleder meg masse til denne kalde tiden er over.

Den reisen jeg bestilte nå er med noen venninner og faktisk noen kompiser også, vi skal reise i April så det er enda en liten stund til. Regner med og håper for all del tiden kommer til å gå fort. En gang i løpet av enten dette året eller neste år har jeg så lyst til å bestille en enveis billett et sted, helst Los Angeles og egentlig bare se hva som skjer. Jeg håper jeg får til det for det hadde virkelig vært noe. Jeg elsker å reise, det er virkelig min favoritt ting i hele verden! Nye steder, nye opplevelser og ikke minst nye minner er noe jeg setter så enormt stor pris på – så dette blir bra. 

 Processed with VSCO with b1 preset

En reise i sommerferien er også planlagt og bestilt, da skal jeg reise litt lenger enn det jeg skal i April. I sommer skal jeg til andre siden av jordkloden igjen og det klarer jeg nesten ikke vente til! 

Hva er ditt favorittland og sted du har vært?

Noe av det beste jeg har smakt

Heihei og god kveld alle mine fine♡

Nå har jeg akkurat kommet inn døren hjemme etter en kjempe koselig kveld sammen med pappa og mine søsken på den siden av familien. Som jeg har snakket litt om på bloggen tidligere er jeg veldig sjeldent med disse og når vi først gjør ting som å gå ut å spise som vi gjorde i kveld er det ekstra koselig.

Fine lillesøsteren min, Julie ♡

Pappa og broren min ♡

Vi var på en restaurant jeg aldri før har vært på, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg aldri har vært der. Det var helt fantastisk mat og ikke minst stemning! Vi spiste tre retters middag, med forrett, middag og dessert. En ting som er bombe sikkert, det er at dit skal jeg tilbake! Dette var uten tvil noe av det beste jeg har smakt.

Nå skal jeg slappe litt av før jeg skal hoppe i dusjen og legge meg. Jeg sto jo tross alt opp veldig tidlig i dag og i morgen er en ny dag med en del planer jeg ser frem i mot! Ha en fin kveld alle mine fine, ta vare på hverandre! Love you all ♡

Uken som gikk// Ødelagt utseende mitt. Følte meg helt naken. En grusom melding ++

annonse – lenker – nly, gina, zalando

MASSE FINE ROSA TOPPER – HER

Akkurat nå:
Nå sitter jeg hjemme hos en venninne. Jeg skal straks komme meg hjemover da jeg skal ut å spise på restaurant i kveld, jeg gleder meg faktisk masse. Jeg har sovet her hos venninnen i natt da jeg hadde planer i byen ganske tidlig i dag og da er det enklere å sove nærmere byen. Jeg bor jo litt lenger unna og det tar ganske lang tid å komme seg fra meg og ned til byen, hvert fall på morgenen alene haha..

Ukens høydepunkt:
Denne uken har jeg faktisk ikke sånn veldig mange høydepunkter. Jeg har vært i bursdag og kost meg masse med venner denne uken, og det er egentlig bare det jeg syntes er veldig positivt som har skjedde denne uken. Jeg har også endelig mistet alle de falske vippene mine, eller jeg dro vell egentlig de fleste av og nå ser mine naturlige vipper ikke bra ut i det hele tatt. Jeg følte virkelig noe av utseende mitt var ødelagt, og følte meg ganske naken rett etter at jeg hadde mistet vippene.. Endelig kan jeg begynne å spare mine egne vipper igjen og ikke minst bruke falske vipper som jeg limer på selv, det har jeg savnet. 

 Processed with VSCO with p5 presetBare se hvor korte og ødelagte vippene mine er.. Jeg har nesten ingen vipper innerst!

Processed with VSCO with c1 preset

Ukens nedtur:
Jeg har følt meg ganske dårlig denne siste uken, jeg vet ikke hva det er eller hva jeg skal gjøre for at jeg skal føle meg bedre. Av en eller annen grunn føler jeg bare at det er noe som mangler i livet mitt og jeg er rett og slett ikke lykkelig i det hele tatt. Det er så mye jeg ønsker å gjøre med livet mitt, men jeg vet ikke hvordan eller når jeg skal starte. Jeg er nødt til å gjøre noe ganske snart uansett da jeg ikke orker dette lenger. 

Ukens irritasjon:
Andre mennesker som alltid skal blande seg inn i alt som skjer rundt dem. Det er som om enkelte bare søker etter oppmerksomhet og bråk noe som plager meg skikkelig. Jeg skjønner ikke hva man skal få ut av å gå bort til noen å plutselig bare blande seg i saker man hører som man selv ikke har noen ting med, det er virkelig irriterende! 

Ukens tanke:
Folk som ikke oppfører seg som folk, uff! Denne uken har jeg blant annet fått en ufin melding av en som jobber som lærer, noe som virkelig sjokkerte meg. Meldingen var ikke så ille i seg selv og jeg har hørt verre ting om meg selv før, men det at det faktisk var en voksen dame som jobbet som en lærer på en skole gjorde at jeg virkelig begynte å tenke. Dette mennesket skal liksom lære barn og andre mennesker hvordan man skal oppføre seg i samfunnet og hvordan man skal gjøre forskjellige ting. Det skremmer meg at en voksen lærer sender ufine meldinger til en ung jente hun ikke aner noen som helst ting om. 

Ukens antrekk:


LIGNEDE ADIDAS JAKKE – HER. LIGNEDE BUKSE – HER


LIGNEDE BUKSE – HER. LIGNEDE BELTE – HER

 Processed with VSCO with c1 preset
MASSE FINE ROSA TOPPER – HER. (HUSKER IKKE HVOR MIN ER FRA). BELTE BIKBOK – LIGNEDE HER. BUKSE – HER

Ukens mest leste innlegg:

EN LÆRER SENDTE MEG DENNE FÆLE MELDINGEN.. Jeg er sjokkert!

Ukens spørsmål// BILDE AV MIN DILDO. KJÆRESTE MED EN MUSLIM? SEX FOR FØRSTE GANG. MIN UTDANNELSE ++

Puppene mine var populære i går – bildedryss.. MEG OG EN GUTT!!

Jeg våknet opp i masse blod.. 

En sexblogg med detaljer om mitt sexliv og alle jeg har hatt sex med

Hallo alle mine fine ♡

Hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. I dag våknet jeg tidlig og har planer så å si hele dagen, noe jeg elsker. Jeg elsker å være travel og ha ting å gjøre hele tiden! Alarmen ringte faktisk allerede klokken 0700 i dag tidlig, noe som er ekstremt for meg. Jeg kan ikke huske sist jeg faktisk var oppe så tidlig. Det er litt deilig også og tenke på at jeg faktisk har hele dagen fremfor meg!

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT: isabelleeriksen 

Her om dagen fikk jeg meldinger på Facebook av to venninner. Jeg fikk tilsendt screenshot av noe som sto på appen Jodel om meg, noe ganske merkelig og rart. Jeg hadde seriøst aldri trodd at et rykte som det faktisk skulle bli spredt! Det er jo helt sinnsykt at noen faktisk har klart å finne på noe slikt og antatt at den sexbloggen de har vært inne på er min! På en annen side er det litt morsomt å tenke på hvor god fantasi enkelte mennesker har.

På denne sexbloggen som liksom drives av ”meg” er det en som skriver detaljert både om gutten og sexen, i følge hva som står på Jodel. Jeg vet ikke hva bloggen heter og har heller ikke vært inne å sett, så jeg kan ikke si noe på hva som faktisk blir skrevet på slike blogger! Jeg kan heller ikke ta credzen for denne bloggen, dessverre! Den bloggen hadde uansett gått under da jeg ikke har så mye sex haha..

Man må bare elske Jodel.. Uff, jeg skjønner ikke hva folk får ut av å skrive masse tull på anonyme gossip sider som det her. Veldig unødvendig, men helt sikkert morsomt for folk det ikke gjelder ja.. Svaret er hvert fall nei, jeg har ingen hemmelig sexblogg! PS: Legg merke til at nederst på appen Jodel står det ”#Baregodstemning”… Noe som ikke helt stemmer!

Jeg er redd, ulykkelig og trenger en pause

Hver dag i snart et helt år har jeg nå lagt ut innlegg på denne bloggen, flere ganger om dagen. Det har ikke vært mye med pauser, noe jeg merker at jeg trenger. I det siste har jeg tenkt veldig mye på hva jeg faktisk skal gjøre videre og jeg har enda ikke kommet frem til et svar. Jeg aner ikke hva jeg vil gjøre med livet mitt og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er lykkelig slik det er nå.

Jeg har mange planer og enorme drømmer som jeg bare venter på å få fullføre, men jeg vet bare ikke hvordan! Jeg vet ikke hva som skal til for at jeg skal bli lykkelig, men et eller annet må skje snart og den eneste som kan gjøre noe med dette er meg selv. Jeg er ansvarlig for meg selv og min egen lykke og jeg må passe på at jeg ikke mister meg selv oppi alt det som skjer nå. Jeg er så forvirret, redd, ulykkelig og masse masse mer. 

 Processed with VSCO with b1 preset

En ting jeg vet for sikkert er at jeg er evig takknemlig for at jeg har denne bloggen med alle dere fine lesere, jeg er glad i dere! Jeg kommer ikke til å slutte å blogge selvom jeg vet at det tærer på meg og det er ikke bare bare å skulle styre en blogg og ha en dagbok åpen på internett. Jeg har valgt det selv, ja – men Gud så glad jeg er for det. 

Nå kan du få superfine vårjakker kjempe billig!

annonse – lenker – nakd

Nå som det straks begynner å bli varmere ute og vi er på vei mot sommeren er det alltid topp med litt nye kaldere jakker og kåper. Jeg elsker å kunne bytte på når det gjelder ytterjakker om våren, det finnes så utrolig mye kult. Jeg har lett litt gjennom på nettsiden NAKD og funnet noen utrolig kule jakker som passer perfekt til tiden fremover! Noen av jakkene er også døds billig og på salg, noe som er helt perfekt! 

DU KAN FINNE FLERE FINE JAKKER HER

– MINE FAVORITTER –

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER.

1. HER. 2. HER

♡♡

Jeg elsker alle disse jakkene og vurderer hvem av dem jeg skal bestille hjem. Hvilken jakke likte du best? Det er så deilig å tenke på at nå er det snart så vi kan gå med kaldere og mindre klær.

DU KAN FINNE FLERE FINE JAKKER HER

♡ HAPPY SHOPPING ♡

VIDEO – Martine sminker meg i blinde.. Jeg ser gal ut

Heihei alle mine fine♡

Søndag og endelig tid for en ny video på YouTube. Denne gangen sminker Martine meg i blinde og resultatet ble ikke akkurat noe å skryte av, jeg ser jo nesten helt gal ut. Det har blitt mye etterspurt at vi skal sminke hverandre i blinde, så here you go! Husk at hvis du ønsker deg en video er det bare å kommentere det du vil at vi skal filme så skal vi prøve å fikse det. Jeg håper du liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen vår, den kan du finne HER. Det er helt gratis♡

– ENJOY BABES –

Puppene mine var populære i går – Bildedryss

annonse – lenker –  nly, gina.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset
Veldig morsomt med pupper og stive nipler ser vi haha.. Det må man nesten regne med når man sprader rundt uten bh!

Processed with VSCO with c1 preset
Birthday girl♡

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

MASSE FINE ROSA TOPPER – HER. (HUSKER IKKE HVOR MIN ER FRA).

BELTE FRA BIKBOK – LIGNEDE HER.

BUKSE – HER.

LIGNEDE ØREDOBBER – HER. 

God morgen alle mine fine, eller god dag er vell mer riktig å si nå♡

I går var jeg i bursdagen til en venninne av meg som heter Bea, jeg storkoste meg og hadde en fantastisk kveld. Det er overraskende deilig å faktisk ikke dra ut på byen men heller vorse hele natten haha, det var nemlig det jeg følte gårsdagen ble og noe jeg definitivt må gjøre oftere. Etter bursdagen dro jeg å møtte noen andre venninner hjemme hos hun ene som hadde vors og kvelden fortsatte og avsluttet der. Man trenger virkelig ikke dra videre ut på byen for å ha det gøy, det er nå bevist.

Formen i dag er likevel ikke helt på topp og jeg er selvfølgelig sliten etter festlighetene i går, dagen derpå er alltid litt kjip. Nå er jeg nødt til å få i meg noe mat og ikke minst drikke før jeg tørker ut her. Senere skal jeg på besøk til en venninne, det gleder jeg meg til! Det er aldri morsomt å sitte hjemme en hel dag uten å egentlig gjøre noen ting. Ha en fin dag alle sammen, ta vare på hverandre! Love you all♡