Jeg skal være med i et nytt TV program

Hallo alle mine fine, og god helg! Jeg håper alle sammen har hatt en nydelig uke og en flott start på helgen. Denne helgen skjer det noe veldig spennende for min del og vet at mange av dere kommer til å bli giret. Jeg vet også at det er utrolig irriterende å fortelle A men ikke B, men slik må det bare dessverre bare bli. Heldigvis har jeg lov til å fortelle dere at jeg reiser, det er det ikke alltid man har.

HELGENS PLANER

Fredag: I dag har jeg allerede vært ute av huset og tatt litt spraytan. Det var viktig for meg å få til det før neste uke for da er det som sagt noe spennende som skjer. Nå har jeg akkurat lagd meg mat og skal spise og gjøre litt husarbeid før jeg skal starte å redigere på en video. Jeg er egentlig nødt til å filme litt i dag også, derfor har jeg begynt å vlogge! I kveld skal jeg på live podcast med noen venner før turen helt sikkert går videre ut på byen. Jeg gleder meg!

Lørdag: I morgen har jeg ikke satt av noen ting annet enn å jobbe. Jeg er nødt til å prøve å skrive ferdig blogginnlegg og redigere ferdig et par videoer til uken som kommer. Da er det nemlig ingen tid til det. Så er jeg også nødt til å pakke bagen!

Søndag: Reisedag. Jeg skal være med på en ny TV innspilling som har innspilling i en hel uke. Derfor kommer jeg nok til å være litt fraværende uken som kommer nå, men skal prøve så godt jeg kan å oppdatere litt. Vi får ha tlf bittelitt i løpet av en dag så da gjelder det å være effektiv. Mer enn dette kan jeg vel egentlig ikke si annet enn at det blir utrolig morsomt og utfordrende for meg. Ønsk meg lykke til, det trenger jeg for det her<3

 

Hva skal du i helgen?

Møt min familie – Konfirmasjon, ny bil, podcast ++

Reklame | Nelly lenker

 

 

Båttur & filming med mamma

Heihei babes, hvordan har dere det i dag? Jeg har akkurat fått besøk av mamma, hun har endelig blitt med på å filme en video til YT sammen med meg. Noe jeg har gledet meg til veldig lenge! I går var jeg også på en kjempe hyggelig båttur sammen med kusina mi og noen kompiser. Jeg har gledet meg så mye til varmere vær for da kan man sitte på båt og være ute sent om kveldene. Det er så digg!

Haha, disse bildene er så morsomme og noe jeg egentlig ikke hadde lagt ut på bloggen, men jeg syntes det er så stemningsbilder.

Jeg aner enda ikke hva jeg skal filme med mamma, derfor tenkte jeg å spørre dere. Vi tenkte å lage en koselig video hvor vi sitter å snakker litt om livet og svarer på spørsmål fra dere, derfor må dere komme med spørsmål til mamma og meg. Kommenter gjerne i innlegget under her.

STILL OSS SPØRSMÅL

Antrekk & planer

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. I dag har vært en veldig fin og rolig dag for min del, dagen startet med at jeg fylte på med vippe exstensions, endelig! Senere møtte jeg min nydelige kusine Silje, vi skal nemlig på en båttur nå. Woho!

Nydelig Silje, ligner vi? Haha, mange som sier det.

Nå sitter vi på t banen og skal straks hoppe av på national så vi blogges mer senere. Jeg ville bare stikke innom å vise dere min outfit for dagen og fortelle dere om dagen min. Husk å ta vare på alle rundt deg og behandle alle med respekt! Vi blogges. I love you all❤️

Dette gjorde jeg med håret mitt

Reklame | Merakistudio.no

Heihei alle mine fine og god tirsdag! Jeg håper alle har en nydelig dag så langt og at den fortsetter like bra. Dagen min startet veldig tidlig for min del, jeg sa klar i frisørstolen allerede klokken 0715. Det er ikke likt meg!

Jeg har veldig lenge vurdert å gjøre noe nytt med håret mitt og jeg kommer til å gjøre det veldig snart. Forandring fryder! Akkurat i dag ble det bare det samme som alltid, rett og slett fordi jeg har noen viktige uker foran meg og er vandt til å ha håret slikt. Så i dag heiset jeg exstensions. Det er alltid verdens beste følelse!

Jeg går som alltid til Merakistudio som ligger i Oslo. Marlene som er frisøren min er virkelig verdens beste! Om du trenger en ny frisør anbefaler jeg Merakistudio på det sterkeste. Det er alltid like god stemning i salongen og jeg blir alltid like fornøyd med håret mitt.

Jeg har exstensions fra Marvelous Hair exstensions som ser så utrolig fint og naturlig ut. Det beste av alt er jo at mitt naturlig hår vokser i samme slengen! Følg gjerne Merakistudio på Instagram @merakistudio.no ❤️

Nå har jeg akkurat vært på et møte hos forbrukertilsynet, et veldig hyggelig og lærerikt møte som jeg er veldig glad vi fikk til! Senere i dag tenkte jeg å filme litt, skrive ferdig innlegg, jobbe, rydde leiligheten og egentlig ikke gjøre så veldig mye mer. Jeg håper alle får en nydelig dag videre, husk å ta vare på hverandre og vær snill mot de rundt deg! I love you all.

Nesten magisk

Reklame | Good for me

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Selv har jeg det veldig fint og gleder meg som bare det til sommer. For shit, nå er det ikke lenge igjen. Som dere vet så elsker jeg å være brun i huden, spesielt nå som jeg skal gå med mindre klær og vise huden min litt mer enn på vinteren.

Jeg har nå gått på Betakaroten Gold fra God For Me og jeg er super fornøyd. Betakaroten er noe jeg har gått på veldig lenge og jeg har merket forskjell på huden min i solen. Betakaroten Gold er utviklet for å gi deg en sunn og naturlig glød hele året, uavhengig av soling. Noe som er helt fantastisk. Personlig føler jeg meg 100 ganger bedre med litt farge på kroppen!

Da jeg var yngre ble jeg alltid utrolig solbrent på brystet og begynte å flasse, men etter at jeg begynte på Betakaroten ga det seg. Tablettene beskytter nemlig også huden din mot solen. Man skal selvfølgelig bruke solkrem om man er ute i solen også, men med Betakaroten Gold får man en gylden og fin hudfarge uten å være i solen. Går man på Betakaroten Gold fra Good For Me året rundt holder også brunfargen ekstremt mye lengre.

Jeg har også venner og bekjente med soleksem som har fortalt meg at Betakaroten Gold hjelper mot det. Jeg har anbefalt disse tablettene til både venner og familie, fordi Betakaroten Gold fra Good For Me er de beste på markedet.

☀️☀️☀️

LITT OM BETAKAROTEN GOLD:

Tablettene er 100% vegansk

Helt trygt og effektivt

De gir farge hele året

Gjør at brunfargen varer lenger

På disse bildene over har jeg ikke på selvbruning.

Jeg har nå skaffet en eksklusiv rabattkode til mine følgere, pluss at Good For Me nå har 50% rabatt ved bestilling av din første boks!

MED KODEN ”isabelle20” FÅR DU 20% RABATT PÅ BESTILLINGEN. DU KAN BESTILLE VED Å TRYKKE HER! Koden er gyldig til 17. juni.

LES OM BETAKAROTEN GOLD HER

BESTILL BETAKAROTEN GOLD HER

 

☀️☀️☀️

God sommer alle sammen! Husk å passe på dere selv i solen.

En spennende dag

God morgen alle mine fine, eller morgen er det vel ikke lenger. Jeg har vært fall akkurat stått opp og skal straks gjøre meg klar for dagen. I dag skjer det et par spennende ting som jeg tenkte å dele med dere! Jeg håper du har en nydelig dag og tar vare på alle rundt deg. Husk å være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg.

DAGENS PLANER

Vlogge – Jeg vlogget en dag denne helgen, men er nødt til å fortsette på den fordi den rett og slett ble alt for kort og dårlig. Derfor skal jeg vlogge dagen i dag!

Spennende møte – Jeg skal i et veldig spennende møte i dag. Som alltid kan jeg dessverre ikke fortelle akkurat hva dette dreier seg om.

Gjeste i podcast – Senere skal jeg gjeste i en podcast på Romerike. Jeg aner ikke hva skal snakke om og slikt, men jeg er helt sikker på at det kommer til å bli veldig hyggelig. Jeg tror det var Romerike blad de het.

Redigere video – Nå er det noen dager siden jeg har fått lastet opp video på yt kanalen, derfor må jeg få redigert en video jeg allerede har filmet. Så i morgen (tirsdag) kommer det forhåpentligvis ut en ny video på kanalen.

Skrive ferdig blogg innlegg – Denne uken er jeg nødt til å få ferdig en del innlegg til bloggen fordi neste uke kommer jeg ikke til å få så mye tilgang til sosiale medier. Mere om dette senere 😉

Slappe av – Planene i kveld er egentlig bare å slappe av og legge meg tidlig. Jeg skal nemlig ekstremt tidlig opp i morgen da jeg har frisør time klokken 07:00 !!! på morgenen.

 

Hva skal du i dag?

Ukens spørsmål

Reklame | Nelly

LIGNENDE KJOLER – HER

LIGNENDE SKO – HER

 

♡ DU SPØR, JEG SVARER ♡

Er det sant at du har en hemmelig kjæreste du ikke har fortalt oss om? Går rykter om det.

Jeg har ikke fått meg kjæreste nei. Jeg kommer uansett ikke til å dele noe helt enda 🙂 Jeg håper skjønner at om jeg får meg kjæreste vil jeg det skal være 100% ordentlig og ikke noe tull før jeg forteller det til dere, familie og venner.

Har du noengang vært intim med en gutt fra et annet land?

Ja, det har jeg.

Har du hatt sex med mer enn 10 personer?

Jeg skjønner ikke at alle er så opptatt av sex livet mitt. Jeg får seriøst masse spørsmål om sex hele tiden, haha! Dette har jeg faktisk svart på før på YT så kan jo si det her også. Svaret er hvert fall ja!

Gleder du deg til Pærra denne uken? Hvem håper du vinner?

Jaaa haha. Jeg håper to som fortsatt er på hotellet vinner. Det har jo ikke vært noen hemmelighet at jeg elsker hvordan Thea, Adrian osv har spilt. Jeg syntes likevel veldig mange der inne er verdige vinnere og fortjener å vinne! Neste uke er det nok mye ofringer og ting som skjer så vi får se hvem som står igjen til slutt. Hadde vært gøy å se Sofie og Thea i en finale!

Kunne du hatt sex på tv?

Det er ikke akkurat noe jeg ønsker å gjøre, haha. Så nei jeg kunne nok ikke det, men som absolutt alle sier ”man vet jo aldri”. Heldigvis kommer jeg nok ikke til å havne i en situasjon hvor jeg kan ha sex på tv igjen!

Har du noen gang stjålet noe fra butikk?

Da jeg var yngre ja. IKKE BRA!

Hvordan er det å lese hat kommentarer om seg selv?

Det er vondere enn folk tror. Det stikker litt i hjertet når man leser mye dritt om seg selv! Har dog lært meg å ikke ta meg nær av det, men det er ikke bare bare. Heldigvis får jeg mye mer positivt som jeg setter pris på og bryr meg mye mer om <3

Var du flink på skolen, hva syntes du om skolen?

Jeg var veldig flink på barne og ungdomsskolen. VGS kan jeg ikke akkurat skryte av. Jeg ble så lei av skolen og syntes mye av det man må gjøre og lære på skolen kanskje er litt unødvendig. Syntes også mange lære metoder er helt på jordet! Alle lærer ting på forskjellige måter og det er ikke alle som klarer å sitte i ro og høre noen snakke og skrive av bøker. Jeg lærer for eksempel mye mer i praksis.

Kan du ta tatovering når du får 100 000 abonnenter på YT?

Heheh jeg er skikkelig innstilt på at jeg ikke skal ha noen flere tatoveringer. Hva skulle jeg eventuelt tatovert da? Forslag?

Ser vi deg mer på TV skjermen dette året?

Ja, det blir litt tv fremover. Men som alltid i denne bransjen kan jeg ikke fortelle hva enda!

Favorittsang atm?

GOOD AS HELL av Lizzo. Old is gold og jeg får en så god følelse av den sangen!

Bruker du bare merkeklær?

Neinei absolutt ikke.

Skal du på finalefesten til Paradise Hotel?

Nei har ikke planer om det.

Hva syntes du om Amalie Olsen?

Når jeg har møtt henne har hun alltid vært veldig hyggelig og søt<3

Hvordan er forholdet till familien nå som du har flytter alene?

Det er fortsatt veldig bra. Mamma og jeg er bestevenner på Snapchat (haha) og snakker sammen hver eneste dag.

Skal du på Ariana Grande konserten i oktober?

Har ikke planlagt det, men det frister. Digger Ariana!

Får du ruller på magen når du sitter? Fett liksom?

Jaa haha. Det gjør vel de fleste!

Kan du reise på tour rundt omkring i Norge?

Åååh det hadde vært så gøy. Kunne veldig gjerne tenke meg det! Hvilen byer bor dere i? Legg gjerne igjen en kommentar.

Har du noen tips til ungdommen om livet osv?

Hmm vanskelig. Det beste tipse må nok bli å stole på deg selv og være deg selv. Du er bra nok som du er uansett og det er helt menneskelig å gjøre feil innimellom! Ta sjanser og følg drømmene dine, det er viktig. Du kan nå så langt du ønsker, det er bare å kjøre på!

Er du en sjalu person?

Nei egentlig ikke. Sjalusi kan være en så farlig ting..

Er det sant at du takket nei til Farmen kjendis?

Fikk ikke spørsmål, så det stemmer ikke!

LIGNENDE KJOLER – HER

LIGNENDE SKO – HER

♡♡♡

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

Konfirmasjon, dagens outfit & planer

God lørdag alle mine fine! Hvordan har dere det i dag? Akkurat nå er jeg i konfirmasjon til tremenningen min, Victoria. Det er veldig koselig. Jeg elsker sånne ting som det her og møte hele familien! Senere i dag skal jeg på en festival faktisk så det gleder jeg meg til. Jeg håper alle har en nydelig lørdag så blogges vi senere. Ta vare på hverandre! Tenkte bare å stikke innom for å fortelle dere hvordan min lørdag er. Nå skal jeg logge av her og være sosial, love you all!