Dette gjorde jeg med håret mitt

Reklame | Merakistudio.no

Heihei alle mine fine og god tirsdag! Jeg håper alle har en nydelig dag så langt og at den fortsetter like bra. Dagen min startet veldig tidlig for min del, jeg sa klar i frisørstolen allerede klokken 0715. Det er ikke likt meg!

Jeg har veldig lenge vurdert å gjøre noe nytt med håret mitt og jeg kommer til å gjøre det veldig snart. Forandring fryder! Akkurat i dag ble det bare det samme som alltid, rett og slett fordi jeg har noen viktige uker foran meg og er vandt til å ha håret slikt. Så i dag heiset jeg exstensions. Det er alltid verdens beste følelse!

Jeg går som alltid til Merakistudio som ligger i Oslo. Marlene som er frisøren min er virkelig verdens beste! Om du trenger en ny frisør anbefaler jeg Merakistudio på det sterkeste. Det er alltid like god stemning i salongen og jeg blir alltid like fornøyd med håret mitt.

Jeg har exstensions fra Marvelous Hair exstensions som ser så utrolig fint og naturlig ut. Det beste av alt er jo at mitt naturlig hår vokser i samme slengen! Følg gjerne Merakistudio på Instagram @merakistudio.no ❤️

Nå har jeg akkurat vært på et møte hos forbrukertilsynet, et veldig hyggelig og lærerikt møte som jeg er veldig glad vi fikk til! Senere i dag tenkte jeg å filme litt, skrive ferdig innlegg, jobbe, rydde leiligheten og egentlig ikke gjøre så veldig mye mer. Jeg håper alle får en nydelig dag videre, husk å ta vare på hverandre og vær snill mot de rundt deg! I love you all.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg