Reagerer på mine aller første videoer – kleint

 

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

Disse bildene vil jeg egentlig ikke dere skal se

Heihei alle mine fine! Hvordan har dere det? Fint håper jeg. Nå er det en stund siden jeg har lagt ut et av dere favoritt innlegg, nemlig ”Bildene som aldri kom på bloggen”, før nå så klart. Jeg blir alltid litt stressa før jeg legger ut dette, men det er viktig for meg å vise dere at ikke alt og alle er perfekte og alt er ikke slik det ser ut på sosiale medier. Bak et fint bilde på Insta, er det 99 stygge bilder!

Det er viktig å ha litt selvironi og ikke ta seg selv så høytidelig. Så her kommer det både bikini bilder og bilder med klær som jeg egentlig ikke ville at dere skulle se.

Bildene som aldri kom på bloggen

 

😂😂😂

Håper du fikk deg en god latter, det gjorde hvert fall jeg da jeg så disse bildene! Hvis du har hatt en litt dårlig dag, håper jeg du fikk et smil om munnen. Husk at du er fin nok akkurat som du er❤️ Love you!

Reagerer til Julie sin tiktok – video

Reklame | Idealofsweden

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

 

Ideal Of Sweden: https://idealofsweden.no/collection/ss-20/?coupon_code=isabelleeriksen15

Husk kode ”isabelleeriksen15” for rabatt på HELE nettsiden ❤️

Dette skulle jeg egentlig i 2020

Reklame | Nelly

……..Til corona kom å ødela!

BIKINI TRUSE – HER

BIKINI TOPP – HER

(andre farger)

Reise til Manchester 

I desember overrasket jeg Erik med en tur til England som bursdagsgave. Vi hadde egentlig tenkt til å reise når det ble varmere i været, men det ble plutselig umulig. Så det er bare vente til man kan reise igjen, jeg har ikke glemt det! Video av at jeg overrasker han kan du finne HER.

Hoppe fallskjerm 

For sånn to år siden fikk jeg fallskjermhopping i julegave, OMG!! Jeg har jo har lyst til å gjøre det kjempe lenge. Det hadde jeg egentlig tenkt til å gjøre i mai i år, men da var det stengt. Heldigvis har de begynt å åpne litt opp nå så forhåpentligvis får jeg snart kastet meg ut av et fly! Det skal selvfølgelig filmes til YT kanalen min, så det er bare å følge med der.

Reise til Alpene

Erik og jeg skulle egentlig reise til Alpene i slutten av Mars, men det ble avlyst.. Jeg hadde faktisk gledet meg skikkelig for jeg har aldri vært i Alpene før. Vi får håpe det kommer en tid for det også, bare senere!

Være masse med venner 

I starten av sommeren skulle jeg så klart finne på masse gøy med venner, men det ble begrenset.. Kjipt, men sånn er det! Likt for alle.

Jobbe ræva av meg 

Dette har jeg for så vidt også gjort, for jeg er så heldig å kan jobbe hjemmefra når jeg selv ønsker det. Men det har vært begrenset hva man kan gjøre. Møter, samarbeid og slike ting har jo blitt utsatt.

Dra sydover 

SYDENTUR! Gud som jeg savner å reise nå, men været i Norge er jo faktisk helt fantastisk om dagen. Så jeg skal ikke klage. Sommer i Norge har faktisk ikke vært så ille. Vi får håpe det holder seg slik så lenge som mulig. Når det er mulig å reise igjen kommer jeg nok til å a meg en tur ned til syden!

 

BIKINI TRUSE – HER

BIKINI TOPP – HER

(andre farger)

 

☀️☀️☀️

Har noen av dine planer blitt avlyst?

 

tester sminken til amalie olsen – video

Reklame | Icon beauty by Amalie Olsen

 

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

MÅ SI JA TIL ALT JULIE SIER – VIDEO

 

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

MITT NYE HÅR

Reklame | maribecherbeauty

Heihei alle mine, hvordan har dere det i dette flotte sommerværet? Fint håper jeg. I dag skal jeg en tur til stranda, noe jeg gleder meg til. Det blir deilig. Sommer i Norge er virkelig ikke galt når været er slik som nå. Vi får bare håpe det holder seg slik! I går fikk jeg endelig fikset håret mitt igjen, det var virkelig på tide. Jeg har måttet ventet et par uker pga filmen jeg er med i, der måtte jeg ha samme hårfrisyre alle innspillings dagene. Håret mitt så faktisk helt katastrofalt ut og jeg følte jeg hadde en dårlig hårdag hver eneste dag.

Denne gangen hadde jeg en frisør som kom hjem til meg, helt fantastisk deilig. Jeg slapp å stresse med å komme meg steder! Mari som hun heter var døds flink og jeg er super fornøyd med mitt nye hår!

Jeg farget det lysere og klippet meg faktisk kort. Det har jeg hatt lyst til ganske lenge, men har liksom aldri fått gjort det. Sykt digg med litt kortere hår nå når det er så varmt ute også. I love it.

My baby❤️

 

Jeg vlogget så klart hele prosessen:

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

Hvis du trenger å fikse litt på håret eller ønsker en frisør hjem til deg så anbefaler jeg Mari på det sterkeste, så søt og hyggelig, men ikke minst en utrolig dyktig frisør. På instagram heter hun @maribecherbeauty – send hun en DM da vel❤️

Røper hemmeligheter om oss og Paradise hotel

Reklame | Chiquelle.no

 

https://www.chiquelle.no: BRUK KODE ”ISABELLE20” FOR 20% RABATT PÅ NETTSIDEN ❤️


https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

https://www.chiquelle.no/nyheter-onli…

 

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

girltalk – video

Husk at jeg ikke er noe helsesøster eller lege, og det jeg sier i videoen er ikke nødvendigvis fakta, men egne erfaringer❤️

 

SJEKK UT YT KANALEN MIN HER

Jeg har blitt skuespiller

Heihei alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har det helt fantastisk og kan endelig dele en kjempe stor nyhet med dere som jeg har gledet meg veldig til! Dere som følger meg fast på mine kanaler har helt sikkert fått med dere at jeg har sagt at jeg holder på med noe veldig spennende i disse dager, noen har til og med prøvd å gjette hva det kan være. Om jeg skal gi ut bok, om jeg har laget merch osvosv, men nei – NOE ENDA KULERE! Jeg skal være med i en film som skal gå på kino allerede til høsten. Hvor kult er ikke det? Jeg gleder meg så ufattelig mye og kommer selvfølgelig til å dele når dere eventuelt kan bestille billetter og se denne filmen. Selv vet jeg ikke når enda, men tiden går fort til den dagen❤️ Så det er bare å følge med videre!

Jeg forteller en del i videoen, men jeg skal spille kjæresten til en av hovedrollene i filmen. Jeg har replikker og alt, og spiller en litt bimbo bitch haha! Kjempe gøy. Det er Leon Bashir sin film, han har blant annet laget ”Gjengangere”, ”Tomme tønner” og ”Izzat”. Døds bra filmer, så anbefaler deg å se de om du ikke har gjort det enda.


Denne filmen blir litt annerledes enn hans tidligere, dette blir nemlig en barne/familiefilm. Men alle som ønsker kan så klart dra å se denne filmen uansett hvor gammel du er! Herregud som jeg gleder meg. Jeg er så glad og takknemlig for at de hadde lyst til å ha meg med på laget.

Gleder du deg? Skal du se filmen?