Smink deg med oss + Mye spennende skjer // VIDEO

Heihei alle sammen♡

Da var det onsdag kveld og endelig klart for en ny video på kanalen til Martine og meg. Denne gangen sminker vi oss samtidig som vi snakker litt om hva som skjer fremover. Denne videoen ble spilt inn for noen uker siden for akkurat nå er jo allerede Martine i Mexico. Det er uansett mye spennende som skjer fremover! Jeg håper du liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen vår som du kan finne HER. Det er helt gratis!

ENJOY♡

En innholdsrik dag – Bildedryss

//Reklame – annonselenker 

Heihei alle mine fine♡

Hvordan har dagen deres hvert? Fin håper jeg. Nå har jeg akkurat kommet inn døren her hjemme og det er ikke mange minuttene til jeg skal ut igjen. Det er faktisk døds lenge siden jeg har både vært ute såpass lenge, men også hatt noe å gjøre på dagen. Jeg har jo alltid noe å gjøre, om ikke det er blogg så er det YouTube og om ikke det er YouTube så er det noe annet – men i dag har jeg vært i et møte.

Det var et veldig kort møte bare sånn at det er sagt, vi var vel ferdig etter kun 15 minutter og det er ikke ofte at business møter varer så kort. Møte i dag handler mer eller mindre kun om en jobb jeg skal gjøre på Instagram de neste dagene så jeg er veldig spent på hvordan det blir! Forhåpentligvis bra. 

 Processed with VSCO with c1 preset
LIGNEDE GENSER – NLY HER. BUKSE – NLY HER

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Som nevnt på denne bloggen hundre og femti ganger så er jeg så utrolig lei av Norge og dette været. Jeg vet at jeg ikke har vært hjemme lenge, men jeg tror virkelig at jeg er født i feil land. Uansett hva jeg finner på så lenge det er i Norge blir ikke humøret det samme som det det er når jeg er på reise. Det gjorde det heller ikke bedre at det små regnet i dag heller, det er jo det verste. Mye verre enn ordentlig snø! 

Etter møtet i dag dro jeg en liten tur til Sofie og Andrea, det var koselig å se dem igjen selvom jeg ikke fikk vært der så alt for lenge. Videre dro jeg å møtte en annen venninne som jeg faktisk ikke har sett siden i fjor. Det høres veldig lenge ut, men egentlig så er det bare en måned. Jeg har lenge hatt lyst til å dra på en restaurant som heter ”Los Tacos” i Oslo. Det er så mange som har lagt ut bilder derfra og det har bare rett og slett fristet så vi valgte å ta turen innom å se om det var like bra som jeg trodde. Og vell, det finnes bedre mat haha..

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Men det var en kul vegg der 😉 Det var vel også derfor jeg hadde lyst til å ta turen, ikke på grunn av maten.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset
MASSE FINE FAUX FUR JAKKER – BUBBLEROOM HER ELLER NAKD HER. 

 Processed with VSCO with c1 presetLIGNEDE GENSER – NLY HER. BUKSE – NLY HER

Nå går turen videre på trening faktisk, Gud så flink jeg faktisk har blitt. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt stolt av meg selv! Fra å nærmest hate å dra på trening til å dra flere ganger i uken, nesten hver eneste dag – det er ikke ille. Klapp på skulderen! 

Vi blogges senere babes, ta vare på hverandre. Love you all♡

Beauty & life hacks – Dette gjør livet ditt enklere

//Reklame – inneholder annonselenker

 

Hallo alle mine fine♡

Skjønnhetstips og hverdagslige tips er noe man alltid trenger og ikke minst bruker hver dag, hvert fall jeg. Jeg elsker smarte og gode tips man kan bruke som hjelper meg i hverdagen. Alle jenter burde kunne noen beauty hacks. Dette er noen av mine favoritter:

GJØR HVERDAGEN ENKLERE

🌸 Unngå nippel slip – Skal du gå en hel kveld uten bh og ha på deg en litt utringet topp og er redd for at du uheldigvis viser litt av puppen din? Det beste å gjøre da er å skjule brystvortene. Har du ikke ordentlige nipple covers er det fullt mulig å bruke vanlig sportstape. Det funker minst like bra, om ikke enda bedre! Det kan være litt vondt å fjerne, men virkelig verdt det den kvelden det brukes.

NIPPLE COVERS – BUBBLEROOM HER.

🌸 Volum i håret – Ønsker du mer volum i håret uten å bruke så mye hårspray og tuppering. Et kjempe fint triks da er å føne håret opp ned etter at du har dusjet. Da vil håret tørke ”feil vei” og da blir det automatisk mer volum i håret når du står rett.

🌸 Tørket/ hard lipliner – Hvis liplineren din er ganske tørr, hard og gir lite farge til leppene kan det hjelpe å varme den opp med en lighter. Da varmes den opp og blir både mykere og bedre å bruke.

 Processed with VSCO with c1 preset

🌸 Sminke på klær – Påfør barberings skum der du har sølt sminke og la det være på mens du vasker plagget i vaskemaskinen. Det er flere ganger sminke ikke forsvinner i vanlig vask, men påfører du barberings skum løsner det på sminken og får det helt vekk i vask.

🌸 Tørr maskara – Har maskaraen din blitt tørr og klumpete? Da kan det hjelpe å ta oppi litt bodylotion eller ansiktskrem. Det skal ikke mye krem i maskaraen, kun en liten dråpe for å gjøre den fuktig igjen.

 Processed with VSCO with c1 presetMIN FAVORITT KREM – ELISABETH ARDEN HER

🌸 Tørre lepper – Sliter du en del med tørre lepper og ønsker at det skal forsvinne med en gang? Det er selvfølgelig mulig å bruke en god krem til leppene, men det er ikke alltid det gjør at leppene blir fuktige og fine med en gang. Ta en våt varm te pose og hold den over leppene i ca fem minutter, da vil leppene dine bli fine og fuktige med en gang!

🌸 Påfør enkelt eyeliner – Syntes du det er vanskelig å påføre eyeliner og har kanskje litt dårlig tid? Bruk teip som hjelpemiddel og sett teipen på ved øyet akkurat der du vil at eyelineren skal være. Da kan du søle så mye du vil uten at du får eyeliner i hele ansiktet og ikke minst så får du en fantastisk resultat.

🌸 Lukk porene og unngå tørr hud – Etter at du har dusjet eller renset huden kan det være smart å skylde kroppen og ansiktet med kaldt vann. Det vil lukke porene dine og gjøre slik at huden ikke blir så fort tørr.

🌸 Mørke ringer under øynene – Sliter du med mørke blå/ lilla ringer under øynene kan det hjelpe å bruke en gultonet concealer. Alle husker vell på barneskolen da man brukte fargekart? Vell, dette er akkurat likt. Gul er fargen som er motsatt av lilla og hvis du da påfører en gul farge på steder i ansiktet som er lilla vil det hjelpe. Husk å legg concealeren i en trekant under øynene.


____________________________________________________

Hva syntes du om beauty hacksene mine? Har du hørt om eller prøvd noe av dette før?

Slik trener jeg magen

//Reklame – annonselenker

Heihei alle sammen♡

Nå har jeg endelig kommet litt i gang med treningen min og fått en fast rutine på hvordan jeg trener. For det meste trener jeg mage, rumpe og cardio da det er det jeg har lyst til å satse på og det er det jeg må trene for å få det resultatet jeg ønsker. Jeg gjør selvfølgelig ikke akkurat det samme hver eneste dag, men det går for det meste i det samme.

Det er mange som lurer på hvordan jeg trener og hva jeg gjør, derfor tenkte jeg å fortelle hva jeg gjorde på trening i dag. I dag trente jeg cardio og litt mageøvelser så det er det jeg tenkte å vise dere i dag. Cardio trener jeg mest av alt for magen så i dag trente jeg så å si kun magen! Cardio og intervaller er jo noe av det beste man kan gjøre for magen og for å miste vekt.

– SLIK TRENER JEG MAGE –

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 presetSPORTS BH – ZALANDO HER. MASSE FINE TIGHTSER – ZALANDO HER. 

Oppvarmimg:

Gå fort på tredemølle i ti minutter. Litt oppoverbakke.

Cardio/ Intervaller:

Løpe så fort jeg kan i 20sek, pause i 10 sek. Dette gjør jeg 8 ganger! 

Pause i noen minutter der jeg går fort. 

Løpe så fort jeg kan i 20sek, pause i 10 sek. Dette gjør jeg 8 ganger!

Mageøvelser: 

Jeg starter med 10 sit ups med hendene mellom bena.

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

Deretter fortsetter jeg rett på med å løfte annet hvert kne og arm mot hverandre. Kne og arm skal komme nær hverandre. Dette gjør jeg ti ganger på hver side.

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

Deretter fortsett jeg direkte med å løfte bena opp og ned. Dette gjør jeg ti ganger. 

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

Deretter fortsetter jeg direkte med å ”sakse” med bena. Dette gjør jeg også ti ganger på hvert ben. 

 Processed with VSCO with p5 preset

Dette kan kanskje virke ganske enkelt, og det er det første runden. Jeg gjør alltid dette flere runder i dag tok jeg hele fire runder og jeg skal love deg at det brenner kraftig i magen den siste runden. Jeg tar 30 sekunders pause mellom hver gang jeg gjør de forskjellige øvelsene. 

 Processed with VSCO with p5 preset

Jeg elsker akkurat disse øvelsene. De er både enkle å forstå samtidig som det blir utrolig tungt etterhvert. Man trenger ikke bruke så mye utstyr og man kan trene dette hjemme om man ønsker det, noe jeg syntes er veldig bra. Mageøvelser som gir resultat, er enkle og som føles tunge er min favoritt. Jeg elsker også at det ikke tar så lang tid og man er ferdig trent på få minutter hvis man virkelig pusher seg selv og er effektiv! 

Jeg elsker at jeg har kommet i gang med treningen og kommer absolutt til å fortsette å blogge om det, hvis det er ønskelig selvfølgelig. Jeg regner med det i og med at det var mange som ønsket at jeg skulle dele mine treningsøvelser! 

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 preset
SPORTS BH – ZALANDO HER. MASSE FINE TIGHTSER – ZALANDO HER. 

Lærte du noe nytt? Kommer du til å teste ut dette?

Jeg fikk mamma til å gråte..

Heihei alle mine fine♡

I dag tidlig våknet mamma opp til en lapp som jeg hadde skrevet natten før. Plutselig fikk jeg bare skikkelig lyst til å gjøre henne glad og valgte å skrive en koselig lapp til henne hvor det sto ”Mamma, jeg elsker deg”. Mamma er et av de viktigste menneskene i livet mitt, det kommer hun alltid til å være! Hun har alltid vært der for meg og støttet meg uansett hva det måtte være og det vet hun at jeg setter utrolig stor pris på.

Selvom det ikke akkurat var en veldig stor ting å gjøre, jeg mener – det klarer absolutt alle å gjøre og det tar ikke to minutter en gang. Hun ble uansett kjempe glad og begynte nesten å gråte haha. Bare tenk hvor lite man faktisk behøver å gjøre for at en du er glad i skal bli glad og kanskje få en enda finere dag! Det er så lite og det er faktisk de små tingene som kan legge mest spor. 

En liten throwback til da jeg hadde langt mørkere hår, helt naturlige lepper og etter min mening ser helt annerledes ut! Herregud jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av dette bildet.. 

Gjør noe fint for dem du er glad i, du vet aldri når det plutselig er for sent. Det er sykt hvor lite som faktisk skal til for at de du bryr deg om blir glad. Og blir de jeg bryr meg om glad, da blir jeg også glad. Så det er virkelig ikke noe negativt med å gjøre noe fint for andre. 

Nå skal jeg kjappe meg en tur på trening, jeg har blitt så flink i det siste syntes jeg! Jeg er stolt haha.. Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Love you all♡

Angrer på tatovering

Jeg har tenkt litt i det siste på at jeg kanskje har lyst til å fjerne en tatovering jeg har. Jeg har veldig lite erfaring med det å fjerne tatoveringer så jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt redd og det er ikke sikkert jeg kommer til å gjøre det. Hvis det er slik at en tatovering kan bli helt borte, altså at man ikke ser noe som helst når behandlingen er ferdig har jeg lyst til å fjerne tatoveringen. Er det slik at den ikke blir sporløst borte har jeg ikke lyst til å fjerne tatoveringen jeg har mellom puppene. Jeg vet at det gjør utrolig vondt å skulle fjerne tatovering, det er enda verre å fjerne enn å faktisk ta tatovering. Dette gjøres jo med laser og er etter min mening ganske skummelt!

Det er ikke slik at jeg angrer skikkelig på denne tatoveringen og det er ikke slik at jeg går rundt hver eneste dag å tenker på at jeg ikke har lyst til å ha den der, sånn er det absolutt ikke – men det er heller ikke sånn at jeg elsker den og har lyst til å gå rundt å vise den frem hele tiden. Jeg tok denne tatoveringen for et par år siden, faktisk ganske lenge før jeg tok silikon og en stor grunn til at jeg tok denne tatoveringen er nettopp fordi jeg var usikker på meg selv når det kom til størrelsen på puppene mine. Jeg var veldig usikker på meg selv og det kan nok være en stor grunn til at jeg valgte å ta denne tatoveringen. Jeg ville få folk til å se på noe annet enn puppene mine!

Misforstå meg rett – jeg syntes tatoveringen er drit kul og jeg klarer helt fint å leve med den, men jeg vet at jeg tok den for feil grunn. Hadde jeg hatt pupper på den tiden hadde jeg nok ikke tatt tatoveringen! Noe som faktisk er litt trist å tenke på. Tatoveringen minner meg egentlig bare om hva jeg tenkte om meg selv for noen år tilbake og det er ikke akkurat noe jeg vil bli minnet på hver gang jeg ser meg selv i speilet. 

 Processed with VSCO with p5 preset

Jeg driver fortsatt å tenker på om jeg faktisk skal velge å fjerne den, jeg er veldig usikker og må som sagt gjøre mye mer research. Det kan ta flere år før jeg faktisk bestemmer meg, men jeg har begynt å vurdere det. Det er ganske vanskelig å forklare, men jeg tror jeg kommer til å trives bedre uten denne tatoveringen. Som sagt så syntes jeg den er kul, men jeg tok den for feil grunn og minnene er ikke noe jeg ønsker å ta vare på. 

Hvis du har noe erfaring med dette eller kjenner noen som kanskje har gått gjennom det selv er det bare å sende meg en melding. Setter pris på det! Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere. Love you all♡

ÅRETS NYE PARADISE HOTEL DELTAKERE – Mine tanker

Hallo alle mine fine♡

Som helt sikkert de aller fleste har fått med seg er de nye deltakerne av Paradise Hotel 2018 ute og jeg må bare få si noe jeg også. Alle har jo forskjellige meninger om Paradise Hotel, folkene som er med og ikke minst hele konseptet med spillet. Noen elsker det, mens andre hater det og det får være greit. Jeg har jo selv vært deltaker så jeg kan ikke akkurat si noe annet enn at jeg liker det haha. Det er heller ikke løgn, det jo utrolig morsomt og kult å følge med på for ikke å snakke om hvor kult det var å være der! 

De nye deltakerne er ute, noe jeg absolutt ikke forventet i det hele tatt. Det er allerede en hel måned til det starter på TV så jeg skal ærlig innrømme at jeg syntes det var litt tidlig, men veldig kult at de slipper det så tidlig. Nå gleder jeg meg bare enda mer, og det var sikkert det dem prøvde – å få folk til å glede seg enda mer. 

KLIPPET ER TATT FRA VGTV RAMPELYS // YOUTUBE. (Klikk på bildet for å komme til video).
 
Tanken på at akkurat disse er inne på Paradise Hotel akkurat nå å spiller et spill er veldig morsomt å tenke på. Det kan selvfølgelig hende at noen av dem allerede er ute av spille, det får vi vente å se. Spennende er jeg helt sikker på at det blir uansett. Jeg håper denne sesongen blir bedre enn i fjor, for skal jeg være helt ærlig så syntes jeg sesongen i fjor da jeg var med var ganske døll og kjedelig hehe.. Mer drama, fest og sex tror og håper jeg at det blir mer av i år! I og med at det er sesong 10 og legende sesong regner jeg jo med at det blir ganske bra så vi får bare håpe på det beste! 
 
Jeg har allerede fått meg noen favoritter, men det kan veldig fort endre seg så fort det starter på TV. Det gjenstår å se jeg gleder meg hvert fall! Disse mennesker aner ikke hvordan de kommer til å bli fremstilt og hva som kommer til å bli tatt med på TV. De aner ikke hva folk kommer til å mene om dem. Det kommer sikkert til å vøre noen som blir hatet og andre som blir elsket, det må man regne med og jeg håper bare alle sammen er forberedt på at alle kommer til å ha en mening om dem fra nå av! Det er faktisk ikke bare bare..
 
Hva syntes du om de nye deltagerne? Ser du i det hele tatt på Paradise Hotel?

Uken som gikk// NYTT VELDIG KORT HÅR. SYKDOM. RESPEKT. REISE ++

//Reklame – annonselenker

Akkurat nå:
Akkurat nå sitter jeg hjemme å vurderer om jeg skal dra på trening litt senere eller ikke. Jeg føler meg mye bedre i formen og da gjør det ingenting om jeg tar meg en liten treningsrunde. Helt frisk er jeg nok ikke, men mye bedre og det er gull verdt akkurat nå. For første gan på lenge våknet jeg også ganske tidlig idag, eller det var vell ikke tidlig for de fleste – men for meg var det det hehe.. Det er deilig, jeg håper jeg klarer å få snudd litt på døgnrytmen nå! 

Ukens høydepunkt:
Hele denne uken har jeg jo egentlig tilbragt i sengen syk, noe som har vært skikkelig kjipt. Jeg hater å være syk og ikke ha muligheten til å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg har likevel fått vært hos frisøren, det var jeg vel dagen før jeg begynte å føle meg dårlig så det passet bra. Jeg klipte endelig håret mitt kort, noe jeg faktisk har hatt lyst til ganske lenge men ikke tørt. Så langt er jeg super fornøyd og stortrives med kort hår! Love it♡

 Processed with VSCO with c1 presetBUKSE – NLY HER. 

Ukens nedtur:
Gjett en gang hva min nedtur denne uken har vært? Jepp, sengen haha – tror ikke akkurat det var så vanskelig å gjette da jeg så å si har klaget hele uken på at jeg ikke føler meg noe bra både her på bloggen, men mest av alt på Snapchat (isabelleeriksen). Jeg beklager for det altså.. Når jeg er syk er jeg som oftest sengeliggende og når jeg er tvunget til å ligge i sengen hater jeg det, ellers elsker jeg jo å ligge lenge i sengen og slappe av. 

Ukens irritasjon:
Noe jeg helt klart har lært det siste året når det kommer til blogg og det å eksponere seg offentlig og dele så mye som jeg gjør på en åpen blogg er at det ikke bare er positivt. Folk har alltid en mening om deg og dømmer selvom de egentlig ikke aner hva du står for eller hvem du er som person. Det er helt greit det, jeg vet at alle ikke kan like alle, men respekt er noe alle fortjener. Det at noen ikke liker meg er helt greit. Jeg vet at jeg ikke kan tilfredstille alle sammen, men respekt forventer jeg. Spesielt når jeg ikke har gjort noe galt mot noen. Det er helt valgfritt å lese bloggen min, jeg tvinger ingen til å klikke seg inn her. 

Ukens tanke:
Det eneste jeg har tenkt på denne uken er å bli frisk, haha neida.. Det at jeg har hatt så mye tid hjemme alene i sengen har gjort at jeg har tenkt masse! Flere av dere vet hvor mye jeg elsker å reise og at drømmen, unnskyld – jeg mener planen min er å reise masse i år. Jeg er så lei Norge, hvert fall nå på vinteren at det faktisk er så ille at jeg tror det er derfor jeg ble syk med det første haha.. Jeg har null motivasjon her hjemme og jeg har allerede begynt å se på billetter vekk herfra, så vi får se hva som skjer. Jeg håper virkelig jeg får dratt til varmere strøk snart.

Ukens antrekk:

Processed with VSCO with p5 preset
SPORTS BH – ZALANDO HER. FLERE LIGNEDE TIGHTSER – ZALANDO HER. 

 LIGNEDE GENSER – NLY HER. (Dette bildet er forresten helt uredigert.)

Ukens mest leste innlegg:

MITT NYE KORTE HÅR – LOB

UKENS SPØRSMÅL // MIN SEX LISTE. JEG HOLDT PÅ Å DØ. IMOT MUSLIMER +++

JEG KOM NED I SPAGATEN (BILDE).

MASSE FINE PLAGG TIL UNDER 100 KRONER

//Reklame – annonselenker

Hallo alle mine fine♡

Nå har jeg akkurat funnet ut av at Gina har et enormt salg og selger masse fine klesplagg til under 100 kroner. Hvor sykt er ikke det? Jeg var innom nettsiden og valgte meg ut et par ting jeg syntes var utrolig kult og som jeg selv ønsker meg i klesskapet. Gina har så utrolig mye fint og jeg elsker den butikken og ikke minst at man også kan bestille på nett. Mange av disse plaggene finnes helt sikkert ikke i alle butikker så det er gull at man kan shoppe på nett også. 

DU KAN KOMME RETT TIL SALGET HVIS DU TRYKKER HER. 

– MINE FAVORITTER TIL UNDER 100 KRONER – 


1. HER. 2. HER.
1. HER. 2. HER.
1. HER. 2. HER.
1. HER. 2. HER
1. HER. 2. HER
1. HER. 2. HER
1. HER. 2. HER. 
1. HER. 2. HER.1. HER. 2. HER.

DU KAN KOMME RETT TIL SALGET HVIS DU TRYKKER HER. 

♡ Happy shopping babes ♡

Mine favoritt bikinier

//Reklame – annonselenker

Hallo alle mine fine♡

Når det er kaldt og dårlig vær her hjemme i Norge er det alltid deilig å tenke tilbake til varmere strøk, det gjør hvert fall jeg hele tiden. Jeg sitter å ser på bilder og drømmer meg rett og slett helt bort enkelte ganger. Noe av det viktigste når det kommer til å reise til varmere strøk er jo bikinier, fine og kule bikinier. Jeg elsker bikinier og ikke minst shoppe etter bikinier. Jeg kan ærlig innrømme at jeg har alt for mange bikinier som jeg verken trenger eller bruker, men noen favoritter det har jeg. Derfor tenkte jeg å vise dere alle mine favoritt bikinier som jeg alltid har med meg på reise.

– MINE FAVORITT BIKINIER –


TRUSE – NLY HER


TRUSE – NLY HER. (På salg til 64kr – kjempebillig). OVERDEL UTROLGT – SVART HER.

 Processed with VSCO with p5 preset
OVERDEL – NLY HER. LIGNEDE TRUSE – BUBBLEROOM HER. 

 Processed with VSCO with c1 preset
LIGNEDE RØD BADEDRAKT – NAKD HER

 Processed with VSCO with m3 preset
TRUSE – NLY HER. (FINNES I FLERE MØNSTER OG FARGER – DENNE FINNES IKKE MER). OVERDEL – NLY HER. (FINNES I FLERE FARGER, DENNE FINNES IKKE MER.)

 Processed with VSCO with m3 preset
MASSE FINE BADEDRAKTER – NAKD HER. KAN BRUKES SOM BODY.

Processed with VSCO with c1 presetOVERDEL – NAKD HER

Disse bikiniene har jeg faktisk hatt i flere år også uten at verken jeg eller bikinien har blitt lei haha.. Bikinier blir jo ofte veldig fort slitte, men disse har holdt utrolig bra – digger det! Har du noen av de samme eller kommer du til å bestille?