Mitt nye korte hår – KLIPTE BOB

Reklame – sponset behandling

Hallo alle sammen ♡

Nå er jeg akkurat ferdig hos frisøren og jeg gjorde noe jeg aldri før har turt å gjøre. Jeg har klipt håret mitt kort, og denne gangen ble det virkelig kort. Aldri før har jeg hatt så kort hår som det jeg har nå, bortsett fra da jeg var liten selvfølgelig. Det er skikkelig uvant, men jeg elsker det virkelig. Det eneste jeg håper på nå er at jeg ikke kommer til å angre!

Som vanlig gikk jeg til frisøren min Ingunn hos Hendrix hair Grunerløkka! Det er alltid like koselig å komme på besøk dit og jeg anbefaler virkelig den salongen på det sterkeste. Frisøren min også, hun er så flink og ikke minst verdens hyggeligste.

I dag både farget jeg etterveksten, jeg tonet håret slik at det får den fine kalde fargen og ikke en gultone. Det syntes jeg er det fineste! Jeg klippet jo som sagt også masse og nå har jeg faktisk bob, en lang bob da. Jeg spurte jo tidligere i dag hva dere hadde lyst til at jeg skulle gjøre og da var det nesten enstemmig om at jeg burde klippe meg kort, så ja – da gjorde jeg det!

Jeg skal forresten ha en konkurranse på min Instagram (isabelleeriksen_) imorgen hvor du kan vinne en behandling til 3000kr hos Ingunn. Det blir lagt ut imorgen så det er bare å følge med!

Hva syntes du om håret?

124 kommentarer

Siste innlegg