Slik ser jeg ut idag – Finalefest Paradise Hotel

Heihei og god kveld alle mine fine ♡

Hvordan har dere det i kveld? Akkurat nå sitter jeg på vors og skal straks dra videre til finalefesten til Paradise Hotel. Gud som jeg gleder meg! Hvem tror du vinner Paradise Hotel 2018? Legg gjerne igjen en kommentar på hvem du tror vinner.

I dag har jeg faktisk på meg en gammel kjole fra Bikbok, den er flere år gammel og jeg digger den.

Nå skal jeg kose meg videre! Ha en nydelig kveld babes, vi blogges. Love you all ♡

Siste gangen jeg.. Hadde sex, kysset noen, sov med ++

Hallo alle sammen♡

Hvordan har dere det? Jeg tenkte jeg skulle gjøre en liten morsom ting nå, det blir å fortelle dere om siste gangen jeg gjorde forskjellige ting. Jeg tror jeg aldri har skrevet et innlegg som dette før, har heller ikke sett noen andre gjøre det. Så dette blir morsomt! Vi kjører på..

🌸Siste gangen jeg…

Sist gang jeg gråt:
Det husker jeg faktisk ikke, eller jo – det var for noen dager siden da jeg så på film, haha.. Jeg begynner seriøst å gråte sykt fort av filmer, jeg skjønner ikke hvorfor! Det er ikke så veldig triste filmer jeg sitter å ser på heller.. Jeg lever meg så utrolig mye inn i alle filmer jeg ser!

Min siste selfie/ bilde jeg tok:

Siste meldingen jeg sendte:
Jeg sender så å si aldri tekstmeldinger lenger, det går som regel på Facebook, Snapchat og andre sosiale medier. Men den aller siste melding jeg sendte, det var faktisk til pappa. For to dager siden haha.. Det handlet om at jeg har lyst til å plukke jordbær og lurte på om det fortsatt gikk an oppe på hytta! Det gjorde det, så jeg skal snart dra på jordbærplukking, haha! Elsker jordbær.

Siste filmen jeg så:
Det må være Taken, elsker den filmen og så den forrige helg. Det var faktisk denne filmen jeg begynte å gråte til, haha.. Jeg ser mye på serier og lite på filmer, føler seriøst at jeg har rundet hele Netflix!

Det siste jeg drakk:
Det var Iste. Drikker det akkurat nå faktisk!

Siste personen jeg sov med:
Det var en av mine bestevenninner, Katrine. Jeg overnattet hos henne i går!

Mine siste Snapchat meldinger:
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT: isabelleeriksen

Siste kjendisen jeg så:
Det var faktisk Jeffree Star. Da han var her i Oslo! Jeg klarte å spotte han da de bodde på Tjuvholmen, skikkelig gøy faktisk. Fikk ikke møtt han og tatt bilde eller noe, men jeg så han hvert fall.

Siste personen jeg snakket med på telefon:
Det er ikke så veldig ofte jeg snakker på telefonen heller. Som de fleste vet har jo jeg en liten telefon skrekk og jeg syntes det er skikkelig ubehagelig å snakke i telefonen. Sist jeg snakket med var Sofie faktisk, i går! Vi planla helgen.

Siste gangen jeg kyssa en gutt:
Det var faktisk ikke så alt for lenge siden 😉 Husker ikke akkurat når det var.

Siste gangen jeg hadde sex:
Det er heller ikke så veldig lenge siden haha..

Min siste Facebook samtale:

Siste sangen jeg hørte på:
Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk, så det er veldig mange sanger som er blitt spilt av nå. Jeg har jo fått en ny favoritt sang som alltid går på repeat, og det er Look Alive av Drake! Digger den.

Sist gang jeg ble irritert:
Hmm. Jeg husker ikke sist gang jeg ble skikkelig irritert, men det er ofte jeg blir sånn små irritert. Senest i går ble jeg litt små irritert, men det skjedde jo ikke noe stort! 

Det siste jeg puttet i munnen min:
Det var vannmelon som jeg siter ute å spiser på verandaen akkurat nå. Super digg! Jeg elsker vannmelon, hvert fall om sommeren!

🌸🌸🌸

Sminkevideo – Glødende sommerlook

Annonse – Lyko

Heihei alle mine fine♡

Da var det endelig onsdag og tid for en ny video på YouTube. Denne gangen er det endelig på tide med en ny sminkevideo! Nå er det lenge siden både Martine og jeg har hatt en sminkevideo sammen. Siden det er sommer og kjempe deilig vær tenkte vi det passet bra med en naturlig glødende sommerlook. Jeg håper dere liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen vår, det kan du gjøre helt gratis HER. 


LINKER TIL ALLE PRODUKTENE

BUTTER GLOSS – HER

MASKARA – HER. 

BRYNGELE – HER

SETTING SPRAY – HER. 

LIQUID HIGHLIGHTER – HER. 

BLUSH PALLETTE, GOLDEN SUGAR – HER

BLUSH PALLETTE, BLUSH QUEEN – HER. 

MARY LOU MANIZER, HIGHLIGHTER – HER. 

BAHAMA MAMA, SOLPUDDER – HER. 

FIT ME PUDDER – HER.

CONCEALER – HER.

PRIMER – HER

FOUNDATION – HER. 

 

SJEKK OSS UT PÅ LYKO SOCIAL, KLIKK HER

Jeg soler meg toppløs – BILDE

Hei fra stranda alle sammen ♡

For øyeblikket ligger jeg sammen med en del venner på Sørenga i Oslo. Dette skal visstnok være den varmeste dagen og da kunne jeg ikke sitte inne! Nå er det faktisk 30 grader ute og jeg har allerede hoppet i havet. Det er så mange mennesker her at jeg får helt panikk, haha. Jeg trodde absolutt ikke det kom til å være så mange mennesker her midt på dagen en onsdag.

Jeg vurderte faktisk lenge å ta av meg bikini toppen, skille er noe av det verste jeg vet og jeg elsker å sole meg toppløs. Det er så klart når det ikke er så mange mennesker til stedet! Jeg valgte til slutt å bare gjøre det så nå soler jeg meg toppløs på stranda i Oslo med masse mennesker til stede! Jeg var heller ikke den eneste for å si det sånn.

I natt overnattet jeg hos en av mine bestevenner Katrine, det er alltid like koselig! Vi hadde en liten jentekveld og spilte kort, spiste mat og bare slappet av. Noe jeg elsker! En ting dere helt sikkert ikke visste om meg er det at jeg elsker å spille spill. Det er faktisk noe jeg syntes er utrolig morsomt! Meg og mitt konkurranse instinkt, haha.

En av mine favoritt YouTubere er forresten i Oslo, Jeffree Star. Da jeg fant ut av dette fikk jeg så ufattelig lyst til å dra å møte han, men jeg drar ikke fra sola og denne varmen nå for kun et bilde med han! I går kveld var jeg og noen venninner nede i byen en tur og da så jeg han faktisk. Langt unna, haha! Vi tok oss en tur til Tjuvholmen der vi visste at han var og det var han. Vi så han bare på lang avstand, men det var litt stas likevel.

Nå skal jeg prøve å bli litt brun og kose meg videre på stranda! Jeg renner bort så jeg er nødt til å gå å bade straks. Ha en nydelig dag videre mine babes! Vi blogges senere ♡

ROSA hår og stripete klær

Annonse – lenker – Cubus

 Processed with VSCO with f2 preset

Heihei alle mine fine♡

Hvordan har dere det i dag? I går var jeg å spise lunsj sammen med Sofie, begge to gikk rundt med parykker. Jeg med rosa hår og Sofie med en brunt hår! Som dere vet hamstret jo jeg inn masse parykker da vi var i Los Angeles og begge syntes det var litt skummelt å bruke det her hjemme i Norge. Vi planla at vi måtte gå med det sammen, da ingen av oss turte alene haha.. Det var jo egentlig ingenting å være stresset over! Jeg kommer helt sikkert til å sprade rundt med parykker alene fremover. Digger det!

Vi spise et sted jeg kun har vært en gang før, et sted som ligger ved Tjuvholmen som heter ”Beach Club”. Maten og stedet var kjempe bra og det er nok et sted jeg kommer til å dra flere ganger! Jeg spiste som vanlig en salat. Jeg elsker faktisk salat og spiser som oftest det når jeg er ute! Det er det nok ikke mange som hadde sett for seg? 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Det var veldig mange som lurte på hvor antrekket mitt som jeg brukte i går var fra. Det skjønner jeg veldig godt, for det var utrolig kult! Jeg elsker å bruke slike sett. Mitt antrekk er faktisk ganske gammelt, jeg kjøpte det i London for over et år siden. På Bershka, men jeg har sett at de har fått et akkurat likt sett på Cubus her i Norge. 

Outfit details

Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

JAKKE – HER. 

SHORTS – HER

 

🌸🌸🌸

Uken som gikk// Sex med typen til venninna mi? ++

Annonse – lenker – Bubbleroom, Bikbok, Nelly

Processed with VSCO with c1 preset

Akkurat nå:
Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Sofie, ingen hadde noe spesielt å gjøre i dag så vi fant ut av at vi like så godt kunne finne på noe sammen! Vi skal ta noen bilder, spise litt og bare ta det med ro. I dag har jeg vært litt crazy og tatt på meg helt rosa parykk! Jeg skal ærlig innrømme at jeg syntes det var litt skummelt å gå ut døren hjemme, men nå digger jeg det. Parykk er jo genialt og ikke minst super morsomt! 

Ukens høydepunkt:
Det norske været har denne uken vært helt fantastisk! Jeg elsker varme og det at det faktisk er like varmt her i Norge som det det er i syden gjør meg glad. Jeg hørte på nyhetene at det aldri før har vært så varmt i Norge i mai måned, dette er altså rekord og det er jo litt stas. Jeg håper det holder seg slik resten av sommeren, da er det ikke sikkert jeg gidder å ta meg en spontantur til syden. Da er jo Norge like bra!

Ukens nedtur:
Martine har dratt.. Og det er selvfølgelig veldig trist, samtidig som det er kult i og med at hun faktisk skal være med på Farmen kjendis! Det å ikke kunne prate med henne på muligens flere uker er ikke noe kult. Jeg håper jo henne er der inne lenge, men det er jo vanskelig og jeg kommer til å savne henne.

Ukens irritasjon:
Jeg er ikke dum selvom jeg ikke mener det samme som deg! Her om dagen fikk jeg faktisk en melding på Instagram om hvor dum, stygg og selvopptatt jeg var og dette var fordi jeg mente noe annet enn denne andre personen. Jeg tror det handlet om noe jeg hadde på meg, eller ikke hadde på meg. Det at jeg ønsker å for eksempel gå i bikini og legge ut bilde av det på Instagram er mitt valg. Det betyr ikke at jeg er dum forde om! 

Ukens tanke:
Folk må virkelig slutte å tro ting og tenke negativt. Etter at Martine dro til Farmen nå og Aleks er i Oslo er det en selvfølge at vi henger sammen, det betyr jo ikke at han er utro mot Martine og at jeg er en dårlig venn for det. Hadde kjæresten min og bestevennen min vært venner hadde jeg vært døds glad for det. To viktige mennesker i livet mitt liksom, det er jo bare positivt. Martine stoler jo såpass på både meg og Aleksander og vet at vi ikke kommer til å gjøre noe haha.. Herregud det er til og med vanskelig å skrive dette ned for det er så fjernt og nesten litt ubehagelig å snakke om! Altså, jeg ser på Aleks mer som en bror nettopp fordi bestevennen min er sammen med han. Jeg kunne aldri gjort noe med han og det vet alle. Forhåpentligvis dere også nå, haha! 

Ukens antrekk:

MASSE FINE BADEDRAKTER SOM KAN BRUKES SOM BODY – HER

LIGNEDE SHORTS – HER

LIGNEDE PLAYSUIT – HER

LIGNEDE SOLBRILLER – HER

Ukens mest leste innlegg:

SPILLE INN PORNOFILM??

UKENS SPØRSMÅL// Sex, nakenbilder, Paradise Hotel +++

LUNSJ DATE MED KJÆRESTEN TIL VENNINNA MI.. 

Skal være med på Farmen Kjendis!!! Syke nyheter..

Være med i en pornofilm

Heihei alle mine fine♡

Jeg håper alle har en fantastisk søndag. Jeg har faktisk bare vært hjemme og ligget ute å solt meg i hele dag, i denne varmen føles det nesten ut som syden. Noe jeg så klart digger! Hva skal man med syden og varme strøk når Norge er minst like bra. Jeg begynner også å få litt brunfarge, det er jo heller ikke feil. Hjemme hos meg viser gradestokken hele 35 grader i skyggen. Denne hetebølgen nyter jeg virkelig! Det er jo blitt sagt at det faktisk aldri har vært så varmt som det er nå i mai noensinne i Norge. Dette er rekord og det er jo litt stas! 

Det er faktisk første gangen jeg har lengtet etter et badebasseng hjemme, svetten rant virkelig av meg i dag og det hadde vært kjempe deilig med et badebasseng og avkjølt seg i. Jeg elsker faktisk å bade så etterpå skal jeg, broren min og stefaren min kanskje ta oss en tur ut for å bade ett sted. Vi får se hva som skjer! Følg meg forresten på Snapchat for masse oppdateringer på livet hele tiden – på Snapchat heter jeg ”isabelleeriksen”.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

I dag våknet jeg overraskende sent i full panikk og skjønte ikke hvor jeg var, det syntes jeg er så ekkelt. Jeg hater å våkne på den måten! Jeg våknet faktisk rundt klokken 1300 i dag, veldig rart med tanke på at jeg sovnet ganske tidlig i går kveld. Jeg har sovet i over 12 timer i natt. Det er ikke ofte jeg kan si! Kroppen min trengte det nok. Man blir jo helt utslitt av denne solsteken.

Sjekk forresten hva slags ekkel e- post jeg våknet opp til i dag:

Spørsmål om jeg har lyst til å være med i en pornofilm. Altså, nei takk?! Hva får folk til å sende en slik melding til en annen person? Tror han virkelig at jeg i det hele tatt vurderer å takke ja til dette? Jeg har ingenting i mot pornostjerner og porno sånn sett, men det er noe jeg selv aldri kunne gjort. Jeg har faktisk mottatt lignede meldinger før, dette skjer faktisk svært ofte. Både penisbilder, merkelig spørsmål og ting som dette popper opp i DM hver dag. Og hver gang syntes jeg det er like ubehagelig! Ush.. Nei takk. Slutt å send meg slike ting! 

Nå er det middag, så forhåpentligvis bading! Vi blogges senere♡ Love you all og kos dere masse i solen babes, man vet aldri når det tar slutt!

Lunsj med kjæresten til venninna mi

Hallo alle mine fine ♡

Hvordan har dere det? Jeg tenkte bare å stikke innom en tur å fortelle om denne fantastiske dagen. Akkurat nå ligger jeg på Sørenga sammen med Rebecca, Aleks, Morten, Sofie og et par andre venner! Nå koser jeg meg virkelig. Dagen startet med at jeg dro en tur hjem til Rebecca på Bislett, det var første gangen jeg så den nye leiligheten hennes og hver gang jeg er på besøk hos venner som har flyttet får jeg også lyst til å flytte, haha! Jeg har jo riktignok lyst til å kjøpe så det er nok en stund til det kommer til å skje. Vi får se!

Videre dro Rebecca og jeg ned til byen for å spise litt mat, jeg var så sulten da jeg selvfølgelig ikke hadde spist så mye tidligere på dagen. Etter en drink eller to kom Aleks og en annen kompis, de satt seg også ned for å spise litt mat. Jeg kan seriøst ikke huske sist jeg så Aleks, så det var så klart veldig koselig! Begge to er jo ganske stresset og ikke minst giret på at Martine er på Farmen akkurat i dette øyeblikket. Det er så merkelig å tenke på. Akkurat nå lever Martine 100 år tilbake i tid!

Jeg har enda ikke vært på stranden eller her på Sørenga i år, nå skjønner jeg jo ikke hvorfor. Det er døds deilig å ligge her med venner! Utrolig mange mennesker er det også, noe jeg digger. Jeg elsker steder som dette hvor det er masse folk som bare slapper av og koser seg i lag.

Nå skal jeg legge fra meg telefonen og være litt sosial. Jeg renner snart bort i denne varmen så jeg blir nok nødt til å hoppe ut i havet snart! Det er nærmere 30 grader ute og bare det får meg til å smile. Ha en nydelig dag videre babes, nå skal jeg kose meg! Vi blogges ♡

SKAL VÆRE MED PÅ KJENDIS FARMEN!! Syke nyheter

Heihei alle mine fine♡

DA ER DET ENDELIG UTE!!! Martine skal være med på farmen kjendis, noe som er helt sykt og ikke minst døds kult. Jeg er så glad og stolt at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Akkurat i dette øyeblikket er Martine inne på gården uten telefon og noe kontakt med andre mennesker enn de som er inne på gården sammen med henne. Jeg er så spent på hvordan dette kommer til å gå! Innspillingen startet jo akkurat så jeg håper fortsatt det er en stund til jeg ser henne igjen, hun må jo gå for gull og prøve å vinne hele greia! Tenk om hun hadde klart det, det hadde vært fantastisk.

Før hun dro spilte vi inn masse videoer til YouTube slik at vi skulle ha litt innhold til dere! Nå vet dere hvert fall hvorfor det har vært litt stress i det siste, hvert fall når det kommer til Martine. La oss alle ønske Martine lykke til i kommentarfeltet på YouTube, det kan du gjøre HER

Husk å abonner på kanalen vår, det er helt gratis og du kan gjøre det HER. 

Hva syntes du om denne helt syke nyheten? Tror du Martine kommer til å klare seg på Farmen? En gård hvor hun skal leve 100 år tilbake i tid?

Ukens spørsmål// Sex. Nakenbilder. Kroppspress. Paradise Hotel. Penger ++

 Processed with VSCO with b1 preset

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Hvor skal du ha meetup? Når og hvor?
Jeg er ganske sikker på at jeg kommer på meetupet som Splay har arrangert. Dette foregår her i Oslo den 23. juni så hold av datoen folkens! Det er masse andre Youtubere fra Splay som også kommer. Du kan lese enda mer om meetupet og se hvem som kommer HER

Hva syntes du om kroppspress? Har du følt på dette før?
Jeg syntes egentlig ingenting om kroppspress i det hele tatt, jeg har heller aldri følt noe ordentlig på dette selv. Det er så klart trist og dumt at andre kanskje føler på det, men det er heller ingen andre sin skyld mener jeg. For meg er faktisk ikke kropp så veldig viktig og jeg bryr meg ikke om andre for eksempel legger ut fine bilder av kroppen sin. Da får jeg seriøst bare enda mer motivasjon til å trene og holde meg frisk og fin! Kroppspress ligger i hodet og man kan ikke skylde på andre som har ”finere” kropp enn deg og legger ut bilder av seg selv på nett! 

Hva ville du bli da du var liten?
Jeg ville helt sikkert bli popstjerne haha. Slik som de fleste andre små jenter! Ellers tror jeg faktisk jeg var innom politi! Jeg husker faktisk ikke.

Syntes du det er flaut å bli tatt drøye bilder av?
Nei, det syntes jeg ikke. Jeg syntes heller ikke noen av bildene jeg tar er så veldig drøye. Så klart har jeg tatt drøye bilder osv, men det er ikke noe jeg gjør hver dag for å si det sånn. Bikini bilder for eksempel, det syntes jeg ikke er drøyt. Jeg går jo rundt i så lite klær på stranda offentlig, hvorfor ikke legge ut bilder da?

Processed with VSCO with c1 preset

Var det flaut å si til moren din at du hadde hatt sex for første gang?
Jeg tror faktisk ikke jeg sa det til mamma med en gang. Hun fant det nok ut selv og kunne tenke seg til det selv uten at jeg trengte å si noe. Jeg blir sjelden flau og har alltid vært veldig åpen og ærlig med mamma, så når hun spurte så svarte jeg bare ja!

Er det en tv serie du har lyst til å være med i?
Hmm, ikke som jeg kommer på. Har vært med på nok jeg haha! Kunne jo sikkert vært med på Farmen og slike ting. 

Får du trakasserende kommentarer på blogg innleggende dine? Spør fordi jeg har presentasjon og skal skrive om deg.
Oj, så gøy at du skal det! Jeg får alltid og kommer helt sikkert alltid til å få slemme og ekle kommentarer på bloggen. Det får jo de fleste bloggere, spesielt når det er anonymt. Folk er alltid ute etter å ødelegge for andre, uansett hvor trist det er så er det fakta.. Jeg har fått høre masse dritt på det ene året jeg har blogget ordentlig, blant annet at jeg burde gå å dø, at jeg er stygg, slem og fæl. Veldig mye slike ting. Det er så klart ikke noe hyggelig å høre, men man kan heller ikke bry seg om det. Heldigvis er jeg en ganske sterk person som ikke knekker så lett! 

Når burde man begynne med sminke?
Når man selv ønsker det. Selv startet ikke jeg ordentlig med sminke før på videregående skole og jeg er glad for at jeg begynte såpass sent. Går man på barneskolen syntes jeg ikke man skal gå rundt med sminke hver dag!

Hvem heier du på på Paradise Hotel nå i år?
Jeg aner faktisk ikke. Jeg kjenner jo de fleste som er med så er vanskelig for meg å på en måte heie på noen! Jeg heier på de som vinner 😉

Hvem liker du best av Martine og Sofie?
Haha, for et spørsmål. Jeg tror faktisk ikke jeg kan svare på det, det blir hvert fall veldig vanskelig. Jeg har jo kjent Martne mye lenger og hun er jo min bestevenn. Sofie har jeg ikke hatt god kontakt med før nå i det siste og jeg digger den jenta. Begge to er fantastiske på hver sin måte! 

 Processed with VSCO with c1 preset

Hva gjør du på en helt vanlig dag?
Ikke en dritt, haha neida! Selvom livet mitt virker veldig travelt og kult er det ikke alltid det. Det er ofte jeg bare er hjemme og jobber og faktisk kjeder meg. Det er det en vanlig dag er for meg – at jeg jobber med bloggen, YouTube, og slike ting. Er så klart litt med venner også, men jeg har en helt vanlig hverdag! 

Hvilken rase er hunden din? Hva heter den?
Hun er en mellom pincher som heter Neima. Love her! 

Hvilke superkrefter ville du hatt?
Hmm, jeg ville nok enten kunne fly eller vært usynlig. 

Er du enig med folkene som kaller deg kjendis?
Nei, haha.. Jeg føler meg absolutt ikke som en kjendis, syntes ikke jeg er det heller! Greit nok at det er mange som vet hvem jeg er osv, men en kjendis det føler jeg ikke. Er jeg en kjendis?

Hva syntes du om at det er allerede 13 og 14 åringer som drikker, røyker og snuser?
Det syntes jeg faktisk er litt trist. Det er alt for tidlig og ikke bra i det hele tatt! Det er en grunn til at man må være 18 år for å både drikke, røyke og snuse. Det er greit nok at man har smakt på alkohol, men jeg håper virkelig ikke folk som er så unge gjør dette.

Kan du legge ut bilde av deg selv da du var russ?

Jeg var faktisk russ sånn tre ganger, hehe..

Skrur lyset seg serr av når man klapper på Paradise Hotel? Eller ser det bare sånn ut?
Ja. Det er produksjonen som skrur det av når de ser at deltakerne klapper er jeg ganske sikker på. Lysene styres fra et rom det sitter folk på hele tiden! Tør ikke si dette hundre prosent, men jeg er veldig sikker på at det er sånn.

Hva er det kjipeste med å være voksen?
Betale regninger, haha.. Noen ganger savner jeg faktisk å være barn og ikke ha noen som helst bekymringer. Som voksen må man betale regninger, fikse forskjellige ting man ikke vet om engang når man er barn. 

Hva tenker du om de som er vegetarianere og veganere?
Jeg syntes det er bra! Har jo faktisk prøvd meg som vegetarianer en uke, jeg kan ikke akkurat si at det gikk så veldig bra. Jeg prøvde hvert fall! Applaus til de som velger å ikke spise kjøtt.

Har du noen fiender?
Nei ikke so jeg vet om hvert fall. Det er helt sikkert noen der ute som ikke liker meg, men jeg har ingen som jeg ser på som fiender!

Hadde du sluppet kulen om du sto i finalen mot Kevin?
Jeg tror det. Martine og jeg hadde jo planlagt det! Jeg hadde heller ikke vært inne på hotellet så alt for lenge og stolte derfor ikke på noen, Kevin hadde jo helt sikkert ikke stolt på meg heller og om jeg hadde stått mot han i finalen hadde nok begge tenkt å slippe kula. Det hadde bare vært første mann.

Hvordan vil du helst dø?
Jeg vil sovne inn uten smerte! Det jeg er sykt redd for er å ha smerte og pines til døde, da tar jeg seriøst mitt eget liv..

Får man pengene fra Paradise Hotel rett etter seremonien, eller får man de i Norge?
De får man rett etter finalen er blitt sendt på tv. Så når man er i Norge!

Har du fortsatt kontakt med han du var på date med? Han som Martine filma?
Ja, vi har hverandre på Snapchat osv 🙂

Får man replikker inne på Paradise Hotel?
Nei, det gjør man ikke. Alt man sier er ekte!

Har du pult?
Jeg har hatt sex før, ja.

Hva synes du om å sende naken bilder?
Jeg syntes man skal tenke nøye gjennom hvem man faktisk sender det til! Man vet aldri om den man sender det til lagrer det og sender det videre. I verste fall kan jo disse bildene havne på pornosider! Det er faktisk bilder av meg på en pornoside. Det er ikke fordi jeg har sendt ut naken bilder av meg selv, men det er noen som har tatt bilder fra Paradise Hotel og lagt det ut på en side. Jeg har skrevet et innlegg om det HER om du vil lese!

Har du sendt naken bilde før?
Ja, men bare tulle bilder til venninner. Det er jo sikkert ikke det lureste det heller, haha.. Jeg har faktisk aldri sendt et bilde av meg selv naken til en gutt!

Fikk du ikke nøtteallergi før du var voksen? For du må vel ha spist nøtter eller noe med nøtter i, opp igjennom oppveksten?
Jeg har aldri likt nøtter så nei, jeg spiste ikke nøtter da jeg var yngre. I Kina da jeg fant ut av at jeg hadde nøtteallergi og ble kjørt på sykehuset og alt hadde jeg bare spist en kake som hadde nøtter på seg. I Kina bruker dem også nøtter i all slags mat så det kan hende det var det som trigget det, jeg vet faktisk ikke! 

 Processed with VSCO with c1 preset

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.