Siste gangen jeg.. Hadde sex, kysset noen, sov med ++

Hallo alle sammen♡

Hvordan har dere det? Jeg tenkte jeg skulle gjøre en liten morsom ting nå, det blir å fortelle dere om siste gangen jeg gjorde forskjellige ting. Jeg tror jeg aldri har skrevet et innlegg som dette før, har heller ikke sett noen andre gjøre det. Så dette blir morsomt! Vi kjører på..

🌸Siste gangen jeg…

Sist gang jeg gråt:
Det husker jeg faktisk ikke, eller jo – det var for noen dager siden da jeg så på film, haha.. Jeg begynner seriøst å gråte sykt fort av filmer, jeg skjønner ikke hvorfor! Det er ikke så veldig triste filmer jeg sitter å ser på heller.. Jeg lever meg så utrolig mye inn i alle filmer jeg ser!

Min siste selfie/ bilde jeg tok:

Siste meldingen jeg sendte:
Jeg sender så å si aldri tekstmeldinger lenger, det går som regel på Facebook, Snapchat og andre sosiale medier. Men den aller siste melding jeg sendte, det var faktisk til pappa. For to dager siden haha.. Det handlet om at jeg har lyst til å plukke jordbær og lurte på om det fortsatt gikk an oppe på hytta! Det gjorde det, så jeg skal snart dra på jordbærplukking, haha! Elsker jordbær.

Siste filmen jeg så:
Det må være Taken, elsker den filmen og så den forrige helg. Det var faktisk denne filmen jeg begynte å gråte til, haha.. Jeg ser mye på serier og lite på filmer, føler seriøst at jeg har rundet hele Netflix!

Det siste jeg drakk:
Det var Iste. Drikker det akkurat nå faktisk!

Siste personen jeg sov med:
Det var en av mine bestevenninner, Katrine. Jeg overnattet hos henne i går!

Mine siste Snapchat meldinger:
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT: isabelleeriksen

Siste kjendisen jeg så:
Det var faktisk Jeffree Star. Da han var her i Oslo! Jeg klarte å spotte han da de bodde på Tjuvholmen, skikkelig gøy faktisk. Fikk ikke møtt han og tatt bilde eller noe, men jeg så han hvert fall.

Siste personen jeg snakket med på telefon:
Det er ikke så veldig ofte jeg snakker på telefonen heller. Som de fleste vet har jo jeg en liten telefon skrekk og jeg syntes det er skikkelig ubehagelig å snakke i telefonen. Sist jeg snakket med var Sofie faktisk, i går! Vi planla helgen.

Siste gangen jeg kyssa en gutt:
Det var faktisk ikke så alt for lenge siden 😉 Husker ikke akkurat når det var.

Siste gangen jeg hadde sex:
Det er heller ikke så veldig lenge siden haha..

Min siste Facebook samtale:

Siste sangen jeg hørte på:
Akkurat nå sitter jeg å hører på musikk, så det er veldig mange sanger som er blitt spilt av nå. Jeg har jo fått en ny favoritt sang som alltid går på repeat, og det er Look Alive av Drake! Digger den.

Sist gang jeg ble irritert:
Hmm. Jeg husker ikke sist gang jeg ble skikkelig irritert, men det er ofte jeg blir sånn små irritert. Senest i går ble jeg litt små irritert, men det skjedde jo ikke noe stort! 

Det siste jeg puttet i munnen min:
Det var vannmelon som jeg siter ute å spiser på verandaen akkurat nå. Super digg! Jeg elsker vannmelon, hvert fall om sommeren!

🌸🌸🌸

23 kommentarer

Siste innlegg