JA til SEX på første date

 Processed with VSCO with c1 preset

Hvorfor er det så mange som syntes det er helt feil å skulle ha sex med noen på første date? Jeg skjønner helt ærlig ikke det. Om man er på date og liker personen veldig godt, hvorfor ikke ha sex da? Sex er jo noe av det viktigste i et voksent og langt forhold. Sex er jo 70% i et voksent og langt forhold!

Nå sier ikke jeg at man skal ha sex på første date uansett, men liker man personen veldig godt og kanskje har lyst på noe mer og utvikle forholdet med denne personen, hvorfor ikke ha sex på første date da? Selvom man velger å ha sex med noen på første date, betyr ikke det at man er en hore eller ikke har respekt for seg selv. Absolutt ikke! Har man lyst har man lov. Man bestemmer helt selv. 

 Processed with VSCO with c1 preset

Man blir fortere kjent med hverandre og finner ut om dette er personen man faktisk har lyst til å være med. Sex er så klart ikke noe man skal haste med om man ikke har lyst til det, men det at folk ser ned på eller dømmer folk som faktisk liker å ha sex på første date syntes jeg er feil. Jeg skjønner begge sider – jeg skjønner at noen vil ha sex på første date og jeg skjønner at noen ikke vil ha sex på første date. Selv har jeg hatt det og syntes ikke det er noe ille med det. Hvorfor ikke om man har lyst, tenker jeg? Sex burde komme når man selv er klar for det og har lyst til det, ikke når alle andre syntes man burde ha det! Om man vil ha sex på første date eller tredje date spiller jo ingen rolle. Det er ingen av delene som er feil!

Og en ting til. Det er ikkenoe forskjell på gutter og jenter når det gjelder dette. Det at jenter blir stemplet som horer om man har sex og gutter blir stemplet som helter gjør meg helt ærlig kvalm.
Jeg leste akkurat en kommentar på et forum hvor noen fikk seg til å skrive ”Jeg vil ikke være sammen med en tøs som hopper til sengs ved første anledning. Hallo? Hvor godt kjenner man hverandre på FØRSTE date?” Man er da ikke tøs fordi man liker en person og vil ha sex? Ush, en ting er hvert fall sikkert og det er at jeg ikke vil være sammen med en gutt som har det synet på jenter.

 Processed with VSCO with c1 preset

Hva syntes du om dette?

Se denne frekke meldingen jeg fikk

Hallo alle sammen♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg våknet faktisk opp til en skikkelig merkelig melding på Facebook. Et par ganger i uken sjekker jeg meldinger som jeg får av folk jeg ikke er venn med og det er veldig mye rart i den innboksen for å si det sånn. Jeg fant en melding jeg faktisk syntes var veldig spesiell og kanskje litt frekk?

Tenk å spørre en fremmed person bokstavelig talt om penger, altså hva? Haha, jeg ble virkelig sjokkert da jeg leste denne meldingen og vet ikke om jeg skal ta det seriøst eller ikke. Jeg håper for guds skyld denne personen ikke mener det seriøst! 

 

Hvor merkelig er ikke dette å sende til en fremmed person på Facebook? Er dette virkelig noe folk gjør? Jeg er ikke en sugarmommy, og jeg kommer heller aldri til å bli det. Om du har lyst til å ta lappen så får du jobbe og tjene dine egne penger. Eller ta kontakt med en som faktisk er en sugardaddy som kan gi deg penger 😉 

Ukens spørsmål// Mye sex. Kjæreste i Mallorca. Penger ++

 Processed with VSCO with m3 presetMASSE FINE BADEDRAKTER – HER. SOLBRILLER – HER.


🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Hvorfor har du ikke åpen snapp til vanlig?
Da hadde nok aldri telefonen min ligget i fred.. Jeg åpner jo snappen min en gang i uken og da får jeg masse fine snapper og gode spørsmål som jeg svarer på. Det tar lenger tid enn det folk tror å skulle svare på masse spørsmål privat, det er derfor jeg gjør dette på bloggen. Det er nemlig mange som lurer på den samme tingen! Det er super koselig å ha åpen snapp og lese fine meldinger fra dere, men jeg hadde nok ikke klart å ha åpen snap og fulgt med der hele tiden!

Hvor mange kjærester har du hatt i løpet av hele ditt liv?
Hmm, ikke mange haha.. Jeg har vel hatt sånn 3 kanskje! Kun 1 som jeg teller som ordentlig da.

Hvor ofte har du sex?
Nesten aldri.

Hvor gammel var du da du tok fillers og silikon?
Jeg var sundt 19 år på begge!

Ble du sammen med en fyr i Mallorca?
Nei så klart ikke, haha. Hvis folk faktisk hadde lest innlegget mitt og ikke bare sett på bilder hadde dere sett at jeg skrev at jeg var forelsket i STEDET ikke en gutt 🙂

Er det sant at du har kyssa Vidar villa i en musikkvideo?
Nei haha. På kinne bare!

Bruker du kondom vær gang du har sex?
Jeg har hatt sex uten kondom før.

Hvordan syntes du det er å være singel?
Jeg vet helt ærlig ikke. Noen dager elsker jeg det mens andre dager hater jeg det. Når jeg er helt alene alt for lenge blir jeg ofte veldig deppa og lei meg, da skulle jeg ønske jeg hadde noen jeg alltid kunne gå til liksom.

 Processed with VSCO with c1 presetLIGNEDE SOLBRILLER – HER.

Hvorfor er det så hemmelig å fortelle hvor mye man tjener?
Jeg aner ikke, jeg syntes ikke det er så veldig stress å fortelle om man tjener bra eller dårlig. Jeg har jo fortalt på bloggen før sånn ca hvor mye jeg tjener. Det er jo helt sikkert ikke det lureste, men det at det skal være så veldig hemmelig skjønner jeg ikke.

Syntes du selv at du bruker mye sminke?
Både ja og nei. Jeg bruker nesten aldri fult med sminke, jeg går faktisk mer uten sminke enn med sminke! Men når jeg først skal sminke meg ordentlig bruker jeg ganske mye sminke ja!

Hvor er den neste plassen du vil reise?
Jeg reiser jo snart igjen, om bare to uker faktisk. Det gleder jeg meg ekstremt mye til! Et par steder jeg har lyst til å reise til i nærmeste fremtid er: Tokyo, Island, Australia, Afrika, Bali, Karibien!

Skal du gå pride tog?
Jeg har ikke planlagt det, men det hadde vært ekstremt gøy!! Jeg har lyst.

 Processed with VSCO with c1 preset

Hva er det beste med følgerne dine?
At de støtter og følger meg uansett. Om jeg har en dårlig dag og forteller om det får jeg liksom alltid støtte og fine kommentarer! Tro meg, men jeg leser alt jeg får av kommentarer på bloggen og sosiale medier! Setter sykt stor pris på det.

Tjener du penger på hvert eneste blogg innlegg?
Neinei, det gjør jeg ikke. Det er faktisk få innlegg jeg tjener masse penger på! De fleste innlegg skriver jeg fordi jeg vil, ikke fordi jeg tjener penger på det!

Hvordan tjener man penger på blogg, YouTube og Instagram?
Reklame, samarbeidspartnere, annonselenker og klikk. Veldig lite på klikk bare sånn at det er sagt. Det er mest reklame!

Når har du bursdag?
10. november.

Når begynte du med sminke og når syntes du man burde begynne med sminke?
Jeg begynte veldig sent med sminke, jeg begynte ikke ordentlig med sminke før i slutten av tiende klasse. Jeg drev jo med turn og var ikke så veldig interessert i dette med sminke og slike ting så det gadd jeg jo ikke. 

Hvor er gullklokken din fra?
Den er fra Michael Kors.

Hva liker du best på deg selv, kort eller langt hår?
Jeg aner ikke. Jeg syntes det er mye deiligere å ha kort hår og jeg syntes selv jeg ser veldig bra ut med kort hår, men jeg syntes også jeg er veldig fin med langt hår.

Er du religiøs?
Nei.

MASSE FINE GULE KJOLER – HER.

Hvordan ble foreldrene dine skilt?
Jeg aner faktisk ikke, jeg var veldig liten når dette skjedde. Det var vel bare det at de ikke følte de passet sammen lenger. Det var liksom ikke veldig mye drama og dritt.

Hvilket årstall ville du levd i hvis du kunne velge?
Hmm, veldig vanskelig spørsmål. Enten ganske langt bak i tid da alle damene gikk i fine kjoler osv, eller langt frem i tid. Om sånn flere hundre år.

Hva er det drøyeste du har gjort med en gutt?
Vet ikke helt om jeg forstår dette spørsmålet haha.. Men jeg har jo hatt sex med en gutt, jeg regner med det er det du spør om?

Har du noen gutte venner?
Ja, det har jeg. En av minne beste venner er faktisk en gutt!

Hvis du hadde en person i hele verden du kunne tilbrakt en dag med, hvem ville du valgt?
En super kjendis haha.. Kylie Jenner eller Beyonce. 

Hva liker du best ved utseende ditt? Siden du er så pen<3
Jeg liker nesa mi, haha..

Syns du det er slitsomt med søsken som er såpass mye yngre? Eller er det koselig?
Nei det er veldig koselig!

Hadde du det fint på tur med Rebecca?
Ja, jeg hadde en kjempe fin tur faktisk. Jeg hadde absolutt ikke lyst til å dra hjem!

 Processed with VSCO with c1 preset

Har du noen gang sendt nakenbilde? Hvis du har, hvor gammel var du?
Jeg har aldri sendt et bilde av meg selv helt naken til en gutt faktisk. Det er jeg veldig glad for haha.. Jeg har sendt nakenbilder til venner og køddet liksom, det har jeg gjort mange ganger, men aldri sendt et seriøst nakenbilde.

Hva synes du om alt hate du for fra folk?
Jeg føler selv at jeg får veldig lite hat, noe jeg syntes er veldig bra og noe jeg setter veldig stor pris på! De få slemme kommentarene jeg får kunnne jeg ikke brydd meg mindre om!

Er du sur for at du ikke fikk være med til LA?
Nei jeg er ikke sur nei.

Helsesøster på min skole sa at for å få barn må man ha mensen mens man har sex, er det sant?
Neinei det er feil. Lurer virkelig på hvilken skole dette er? 

Hvor befant du deg 22.07.2011?
Da var jeg faktisk hjemme, jeg husker det veldig godt!

Blir du aldri lei av og blogge?
Jo, det gjør jeg. Det er ofte jeg skulle ønske jeg kunne ta meg noen dager fri og det kan jeg jo, men det er ikke bra. Alt i alt så elsker jeg jo bloggen og syntes det er veldig gøy!

Hvilke karakter hadde du på ungdomsskolen, hvordan ser ditt karakterkort ut?
Jeg hadde bra karakterer i åttende og niende klasse, så ble det dårligere i tiende klasse.. Jeg bestod alt, men fikk vel 1 toer..

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

Stygge bilder av meg i bikini.. FLAUT

Heihei alle mine fine ♡

Da tenkte jeg det var på tide å være litt slem mot meg selv igjen! Alt er ikke perfekt og alt er ikke som det ser ut på Instagram og her på bloggen alltid. Bak et fint bilde på Instagram finnes det 100 andre bilder som ble stygge og mislykka. Nå tenkte jeg å vise dere noen av de verste bildene av meg som har blitt tatt på denne ferien! Det er viktig å ha selvironi noen ganger og ikke ta seg selv så veldig høytidelig – der syntes jeg faktisk at jeg er ganske flink.

🌸BIKINI BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN – DEL 1

Jeg håper du fikk deg en god latter akkurat som meg og jeg håper dere skjønner at alt dere ser på Instagram og på sosiale medier egentlig ikke er så perfekt og fint som folk skal ha det til!

Akkurat nå er jeg faktisk på flyplassen, nå går straks flyet vårt hjem igjen til Norge! Det er jeg veldig lei meg for, jeg vil ikke hjem. Ha en nydelig dag videre babes, å skal jeg gå ombord i flyet! Love you all ♡

Bli med meg til Mallorca – VLOGG

Heihei all mine fine♡

Da var det onsdag og endelig klart for en ny video på kanalen til Martine og meg! Denne gangen tenkte jeg det passet fint med en liten vlogg fra Mallorca. Jeg er jo her akkurat nå så det er litt morsomt å legge ut en vlogg herfra, samtidig som jeg faktisk er her. Jeg syntes denne vloggen ble kjempe fin og idyllisk så jeg håper du liker den like mye som meg.

Husk å abonnere på kanalen vår, det kan du gjøre HER. Det er helt gratis!

 

MASSE FINE BADEDRAKTER SOM KAN BRUKES SOM BODY – HER.

MASSE FINE GULE KJOLER – HER.

Har du vært på Mallorca før?
 

Fant en død mann. Jeg er en hore. Jorda er flat? ++

🌸UKEN SOM GIKK🌸

Akkurat nå:
Akkurat når jeg skriver dette sitter jeg på hotellrommet i Mallorca, men dette innlegget blir nok publisert litt senere når jeg allerede er ute i solen! Jeg kom på at jeg ikke har skrevet ”uken som gikk” denne uken så det var nå på tide. Bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg prøver å skrive ferdig innlegg for dagen slik at vi kan komme oss ut i solen så fort som mulig! Det er siste dagen her på øya så i dag vil jeg bare nyte hvert eneste sekund! Vi reiser tilbake til Norge i morgen tidlig og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Jeg vet nå hvorfor jeg aldri bestiller turer på en uke eller mindre, tiden går jo så fort. 

Ukens høydepunkt:
Sydentur og et nydelig møte med masse fine mennesker. Jeg blir så glad når jeg har slike meetups og faktisk får møte masse av dere face2face, jeg blir virkelig like glad som dere! Denne uken fikk jeg også reist til syden en tur, noe som gjør meg kjempe glad. Jeg elsker å reise! Jeg snakket og tenkte jo lenge på å ta en spontantur et sted denne sommeren og endelig fikk jeg faktisk gjort det! Tanken på at jeg også reiser igjen en om to uker får meg også til å smile fra øre til øre. 

Ukens nedtur:
At været i Norge er bra nå som jeg ikke er hjemme, haha.. Alle syntes vel det er litt nedtur og skulle ønske det regnet i Norge når man selv er på sydentur, hvert fall ikke at været er nesten like bra i Norge som det er her i syden! Jeg unner jo alle hjemme til å kose seg i fint vær, men det kunne heller vært fint da jeg var hjemme.

Ukens irritasjon:
Mennesker som ikke har respekt for andre og som kaller andre stygge ting bare fordi man ikke gjør som vedkommende vil. Altså det er sånne mennesker som kunne funnet på å voldta en person. Her om dagen ble jeg ropt hore etter fordi jeg ikke ville prate med en fyr som ikke ville la meg gå videre! Så ja, derfor er jeg en hore da.. Det er så sinnsykt irriterende og respektløst, noen mennesker har virkelig ikke oppdragelse, æsj jeg blir kvalm!

Ukens tanke:
Jeg har fått helt dilla på konspirasjonsteorier og har seriøst sett over 20 videoer sikkert. Det er så rart hvordan man plutselig kan begynne å tro på ting bare man hører ting et sted som virker ekte. Min favoritt på YouTube er Shane Dawson, han lager masse konspirasjonsteorier videoer og er døds flink til det. Her om dagen trodde jeg nesten på at jorda er flat – for helt ærlig, ingen vet jo egentlig haha.. Mindfuck!

Ukens antrekk:

MASSE FINE ROSA MAXIKJOLER – HER.

 Processed with VSCO with c1 presetMASSE FINE PLAYSUITS – HER. 

 Processed with VSCO with c1 presetMASSE FINE GULE KJOLER – HER.

Ukens mest leste innlegg:

Første gangen jeg… + GAMLE BILDER AV MEG..

Jeg fikk ikke lov til å være med til LA med Sofie og Isabel..

Nå reiser jeg til… Sammen med..

Storytime – JEG FANT EN DØD MANN I MASSE BLOD..

Dette gjør meg så trist..

Heihei alle mine fine♡

Akkurat nå sitter jeg inne på hotellrommet i Mallorca og skal straks begynne å kle på meg for den aller siste dagen her nede, det er så trist å tenke på. Tiden har gått så utrolig fort! Jeg skjønner nå hvorfor jeg aldri bestiller turer som er mindre enn en uke, tiden går jo så fort. Det føles liksom ut som at jeg kom hit i går! Dagen i dag skal tilbringes mest mulig ute i solen. Planen er nok stranden, bading og soling. Bedre enn det blir det ikke! Det er noe av det beste jeg vet. 

Jeg blir nesten trist av bare tanken på at i morgen er jeg hjemme i Norge, jeg vil virkelig ikke hjem! Jeg tror faktisk det finnes noe som heter ”født i feil land” og jeg er en av dem. Jeg har faktisk vært på denne øya før, men det er lenge siden så jeg husker ingenting av det. Jeg ble faktisk overrasket over hvor fint det er her, jeg forventet ikke dette i det hele tatt. Strendene er helt hvite, havet er helt blått og været er så klart helt fantastisk! Hit kommer jeg til å dra flere ganger, for å si det sånn. 

Jeg har forresten vlogget noen dager her nede, jeg vlogget dag nummer to og i går så det gleder jeg meg til å vise dere. Vloggen kommer allerede ut senere i dag så det er bare å følge med, det ble en veldig fin og idyllisk vlogg! Gled deg. Nå skal jeg komme meg ut i solen. Ha en nydelig dag videre babes, ta vare på hverandre. Love you all♡

Jeg er forelsket

🌸Min dag i bilder..

Jeg er helt forelsket i dette stedet! Se hvor nydelig det er her. Slik så altså min tirsdag ut. Ingenting å klage på! En fantastisk liten utflukt.

☀️☀️☀️

Sex med en i familien, tatovere pannen, ufrivillig orgasme hver dag

Heihei alle mine fine♡

Her om dagen fikk jeg spørsmål om jeg kunne ha et ”dilemma” innlegg igjen, og så klart kan jeg det. Det er jeg jo en morsom liten lek! Mye av dette var ekstremt vanskelig å svare på, bare prøv selv. Nesten helt umulig. Greien med dette er jo at man uansett MÅ velge enten eller, så mye av dette kunne jeg virkelig aldri gjort haha. Håper dere skjønner at dette bare er en morsom liten lek. Kommenter gjerne om du er enig eller uenig i meg med noe! Det er alltid gøy å vite hva andre også tenker.

 Processed with VSCO with c1 preset

🌸Dilemmaer – enten eller..

Vil du helst være døv eller blind?
Da måtte det blitt døv. Kan ikke forestille meg å ikke kunne se noen ting.. Vi er faktisk ekstremt heldige som har både syn og hørsel, det er faktisk ikke alle som har det!

Bare spise kjøtt eller aldri spise kjøtt?
Aldri kunne spise kjøtt igjen. Tror det hadde blitt litt voldsomt med kun kjøtt.

Skjære av deg hånden du bruker mest eller tatovere et hakekors i panna?
Oj, denne var ekstremt vanskelig. Tatovere meg kanskje? For jeg kan jo sminke over den, haha..

Dø med en gang eller blir stemplet som en pedofil for resten av livet?
Hmm, stemplet som pedofil.. Det andre tenker og mener burde jo egentlig ikke spille så mye rolle. Du vet jo selv hva som er sant og ikke.

Våkne opp med hangover hver dag eller aldri kunne sove med dyne?
Aldri kunne sove med dyne.

Spise baby bæsj eller voksen bæsj?
Æsj, haha.. Ble nesten kvalm nå! Det må vel bli baby bæsj. De spiser jo på en måte bare baby mat! 

Dø fort om ti år eller dø sakte og smertefullt om tretti år?
Dø fort kanskje. Jeg er livredd for smerte, haha..

Leve uten ben eller armer?
Uten ben. Man bruker jo armene til alt!

Tråkket over hele tiden eller fått en fiskekrok i øyet hver søndag?
Tråkket over hele tiden. Man kan jo blind av å få en fiskekrok i øyet..

Kose med en edderkopp eller en slange?
Selvom jeg er livredd for slanger og det er min største frykt tror jeg faktisk jeg må svare slange. Uff, tenk å kose med en stor hårete edderkopp! 

Sex med en nær i familien eller aldri ha sex igjen?
Aldri sex igjen.. Er ikke så sexgal!

Spise en edderkopp eller spise en kakerlakk?
Edderkopp. Man spiser jo faktisk masse edderkopper når man sover!

Hoppe fallskjerm eller hoppe strikk?
Hoppe fallskjerm. Det har jeg jo faktisk lyst til!

Alltid sitte eller alltid ligge?
Alltid sitte. 

Kjønnshår som tenner eller tenner som kjønnshår?
Tenner som kjønnshår, selvom det hadde vært veldig vondt tror jeg.. Det er det jo ingen som ser, haha.. 

Bruke sandpapir som dopapir eller aldri kunne tørke seg igjen?
Bruke sandpapir som dopapir.

Alltid være brisen eller alltid være dritings fra 1900 – 0300 fredag og lørdag?
Alltid vøre brisen, haha.. Liker meg selv som brisen!

Hot tacosaus som øyendroper eller sandpapir som håndkle?
Au og au, haha.. Sandpapir som håndkle kanskje..

Dø av å drukne eller dø av å bli skutt i hode?
Dø av å bli skutt i hode. Har hørt drukning er helt forferdelig, og det tror jeg på. Når man blir skutt i hode dør man vel med engang og merker det nesten ikke engang.

Orgasme flere ganger om dagen ufrivillig eller aldri få orgasme igjen?
Aldri orgasme igjen.. 

 Processed with VSCO with c1 preset

Enig eller ikke enig?

Han kalte meg HORE

Heihei alle sammen♡

God morgen fra enda en vakker dag i Mallorca. Vi har akkurat våknet og fått spist litt frokost og straks går turen på stranden. Planen i dag er å dra på en annen strand som ligger litt lenger unna sammen med noen Rebecca kjenner her. I går var vi ute å spiste en kjempe god middag, nemlig sushi som jeg elsker! Selvom vi har all inclusive på hotellet så syntes jeg vi kan dra ut å spise noen dager, det er jo bare koselig. Man blir lei av samme mat hver eneste dag! 

💛GOLDEN HOUR & GOLDEN DRESS💛

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 presetMASSE FINE GULE KJOLER – HER.

Etter middagen dro vi en tur ut å tok en drink. Vi er ikke her på fylla ferie, men det er digg å ta en god drink om kveldene. I går fikk jeg den beste drinken jeg noen sinne har smakt, gud så god den var! 

 Processed with VSCO with c1 preset

Som jeg har skrevet på bloggen tidligere er jo bar gatene her helt kaos, spesielt når man ikke er ute etter å feste. Folk tar nærmest tak i deg for å få deg inn i restauranten og baren sin, det syntes jeg er skikkelig ekkelt og ikke minst slitsomt. Da jeg var yngre og var på ferie for å feste var det jo gøy, men ikke nå lenger, haha.. Gutter er også ekstremt på her, noe som er veldig slitsomt. Det er uten tull umulig å gå rett frem uten å bli stoppet opp og nærmest dratt i.

I går blant annet var det en mann som gikk på meg med vilje og ikke vil la meg gå videre, han sto rett foran meg og da jeg prøvde å flytte meg flyttet han seg etter slik at jeg ikke fikk gått. Han ville absolutt ikke la meg gå, så dette varte ganske lenge. Veldig ubehagelig så jeg var nødt til å si ifra og flytte på han selv, hehe. Det endte med at han tok hardt tak i armen min, kalte meg hore og blikket meg fra topp til tå før han slapp meg og lot meg gå videre. Respektløst spør du meg! Dette var ikke engang en fyr som jobbet her. Jeg skjønner jo at de som jobber her er nødt til å stoppe folk og spørre om de vil inn i baren eller restauranten dems, men dette var en turist akkurat som meg.

Jaja, nok om det. Sånne ting må man nesten regne med skjer når man er på steder som dette. Selvom det er ekstremt teit og unødvendig at det er sånn! Det burde jo ikke være slik at man skal venne seg til slikt! Nå skal jeg ta på meg bikini og komme meg ut i solen og på stranden, dette føler jeg blir en bra dag. Ha en nydelig dag babes, vi blogges senere! Love you all♡