Første gangen jeg… & Gamle bilder av meg!

Heihei alle mine fine♡

Jeg tenkte det hadde vært morsomt å fortelle litt om gamle dager og første gangen jeg gjorde forskjellige ting. Jeg vet at jeg har forklart noe av dette før både på YouTube og bloggen, men jeg er sikker på at du ikke har hørt alt dette. Fordi noe har jeg faktisk aldri fortalt før! 
 

🌸FØRSTE GANGEN JEG…

Mitt aller første ord – Det var helt sikkert mamma, eller pappa haha. Jeg spurte faktisk begge to pluss mormor om hva det var, men ingen husker.. Det hadde faktisk vært litt morsomt å vite så dumt at ingen av dem husker det! 

Hvor gammel var jeg første gangen jeg gikk – Jeg gikk ordentlig da jeg var 11 mnd gammel. Jeg aner ikke om det var tidlig eller om jeg var sent ute! Før dette klarte jeg jo å stå og holde meg fast i ting, men jeg gikk helt alene ordentlig da jeg var 11 mnd gammel.

Første gangen jeg var full – Jeg husker faktisk ikke dette, men jeg husker første gangen jeg smakte på alkohol med venner. Da gikk jeg i niende klasse og jeg husker jeg var super pinglete. Jeg hadde jo egentlig ikke lyst til å drikke fordi jeg var redd så jeg latet som jeg drakk, mens jeg egentlig ikke gjorde det! 

Min første hjemmefest – Ble den siste, haha.. Jeg fortalte mamma at jeg skulle ha en liten jentekveld i forbindelse med bursdagen min, og det startet med en koselig jentekveld. Helt til festen ble spredt og det kom masse andre folk på døren. Som jeg ikke kjente. Ikke kult, haha. Det endte med fullt hus, knust vase, folk som tisset ute og masse kaos. Det er morsomt å se tilbake på nå, men der og da var det absolutt ikke kult!

Altså, jeg får panikk.. Se på bryna, håret, hele meg.. Æsj, haha! Ikke nok med det, men her hadde jeg på meg flere bh’er. Jeg tror faktisk jeg har på meg hele tre bh’er her.. Her var jeg 15-16 år gammel. Krise! Nå er jeg flau..

Det første jeg tenkte da jeg våknet i dag – Hvor er telefonen min? Det første som skjedde da jeg våknet i dag var at alarmen ringte og jeg måtte finne telefonen min fort fordi alarmen er noe av det mest irriterende jeg vet om. 

Det første jeg ville kjøpt om jeg hadde 100 millioner – Et hus. Flere hus! Jeg ville så klart spart litt om jeg hadde vunnet eller fått så mye penger også, men det første jeg hadde kjøpt om jeg hadde masse millioner er hus.

Første bilde jeg tok i Mexico – Som de fleste vet tok jo produksjonen til Paradise Hotel fra oss telefonene nesten med en gang vi kom ned til Mexico. Likevel rakk jeg å ta noen bilder med min egen telefon. Det første bilde jeg tok var av den andre telefonen jeg fikk som kun kunne brukes til å ta bilder med. Bakgrunnsbilde på den da jeg fikk den var nattbordsbildet mitt.. Hvem husker det?

Mitt første kjæledyr – Det var faktisk et marsvin haha. Jeg var ganske liten da jeg hadde dette marsvinet så jeg klarte ikke ta så veldig godt vare på det, det var det mamma som måtte haha..

Første gangen jeg hadde sex – Da var jeg femten år gammel og kunne vært bedre, haha.. Men ikke noe jeg liksom angrer på eller tenker på!

Min første kjæreste – Jeg hadde kjæreste på ungdomsskolen, men jeg vil ikke si at det akkurat var så veldig seriøst! Min første ordentlig kjæreste var jeg sammen med i to år, fra 2012 til da 2014. Jeg var rundt 15- 16 år gammel.


Her gikk jeg på videregående skole og skulle holde presentasjon.. 


Siste dagen på videregående skole og første dagen ut i voksenlivet.. Herregud så glad jeg var her! Endelig ferdig med skolen liksom. Minner!
 

Første gangen jeg var på fest – Da gikk jeg i niende klasse og det var den gangen jeg ikke turte å drikke og latet heller som. De andre på festen drakk masse og var etter min mening helt gale haha.. Jeg var liksom ikke helt der!

Min første kjærlighetssorg – Jeg vil faktisk ikke si at jeg har hatt noe veldig kjærlighetssorg. Det var så klart trist der og da når jeg ikke hadde kjæreste mer, men det gikk veldig fort over!

Min første ferieflørt – Det var vel på min første jentetur til syden alene. Jeg mener dette var i Tyrkia da jeg var 18 år gammel! 

Første tatovering – Det var skriften jeg har på ribbeina. Den tok jeg faktisk da jeg var 17 år, så før jeg egentlig fikk lov. Anbefales ikke, haha! Gud så mye styr det ble..

Min første tatovering. Jeg husker jeg var så stolt!

🌸🌸🌸

91 kommentarer

Siste innlegg