Forteller dere ting jeg aldri har sagt før // VLOGG – En dag i mitt liv

Halo alle mine fine♡

Hvordan har dere det i kveld? Jeg tenkte jeg skulle legge ut en video på YouTube i kveld, slik at dere har one å stirre på om dere skulle kjede dere! Denne vloggen er faktisk fra i går så dette har akkurat skjedd, noe som er veldig morsomt å tenke på (jeg elsker å se vlogger som akkurat er blitt spilt inn hvert fall). Jeg snakker ganske mye i denne vloggen og forteller dere ting jeg aldri har sagt før, blant annet alt jeg har lyst til å gjøre fremover! 

Jeg håper du liker vloggen og har lyst til å abonnere på kanalen min, det kan du gjøre HER. Det er helt gratis. 

🌸EN DAG I MITT LIV🌸

4ouHCz4P0eE

(trykk på bilde for å komme til videoen)

 

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER.

Ukens spørsmål// Pupper. Klippe alt håret. Penger. Sex ++

Processed with VSCO with p5 preset

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Angrer du på at du har botox?
Jeg har ikke botox i ansiktet mitt, så nei haha.. Det jeg har er fillers i leppene og jeg vil ikke si at jeg akkurat angrer, men jeg hadde jo ikke trengt det! Ingen trenger det. 

Når begynte du å få pupper?
Haha, aldri.. 

Har du vært i Ørsta før? Kan du komme hit?
Nei det tror jeg faktisk ikke. Kanskje det! 

Har du tenkt til å bli mamma i 2019?
Nei det tror jeg ikke kommer til å skje.

Var blogg og YouTube drømme jobben din da du var liten?
Det var det nok ikke. Jeg har alltid likt det og fulgt med på forskjellige folk, men da jeg var yngre tenkte jeg aldri at jeg kom til å bli blogger og jobbe med dette!

Har du tatt mange operasjoner?
Nei, det har jeg ikke. Jeg har operert en gang i hele mitt liv.

Hva er det dummeste du har gjort i hele livet ditt?
Haha, det aner jeg ikke. Det er så masse, neida. Jeg aner faktisk ikke, det er så vanskelig å komme på slike ting! Men helt sikkert noe ganske sykt, haha.

Snapchat: isabelleeriksen

Hvor er det neste stedet du skal reise til? Når er det?
Jeg reiser jo faktisk snart til London, om bare en uke! Woho, jeg gleder meg masse.

Hva syntes du om Ex on the beach og Love Island?
Jeg liker Love Island bedre enn ex on the beach. Det blir litt for mye drama og sex på ex on the beach for meg! Det er liksom ikke underholdene når det så å si er voldtekt på tv’en. Jeg blir kvalm. Love island er morsomt da og det følger jeg med på. Andrea er jo med! Følger forsåvidt med på ex on the beach også, men det er ikke noe jeg syntes er bra med det programmet.

Hadde du klart å skinnet deg og gitt håret ditt til kreftforeningen?
Jeg kunne helt sikkert gjort det, men det er ikke det første jeg akkurat har lyst til og kommer til å gjøre.

Ville du hatt sminken til en klovn resten av livet eller gå i klovne klær for resten av livet?
Hmm, klærne tror jeg det må bli da.

Hvor gammel var du da du tok din første tatovering? Og hvilken var din første?
Jeg var faktisk 17 år gammel så det er ikke bra… Den første tatoveringen jeg tok er den jeg har på ribbeina. 

Savner du å ha kjæreste?
Både ja og nei. Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde en kjæreste, andre ganger er jeg glad jeg er singel.

Hvordan ser kroppen din ut fra siden? Rumpa og magen liksom, kan du legge ut bilde?
Skjønner ikke hvorfor det skal ha noe å si og hvorfor du spør om det. Det er masse bilder av kroppen min på Instagram om du er så nyskjerrig. 

Har du ligget med Vidar Villa? Siden du er med på One night stand musikkvideoen?
Haha, nei det har jeg ikke. 

Hvis du finner den rette, vil du ha barn med han da?
Ja, hvorfor ikke. Jeg vil jo ha barn etterhvert!

Hvilket redigeringsprogram bruker du til videoene dine?
Jeg bruker Imovie.

Hvor gammel var du da foreldrene dine skilte seg?
Hmm, det husker jeg faktisk ikke jeg var såpass liten. Jeg var vell rundt 7 år gammel.

Når har du bursdag?
10. november.

Hva er det meste du har fått for en YouTube video?
Om jeg har et samarbeid med noen og går inn i en avtale med noen kan det være veldig mange tusen kroner, folk betaler alt fra 20 000 til 70 000 for videoer liksom. Når det ikke er samarbeid tjener man kun på reklamene som er i videoen og det er ikke så alt for mye per visning.

Hvor mange kjærester har du hatt?
Tre ellernoe. Men kun 1 jeg føler som har vært ordentlig!

Hva fikk deg til å melde deg på Paradise Hotel?
Jeg aner ikke. Jeg meldte meg jo egentlig bare på for tull og for å se om jeg faktisk kom med eller ikke. Da jeg kom inn og var på intervjuer og fant ut at Martinne også skulle være med ble jeg også med.

Har du noen spesielle planer fremover?
Jeg reiser jo snart til London også har jeg en del planer når det kommer til jobb. Jeg har en del projekter jeg vil skal skje så det holder jeg på med!

Var du flink i turn?
Ja jeg var jo det. Jeg var jo norgesmester i bom faktisk. Det ligger videoer på YouTube om du søker på navnet mitt eller om du trykker HER.

Var det vondt å ta silikon? Akkurat hvordan føltes det?
Ja, jeg syntes det var helt forferdelig vondt. Aldri gjør det, haha.. Det føltes bokstavelig talt ut som at jeg hadde blitt kjørt over av en trailer og at hele brystet mitt var knust. Det er så rart at noen kan syntes det gjør så vondt, men andre ikke får vondt i det hele tatt.

Når hadde du sist sex?
En stund siden.

Kan du lage video av at du ringer oss? Elsker deg<3
Elsker deg også<3 Ja, det kommer jeg helt sikkert til å gjøre en gang.

 Processed with VSCO with p5 preset

Når prøvde du røyk for første gang?
Hmm, det var vel på videregående eller 10. klasse tror jeg. Æsj, så glad for at jeg ikke er avhengig av det der!

Ville du helst hatt sex med en død hund eller en død mann?
Død mann!

Hva er telefon nummeret ditt?
4888888, neida haha.. Kommer aldri til å legge ut nummeret mitt her. 

Syntes du Johannes Klæbo er kjekk?
Ja, han ser bra ut.

Hvilken dialekt syntes du er finest og hvilken er styggest?
Oj jeg aner ikke. Jeg er sinnsykt dårlig på dialekter og kan ikke forskjell på noen. Jeg skjønner nesten ingen dialekter heller!

Er det gøy å være kjendis?
Nå føler ikke akkurat jeg meg som en kjendis, men det er veldig morsomt og koselig at folk leser det jeg driver med, følger med på videoene mine, og følger meg på sosiale medier. Elsker dere alle sammen<3

Hvem syntes du selv at du ligner mest på av dine søsken?
Helt klart min lillesøster Julie.

 Processed with VSCO with c1 preset

CAPS (annen rosa farge) – HER.

🌸🌸🌸

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

Bildedryss fra kjendis fest!

Hallo alle mine fine og god fredag ♡

Jeg håper alle har en nydelig dag så langt, det har hvert fall jeg. I går var jeg som de fleste har fått med seg på en liten kjendis fest! Jeg ble invitert til høstlanseringen til TV3, noe som viste seg å være veldig morsomt. Det som skjer på slike lanseringer er det at vi får et lite innblikk i hva slags programmer som kommer på TV til høsten, det så veldig bra ut og det er flere programmer jeg gleder meg til å se!

Før jeg dro i går var jeg skikkelig stresset for at det ikke skulle være noen der som jeg kjente, jeg visste nemlig ikke om noen som skulle dra dit. Jeg spurte folk for lenge siden, men da hadde ingen bestemt deg helt enda og det endte med at folk bestemte seg for å dra på dagen – det er grunnen til at jeg ikke visste hvem som skulle dit og ikke. Heldigvis møtte jeg mange kjente fjes og stortrivdes med disse hele kvelden!

Fine jentene ♡

Dette er faktisk han ene som er med i eventyrlig oppussing. Skikkelig hyggelig fyr! Og Kine da, som jobber i Dagbladet. Nydelig jente ♡

Silje kommer med ny serie til høsten, den gleder jeg meg til å se! Hun er jo også med på luksusfellen.

Jeg vlogget også hele denne dagen, så jeg driver faktisk å redigerer denne vloggen akkurat nå. Jeg skal prøve å få den ut i kveld slik at dere får sett! Vi hadde det så gøy.

I dag er det fredag noe som betyr at det er tid for ukens spørsmål, det kommer senere i dag så hvis det er noe du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg få svart på det!

Ha en nydelig dag videre babes, ta vare på hverandre! Vi blogges senere, love you all ♡

Jeg våknet opp til at det var en fremmed mann i huset mitt

Processed with VSCO with p5 preset

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har dere det i dag? Jeg har det helt supert og sitter for øyeblikket på pulten min å lurer på hva jeg skal skrive om på bloggen i dag, ikke noe nytt med andre ord haha. I dag tidlig våknet jeg brått klokken 0700 da en mann fra brannvesenet(?) skulle sjekke røyk varslene vi har i huset. Fikk heldigvis sove igjen etter det! Jeg syntes alltid det er så ubehagelig at det skal komme fremmede folk inn i huset, spesielt når jeg ligger å sover. Jeg husker da vi pusset opp badet og masse fremmede menn gikk rundt i huset vårt, det var skikkelig ubehagelig. Da gikk jeg heldigvis på skolen og var som regel ikke hjemme da de var på jobb, men bare tanken på at det er fremmede mennesker i hjemmet mitt der jeg har alle tingene mine er skikkelig ekkelt! Man vet jo aldri hva folk velger å finne på.

Jeg har faktisk sett masse YouTube videoer der folk har ansatt for eksempel vaskehjelper, og setter opp skjult kamera i huset for å se om de faktisk gjør det de skal og lar ting i huset ligge i fred – og flere ting som skjedde da sjokkerte meg ekstremt. Enkelte folk er ekle, det var blant annen en som tok mat fra kjøleskapet og drakk rett fra kartongen til folk og slike ting. Ush..

Heldigvis slapp jeg å være med han som skulle sjekke røyk varslene våres da stefaren min også var hjemme, likevel syntes jeg det er ekkelt å tenke på at det er fremmede i hus når jeg ligger naken i sengen med døra lukket (men åpen, altså det er jo bare å åpne døren). Uansett, nok om det. I dag vlogger jeg, noe jeg vet mange har spurt om. En helt vanlig hverdagsvlogg der dere følger meg rundt. Jeg har også tenkt til å filme en del andre videoer i dag før turen videre går ned til byen på en høstlansering. Jeg er invitert på en høstlansering for en tv kanal og jeg er egentlig veldig usikker på om jeg vil dra, selvom jeg helt sikkert kommer til å gjøre det! Jeg kjenner ingen andre som skal dit og jeg vet ikke om noen som skal dit heller, jeg syntes alltid det er ubehagelig å dra på slike ting alene uten å egentlig vite noen ting! Hva som skjer blir uansett dokumentert i vloggen så det er bare å glede seg til den!

Vloggen kommer som vanlig ut på YouTube kanalen min, den kan du finne HER. Det er helt gratis å abonnere, så gjerne gjør det! Da blir jeg super glad♡

Processed with VSCO with p5 preset

🌸DAGENS PLANER🌸

✔️Blogge

✔️Svare på mail

✔️Filme videoer

✔️Høstlansering

✔️Besøke en venninne(?)

✔️Hjem å redigere videoer

Processed with VSCO with p5 preset

Hva skal du i dag? Uansett hva du velger å finne på så håper jeg du får en nydelig dag videre. Ta vare på hverandre så blogges vi senere! Love you all

Jeg er lei meg, det sykeste jeg har gjort & si JA!

🌸UKEN SOM GIKK🌸

Akkurat nå:
Akkurat nå sitter jeg bare hjemme. Jeg har laget vafler og skal straks begynne å sminke meg, i dag tenkte jeg å kanskje spille inn noen videoer så skal jeg kanskje en liten tur til Sofie. Jeg beklager forresten for at dette innlegget kommer såpass sent, det er jo allerede onsdag. Herregud tiden går så utrolig fort! Dagene og timene bare lyr av gårde. Snart er det jul liksom!

Ukens høydepunkt:
Det må uten tvil bli den fantastiske turen jeg hadde sammen med blivakker.no til Kristiansand. Vi gjorde så utrolig mye morsomt som jeg har hatt lyst til å gjøre lenge som jeg faktisk aldri har gjort før. Vi var på escape room, vi holdt både slanger og edderkopper (noe som var morsomt, men ekstremt skummelt og ekkelt der og da) og vi kjørte helikopter. Det var helt fantastisk! Kjøre helikopter, eller sitte på er noe av det kuleste og sykeste jeg har gjort på lenge.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Ukens nedtur:
Sommeren er over.. Været har begynt å bli dårligere og jeg merker både på kroppen og i hode at jeg er skikkelig lei meg for det. Jeg elsker jo sol og sommer og skulle ønske det var det året rundt. Nå må jeg snart finne frem alle mine tykke vinterjakker, noe jeg ikke gleder meg til overhode. Jeg blir faktisk skikkelig lei meg av å tenke på at sommeren er over og at om noen måneder ligger det masse hvit snø på bakken.

Ukens irritasjon:
Jeg tror faktisk ikke det er så veldig mye som har irritert meg denne uken – eller, det er det jo helt sikkert. Man irriterer seg jo alltid over ett eller annet smått, sånn er vi mennesker. Forrige uke var egentlig veldig fin! En ting som irriterer meg generelt med meg selv er at jeg ikke får ting gjort. Som nevnt over så er det utrolig mye jeg skulle ønske jeg kunne gjort, men jeg bare får ikke gjort det. Det er masse prosjekter jeg har lyst til å starte med, men jeg vet liksom ikke hvordan. Det irriterer meg ganske mye!

Ukens tanke:
Det er så sykt mye jeg har lyst til å gjøre og få til, men jeg aner ikke hvordan. Jeg er et skikkelig ja menneske når det kommer til ting jeg vil gjøre og jeg skulle ønske jeg både visste og kunne gjøre alt. Jeg har mange planer og tanker i hode på hva jeg vil gjøre fremover så vi får se hva som skjer! 

Ukens antrekk:

All black:

BUKSE – HER.

SKO – HER.

LIGNENDE JAKKE – HER.

VESKE – HER.

CAPS (annen rosa farge) – HER.

Ukens YouTube video:

28DFZ3o8OGU
(trykk på bilde for å komme til videoen)

 

Ukens mest leste innlegg:

Ukens spørsmål// Så mye tjener jeg. Jeg angrer. Søsken. Kroppspress. Min eldste ++

Jeg har reist til.. + DET SYKESTE JEG HAR SETT..

SE HVA JEG FANT PÅ TELEFONEN TIL MIN LILLESØSTER..

HAR JEG: Hatt sex med en kjendis? Løpt rundt naken på hotel? ++

Hallo alle mine fine♡

Da var det endelig tid for en ny video på kanalen min. Denne gangen har jeg med meg to venninner, en som har kjent meg hele livet og en som så å si ikke vet noen ting om meg. Vi hadde en liten challenge som jeg tror kalles ”Hvem kjenner meg best” og det var faktisk veldig morsomt. Jeg fikk faktisk sjokk over hva dem trodde om meg på enkelte ting, resultatet sjokkerte meg faktisk også ekstremt!

Jeg håper du liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen min, det kan du gjøre HER. Det er helt gratis og jeg blir super glad om du vil følge kanalen min!

JapFoIHOT9c

(TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL VIDEOEN)

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER

 

Bildene som aldri kom på bloggen – Stygge, lettkledde bilder av meg.. FLAUT!!

Hallo alle mine fine og god kveld ♡

Jeg håper alle har hatt en nydelig dag så langt, om ikke så håper jeg den blir bedre og at du ler litt når du leser dette innlegget. Som de fleste som følger med på bloggen min vet så pleier jeg ganske ofte faktisk å legge ut stygge og mislykka bilder av meg selv. Som blogger pleier jeg å ta masse bilder av meg selv og da sier det seg selv at det er et par bilder som blir ekstremt stygge haha. Det er viktig å ha litt selvironi og le litt av seg selv, derfor velger jeg å legge ut disse på bloggen – og fordi jeg vet at dere elsker det. Dere elsker denne lille spalten! So, enjoy ♡

Altså man kan jo nesten se alt. Jeg prøvde å leke litt sexy, men det funket dårlig haha! Det at det svarte stikker ut mellom bena mine gjør det heller ikke noe bedre.

Nydelig.. Er ikke så lett med både vind og sola i ansiktet!

Haha fail.. Her ser det ikke engang ut som jeg har på meg truse, noe jeg har!

Vet ikke engang hva jeg skal si om dette.. trodde det skulle bli morsomt og kult, det ble det ikke haha!

Det ut som jeg nyser..

Viktig å dra opp buksa skikkelig..

Latterkrampe.. Haha nydelig begge to!

Litt redd, men SUPER giret!

Haha vet ikke hva jeg skal si om dette her engang.. uff, flaut!

Haha ikke alltid lett med sola i øynene.. Et nydelig glis da!

Ikke hot.. Hahaha uff nå ble jeg skikkelig flau!

Ja.. ingen kommentar. Søt da!

Haha uff, ser jo helt dopa ut.. Sola er ikke bra når det kommer til bilder haha!

Vet ikke helt hva som skjedde her for å være ærlig.

Håper du ser hvorfor dette bildet ikke ble lagt ut? Jeg ser jo skikkelig ubekvem ut..

Haha her prøvde jeg faktisk å være fin, og jeg trodde også dette bildet kom til å bli bra. Så feil tok jeg da..

Ikke nok med at bilde er fælt, jeg har også verdens største cameltoe..

Enda en nydelig cameltoe..

Haha altså hva gjør jeg med blikket?!

Skjønner ikke hva som skjer her, det ser hvert fall ikke bra ut!

Haha uff, nå er jeg flau. Hvilket bilde syntes du var verst? Uansett så håper jeg du fikk deg en god latter og at jeg klarte å gjøre dagen din bedre. Nå skal jeg se på YouTube videoer, ha en nydelig dag videre babes! Vi blogges senere. Love you all ♡

Slik kan du spare masse penger! – Dette gjør jeg med mine penger

Hallo alle mine fine♡

Hvordan har du det i dag? Jeg har det veldig fint og tenkte jeg skulle dele noen tips med dere når det kommer til penger og det å spare penger! Det er så mange som sliter med dette og som er veldig dårlig med penger. Heldigvis er ikke jeg en av dem (føler jeg hvert fall selv) og tenkte å dele et par ting jeg pleier å gjøre med dere, samt noe jeg har hørt er veldig bra om man sliter med pengebruk og bruker mye penger på tull! 

Dette er absolutt ikke et skryteinnlegg, og jeg er ikke rik eller har massevis med penger. Jeg vet om flere som sliter med penger som helt klart kunne unngått det om man hadde tenkt litt og ikke kastet bort alle pengene sine på tull.

 Processed with VSCO with c1 preset

 CAPS (annen rosa farge) – HER.

Ikke bruke Mastercard – Helt siden jeg var gammel nok til å ha bankkort har jeg vært livredd for å bruke mastercard. Jeg har alltid fått høre at man aldri burde bruke det og at det rett og slett er penger man ikke har.

Ikke bruke penger på tull – Jeg har alltid vært veldig flink med penger og aldri kjøpt eller sløset de på noe jeg ikke trenger.Det hender så klart at jeg kjøper meg ting jeg ikke trenger, det er svært lite man trenger – men jeg har alltid vært veldig flink med penger. Spis hjemme og kjøp minst mulig tull. 

Sette så mye som mulig inn på sparekonto – Om du trenger penger en dag er det bare åta penger fra sparekontoen, det er mye bedre å ha alle pengene der og ikke på en måte se dem, enn å ha pengene på brukskonto. Da blir dem fort borte!

Budsjett – Selv har jeg faktisk aldri brukt budsjett, men det kan være smart om man sliter med å spare. Det å skrive opp hvor mye penger man kann bruke på forskjellige ting i måneden hjelper faktisk. Det gjelder å ha oversikt på pengene sine!

Bo hjemme – Som de fleste vet bor jo jeg hjemme, selvom det hadde vært deilig å ikke gjøre det til tider. Grunnen til det er fordi jeg helst har lyst til å kjøpe noe eget og ikke leie noe! Så jeg sparer rett og slett til det. Om man kan bo hjemme, burde man jo det så lenge som mulig for å spare penger.

Ikke lån penger – Dette går egentlig begge veier, jeg er veldig forsiktig med å låne penger fra andre fordi nok en gang så er det penger man ikke har. Jeg er også forsiktig med å låne bort penger fordi jeg har brent meg på det å ikke få det tilbake før. Om det er en god venn av meg som jeg stoler på så låner jeg så klart bort litt penger. 

Handleliste i matbutikken – Det verste man kan gjøre når det kommer til mathandling er å dra i butikken skrubbsulten og kjøpe mat. Da ender man alltid opp med alt for mye mat som etterhvert kommer til å ende opp i søppelkassa. 

Kjøp ting brukt – Om du trenger noe eller har ønsket deg noe lenge som er veldig dyrt eller ting du trenger som du ikke er så nøye på, sjekk heller om det selges på finn eller andre steder man kan kjøpe brukte ting. Møbler og slike ting selges veldig ofte fint på finn!

Selg ting du ikke har bruk for lenger – Om klær, sko og slike ting blir for smått eller om du rett og slett bare er lei og vil bli kvitt det så selg det videre. Det du ikke vil ha lenger er det sikkert mange som setter pris på og vil kjøpe av deg. Det er masse man kan selge til en billig penge som andre setter stor pris på.Da tjener du også litt på det i stedet for å kaste det og at ingen tjener på det. 

 CAPS (annen rosa farge) – HER.

Er du flink med penger?

Min lillesøster fant bilder ingen skulle se på telefonen min – VIDEO

Hallo alle mine fine♡

Da var det endelig tid for en ny video på YouTube kanalen min, og denne gangen ikke hvilken som helst video. I dag kommer det en video veldig mange har ventet på, nemlig da min 12 år gamle lillesøster snoket i min telefon. Hun fant mye som ingen egentlig ikke skulle se og jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt redd for å legge ut denne videoen, haha… 

Jeg håper du liker videoen og har lyst til å gi meg en tommel opp, husk å abonnere på kanalen min – da blir jeg super glad. Du kan abonner HER og det er helt gratis. 

s4VILU3bPbI

(trykk på bilde for å komme til videoen)
 

DEL 1 KAN DU FINNE HER.

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER

Ukens spørsmål// Så mye tjener jeg. Jeg angrer. Søsken. Kroppspress. Min eldste ++

 Processed with VSCO with p5 preset

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸
 

Hvor bor faren din og søsknene dine der egentlig?
De bor litt utenfor Oslo, mot Gardermoen. Det tar vell rundt en halvtime å komme seg dit.

Røyker du?
Nei det gjør jeg ikke. Jeg har prøvd og gjør det noen ganger i fylla, men jeg er ikke avhengig og røyker ikke fast!

Har du mange streaks? Hvor mange dager er din meste?
Haha, jeg har ingen. Har heller aldri vært noe spesielt opphengt i det. 

Hva tenker du om at 05’ere røyker, snuser og puler?
Det syntes jeg er veldig tidlig, da går man vel i 8. klasse? Da jeg gikk på ungdomsskolen husker jeg godt at det var folk som holdt på slik, og det mener jeg er alt for tidlig så klart. Søsteren min er et år yngre enn det og jeg kan ikke tenke meg at hun liksom skal begynne med det neste år, nei ush..

Kunne du vært med på Ex on the beach?
Nei, det kunne jeg absolutt ikke. Det har jeg svart på før!

Hvor lang tid bruker du på morgenen?
Overraskende kort tid faktisk. Det er sjeldent jeg sminker meg så mye og om jeg skal sminke meg er jeg ganske rask. Jeg kan liksom bruke 30 minutter fra jeg står opp fra sengen, har sminket meg litt og kommet ut døren.

Driver du med noe idrett nå?
Nei, det gjør jeg ikke. Det er lenge siden jeg faktisk har gått på noe idrett.

Var det gøy å kjøre helikopter? Hva var det beste med det?
Ja shit.. Det var faktisk mye morsommere og kulere enn det jeg hadde trodd! 

De som kommer inn senere i sesongen på Paradise Hotel osv, får dem komme på premierefesten?
Ja, det får dem.

Føler du på kroppspress?
Nei, egentlig ikke. 

Hva er en jomfru?
Det betyr at man aldri har hatt sex, eller så klart et stjernetegn haha.

Er det slitsomt å ha småsøsken?
Nei, jeg syntes ikke det. Det er så mange som krangler med søsknene sine, men jeg gjør aldri det. Det er nok fordi det er så stor aldersforskjell! 

Når har søsteren din bursdag?
Hun har bursdag i januar.

Hvem heier du på i Skal Vi Danse?
Heier på Martine.

Din favoritt YouTuber i Norge og hele verden?
Hmm, denne er så vanskelig for jeg ser aldri på norske YouTubere. Om jeg må velge en norsk YouTuber må det bli Sara Høydahl pga forsvinningsfredag osv eller Nellie fordi hun er så åpen og ærlig! På verdensbasis elsker jeg David Dobrik, Liza Koshy, Jeffree star, Shane Dawson, Dolan Twins og lista går videre haha..

Når kommer videoen der Julie (din lillesøster) snoker i din telefon?
Det kommer enten på Søndag eller på mandag. Jeg har ikke rukket å redigere noe i det siste fordi jeg har reist, men det kommer så fort jeg kan!

Hvor gammel er den eldste du har ligget med?
Ti år eldre enn meg tror jeg.

Har du tenkt til å komme på tv skjermen igjen?
Kanskje, kanskje ikke. Jeg er åpen for det liksom, men ingenting er planlagt!

Føler du at du lager kroppspress på grunn av de drøye bildene på bloggen din?
Nei, det syntes jeg ikke. Jeg syntes ikke drøye bilder har noe å si, det ligger i din egen hjerne! Om man ikke klarer å se på et bilde av en kropp syntes jeg man burde gå i seg selv. Kroppen min er langt fra perfekt og jeg syntes jeg er veldig flink til å vise dette også med for eksempel ”bildene som aldri kom på bloggen” hvor jeg legger ut masse stygge bilder av meg selv, blant annet kroppen min. Når jeg også ser på andre folk som legger ut bilder av fine kropper blir jeg bare motivert til å trene og spise sunt, og det er jo ikke akkurat negativt spør du meg. 

Hva syntes du om mensen?
Hater det, haha.. 

Er du fornøyd med deg selv?
Ja, både og. Jeg har ingenting å klage på ved meg selv, men som sagt så er jeg ikke perfekt. 

Pleier du å bruke dildo?
Nei jeg pleier ikke det, men jeg har gjort det før liksom.

Gikk du opp i vekt etter Paradise Hotel?
Det aner jeg ikke, jeg pleier ikke veie meg. Bryr meg veldig lite om vekt!

Hvor mye penger tjener du i måneden? Kan du svare presist?
Det er veldig forskjellig så jeg vet faktisk ikke. Det har hendt at jeg har dratt inn over 100 000 kroner en måned (før skatt), en annen måned har jeg tjent 15 000 liksom. 

Beskriv livet ditt med fem ord?
Hmm.. Bra, kjedelig, bekymringsfullt, fantastisk, skummelt.

Hva liker du å gjøre når du ikke filmer, blogger og redigerer videoer?
Jeg elsker å ligge i senga å slappe av med en god film eller serie. Det gjør jeg faktisk veldig mye av! Også elsker jeg å være sammen med venner og finne på morsomme ting.

Hvordan går det med deg?
Nå går det veldig fint!

Hvilken tatovering liker du best og minst på deg selv?
Jeg liker best den jeg har på ribbeina, og minst den jeg har mellom puppene. Jeg angrer faktisk litt på den mellom puppene selvom den ikke plager meg. Har vært på møte om å fjerne den, men har ikke helt bestemt meg enda!

Hvor mange leser bloggen din hver dag?
Det er 10 000 +-. Jeg er super takknemlig for alle dere, tusen tusen takk! 

Pleier du å barbere tissen? Hva bruker du da isåfall?
Ja, det gjør jeg. Bruker bare en vanlig barberhøvel i dusjen!

Er du i slekt med Eileen Eriksen fra Paradise Hotel?
Nei, det er jeg ikke.

Føler du at du er kjendis? Hvordan er det å være så kjent?
Egentlig ikke, hvert fall ikke når jeg sitter hjemme alene. Ute på gata kommer jo folk bort og det er veldig koselig.

Hvor i verden ville du helst reist akkurat nå?
Borabora, Australia eller Japan.

🌸🌸🌸

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.