Jeg har reist til… + Det sykeste jeg har sett!!

Annonse – Blivakker.no

Hallo alle mine fine ♡

Nå har jeg akkurat kommet meg til Kristiansand. Jeg skulle jo egentlig reise hit med Sofie, men hun kunne ikke likevel så det var jo litt kjipt! Heldigvis er jeg ikke alene forde om, Martine er også med på turen. Det vi skal her i Kristiansand er egentlig jobb, vi skal på et event og er blitt invitert hit av blivakker.no! Vi er her kun til imorgen kveld, men selvom det blir en kort tur så er jeg helt sikker på at det blir noen super fine dager.

I dag måtte jeg til og med stå opp super tidlig, og det er jo ikke akkurat likt meg. Jeg husker nå hvor kjipt det var å stå opp så tidlig hver eneste dag da jeg gikk på skole og jobbet tidlig! Jeg føler med dere som gjør dette hver dag babes, haha.

Vi ble hentet i en båt på flyplassen. Det forventet jeg ikke i det hele tatt, men det var super morsomt. Og noe av det sykeste er at vi faktisk så masse delfiner på veien! Hvor sykt og kult er ikke det? Det er ikke ofte man ser en gjeng med delfiner her i Norge, så det kommer jeg nok aldri til å se igjen.

Legg meg til på Snapchat: isabelleeriksen

Blivakker jentene som er med oss her har planlagt to heler dager med masse kule aktiviteter. Akkurat nå sitter vi å spiser frokost før turen straks går videre til «escape room». Det gleder jeg meg faktisk ekstremt til. Jeg har hørt om det flere ganger og har lenge hatt lyst til å prøve det og nå skjer det. Ønsk meg lykke til. Vi blogges etterpå babes, og husk at om du bor her i Kristiansand er det bare å komme bort å hilse om du ser meg! Det er faktisk mange som har spurt om meetup og det blir det nok ingenting av denne gangen dessverre!

Ta vare på hverandre, love you all ♡

17 kommentarer

Siste innlegg