Uken som gikk

Ukens høydepunkt:

Det må nok være at jeg skjekket inn på Paradise Hotel, woho! Det er en utrolig opplevelse å få være der og ikke minst utrolig gøy. Man blir kjent med så mange flotte mennesker. 

Ukens nedtur:
Jeg har enda ikke fått hentet førerkortet mitt. Arrg.. Jeg får aldri tid til det haha. Jeg har sagt hver dag at nå skal jeg dra å hente det men allikavell klarer jeg det ikke. Neste uke SKAL jeg! Jeg skal love meg selv det nå, man kan jo ikke bryte løfter. 

Ukens beste snapchat bilde: 

Vi får jo en rekke tilbakemeldinger på at vi bruker alt for mye sminke, haha. Noen har til og med sammenlignet oss med de her, så når dette kom opp på ex on the beach syntes vi det var hysterisk morsomt. Måtte selvfølgelig snappe det!

Ukens tanke:
At jeg vil til spådame. Jeg skrev ett helt innlegg om det, link her.
Jeg syntes det er så fasinerende med overnaturlig ting. Skulle nesten ønske jeg var synsk selv! 

Ukens irritasjon:
Når man ikke kan stole på folk. Du vet når du forteller en ting til en person også forteller den det videre. Det er så irriterende. Selvom jeg ikke sier ”ikke si det til noen” betyr ikke det at du skal det. Hadde jeg hatt lyst til at flere skulle vite det hadde jeg sagt det selv. Men jeg tror det er en del som har behov for å vise andre at man vet ting om andre personer. 

Ukens sang: 

Uten tvil denne her. Elsker Nicki!

Akkurat nå: 
Nå sitter jeg å slapper av og lader opp til ikveld. Vi skal nemlig ut å rulle med russen! Haha, jeg gleder meg faktisk. Broren til Martine er russ og spurte derfor om vi ville ha rulleplass. Jeg tror ikke jeg hadde rullet med folk jeg ikke kjenner sånn egentlig. Føler jeg har blitt litt for gammel for det egentlig.. Jaja gøy blir det nok uansett. Jeg kommer til å legge ut masse på snapchat så hvis du vil følge med ikveld er det bare å legge meg til. Snapchat: isabelleeriksen

Har du hatt en fin uke? 

XOXO

Antrekk

                                                                                                                                                                //Inneholder spons
Hei alle sammen♡

Nå har jeg akkurat våknet og formen er helt grei. Vi var i bursdag igår og storkoste oss! Dresscoden var egentlig kjole, men jeg klarer ikke gå med kjole når jeg vet vi skal ut på byen. Det blir så klønete og ikke minst kaldt når det ikke sommer. 


Jakke sponset fra pinkyswear.no♡ Link til nettsiden her: https://www.pinkyswear.no/. Toppen er kjøpt på Bikbok. 
Jeg har blitt helt forelsket i disse pelsjakkene. De er utrolig fine og ikke minst varme!

XOXO

Dette hadde jeg aldri trodd

Hei mine fine♡
 

For to år tilbake kunne jeg aldri tenke meg at jeg hadde sittet her å blogget akkurat nå! Jeg tenkte aldri på å starte opp en blogg før jeg en dag i mars 2017 plutselig opprettet en blogg. Mye av grunnen var nok at jeg var med på Paradise Hotel, men jeg startet ikke en blogg for å kun blogge noen mnd. Jeg ønsker å kunne leve av dette. Jeg er en sånn person som ikke starter på noe uten å kunne fullføre det, så dette med bloggingen kommer jeg til å gjøre alt for. Dette er rett og slett blitt min jobb nå, sammen med instagram og youtube. Og jeg elsker det♡ 

For rundt to år siden gikk jeg på VGS og studerte service og samferdsel. Jeg leste knapt blogger og visste så vidt hva det gikk ut på. Jeg trodde da som helt sikkert mange av dere tenker nå at det ikke noe jobb i det hele tatt. Man trenger jo bare å skrive ett par innlegg om dagen og knipse ett par bilder. Men nei du, så lett er det ikke. Man skal være kreativ, ta fine bilder, bruke flere timer om dagen til å tenke ut hva man skal blogge om for å gjøre alle dere fornøyde og svare så godt man kan på spm. Det er ikke enkelt dere, men jeg skal klare det!
Man har faktisk aldri fri, tankene i hode kommer hele tiden.

Jeg elsker at jeg har sjansen til å skrive mine meninger og snakke med dere. Man blir jo på en måte kjent. Det er så koselig, spesielt med dere faste lesere som alltid er snille og kommenterer fine ting til meg. Jeg vil bare fortelle dere det at jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen. Jeg håper virkelig dere vil følge min vei videre, om det går som jeg vil og har tenkt meg kommer dette til å bli en helvettes tur, haha. Jeg har utrolig mange planer fremover og jeg kommer til å skrive masse om det her på bloggen! Jeg kommer til å være veldig ærlig med dere og rett og slett ikke ha noe filter og bare være meg selv. 

Nå skal jeg og Martine snart i en bursdag. Det blir gøy! Det er lenge siden jeg har sett bursdagsbarnet så det blir koselig. Jeg og Martine har mye vi skal rekke før vi må dra, vi skal både ta bilder til dere, vi har noe spons vi må få lagt ut og ikke minst sminke oss og finne ut hva vi skal ha på oss. Så da er det egentlig bare å starte så snakkes vi imorgen mine venner.

Love you guys♡

XOXO

Bli bedre kjent med meg og Martine- jeg har aldri

Håper dere likte videoen! Love you guys♡

XOXO

Ukens spørsmål

Hei igjen dere♡

Da er det tid for ukens spørsmål igjen. Jeg har svart på en del kommentarer jeg har fått også, så hvis ditt spørsmål ikke kommer opp her er det nok svart på!

1. Hva skjedde med at du røyka da du satt og prata med Henote? Hvor ofte tar du deg en røyk? Røyka du mye inne på PH?
Jeg røyker ikke fast, det hender jeg tar meg en røyk på fest. Det kalles vell å festrøyke! Det ble en del festrøyking inne på hotellet, men jeg røyker ikke her hjemme.

2. Hvor høy er du?
Jeg er rundt 1.69 tror jeg. Jeg har ikke målt meg på år og dager! Men tipper jeg er rundt der. 

3. Er det ikke flaut å se deg selv på TV når du er så syk og sier så stygge ting om Henote?? Hva faen var det der egentlig?
For det første så snakket jeg ikke noe stygt om Henriette som person. Jeg sa at hun gjorde ett dårlig valg. Jeg satt på ingen måte å baksnakket Henriette. Jeg sa også at tårene hennes var mitt beste minne, jeg håper virkelig folk skjønte at det ikke var mitt beste minne, haha. Jeg mener å huske at etter det sa jeg at jeg tullet og at dem ikke måtte ta det med da det får meg til å virke som en fæl person. Men det ble selvfølgelig ikke vist. Da jeg så dette på TV syntes jeg ikke det var flaut, men rett og slett ubehagelig. Jeg har spurt veldig mange av mine venner hva dem syntes om det, jeg har også fått en del tilbakemeldinger og de fleste syntes det var kult og at det lagde bra TV. Og det er jo bra folkens? Alle klager jo på at denne sesongen er så jævlig kjedelig.. Hva mer vil dere ha liksom? HAHA. 

4. Hvilken highlighter bruker du?
Jeg bruker Mary lou-manizer♡ Love it

5. Hvor er den svarte bikinien din fra?


Den er kjøpt på Nelly. Jeg elsker Nelly sine bikinier, de er helt fantastiske! Link her.

6. Hvor kan man se Ex on the beach?
Det kan du se på Dplay.se helt gratis! Det er kjempe gøy og masse masse drama!

7. Er det noe mellom deg og Kevin fra Paradise Hotel?

Nei, vi er kun gode venner! Flott kar♡

8. Kan du legge ut et bilde av deg før du tok silikon og fylte leppene? Litt nysgjerrig på forskjellen.
Ja, jeg tenker å ha ett innlegg med masse gamle bilder av meg selv! Jeg kommer ikke til å legge ut bilde av puppene mine før jeg tok silikon, håper dere skjønner det! Jeg har laget en video der jeg snakker masse om hvorfor jeg tok silikon og min min historie. Link til video her: https://www.youtube.com/watch?v=uMmDDtBddkI&t=56s

9. Hvordan holder du håret ditt i den fargen? Og hvordan har du farget det sånn? Hvordan shampoo og produkter bruker du?

Det eneste jeg har gjort med håret mitt er å farge det hos frisøren min Sadiye. Jeg bruker også lillashampoo fra Fudge for å opprettholde den kalde tonen. 

Er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre så svarer jeg neste uke.

XOXO

Det frister

Halo dere♡

Har alle en fin fredag? Jeg håper det. Jeg satt akkurat å tenkte på noe jeg har hatt lyst til å gjøre sykt lenge. Nemlig dra til en spådame, haha. Jeg aner ikke hvorfor jeg har så lyst til det, men jeg syntes sånne ting er så fasinerende. Jeg kjenner noen som har vært hos spådame før og det virker bare helt sykt egentlig, at en dame du ikke aner hvem er plutselig kan vite så mye om livet ditt. Det syntes jeg er fasinerende, og selvfølgelig litt skummelt. Jeg har så mange spørsmål å stille.

Jeg vet ikke hva jeg skal tro egentlig, jeg har så mange tanker om akkurat det her. Jeg tror det finnes noe mellom himmel og jord som ikke vi vet om. Det må det jo. Jeg har en del venninner som har opplevd noen syke ting når det kommer til akkurat det her med overnaturlige ting. Jeg har egentlig litt lyst til at noe sånt skal skje med meg også, at jeg kan se noe eller føle noe slik at jeg får en bekreftelse på at det er noe her.
Jeg er en person som er veldig nyskjerrig av meg, og jeg skulle ønske jeg visste alt i hele verden. Jeg syntes også universet er veldig spennende, altså jeg tror det finnes en helt lik planet som dette hvor det lever mennesker akkurat som oss langt langt vekk ett sted. Tror ikke dere? Ååå det er så mye jeg skulle ønske jeg hadde svaret på. Dette kan jeg ikke akkurat spørre en spådame om, menmen. 

Har du vært hos spådame før? 

XOXO

Kjolene alle har spurt om

Hei alle fine♡

Håper alle har hatt en fin dag så langt og ikke minst en fin start på helgen. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt tom og ikke har sovet så veldig godt inatt, men det kan vi ta en annen gang. Nå skal vi snakke om kjoler♡ ​Det er utrolig mange som har lurt på hvor en del kjoler jeg bruker er fra. 


Denne kjolen er utrolig nydelig. Jeg brukte den på min intro på Paradise Hotel, samt masse inne på hotellet. Den er utrolig deilig å gå med og har silkemykt stoff. Desverre så er det ikke mulig å kjøpe den i Norge. Jeg kjøpte min da jeg var i syden, husker ikke helt hvor. Den er faktisk fra en liten butikk på ett eller annet marked, haha. 


Disse kjolene her har mange lurt på hvor er fra. De er jo utrolig fine så det skjønner jeg! Jeg elsker sommerkjoler som både ser fantastisk ut og som er lett å gå med. Begge disse kjolene er sponset fra en nettbutikk som heter Na-kd. Link her: https://na-kd.com/ ♡


Gjett hva?! Denne er fra H&M. Nå er den kjøpt for ett par år tilbake så eg er usikker på om de fortsatt selger den.Den sitter som ett skudd og jeg elsker den. Den er både fin og sexy, men kan også være kjempe søt.


Denne kjolen er helt fantastisk! Den er kjøpt på en butikk som lå på akraden for litt siden. Jeg tror butikken er lagt ned.. Gossip het den! Kjolen er veldig lik kjolene Koutore har. 

XOXO

Er du russ, skjekk ut dette

                                                                                                                                                                                 //Reklameinnlegg
Hei alle mine fine, og ikke minst alle russ der ute♡

Jeg husker så godt da jeg var russ, det var så mange som solgte billetter og slikt til hverandre på Finn.no og Facebook. Det som er problemet med det er jo at det finnes så mange som kopierer og forfalsker billetter og dermed kan du være uheldig og kjøpe falsk billett slik at du ikke kommer inn på russetreff. Salg av uekte billetter til russetreff har lenge vært et stort problem. Men nå har løsningen kommet:

RusseSwap er et helt nytt konsept og russens egen markedsplass. Laget eksklusivt kun for russen vil de sette en stopper for svindelen omtalt i blant annet TV2 hjelper deg, og i den kjente saken om RusseNorge som har svindlet russen for mange titalls tusen kroner. Hvert år dukker det opp nye firma som produserer russeklær og tar seg godt betalt, ikke sender til avtalt tid, og gjerne slår seg konkurs for å slippe å dekke kravene mot seg.
På RusseSwap kan russen trygt og effektivt swape, som det kalles, russeprodukter, dvs. kjøpe og selge klær, billetter til treff, rulleplasser, DJ, rigging av lyd og lys i buss og van og andre russeprodukter. Det er kjempeenkelt og utrolig smart!

 THROWBACK!

Du som er russ kan bestemme selv hvordan siden skal utformes framover! Ikke vent, bli med og lag den beste markedsplassen noensinne!
For alle som trenger å bytte sine billetter pga. uventede omstendigheter, bytte russeklær på grunn av feil størrelser, feil modell av bukse eller genser. Også dem som vil selge rulleplass i sin buss for en kveld eller en helg, trenger DJ, eller rigging av van og buss.
Sikkerheten ligger i at RusseSwap fungerer som mellomledd og gjør handelen trygg og effektiv ved hjelp av PayPal. Betaling går ikke videre før kjøper godkjenner mottak av varen og godkjenner betaling i PayPal.

På RusseSwap får du produktene du bestiller, alt for russetiden kan legges ut og selges og kjøpes. Alt på ett sted! 
Hvor bra er ikke dette da, folkens?

Sender du bilde av russebukse, russekort, russebuss eller annet russerelatert til [email protected], sammen med bilde, navn og Instabruker om ønskelig, deles det på Instagram og Facebook. 😀

Nettsted: http://www.russeswap.no/
Instagram: https://www.instagram.com/russeswap_markedsplassen/
Facebook: https://www.facebook.com/RusseSwap-410036116038560/?fref=ts

XOXO

Jeg ble rundlurt av hele Paradise Hotel

Hallo alle sammen♡

Regner med de fleste har sett dagens episode av PH. Og jeg sitter faktisk i sjokk akkurat nå, det gjør Martine også. Hele den dagen inne på Paradise Hotel snakket vi masse med de andre gjestene og begge to fikk vite noe helt annet enn det som vises på skjermen. Vi trodde faktisk noe helt annet kom til å skje og ingen av oss trodde noen hadde tenkt på å både sende ut meg og Martine begge to. Martine var i våres øyne helt trygg. Husk på det at det klippes noe helt sinnsykt og en dag på Paradise er 45 minutter på TV skjermen. Vi gikk rundt og snakket hele dagen og begge to fikk sjokk da vi så dette på tv. Jeg husker denne dagen utrolig godt og jeg husker så å si alle samtalene jeg hadde med hver enkelt person. Jeg visste hele tiden at det var meg eller en annen som skulle ryke og den andre personen var ikke Martine, som nesten resten av hotellet visste. Jeg skulle nesten ønske alt som skjedde denne dagen ble vist på TV. Inne på hotellet blir man utrolig fort knyttet og man lever i en boble. Jeg ble veldig skuffet og lei meg fordi jeg følte meg rett og slett lurt. Jeg visste at det var stor sjanse for at jeg måtte dra, men det er det folk sier som får meg til å føle at jeg ble lurt. Og ikke minst Martine også.

Jeg husker også at de fleste på hotellet sa at de var så ærlige og forteller den personen som skal evt ryke blir sendt hjem. Slik at den evt har en sjanse til å redde seg inn, jeg så jo nå at det bare er tull. Jeg vet selvfølgelig at dette er ett spill og folk lyver, men fy så flinke enkelte er til det. Jeg snakket Masse med Martine denne dagen, men ingenting syntes på TV.Jeg løp også ned til Martine med en gang Andre sa det han sa og det har ikke blitt vist på TV. 
Jeg har stor respekt for at Henriette fortalte meg at det sto mellom meg og en annen, det var bra gjort av henne. For da hadde jeg en sjanse til å forsvare meg selv og forberede meg på hva som kanskje kunne skjedd på parsermonien. 
Jeg kunne nok spart meg for EN DEL av det jeg sa, men det var ekte reaksjon og følelser. Jeg var veldig følsom rett etter dette hadde skjedd. 

Nå venter jeg bare på hat kommentarer angående sminken min som rant da jeg begynte å gråte. BRING IT ON, i’m ready! 

Bare sånn for å få sagt det så er alle sammen venner den dag i dag og det er ingen som bærer noe nag. Jeg er veldig glad for at jeg har blitt kjent med alle disse fantastiske menneskene, jeg er glad i hver og en av dem.  

XOXO