Jeg skal aldri gjøre det igjen…

Hey babes, hvordan har dere det? Fint håper jeg. Jeg har akkurat landet i Oslo og er hos pappa for øyeblikket. Shit, så deilig været er her nede. Jeg renner nesten bort, noe jeg har savnet. Jeg lengter jo fælt ned til syden, men når været er sånn her i Norge kan jeg like gjerne være her!

Jeg har jo vært en uke i Bodø nå, og der var det ikke like varmt. Mange lurer på hvem jeg var hos og hva jeg gjorde i Bodø, noe jeg har sagt at jeg ikke kommer til å dele riktig enda, men i vloggen min som kommer ut i morgen (håper jeg) ser dere nok helt sikkert det 😉

Jeg sov jo ute en hel natt og filmet alt sammen, og den videoen kommer forhåpentligvis i morgen til alle som venter og har spurt etter den. Gled dere! Jeg kan jo gi dere en liten smakebit så dere har noe å glede dere til. Her er screenshots fra videoen som kommer:

Uff. Jeg lovte meg selv å aldri gjøre dette igjen, så dere kan jo tenke dere hvordan det gikk haha!

I morgen har Julie og jeg et intervju med en avis, derfor skal jeg sove hos pappa og dem i natt. Det blir gøy! Nå skal jeg legge fra meg telefonen å være sosial. Vi blogges senere babes. Husk å være snill mot andre rundt deg å behandle alle med respekt! I love you all❤️

Ja, jeg er med en gutt i Bodø

Heihei alle sammen, lenge siden sist! Sist jeg skrev til dere fortalte jeg at jeg skulle reise til Bodø, og nå er jeg her. Det er ufattelig mange som lurer på hvorfor og hva jeg skal gjøre her. Jeg skjønner at det er litt kjipt at jeg ikke forteller dere alt, men jeg håper også dere skjønner at jeg vil vente bittelitt lenger med å dele alt. Sannheten er at jeg er på besøk hos noen som er herfra, en gutt!

Da jeg kom hit på lørdag skjedde det noe utrolig kjipt, bagasjen min kom ikke med det flyet jeg var på og jeg var hele 24 timer uten alle tingene mine. Dum som jeg var hadde jeg absolutt alt i kofferten, til og med macen så jeg følte meg helt hjelpesløs haha. Det er grunnen for at det for eksempel ikke har kommet ny video på YT kanalen min. Så det var jo en ganske kjip start på ferien her i Bodø.

Men, nok negativitet, det er så fint her oppe. I går fant vi en sykt fin strand som faktisk var rød!! Og solnedgangen i tillegg gjorde det helt magisk.

 

I dag skal vi kjøre i flere timer enda lenger nord, så det blir spennende. Jeg har enda ikke funnet ut av når jeg skal reise hjem, men det må bli før lørdagen. På lørdag har jeg nemlig et spennende intervju med en avis som hadde lyst til å intervjue meg og Julie (lillesøsteren min), noe Julie spesielt er veldig gira til.

Jeg håper alle har en nydelig sommer og koser seg max uansett hvor i verden du befinner deg. Vi blogges litt senere babes, I love you all❤️

NÅ REISER JEG TIL…

Bodøøøø, haha! Et sted jeg faktisk aldri har vært før. Jeg har pakket alt for mye til at jeg ikke engang skal være borte en uke.

Flyet mitt er allerede forsinket, noe som er døds kjipt. Jeg hater å vente, spesielt på flyplasser..

Har jeg noen følgere i Bodø?

Jeg svarer på spørsmål

 

24 KJAPPE SPØRSMÅL OG SVAR:

 

Hvilken blogger i Norge elsker du og hvilken hater du?

Jeg vil ikke si at jeg elske eller hater noen. Jeg leser sjeldent blogger fast og har ikke en favorittblogger sånn sett, jeg leser det som jeg syntes er interessant.

Har du et crush eller holder på med noen akkurat nå?

Ja.

Hva slags gutter liker du?

Det er veldig forskjellig. Personligheten er veldig viktig for meg, så det er nok det jeg faller mest for. Om en typisk kjekk fyr har dårlig personlighet og holdning blir automatisk denne personen uattraktiv i mine øyne.

Hvor mye veier du og hvor høy er du?

Jeg aner ikke hvor mye jeg veier. Jeg eier faktisk ikke en vekt her hjemme! Vekt er ikke viktig for meg. Jeg er ca 168cm.

Hva syntes du er et godt forbilde?

Jeg syntes et godt forbilde er en som kan lære av sine feil og stå for det. Det er så mange som sier og skal ha det til at forbilder må være så perfekte, men det mener ikke jeg. Ingen mennesker er perfekte.

Hvor lang tid bruker du i dusjen?

Under gjennomsnittet. Nå pleier ikke jeg å ta tiden når jeg dusjer, men jeg er veldig rask i dusjen!

Hva skremte deg om natten da du var liten?

Jeg tror det jeg var mest redd for da jeg var yngre var å ha mareritt og følelsen av at det var noen andre i rommet. Jeg hadde mareritt nesten hver eneste natt.

Hvordan imponerer man deg?

Jeg vil ikke si at det er så veldig vanskelig. Jeg kan bli veldig fort imponert over ting, som for eksempel hvis noen bare er ekstremt snille mot folk rundt seg eller har et sykt talent, haha. Jeg aner faktisk ikke!

Hva er dine planer for i kveld?

I kveld skal jeg pakke, for jeg reise i morgen. Også er jeg nødt til å jobbe litt!

Har du noen gang vært forelsket?

Ja, men ikke helt sykt.

Hvem er den siste du snakket med på tlf?

Pappa.

Hvilken tv serie ser du på akkurat nå?

Akkurat nå ser jeg ikke på noe spesielt, jeg føler jeg har sett alt. Nå ser jeg mest på YT videoer.

Favoritt sang akkurat nå?

Hmm, kanskje Senorita av Shawn Mendes og Camilla Cabello.

Hvilket stjernetegn er du?

Skorpion.

Hva var det siste du spiste?

Tortilla chips.

Hva skal du i sommer?

Har egentlig ingen store planer noe som bekymrer meg litt, men jeg vil ta meg en liten tur til syden!

Lav eller høy musikk?

Høøøy, jeg klarer ikke høre på musikk lavt.

Hvor henter du inspirasjon fra?

Overalt, absolutt overalt.

Hvor gammel er du om fem år?

Da er jeg 27 år, omg.. Jeg vil ikke bli eldre haha.

Hvilken øyefarge har du?

Grønn.

Slalåm eller snowboard?

Jeg står på begge deler, men i det siste har jeg stått mest på brett. Syntes det er mye morsommere fordi det er mer utfordrene.

Hvilke språk kan du?

Norsk, engelsk og bittelitt spansk.

Hva gjør du når du kjeder deg?

Om jeg kjeder meg veldig pleier jeg som regel å jobbe eller sette på noe gøy på tven.

Det kuleste landet du har vært i?

Kanskje Kina.

Jeg har aldri.. – Med Sophie Elise

 

Videoen til Sophie: https://www.youtube.com/watch?v=z2o_iu9yVaU