Hun har en sykdom og blir mobbet for det

Reklame | Nelly

LIGNENDE TOPP – HER.

SKINN BUKSER – HER.

Hallo alle mine fine, jeg håper alle har en fantastisk torsdag og gleder seg masse til helgen. Det gjør hvert fall jeg! Gud så deilig vær det er i Oslo i dag, jeg smilte da jeg så ut  vinduet i dag tidlig og syntes det er mye enklere å for eksempel stå opp og gripe dagen når været er slik som i dag. Love it!

I dag har vært en veldig fin dag så langt, jeg har møtt en nydelig jente som heter Emilie. For noen uker siden spurte venninnen min Isabel meg om jeg hadde lyst til å møte en jente som har slitt en del med mobbing på grunn av en sykdom. Da Isabel også fortalte meg at hun er en trofast følger og følger med på YouTube kanalen min hadde jeg spesielt lyst til å møte henne. Jeg hadde nok sagt ja uansett om hun var en følger eller ikke altså!

Jeg har jo vært veldig åpen på mine kanaler om at jeg har blitt mobbet og at jeg syntes det er et ekstremt viktig tema å snakke om, derfor filmet Emilie og jeg video sammen og snakket om akkurat dette. Alt det hun fortalte meg fikk meg virkelig til å få frysninger og jeg skjønner meg ikke på folk som kan være så slemme mot andre mennesker.

Emilie er en 17 år gammel jente som har en sykdom som kalles AMC. Det er en sykdom som gjør at noen ledd i kroppen hennes er stive. Eksempler på kjennetegn på AMC er feilstillinger i armer og ben! Vi snakker mer om dette i YouTube videoen og snakker masse om hvordan hun har hatt det – helt forferdelig med andre ord. ALLE burde se denne YouTube videoen som kommer på kanalen min om noen dager!

Nydeligere og tøffere jente skal man lete lenge etter <3

Hun hadde med seg sin gode venn Luigi, som også er fetteren til Isabel!


LIGNENDE TOPP – HER.

SKINN BUKSER – HER.

 

Gled dere til videoen som kommer, det er en video virkelig ALLE burde få med seg. Så  hvis du enda ikke abonnere på kanalen min kan du gjøre det HER. Da går du aldri glipp av videoene jeg poster. Slutt å mobbe andre mennesker, vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg. Det du ikke kan si til noen på åpen gate, burde du heller ikke skrive til noen på sosiale medier. Tenk på det!

Senere idag får jeg besøk av lilsis Julie, jeg aner ikke hva vi skal finne på enda. Morsomt skal vi uansett ha det! Jeg håper alle får en nydelig dag videre, ta vare på hverandre!! Love you all❤️

Slik er det å bo helt alene

Reklame | Junkyard.no

Jeg elsker denne genseren, den er så fin og døds deilig å ha på seg. Min er fra Junkyard. Jeg har faktisk en rabattkode hos Junkyard.no nå – Koden ”ISABELLEE15” gir 15% rabatt om du kjøper for over 500kr. Koden gjelder ikke ting som allerede er på salg.  

GENSER – HER.
_________________________________

Hallo alle mine fine, og god onsdag! Jeg håper alle har en strålende dag til nå, det har jeg. Dagen min i dag startet med å redigere video til dere, den er allerede ute på kanalen min – om du vil se den kan du trykke HER.

Om dagen får jeg også helt sykt mange spørsmål om leiligheten og hvordan det er å bo alene. Nå har jeg bodd alene i litt over 1 uke og til nå er det ikke annet enn fantastisk.

Det kan til tider være bittelitt kjedelig og ensomt, men jeg trives i mitt eget selskap. Jeg har også veldig ofte besøk av både venner og familie, så jeg har ingenting å klage over. Jeg er også veldig heldig som har den jobben jeg har og kan jobbe hele døgnet om jeg vil og om jeg ikke har noe annet å gjøre.

Jeg elsker denne genseren, den er så fin og døds deilig å ha på seg. Min er fra Junkyard. Jeg har faktisk en rabattkode hos Junkyard.no nå – Koden ”ISABELLEE15” gir 15% rabatt om du kjøper for over 500kr. Koden gjelder ikke ting som allerede er på salg.  

GENSER – HER.
____________________________________

 

Det helt klart beste med å bo alene er:

 

❤️At jeg kan gå rundt naken.

❤️Invitere folk over når jeg vil.

❤️Ha vors og nach om jeg vil.

❤️Gjøre hva jeg vil uten at folk skal kommentere det.

❤️Spise hva jeg vil til middag, når jeg vil.

❤️Gå på do og dusje med døren åpen.

❤️Høy musikk hele døgnet.

 

Senere i kveld får jeg nok en gang besøk, noe som er veldig koselig. Kusinen min kommer, hun har faktisk ikke vært her å sett leiligheten enda så det blir jo spennende. Vi skal lage mat, snakke gossip og drikke litt vin. En koselig jentekveld med andre ord!

Jeg håper alle dere babes får en nydelig dag videre. Husk å ta vare på hverandre og være mot andre slik du vil at andre skal være med deg. Da kommer du langt her i livet! Vi blogges senere, love you all.

Jeg elsker denne genseren, den er så fin og døds deilig å ha på seg. Min er fra Junkyard. Jeg har faktisk en rabattkode hos Junkyard.no nå – Koden ”ISABELLEE15” gir 15% rabatt om du kjøper for over 500kr. Koden gjelder ikke ting som allerede er på salg.  

GENSER – HER.

❤️❤️❤️

Mitt nye kjendis crush!!

Ariana Grande, fyy søren for en rå dame. Jeg har alltid hatt sansen for henne, men nå i det siste syntes jeg bare bedre og bedre om henne. Ikke nok med at musikken hennes er på topp om dagen, men hun virker som en skikkelig søt og hyggelig person. Det nye albumet hennes er jo helt rått og det er noe jeg har hørt på igjen og igjen i det siste.

Bilderesultat for ariana grande

Bilderesultat for ariana grande//Bildene er lånt fra Google.

Fra nå av er Ariana mitt nye kjendis crush – hun er også så pen, at jeg har ikke ord engang haha. Jeg vet at hun har gjort et par dumme ting i fortiden, men hvem gjør vell ikke noen feil innimellom? Det er helt lov å gjøre feil, det er menneskelig å gjøre feil.

De nye favorittsangene mine fra Ariana Grande:

 

 

Låtene hennes er så fine å høre på. Både stemmen hennes men og teksten er fantastisk syntes jeg! Spesielt ”Thank You, Next” 🙌🏼🙌🏼 Amazing! Respekt til Ariana altså. Jeg følger ganske mye med i media og på gossip kanaler på YouTube og vet at Ariana har gått gjennom veldig mye i det siste, derfor gir også låtene hennes stor mening!

Hvem er ditt kjendis crush?

 

Så fin rumpebukse – Junkyard try on haul

Reklame | Junkyard

 

Leggings Dr Denim Solitaire: http://tracking.junkyard.com/SHDlb

Eyeshadow: http://tracking.junkyard.com/SHJfP

Serum: http://tracking.junkyard.com/SHJfR

Sminkebørste: http://tracking.junkyard.com/SHJfT

Makeup Svamp: http://tracking.junkyard.com/SHHJB

Eyeshadow: http://tracking.junkyard.com/SHJfV

Highlighter: http://tracking.junkyard.com/SHJfX

Shower Milk: http://tracking.junkyard.com/SHJfZ

Topp Junkyard Stick: http://tracking.junkyard.com/SHJfb

Bukse Junkyard Dark: http://tracking.junkyard.com/SHJfd

Bukse adidas SST: http://tracking.junkyard.com/SHJff

Zip Crew adidas SST: http://tracking.junkyard.com/SHJfh

Serum: http://tracking.junkyard.com/SHJfj

Everyday Set: http://tracking.junkyard.com/SHJfl

Øyemaske: http://tracking.junkyard.com/SHJfn

Fixing Spray: http://tracking.junkyard.com/SHJfp

Børste: http://tracking.junkyard.com/SHJfr

Zip Crew FILA Crunk: http://tracking.junkyard.com/SHJft

Bukse FILA Rollin: http://tracking.junkyard.com/SHJfv

Topp adidas Sweater: http://tracking.junkyard.com/SHJfx

Solbriller Ray Ban Round: http://tracking.junkyard.com/SHJfz

Hoodie Urban Classics Oversized: http://tracking.junkyard.com/SHJg1

Bukser adidas Regular: http://tracking.junkyard.com/SHJg3

 

Rabattkode: ISABELLEE15 gir 15% rabatt ved kjøp over 500 kroner hos Junkyard.no. – Gyldig tom 6. mars. GJELDER IKKE SALGSPRODUKTER, DEAL, KAMPANJE.

Dette skal hjelpe håret mitt å vokse

Reklame | Goodforme

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det? Jeg har akkurat startet med et produkt som skal hjelpe håret mitt å bli sunnere, sterkere og lenger og tenkte derfor å fortelle dere litt om Hair luxious fra Good for me. Dette er tabletter man skal ta hver eneste dag med vitaminer som hjelper for både hud, hår og negler.

Det Hair luxious tablettene gjør er å gi næring til håret innenifra slik at håret vokser ut sterkere, finere og fortere. Jeg har hørt veldig mye bra om hair luxious og Good for me tidligere, både fra venner og andre bloggere – derfor er jeg veldig spent på å få teste dette selv nå og jeg har virkelig troa. Jeg har akkurat startet på produktene fra Good for me og kommer til å være 100% ærlig med hvordan utviklingen de neste ukene blir.

Sjekk ut nettsiden – HER

Sjekk ut Hair Luxious – HER

________________________

Slik ser håret mitt ut nå (uten extensions):

Neste gang jeg er hos frisøren skal jeg se om det er noen forskjell på håret mitt og om det har vokst lenger enn vanlig. Jeg er veldig spent! I det siste har jeg også slitt litt med tynt hår og tørr hodebunn så jeg håper disse produktene gjør susen, hvert fall gjør det litt bedre.

 

Good for me tilbyr også andre lignende produkter som passer veldig fint sammen med Hair luxious og gjør at det funker enda bedre. Produktene fra Good for me er først og fremst vitaminer og helt trygge å bruke. Akkurat nå har forresten Good for me intropris som vil si at de gir 50% rabatt til alle nye kunder, det er døds bra!

 

 

Sjekk ut nettsiden – HER

Sjekk ut Hair Luxious – HER

 

❤️❤️❤️

Ukens spørsmål

Reklame | Nelly

Elsker denne genseren som mormor har strikket til meg!!

Masse lignende fine gensere – HER

 

♡ DU SPØR, JEG SVARER ♡

 

Hvilket terningkast gir du leiligheten din?
Siden det ikke er helt ferdig her så må jeg gi den en 4, men det blir en 6er altså 🙂

Hva er det beste og hva er det verste med å bo alene?
Så langt er det veldig bra. Nå har jeg bare bodd her ca 1 uke, det er jo ikke så lenge. Jeg var jo litt redd for at det kom til å bli litt ensomt og kjedelig, men jeg har så ofte besøk – så det er deilig! Elsker å bo alene.

Kommer du til å få deg kjæreste snart?
Haha, jeg håper jo det da. Hver eneste uke får jeg spørsmål om hvordan det går med kjærlighetslivet mitt så dere vil også at jeg skal få meg kjæreste snart.

Hadde du sagt ja til og være med på Paradise Hotel en gang til?
Veldig vanskelig å si, men sånn som livet mitt er akkurat nå – nei.

Vet du sånn ca hvor gamle følgerne dine er?
Ja, de fleste følgerne mine er fra 13- 24.

Hva tenker du om at folk som er 6 år følger deg?
Det er hyggelig det, men er man i det hele tatt gammel nok til å ha telefon da? Jeg husker jeg fikk en kommentar en gang om at jeg er et dårlig forbilde fordi 6åringer følger meg, og det er absolutt ikke mitt ansvar. 6 åringer burde ikke ha tilgang til telefon og internett uten en forelder ved siden av seg. Mener jeg da!

Når kommer det ny video?
Søndag eller mandag!

Er det uvant å bo alene? Hvordan er det?
Ja det er litt uvant, men samtidig er det liksom som om jeg alltid har bodd her haha. Det er så deilig å bare kunne være alene når jeg vil, gå rundt i leiligheten splitter naken og gjøre ting uten at folk skal kommentere det hele tiden!

Hva syntes du om å ta imot drikke fra andre på byen?
Jeg syntes det er helt greit om man har lyst til det. Jeg har tatt imot drikke før om noen vil spandere på meg, men da pleier jeg også å ta ”neste runde”.

Kommer du til å ta botox når du blir eldre?
Jeg aner ikke. Kanskje, hvis jeg har lyst! Er ikke noe galt i å gjøre det om man har lyst til det!

Hvilke snitt hadde du på ungdomsskolen og vgs?
Jeg hadde helt gjennomsnittlig snitt på ungdomsskolen. Jeg hadde rundt 4, men på vgs gikk det bare nedover. Heldigvis bestod jeg i alle fag. Jeg tror faktisk jeg gikk ut fra vgs med et snitt på 2.9 eller 3..

Oppfører du deg annerledes i virkeligheten enn på YouTube?
Litt så klart. Jeg er mye mer stille og ydmyk i virkeligheten. Det er nok alle!

Kan du ha flere videoer med søsknene dine?
Ja, helt sikkert!

Hvem ville du giftet deg med av Randulle (Sander), Murdrocks (Markus) og Adrian Sellevoll?
Haha uff så vanskelig og merkelig spørsmål. Jeg aner ikke! Markus har kjæreste og Adrian kjenner jeg ikke så måtte nok blitt Sander.

Er det dyrt å bo alene?
Ja det er jo det. Man må betale mer enn det man tror, det er så mye man trenger man ikke tenker over. Det er husleie, lån, mat, ting til badet og mye man egentlig ikke har lyst til å kjøpe men bare må ha. Så langt går det helt fint her hjemme og jeg har ikke brukt så mye penger tror jeg.

Har du planer om å gifte deg?
Jeg vet ikke, det er egentlig ikke så viktig for meg. Hadde vært hyggelig å blitt fridd til da.

Når kommer leilighets tour?
2-3 uker tror jeg. Må bare få alt på plass <3

Hvor gammel blir du i år?
23.

Hvor lenge skal du bo i den nye leiligheten?
Sikkert noen år. Til jeg enten blir lei av denne leiligheten eller får meg en kjæreste jeg vil bo med.

Er det skummelt å bo alene?
Nei, det syntes jeg ikke. Ikke enda hvert fall haha.

Hvor mye penger har du brukt på leiligheten nå? Mat ++
Hmm, vanskelig å si. Jeg har ikke regnet på det. Men noen tusen denne uken har det blitt.

En ting du vil gjøre før du dør?
Oj, det er så mye. Jeg vil reise jorden rundt! Jeg er en sånn person som vil oppleve absolutt alt! Nå skal jeg snart hoppe i fallskjerm blant annet, det blir gøy!

Hvordan si til foreldrene sine at man har fått mensen?
Bare si at du har fått mensen. Enkelt og greit. Alle jenter i denne verden får mensen og det vet foreldrene dine, de venter sikkert bare på at du skal fortelle det!

Hvordan syntes du det norske blogg og youtube miljøet er?
Jeg liker youtube miljøet mye bedre enn blogg miljøet. Jeg føler bloggere er så høye på seg selv, haha.. Ikke alle såklart, men jeg har fått det inntrykket noen ganger!

Hvor mange piercinger har du?
Har hull i ørene og piercing i navelen bare.

Hvor mange tatoveringer har du?
Fire om jeg ikke tar helt feil. Du kan se bilder og lese om alle HER.

Er du glad i den nye leiligheten din?
Jaaa.

Hva er den rareste sex stillingen du har prøvd?
Hmm, jeg tror ikke jeg har prøvd noen veldig rare uvanlige stillinger faktisk.

Hva tenker du om at Anne Brith skal slutte å blogge?
Det er trist alt som står syntes jeg. Jeg kjenner Anne Brith godt og hun er virkelig bare god, spesielt mot meg og jeg setter stor pris på alt hun har gjort for meg. Nå har hun jo skrevet bok, den er jeg veldig spent på!

Hva syntes du helt ærlig om sangen til Erik Sæter?
Den var kul og fengene syntes jeg!

Er du 100% fornøyd med kroppen din?
Nei, det kommer jeg nok aldri til å bli heller haha… Likevel er det ingenting som plager meg skikkelig med kroppen min, men jeg er ikke 100% fornøyd. Har lært meg å like kroppen min nå, det burde alle.

Er du bifil?
Nei, jeg kunne aldri vært kjæreste med en jente.

 

Masse lignende fine gensere – HER

 

♡♡♡

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

 

DISSTRACK om Paradise Hotel & Musikkvideo

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Jeg har det helt strålende og tenkte å fortelle dere noe utrolig morsomt. Jeg skal være med i enda en musikkvideo, denne gangen i disstracken til Agnetesh. Jeg har allerede hørt låten og digger den. Den er så bra! Imorgen klokken 12:00 kommer den ut på YouTube kanalen til Agnete, jeg kommer helt sikkert til å dele den her på bloggen også, fordi den er så kul. Det er bare å glede seg.

Dere som følger ordentlig med vet jo at Agnete meldte seg på Paradise, men kom ikke med. Derfor har hun slått tilbake med ordentlig bra disstrack om Paradise Hotel, teksten er rå og jeg er utrolig overrasket over at Agnete faktisk har gjort alt sammen selv.

Screenshots fra musikkvideoen:

Haha dette blir så bra!! Gleder du deg til å se?