Stjal en hund i fylla

Heihei alle sammen ♡

Her på øya er det masse søte hunder som går rundt i gatene. De jeg har blitt kjent med som bor her leker ofte med en hund som heter Mileyka, hun bor på stranden og litt rundt om i gatene. Jeg har lagt ut en del bilder og videoer av denne hunden på Snapchat (isabelleeriksen) og jeg syntes hun er så søt og nydelig. Det finnes ingenting vondt i henne og jeg syntes skikkelig synd på henne. Det er en løs hund som bor på gaten og mest av alt på stranden. Det går ikke en dag uten at vi ser henne og hun kommer alltid bort å hilser på oss!

Vi var ute på byen i går og hadde det kjempe morsomt. Alle utestedene her ligger ved stranden rett ved siden av hverandre så vi flyr litt frem og tilbake på de forskjellige stedene. Etter en god stund bestemte jeg meg for å komme meg hjemover. Det begynte å bli veldig sent og jeg hadde ikke lyst til å være så veldig lenge ute i går da planen er å feste litt i kveld også. Det er jo tross alt nyttårsaften!

Uansett – jeg møter på Mileyka utenfor utestedene på stranden, koser litt med henne før jeg begynner å bevege meg mot leiligheten vi bor i. Det er et lite stykke å gå, det tok vel rundt ti minutter og Mileyka fulgte etter meg hele veien. Jeg var helt alene og syntes det var skikkelig koselig at hun ble med, jeg tenkte jo ikke da at hun kom til å følge meg hele veien hjem for det er som sagt ganske langt. Da vi begynte å nærme oss leiligheten ble jeg litt bekymret for at hunden fortsatt var etter meg, men tenkte egentlig ikke så veldig mye på det. Jeg kom frem og det endte med at Mileyka løp inn i leiligheten etter meg, og da var det gjort. Hva skulle jeg gjøre? Kaste henne ut igjen? Det klarte jeg ikke. Så jeg bestemte meg for at hun kunne være her med meg! Jeg ba hun legge seg ned på bakken og merkelig nok så hørte hun på meg. Hun fikk drikke og mat og jeg tror egentlig hun hadde det ganske bra da hun var her. Jeg dro hjem alene og hun jeg reiser med kom hjem litt senere. Hun hadde ingen anelse om at jeg hadde tatt med meg en hund hjem haha.. Du kan tenke deg hvor sjokkert hun ble! Plutselig ligger det en hund i stua. Hun så ikke hvilken hund det var med det første så hun trodde sikkert jeg hadde stjålet med meg en hund hjem i fylla. Gjorde jeg egentlig det? Hunden er jo løs og det er vel ingen som eier den tror jeg?!

Da jeg våknet opp i morges var Mileyka borte, jeg er ganske sikker på at Marie har sluppet henne ut. Jeg hadde sovnet da hun kom hjem i natt så jeg fikk ikke med meg noen ting! Vi ser nok uansett Mileyka igjen ganske snart, det håper jeg hvert fall. Hun er jo så skjønn!

VIDEO – Nyttårsforsetter // Dette skal vi bli bedre til

♡ GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! 

Jeg håper du får en fantastisk dag og ikke minst en fantastisk start på 2018. Jeg er super takknemlig for alle dere som har abonnert på kanalen vår og alle dere som følger meg på sosiale medier og alle dere som leser bloggen min hver eneste dag! Dere er best. Jeg gleder meg til å fortsette masse i 2018, det blir et fint år. Jeg håper du har lyst til å følge med videre – det kommer til å bli så bra.

Martine og jeg har kommet med et par nyttårsforsetter, altså et par mål for 2018. Jeg håper alt går som vi ønsker! Husk å abonner på kanalen vår, den kan du finne HER

En ekte indisk aften + Solnedgang

Hallo alle sammen og god morgen ♡

Jeg kan ikke tro at det er aller siste dagen i år og at i morgen så er vi i 2018! Jeg er ikke engang i Norge og skal feire nyttårsaften her i Den Dominikanske Republikk. Jeg er skikkelig spent på hvordan det kommer til å bli, men jeg er helt sikker på at det blir veldig bra.

I går var vi på en skikkelig indisk aften, det var kjempe morsomt å prøve det og få leve litt som dem gjør i India! Vi satt å spiste fra gulvet med hendene, noe som faktisk var utrolig kult!

Kan vi bare ta et minutts stillhet for denne utrolige solnedgangen? Solnedgangen fra toppen av fjellet, der vi befant oss var helt sinnsyk! Hele himmelen byttet farger og det så nesten ut som himmelen sto i flamme. Vakkert!

Jeg fikk litt vondt i kroppen av å sitte så lenge på gulvet etterhvert, men det var verdt det. Maten vi fikk servert var også himmelsk selvom det bare var ris og noen sauser så var det på ingen måte noe jeg har smakt og spist før. Jeg tror det at vi måtte spise med hendene våres gjorde det hele veldig spesielt og vi ble skikkelig grisete etterhvert. Jeg lærte også at i India så spiser man kun med høyre hånd og i dette tilfelle fra bakken. De grønne bladene vi hadde foran oss var tallerkenen og der skulle vi legge sausene og maten og spise fra. En veldig morsom opplevelse! Jeg har aldri spist fra gulvet og digget det, før nå!

Menneskene her er også helt fantastiske forresten. Alle er så hjelpsomme og prater med hverandre! Det er masse turister her og andre folk fra hele verden som har bosatt seg her, noe jeg syntes er skikkelig kult da jeg har lyst til å kanskje gjøre det samme en eller annen gang! Det virker veldig kult å bare dra et sted for flere måneder og egentlig bare se hva som skjer.

Ukens spørsmål// Første gang. Mine piercinger. Bilder før operasjoner. Strekkmerker. Yngste å ha sex med ++

//Reklame – annonselenker

 Processed with VSCO with m3 presetMASSE FINE BADEDRAKTER SOM MAN KAN BRUKE SOM BODY FRA NAKD HER

Hva syntes du om de som skriver stygge ting til deg?
Jeg syntes synd på dem, og jeg bryr meg heller ingenting om noen skriver noe stygt til meg anonymt. Jeg vet at den personen kun er ute etter å såre meg, noe h*n ikke klarer. Helt ærlig så skjønner jeg meg ikke på dem som skriver stygge ting på nett, altså hva er vits? Det eneste den personen vil er å rakke ned på andre for å selv føle seg bedre, noe som helt sikkert ikke fungerer. Jeg føler meg hvert fall mye bedre etter å ha skrevet noe fint til en person! 

Lurer bare på om du har tenkt å være vegetarianer eller veganer?
Jeg skal ikke kutte ut melk, egg og slike ting – kun kjøtt. Så jeg kommer til å være vegetarianer disse ukene. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå, så langt har det gått greit! 

Hvilken sesong av PH var du og Martine med i?
Vi var med i sesongen som gikk i år, sesong 9. 

Er du flink til å ri?
Jeg hadde faktisk hest da jeg var yngre, to hester faktisk! Jeg syntes det var morsomt å ri noen ganger, jeg kan vel ikke si at jeg var så spesielt flink. Jeg var ikke med i noen konkurranser eller noe sånt, men jeg klarte å ri. 

Processed with VSCO with c1 preset

Hva synes du om Stinablogg (Stina Bakken) og hvor godt kjenner du henne?
Jeg syntes hun er en veldig fin og hyggelig jente. Jeg har vært med henne et par ganger, så jeg kjenner henne litt! Veldig søt og snill. 

Kan du ha flere Giveaway? Jeg elsket den forrige!
Ja, det kan jeg helt sikkert. Så bra du likte den! 

Foretrekker du bikini eller badedrakt? Og hvorfor?
Når jeg skal sole meg foretrekker jeg bikini, eller egentlig foretrekker jeg null klær. Jeg liker ikke å ha skille og det hender jeg soler meg uten topp, men det er når det nesten ikke er noen til stede. Skal jeg ta bilder liker jeg egentlig best å ha en fin badedrakt, så slipper jeg å holde inn magen så mye hehe.. 

 Processed with VSCO with m3 presetMASSE FINE BADEDRAKTER SOM MAN KAN BRUKE SOM BODY FRA NAKD HER.

Syntes du at du er finest med eller uten sminke?
Jeg syntes jeg ser best ut med sminke, hvis ikke hadde jeg ikke orket å bruke lang tid på å sminke meg. Jeg syntes jeg er fin uten sminke også, men det er jo en grunn for at jeg sminker meg. For å bli og føle meg finere! 

Hvor er du? Hva heter hotellet?
Jeg er et sted som heter Cabarete, i Karibien. Vi har faktisk ikke hotell, men vi har leid en liten leilighet. Den er ikke sånn kjempe fin, det syntes jeg ikke er vits når man nesten ikke skal være inne på rommet. 

Når var første gangen du klina ordentlig med en gutt?
Det var i niende klasse! Husker det så sinnsykt godt. Det var faktisk på min første hjemme fest med alkohol. Jeg drakk ikke, bare sånn at det er sagt. Jeg var veldig pinglete på den tiden og turte ingenting haha.. 

Hvor mange hunder vil du ha?
Jeg tror egentlig ikke jeg vil ha noen når jeg bor for meg selv. Jeg liker hunder og syntes det er utrolig koselig å ha et kjæledyr, men jeg tror ikke jeg hadde klart å ta sånn kjempe godt vare på hunden om jeg hadde bodd alene. Jeg har også lyst til å reise masse og da blir det dumt å ha en hund! 

Var det vondt og ta piercing i navlen? Har du noen gang vurdert og ta piercing andre steder?
Den tok jeg for flere år siden så jeg husker faktisk ikke. Det er nok litt vondt, men det er ikke vondt lenge! Jeg har faktisk hatt lyst til å ta piercing i nippelen, men det kommer jeg nok aldri til å tørre haha.. 

 Processed with VSCO with p5 preset

Kjenner du noen som vil eller tenker å være med på PH?
Ja, jeg kjenner jo et par av dem som skal inn nå som legender. Ellers kjenner jeg faktisk en del som har søkt i år, men ingen av dem skal være med! 

Hvis du skulle tatt med deg 2 kjendiser på en restaurant, hvem hadde du valgt?
Det måtte nok blitt Kim Kardashian og Einstein. Kim fordi jeg er veldig interessert i å høre hvordan livet hennes egentlig er og vite hvordan hun faktisk har det. Det er nok masse vi ikke vet om henne og familien selvom vi ser dem på tv hele tiden! Einstein fordi han var smart, og det hadde nok vært morsomt å ha en samtale med han haha.. 

Hvor lang tid bruker du på sminken din?
Ikke så veldig lang tid faktisk. Det kommer også veldig an på hvor mye sminke jeg skal ha på meg. Skal jeg bare sminke meg litt for å føle meg litt freshere bruker jeg bare fem til ti minutter, men skal jeg sminke meg til fest med en del sminke tar det mye lenger tid. Da tar det nok rundt en time! 

Kan du legge ut et bilde av deg før du tok silikon og fylte leppene? Litt nysgjerrig på forskjellen.

FØR – ETTER

Er det veldig mye stress å drive med blogg og YouTube?
Det er ganske stressende ja, spesielt nå når jeg er på ferie og tidsforskjellen er ganske stor. Men det er ikke så stressende at jeg har lyst til å slutte med det, jeg elsker det jo og syntes mest av alt at det er morsomt. Nå har jeg også kommet inn i en liten rutine når det kommer til YouTube og det å redigere videoer, så det er mye lettere nå enn det var i starten. Man blir vandt til stresset! 

Hvem har du kjent lengst av hun du reiser med og Martine?
Martine har jeg kjent lengst. Hun jeg reiser med kjenner jeg faktisk ikke sånn kjempe godt, hun er bestevenninnen til bestevenninnen min så det er vel sånn vi vet hvem hverandre er. Jeg har møtt hun et par ganger før bare! Veldig søt og snill jente. 

 Processed with VSCO with m3 preset

Savner du Martine når dere er borte fra hverandre?
Ja selvfølgelig. Nå har jeg ikke vært borte så veldig lenge og jeg savner henne litt allerede. Det at vi nå skal være borte fra hverandre i flere måneder kommer nok til å være vanskelig..

Hva bruker du til å redigere bildene dine, evt filter?
Jeg bruker VCSO til å redigere lyset, der er favoritt filteret c1. For å få litt finere og glattere hud bruker jeg appen ”Perfect365”, den er helt gratis og jeg elsker den! 

Hva heter du på snap?
Der heter jeg: isabelleeriksen. Legg meg til da vel! 

Hvilke vipper bruker du her?
Disse vippene er fra Duff lashes og heter ”Red carpet” Elsker de! 

MASSE FINE BADEDRAKTER SOM MAN KAN BRUKE SOM BODY FRA NAKD HER.

Hvor er kamera stativet fra? Kan det brukes på forskjellige kamera?
Det er kjøpt på en helt vanlig kamera butikk. Det kan brukes til alt av kameraer er jeg ganske sikker på, men jeg tør ikke love noe. Jeg hadde spurt i butikken om jeg var usikker! 

Har du automat eller manuell lappen?
Jeg har manuell lappen. 

 Processed with VSCO with c1 presetMASSE FINE BADEDRAKTER SOM MAN KAN BRUKE SOM BODY FRA NAKD HER.

Er det slik at du og Eileen Eriksen er i slekt?
Nei det stemmer ikke. Det er faktisk mange som tror det og har spurt om det! Det er vi ikke. 

Hvorfor bruker du ikke så mye sminke når du er der?
Fordi det er varmt og jeg er brun og fin i ansiktet nå. Jeg bruker veldig sjeldent sminke når jeg reiser på syden ferier! Det er jo ikke vits og bruke sminke når man skal være ute i sola. 

Hvor kjøpte du solbrillene?
De er fra Primark i London. Jeg tror ikke de finnes fortsatt da jeg kjøpte dem for noen år siden. Det er heller ikke verdens beste kvalitet, men de er fine på bilder. 

 Processed with VSCO with c1 presetLIGNEDE SOLBRILLER – NLY HER.

Liker du at folk tar på rumpen din? Slår hardt liksom?
Nei ikke uten at jeg gir tillatelse til det. Jeg hater mennesker som ikke respekterer andre og det er faktisk veldig mange. Jeg aner ikke hvor mange gange jeg har følt meg jævlig fordi en fremmed person har slått meg på rumpen i forbifarten.. Det er skikkelig ubehagelig og en ekkel følelse, det er ikke greit at folk gjøre det! Uff.. 

Hvor gammel var du første gang du onanerte? Hvor ofte onanerer du i uka? Måneden?
Hmm, det husker jeg faktisk ikke. Jeg prøvde helt sikkert litt da jeg var 15 – 16 år gammel, men har aldri vært noe spesielt glad i det og gjør det veldig sjeldent. 

Har du strekkmerker og hva synes du om det?
Ja, jeg har litt strekkmerker på puppene og litt på lårene ved siden av rumpen. Det er veldig lite og det er nesten usynlig, men jeg har det! 

Shaver eller vokser du?
Jeg har faktisk aldri vokset før. Jeg har veldig lyst til å prøve, men jeg har aldri fått meg selv til å gjøre det! Jeg shaver legger, underlivet og under armene når jeg selv ønsker og når jeg skal noe spesielt og når det er sommer. Jeg bryr meg ikke om jeg går med litt hår på kroppen når det ikke vises uansett, men på sommeren syntes jeg det er greit å shave da man går med lite klær hele tiden. 

Hva syntes egt broren din om at du legger ut kløft og sånt på bloggen din? Blir han kåt av det?
Han er 11 år gammel og leser ikke bloggen min. 

Hvor lenge siden er det du tok silikon, og tenker du ofte på at du har det? Eller føles det ut som dine egne?
Det begynner å bli noen år siden nå. Jeg var rundt 19 år da jeg opererte meg og angrer ikke et sekund. For dere som vet historien min vet dere hvordan jeg følte meg og hvorfor jeg valgte å ta silikon. Jeg tenker nesten aldri på at jeg har silikon, de har blitt en del av meg og kommer alltid til å være det! 

Hva er det eldste og yngste du kunne hatt et forhold med? Og evt det eldste og yngste du kunne hatt sex med?
Hm, dette var et vanskelig spørsmål, men jeg skal nok klare å svare på det. Når det kommer til forhold er det viktig at personen er voksen i hode og ikke driver med noe tull, så jeg vil si at det yngste jeg kunne blitt sammen med er 20. Det eldste jeg kunne blitt sammen med er vel 28-30. Jeg bryr meg egentlig veldig lite når det kommer til alder, så lenge jeg liker personen har jo ikke alder noe å si. Så lenge man er lovlig da så klart! Det yngste jeg kunne hatt sex med er vel 18-19 år, selvom jeg aldri har hatt sex med noen som er det. Det eldste kanskje 33! 

 Processed with VSCO with c1 presetMASSE FINE BADEDRAKTER SOM MAN KAN BRUKE SOM BODY FRA NAKD HER.

Blue lagoon – Noe så fint

//Reklame – annonselenker

God morgen alle sammen♡

Håper alle har en kjempe fin dag så langt, min har akkurat startet for her er klokken bare 0830! Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å stå opp så tidlig når jeg er på ferie, hadde jeg vært hjemme nå hadde jeg fortsatt ligget i koma i flere timer til! Sikkert fordi jeg vil bruke dagen og gjøre ting hele tiden, blogge før vi drar må jeg også gjøre. Til alle dere som spør om det er stress å blogge på ferie når det er tidsforskjell, svaret er Jaa!

I går var vi å besøkte en kjempe fin lagune som logger rundt en time unna her vi bor. Blue lagoon dudu heter den og er en stor turistattraksjon! Det var masse mennesker der og det skjønner jeg godt, for det var sinnsykt fint der. Det var både lagune, en liten park, restaurant og en grotte man kunne gå inni! Er du på ferie her anbefales det virkelig å ta turen hit.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 presetMASSE FINE BADEDRAKTER SOM MAN KAN BRUKE SOM BODY FRA NAKD HER. LIGNEDE SHORTS – NLY HER

Grotten var også utrolig kul, det var ganske mørkt der inne så jeg syntes det var litt ekkelt. Det drypte vann ned fra «taket» og var en ordentlig grotte! Veldig kult at dem har så mye på samme sted.

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Altså hvor fint? Vannet var helt blått og det var utrolig fint å se ned på det. Vannet er ferskvann og det var ganske kaldt, så jeg badet ikke – jeg nekter å bade i kaldt vann hehe! Det var også mulig å ta zip line ned i vannet, noe jeg faktisk har hatt lyst til å gjøre lenge – bare ikke ned i vann! Så ja utrolig morsomt å være der noen timer, det anbefales virkelig på det sterkeste! 

Trafikken her er syk – Jeg kunne drept en mann

//Reklame – annonselenker

Hallo alle mine fine♡

Jeg skjønner hvorfor jeg fikk mange bekymringsmeldinger da jeg skrev at vi hadde leid oss en bil her og skulle kjøre gjennom hele landet, trafikken her er helt syk og man skulle nesten tro folk prøvde å ta livet sitt hver eneste dag. Jeg syntes nesten det er helt sykt at vi ikke har havnet i en ulykke. Vi kjørte tross alt gjennom hele landet og satt i bilen i over 12 timer til sammen. 

Vi hadde en veldig vanskelig vei tilbake og kjørte oss bort midt i Santo Domingo, som er en storby her borte! Jeg hadde panikk og var helt sikker på at vi kom til å krasje, bilene kjørte nesten oppå hverandre og man skulle nesten tro at alle hadde veldig dårlig tid. På en vei som det egentlig bare er plass til en bil, presser dem seg inn slik at det er tre biler i bredden! Bilene her ser helt for jævlige ut og folk kjører bokstavelig talt rundt i et vrak av en bil. 

Det er heller nesten ingen skilter på veien og regler finnes ikke her tror jeg. Jeg trengte ikke engang å vise førerkortet mitt for å leie bilen vår, noe som er helt sinnsykt. Jeg tør ikke tenke på hvor mange som faktisk kjører rundt her uten lappen og til og med kjører rundt dritings – det er sikkert flere som gjør det enn folk som faktisk kan kjøre! 

MASSE FINE BADEDRAKTER FRA NAKD HER. LIGNEDE SHORTS – NLY HER

På vei tilbake fra Punta Cana klarte vi som sagt å kjøre oss bort midt i Santo Domingo, det er noe av det verste jeg har vært med på i hele mitt liv. Jeg klarer ikke beskrive hvor redd og stresset jeg var akkurat da! Det er noe av ulempen med å være så spontane som det vi var, men nå i ettertid er det jo veldig morsomt og nå er jeg glad for at vi gjorde det vi gjorde. Da derimot, da ville jeg bare legge meg ned for å dø.. Svetten rant og jeg er sikker på at man kunne se hvor fort hjerte mitt banket haha.. Ingen av oss hadde internett i bilen så vi kunne ikke sette på GPS heller, vi måtte lese kart og finne ut av veien kun ved hjelp av et kart. Vi klarte det, og det er jeg faktisk skikkelig stolt og imponert over! 

Hele veien hjem var det nesten bare motorvei, så det var ikke noe stress. Det gikk veldig fort og man kan så å si bestemme helt selv hvor fort man ønsker å kjøre! Noe som er veldig skummelt med disse veiene er at folk løper over motorveien der bilene kjører for å komme seg på andre siden av veien, og det verste er at dem ikke engang ser seg for og tar virkelig sjanser. Jeg holdt faktisk på å kjøre på en fyr da han skulle løpe over veien. Jeg tror jeg kjørte i 130 km/t i det jeg så en mann rett foran oss som var på vei over veien, jeg var nødt til å svinge unna og tråkke hardt på bremsen for å ikke treffe han. Hadde jeg gjort det hadde det ikke vært mye igjen av han for å si det sånn.. Uff, jeg klarer nesten ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis det faktisk hadde gått galt – utrolig skummelt og ekkelt. 

Selvom det er ganske syk trafikk her kommer vi ikke til å sette fra oss bilen, vi vil fortsatt kjøre rundt og utforske forskjellige steder på øya! Jeg kjører veldig forsiktig og setter kjempe stor pris på alle dere som bryr dere og har sendt meg tips! Dere er best.

Nå skal vi komme oss ut døren, klokken er her 12:00 og vi skal kjøre til en lagune som ligger ca. en time unna. Jeg gleder meg masse og tror lagunen er utrolig fin! Jeg tar selvfølgelig med kamera og skal knipse masse bilder. Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere og husk å still meg spørsmål til ukens spørsmål! Innlegget kommer nok ut imorgen. Love you all♡

Enda flere bikini bilder

Heihei alle mine fine♡

Hvordan har dere det? Jeg har det helt supert her i Den Dominikanske Republikk og skulle ønske jeg kunne vært her mye lenger enn det jeg skal. Nå er klokken 10:00 så jeg har akkurat våknet etter en fin kveld ute på byen. Det ble en del alkohol, men det er bare gøy. Heldigvis blir jeg sjelden dårlig dagen derpå og spesielt i utlandet hvor det er varmt og fint vær. Merkelig det der! 

Vi reiste jo en liten tur til Punta Cana, et sted som er kjent for helt fantastiske strender egentlig bare for å gjøre noe morsomt og spontant. Kjøreturen tok seks timer og vi kom hjem igjen til Cabarete i går kveld! Trafikken her er helt sinnsykt og man skulle nesten tro folk prøvde å ta sitt eget liv hver eneste dag. Jeg tenkte å skrive litt mer om det senere for det skjedde et par ting i trafikken på denne turen som er helt sykt. Jeg kunne blant annet drept en fyr.. Så ja, mer om det senere! Punta Cana var utrolig vakkert og jeg angrer ikke i det hele tatt for at vi tok turen bort dit. Det var virkelig verdt det selvom strendene her i Cabarete også er veldig fine. Nå kan jeg si at jeg har kjørt bil gjennom hele Den Dominikanske Republikk – det er det ikke mange som kan si! 
 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

 Processed with VSCO with p5 preset

Været her er også veldig varierende, det går vel ikke en dag uten at det regner bittelitt og når det først regner så regner det masse. Det varer jo bare noen få minutter hver gang, men det bøtter ned og det er faktisk veldig irriterende. Jeg vet ikke om vi har kommet i regne sesongen, men det er jo et veldig tropisk land med jungler og slike ting så regn må det jo til.

Det at jeg prøver meg som vegetarianer går også veldig fint forresten. Jeg vet det bare har gått en dag, men jeg føler hvert fall jeg kommer til å klare meg på denne turen! Det er masse man kan spise som er utrolig godt som ikke inneholder kjøtt. 

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

Nå som vi har denne leie bilen har vi tenkt til å kjøre rundt til masse forskjellige fine steder, har du vært her før og kanskje har noe tips til steder vi burde dra? Jeg elsker å utforske og se forskjellige steder så gjerne kom med masse forslag. Det er fredag og snart helg så jeg tenkte å starte med ukens spørsmål! Jeg pleier alltid å svare på alt uansett hvor flaut det er så spør om hva du vil. Ingen grenser! 

Jeg skal bli vegetarianer

Hallo alle sammen♡

Jeg har faktisk lenge tenkt på at jeg har lyst til å prøve å ikke spise kjøtt og se hvordan det går. Jeg syntes det er utrolig kult at noen klarer det så bra og virkelig står for at alle dyrene skal ha det bra, det er jo ikke bra det enkelte steder gjør med dyrene. Hun jeg reiser med er faktisk vegetarianer og har vært det i to og et halvt år. Jeg er skikkelig imponert og syntes det er veldig kult.

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve det selv og bare se om jeg klarer det! Jeg er jo veldig glad i kjøtt og spiser det hele tiden så jeg har alltid tenkt at jeg ikke kommer til å klare det, men det er vell en vanesak dette også. Nå finnes det veldig mye alternativt man kan spise som ikke er kjøtt, noe som er veldig bra! Jeg har nesten aldri smakt noe som er vegetarisk, jeg aner ikke hvorfor. Jeg har jo alltid hatt lyst til å teste det ut, men har liksom aldri fått gjort det. 

 Processed with VSCO with m3 preset

Jeg tenkte jeg skulle teste dette ut de ukene jeg er her sammen med Marie, hun kan jo mye om dette og vet om masse godt man kan spise som ikke er kjøtt! Så ja, disse ukene er jeg herved vegetarianer. Jeg er veldig spent og er faktisk veldig usikker på om jeg klarer det. Det blir likevel et morsomt eksperiment. Hvem vet, kanskje jeg elsker det og ender opp med å bli vegetarianer for godt! Jeg tviler egentlig på det, men man vet jo aldri. 

– Det er sunt å ikke spise så mye rødt kjøtt, det er mye lettere for kroppen å fordøye vegetar mat. Det er heller ikke miljøvennlig å spise kjøtt – kjøtt industrien er veldig forurensende! Dyrene har det ikke bra og menneske kroppen klarer helt fint å leve uten kjøtt. Det skal være motivasjonen min!  

Vi har jo leid en leilighet her så vi har kjøkken hjemme og har tenkt til å lage en del mat der, vegetar mat! Jeg skal oppdatere dere om hvordan dette går og kanskje legge ut noen oppskrifter på hva vi spiser. Jeg elsker jo frukt og kunne jo bare levd på det, men det blir nok kjedelig i lengden så noe mer ordentlig mat blir det! Kanskje du har noe tips til hva vi burde lage? 

Er du vegetarianer, eller har lyst til å bli det?

En av verdens fineste strender

//Reklame – annonselenker

Heihei alle mine fine, og god morgen fra Punta Cana ♡

Her er klokken bare 0810 og vi har akkurat våknet. Som jeg skrev på bloggen i går så har vi leid oss en bil og kjørt i hele seks timer for å komme hit vi er nå. Jeg elsker å utforske og se forskjellige steder, drømmen min er jo å reise jorden rundt og besøke alle land og steder. Punta Cana er kjent for å ha veldig fine strender, alle strendene på disse øyene i Karibien er jo helt fantastiske. Strender som er helt hvite og har helt blått hav er virkelig noe av det fineste som finnes og det er det mye av her jeg er nå! 

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with m3 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with m3 presetJeg elsker denne badedrakten og har brukt den masse som en body. Min er kjøpt i London ett eller annet sted, men det finnes masse fine badedrakter man kan bruke som både badedrakt og body på NAKD, du kan finne mange fine HER

Vi skal bare være i denne byen i dag, så går turen hjem igjen til Cabarete. Det gjør ingenting for det er utrolig fint der også, vi har jo bilen i en hel uke så vi kommer til å kjøre til masse forskjellige fine steder! Gud som jeg gleder meg til disse dagene som kommer. Det blir så bra! I går var vi på en strand som heter ”Bavaro”, den anbefales virkelig hvis du skal til Den Dominikanske Republikk. Det eneste jeg syntes var litt dumt var at det var alt for mange mennesker der, det var nesten helt fullt på stranden. Men igjen, utrolig fint! 

Det er forresten en del som har spurt om jeg kan vlogge litt fra turen min, og selvfølgelig skal jeg det! Jeg har allerede startet på en vlogg som er disse dagene, det kommer også flere videoer herfra. Så det er bare å glede seg, jeg tror det kommer til å bli utrolig bra!

Nå skal vi spise litt frokost så skal vi sjekke ut en annen strand i dag. Vi skal kanskje innom en lagune også så dette blir en bra dag. Jeg skal selvfølgelig dokumentere, hehe.. Ha en fin dag videre babes, vi blogges senere! Love you all ♡

VIDEO – 50 000 GIVEAWAY

Hallo alle mine flotte♡

Nå har Martine og jeg rundet 50 000 abonnenter på YouTube og det må så klart feires! Vi har derfor satt i gang en stor giveaway til alle dere som abonnerer og følger oss. Jeg er evig takknemlig go syntes dette er utrolig kult og ikke minst stort. Jeg håper du har lyst til å delta i konkurransen! 

Lykke til ♡