NYTT HÅR

Reklame | Meraki studio

Heihei alle mine fine, og god kveld! Jeg håper alle sammen har hatt en fantastisk mandag så langt. Jeg husker så godt før, da jeg gikk på skolen og hadde en 8-16 jobb, var mandag den verste dagen i uken. Nå liker jeg faktisk mandager! Ny uke, nye ting som skal gjøres osv. Det har nok mye å gjøre med at jeg bestemmer seg når jeg skal jobbe og hva jeg skal gjøre.

I dag startet jeg dagen hos frisøren. Det var virkelig på tide. Håret mitt var seriøst nesten på vei til å falle av, da extensionet hadde vokst så langt ut fra hårrøttene. Ikke digg, og ikke fint!

omg….

Jeg hadde også litt rosa hår et sted, fra da jeg var i Kristiansand og brukte en rosa spray som skulle gå vekk etter 1 dag.. Og dette er flere uker siden! Anbefales ikke haha. Uansett så fikset så klart fantastiske Meraki studio det.

Sist gang jeg var hos frisøren farget jeg håret fra blondt til brunt og skal ærlig innrømme at jeg har savnet veldig å være blond. Derfor lysnet vi det litt i dag og jeg føler meg allerede mye bedre. Det gjør jeg uansett når jeg går ut dørene derfra! Bare se hvor fin jeg ble på håret.

Hva syntes du om mitt nye hår? Syntes du jeg burde beholde fargen sånn her en stund, eller burde jeg bli helt blond igjen? Jeg er så usikker.. Help me!

Nå skal jeg vaske og rydde litt i leilighet, kanskje filme litt til YT og redigere en video! Vi blogges mer senere babes, husk å ta vare på hverandre. I love you all❤️

Første gangen Erik og jeg…

Første gangen vi møttes 

Første gangen vi møttes var faktisk på premierefesten til Paradise Hotel, sesongen til Erik. Jeg fikk ikke akkurat verdens beste inntrykk av han. Det første han gjorde var å gå bort til meg og de andre jeg var med og var skikkelig frekk. Dette har vi faktis fortalt før på YT. Jeg likte han ikke akkurat i starten!

Første gangen vi kysset 

I slutten av januar om jeg ikke tar helt feil. Begge var fulle og det var egentlig bare et helt uskyldig kyss, det skjedde med andre ord ikke noe mer enn det!

Første gangen vi var på date 

Jeg husker dette utrolig godt faktisk. I mars var dette om jeg ikke tar helt feil! Det var etter at vi hadde ligget sammen. Begge to var vel egentlig ganske sikre på at vi bare var et one night stand, men så inviterte Erik meg på date. Om han ikke hadde gjort det hadde vi helt sikkert ikke snakket sammen den dag i dag.

Første gangen vi hadde sex 

Hjemme hos Erik, i februar tror jeg. Herregud jeg kan ikke tro at jeg deler alt dette. Please don’t judge me!

Første gangen vi var ute på byen sammen 

Det er faktisk lenge siden. Over et år siden nå! Funfact – Erik prøvde å spleise meg med kompisen hans, hahaha…

Første gangen vi sov sammen 

Det var jo i februar da.

Første gangen vi kranglet 

Første gangen vi kranglet ordentlig var ute på byen en gang, en skikkelig teit krangel. Vi kranglet faktisk om hvem vi skulle dra hjem til. Begge ville så klart hjem til seg selv og da klikka det for Erik og han dro, så da gadd jeg ikke mer og fulgte etter han hjem. Så da fikk han det som han ville..

Første gangen vi var på kino 

Jeg er ikke verdens største fan av å dra på kino så det skjedde etter noen uker. De fleste gjør jo det som en første date, men vi dro først på kino i mai, juni. Da så vi filmen om Elton John!

Første gangen vi møtte familien til hverandre 

Første gangen Erik hilste på mamma var faktisk ikke meningen skulle skje. Vi var i starten av alt og Erik skulle ”snike” seg ut av leiligheten min da mamma skulle hente meg, men mamma så han. Da hilste de på hverandre. Erik har også møtt pappa og Julie, det har dere jo sett på YT. Videoen kan du finne HER. Foreldrene til Erik møtte jeg da jeg var på besøk hos dem i Nord Norge i sommer!

Første gangen vi delte med folk at vi var sammen 

Det var jo etter ganske lang tid. Jeg var jo ekstremt stresset for å dele det med verden. Videoen om at vi var sammen la jeg vel ut i juni/juli.

Første gangen vi var i utlandet sammen 

Da Erik overrasket meg med Danmark tur. Såå koselig! Det var i august.

Første gangen Erik kjøpte blomster til meg 

Ikke så veldig lenge siden faktisk, haha! Så klart etter at jeg spurte om det. Det er bare noen uker siden!

Det første vi tenkte om hverandre 

Jeg likte jo ikke Erik i det hele tatt med det første, men så fort jeg ble kjent med han viste det seg at han var en veldig snill gutt. Hvert fall mot de han kjenner, haha. Når Eri først møtte meg og snakket med meg syntes han jeg var morsom, men før vi hadde snakket sammen så tenkte han nok som alle, at jeg er litt crazy!

Jeg er en av få i Norge som har denne!! OMG

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Dagen min startet faktisk hos psykologen min, hvor vii bare pratet om livet, følelser og hvordan ting går. Det er deilig å ha noen å snakke med som man ikke føler dømmer deg og som ikke kjenner deg ordentlig. Hvis det er noe du sliter med som du kanskje ikke føler du kan snakke med alle om eller om du bare har lyst på noen utenom familie eller vennekrets som du kan snakke med, anbefaler jeg psykolog. Det er ikke flaut eller teit og jeg tror alle har litt godt av det! Det er flere enn du tror som faktisk går til psykolog, men som ikke snakker om det. Derfor har jeg valgt å være åpen om dette til dere.

Da jeg kom hjem i dag ventet det en utrolig spennende pakke til meg. En pakke jeg har ventet på i flere uker som jeg får kun taket være alle dere som følger meg! Igjen, tusen takk. I love you. Jeg føler liksom ikke jeg få sagt det nok, haha! I dag kom endelig 100 000 subscriber silver play button fra YT. OMG!! Tenk at jeg er en av veldig få i Norge som faktisk har denne. Det går ikke an å kjøpe den så den er priceless haha 😉 Den er så fin.

❤️❤️❤️

Nå skal jeg lage middag, se på serie og slappe av før jeg får besøk av kjæresten. Vi blogges senere babes! Husk å ta vare på alle sammen rundt deg og behandle alle like bra. I love you all!

Svar på spørsmålene deres

UKENS SPØRSMÅL

 

Når var første gangen du kysset Erik?

Det var vel i februar om jeg ikke husker helt feil.

Hvor mye penger har du tjent på disstrack sangen din?

Hmm, det vet jeg ikke helt sikkert. På YT musikkvideoen har jeg tjent ca 6 000kr kanskje(?), men på Spotify osv aner jeg ikke.

Hvor mye betaler du på huslån, mat osv i mnd?

Jeg betaler ca 10 000 på lånet, 4 000 i husleie og strøm, noen tusen på mat og andre ting.

Driver du med YT for å tjene penger eller fordi du liker det?

Jeg ELSKER YT og syntes det er veldig gøy å holde på med. Elsker at jeg kan tjene penger på noe jeg elsker og kalle min hobby for en jobb.

Hva syntes du om gutter som sladrer og skryter til andre etter sex?

Det er sikkelig teit, haha.

Skal du kjøpe den nye iPhonen?

Jaa, jeg tror det. Har veldig lyst på ny telefon nå!

Sjekker du telefonen til Erik?

Noen ganger, men ikke fordi jeg ikke stoler på han eller fordi jeg lurer på hvem han snakker med.

Hvordan ser du ut uten extensions i håret?

Dette er sist gang jeg var hos frisøren og farget det brunt.

Har du hatt regulering? Hvor lenge hadde du det?

Jaa, jeg hadde det vel i ca et år. Jeg hadde overbitt.

Hahhaha…

Har du flest søsken på moren eller faren din sin side?

Jeg har en bror på mamma sin side og en søster og en bror på pappa sin. Så flest på pappa sin side!

Har du en sykdom?

Ikke som jeg vet om, haha.

Er du sosial?

Noen ganger. Det kommer litt an på hvem jeg er med og hvordan stemningen er! Jeg er ganske stille i store grupper, feks.

Hvis du hadde blitt gravid nå, hadde du tatt abort?

Jeg er på ingen måte klar for barn nå og går på p piller, så om jeg skulle blitt gravid hadde jeg nok tatt abort ja. Selvom jeg ikke har lyst til det heller.

Er det noen bloggere du absolutt ikke liker?

Ikke som jeg kommer på nå. Jeg gidder ikke bruke tankene og energien min på å ikke like noen. Alle er forskjellige og passer ikke sammen, sånn er det bare. Da er det bare å følge med på de man liker og tar inspirasjon fra.

Kommer du også til å skive bok?

Jeg har faktisk tenkt litt på det i det siste, men jeg aner ikke. Vi får se!

Min bursdagsgave til mamma

Hey babes og gooood fredag! Jeg håper alle sammen har en nydelig fredag og en veldig fin start på helgen. Det har jeg hatt! For en uke siden hadde verdens beste mamma bursdag, og det ble feiret i dag.

Vi starten med en middag sammen med Erik, de har jo heller aldri møttes ordentlig før, noe som virkelig var på tide. Det har hvert fall mamma mast om, haha. Etter middagen tok jeg med mamma på stand up show på latter, hun ELSKER jo det og er ofte på dette faktisk!

Kjære mamma! Verdens aller beste mamma❤️ Tusen takk for at du alltid er der for meg, jeg kunne ikke bedt om en bedre mamma enn deg! Du er virkelig helt fantastisk. Jeg elsker deg og håper du hadde en kjempe fin dag med meg!

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem og skal straks legge meg. Det er faktisk utrolig deilig å ikke dra ut. Jeg er jo nesten alltid ute i helgene og det blir man sliten av! I morgen skal jeg på innflytningsfest til Anne Brith faktisk, noe jeg gleder meg masse til. Det blir koselig.

Vi blogges mer senere babes, husk å ta vare på alle rundt deg! I love you all❤️ Husk å sjekke ut de nyeste videoene på YT kanalen min!