NYTT HÅR

Reklame | Meraki studio

Heihei alle mine fine, og god kveld! Jeg håper alle sammen har hatt en fantastisk mandag så langt. Jeg husker så godt før, da jeg gikk på skolen og hadde en 8-16 jobb, var mandag den verste dagen i uken. Nå liker jeg faktisk mandager! Ny uke, nye ting som skal gjøres osv. Det har nok mye å gjøre med at jeg bestemmer seg når jeg skal jobbe og hva jeg skal gjøre.

I dag startet jeg dagen hos frisøren. Det var virkelig på tide. Håret mitt var seriøst nesten på vei til å falle av, da extensionet hadde vokst så langt ut fra hårrøttene. Ikke digg, og ikke fint!

omg….

Jeg hadde også litt rosa hår et sted, fra da jeg var i Kristiansand og brukte en rosa spray som skulle gå vekk etter 1 dag.. Og dette er flere uker siden! Anbefales ikke haha. Uansett så fikset så klart fantastiske Meraki studio det.

Sist gang jeg var hos frisøren farget jeg håret fra blondt til brunt og skal ærlig innrømme at jeg har savnet veldig å være blond. Derfor lysnet vi det litt i dag og jeg føler meg allerede mye bedre. Det gjør jeg uansett når jeg går ut dørene derfra! Bare se hvor fin jeg ble på håret.

Hva syntes du om mitt nye hår? Syntes du jeg burde beholde fargen sånn her en stund, eller burde jeg bli helt blond igjen? Jeg er så usikker.. Help me!

Nå skal jeg vaske og rydde litt i leilighet, kanskje filme litt til YT og redigere en video! Vi blogges mer senere babes, husk å ta vare på hverandre. I love you all❤️

12 kommentarer

Siste innlegg