Ukens spørsmål

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Hvorfor gråt du i sted?
Noen ganger så har man bare lyst til å gråte litt haha.. Altså det går helt fint med meg, fikk bare en litt trist nyhet. Det er ikke noe jeg har lyst til å prate om, hvert fall ikke enda her på bloggen! Tusen takk for alle fine meldinger jeg har fått, dere er virkelig gull verdt.

Er det sant at du har fått kjæreste?
Dessverre, det er ikke sant.

Hva syntes du helt ærlig om sangen til Mads Hansen og dem?
Altså, den er jo ikke kjempe dårlig. Det går liksom ikke an å sammenligne våres låter fordi våres sang er laget for barn, det er ikke hans. Jeg syntes vår er mye mer fengende, mens teksten dems er kul – bare ikke like koselig haha..

Hva syntes du om at Martine skal være med på bloggerne?
Det er kult det. Jeg gleder meg til å se på!

Hvor lenge varer veddemålet med Mads Hansen?
Til julaften. Så vi har god til folkens! Spill av sangen vår hver dag frem til jul. ”Nå er det jul” på Spotify.

Tror du at dere kommer til å tape veddemålet mot Mads Hansen? Gjør du straffen da?
Nei, det er vanskelig å si. Alt kan skje, men nå ser det ut som vi taper haha.. Så klart gjør jeg det!

Skal du ha 50k spesial på YouTube?
Jeg vet ikke, jeg tror ikke det. Jeg vil liksom at alle mine videoer skal være spesielle haha!

Kommer det noen gang flere videoer på Isabelle og Martine kanalen?
Kanskje vi skal lage en siste video der? Haha, jeg har jo startet for meg selv og syntes det er det beste. Så kanalen kommer nok ikke til å fortsette.

Skal dere opptre sangen deres noen steder?
Vi har veldig lyst til det, så vi får se.

Har du noen tips til hvordan man kan spare masse penger?
Ikke ha alle pengene dine på brukskontoen! Overfør penger til en sparekonto og ikke bruk penger på tull. Vær litt streng mot deg selv, man trenger jo egentlig veldig lite i hverdagen 😉

Hva syntes du om folk som skader seg selv?
Ikke bra, ikke gjør det..

Kan du ha oftere meetups i hele Norge?
Jeg kan prøve, men det er ikke jeg som bestemmer hvor eller når jeg skal ha meetups. Jeg elsker å møte dere og har veldig lyst til å ha flere meetups!

Når imorgen kommer musikkvideoen til sangen deres?
Det aner jeg faktisk ikke, men skal dele det på mine kanaler og her på bloggen med en gang!! Æææ, gled dere.

Hvordan vet man om en gutt liker deg?
Aner ikke haha, jeg trenger like mange tips der som det du gjør. Men om gutten gir deg mye oppmerksomhet, snakker mye til deg, blir flau eller sjenert rundt deg,  eller ser mye på deg er jo det tegn på at han kanskje liker deg.

Synger du så fint på ekte eller er det fake?
Det er jeg som synger på ekte, men det er jo så klart brukt litt autotune. Men det er ikke sånn at jeg er helt tonedøv haha!

Har du noen gang vært forelsket i en gutt som har kjæreste?
Nei.

Har du fått svar fra Ex on the beach? Siden du meldte deg på?
Haha, nei jeg har ikke hørt noen ting. Det kommer ikke akkurat som noe sjokk, jeg skrev jo bare tull!

Hva er det beste du har gjort hittil i år?
Oj det aner jeg ikke.. Har skjedd veldig mye bra, men også mye dritt i år.

Hvor ofte pleier du å onanere?
Nesten aldri faktisk.

Kan du ha storytime om da du ble voldtatt?
Ikke enda tror jeg. Er liksom ikke så mye å fortelle heller føler jeg. Sa mye om det i videoen, den kan du se HER.

Hvordan fikk du Murdrocks, Herman Dahl, Agnete og Stina Talling med på sangen?
Splay spurte bare.

Hva heter moren og faren din?
Beate og Morten.

Hvilken farge har du på øynene?
Grøn/brun/blå. En liten blanding av alt egentlig.

Dater du gutter om dagen?
Nei, det er det dårlig med.

Når begynte du ordentlig med BH?
På ungdomsskolen begynte jeg ordentlig å bruke det. Selvom jeg ikke trengte det!

Liker du best rød eller brun julebrus?
Bruuun!! Den fra Hamar i glass er best.

🌸🌸🌸

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

Bildene som aldri kom på bloggen

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Fint håper jeg. Selv har jeg hatt en litt kjip dag faktisk, og hvis du har hatt det samme tenkte jeg å få deg til å le litt. Og det på min bekostning, haha. I dag kjører på en runde med ”Bildene som aldri kom på bloggen” rett og slett fordi jeg vet at dere elsker dere. Jeg må forresten bare si beklager for litt dårlig blogging de siste dagene – det er kun fordi blogg.no bytter plattform og det er en del endringer her. Jeg skjønner med andre ord ingenting fordi alt har forandret seg haha..

Uansett, jeg håper du liker dette innlegget. Jeg skal love deg at det er morsommere for deg enn for meg! Som blogger tar jeg jo hundrevis av bilder og da sier det seg selv at ikke alle blir like fine. Dette er derfor de bildene som ble stygge, mislykka og ikke kunne brukes på bloggen.

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg skal drive å kødde sånn hele tiden haha.. Du aner ikke hvor mange slike bilder jeg faktisk har.
Når fotografen bare må ta det aller siste bilde..
Nydelig, og nydelig cameltoe..
Alle skjønner vel hvorfor dette ikke havnet på bloggen, før nå hehe..
Skjønner ikke helt hva jeg prøver på her.
Fikser på hååååret..
The grudge i blond versjon haha..
Vet ikke helt om jeg er på vei til å falle eller ikke, stygt var dette bilde hvert fall.
Nydelig Isabelle…
Ingen kommentar..
Altså, hva gjør jeg??? Omg.
Nok en gang denne berømte tunga.. Uff!
Elsker når skyggen til den som tar bildet kommer med..
God stemning, ikke fult så godt bilde..

Nå er jeg flau, som jeg alltid er når jeg legger ut disse innleggene! Jeg håper du får en nydelig dag videre og tar vare på alle rundt deg. Vi blogges senere! Love you all.

Husk forresten å spill av julelåten vår hele tiden!! ”Nå er det jul” på Spotify eller LINK TIL DEN HER .

🌸🌸🌸

Forteller hemmeligheter om meg du ikke vet – Voldtekt, sex, fylla ++

Hallo alle mine fine, da var det endelig tid for en ny video på kanalen min. Og denne gangen en liten collab – det er alltid koselig. Dagens video er jeg egentlig litt stresset over, fordi jeg forteller ting om meg selv som jeg aldri har fortalt før så jeg håper dere ikke dømmer og heller syntes det er bra og kult at jeg velger å dele dette med dere. Hadde også satt pris på om du så hele videoen før du eventuelt kommenterer.

Jeg håper du liker videoen! Love you.

  1. ABONNER PÅ KANALEN MIN HER
  2. 🌸🌸🌸

Angret på at jeg var med på Paradise Hotel – Jeg forteller..

Hei alle mine fine! Hvordan har dere det i dag? Jeg får fortsatt en del spørsmål rundt Paradise Hotel og hvordan det egentlig er å være der. Nå er det en stund siden jeg var med og det er jeg egentlig veldig glad for, jeg er liksom ikke Paradise – Isabelle lenger hehe.. Jeg har jo faktisk fortalt dere litt smått om at jeg angret med en gang jeg kom hjem fra Mexico den gangen, men det er en stund siden jeg skrev. Nå er det jo straks tid for en ny sesong og da passer det fint med et slikt innlegg. Keep in mind – Paradise var en fantstisk opplevelse og jeg angrer ikke i det hele tatt den dag i dag. Det er bare viktig å huske på at de har en streng kontrakt og de bestemmer hva som skal med på TV og ikke. 

Da jeg skulle inn på Paradise Hotel var jeg sykt gira og gleda meg masse. Vi skulle på TV! Det er jo ikke noe alle får oppleve, og jeg var veldig spent på om fikk venner for livet. Som noen av dere vet, kom vi hjem før det begynte å gå på TV. Alle var gode venner åpenbart, og vi ville henge sammen masse på fritiden, ta bilder og kose oss sammen.

Da det begynte å gå på TV, var jeg ikke med i første halvdel av sesongen. Det var utfordrende for meg å se, for de hadde jo blitt så gode venner allerede! Og jeg innså da at jeg hadde gått glipp av veldig mye. Greia var jo at jeg ikke kunne henge med de andre på fritiden, og legge ut bilder sammen osv, dette er fordi min innsjekk var hemmelig, frem til ansiktet mitt vistes på TV. Det var veldig kjipt, og jeg følte meg automatisk litt utenfor i den tiden før jeg sjekket inn på TV. Det var en ganske kjip følelse. Når du har opplevd noe så stort med noen, så vil du jo gjerne dele alt med dem, også i ettertid.

I tillegg til det aner man jo ikke hva som kommer til å vist på TV. Alt det vi har opplevd, snakket om, diskutert og ledd av blir jo ikke vist 100. Derfor var det litt skummelt å miste litt kontrollen, og kanskje bli misforstått. Det er selvfølgelig forventet når man er med på TV, og slikt må man regne med. 

Misforstå meg rett, jeg synes det var utrolig gøy å være med. Jeg angrer ikke den dag i dag liksom! Jeg har vokst så utrolig mye på grunn av Paradise Hotel, og reisen rundt det. Man lærer sykt mye om seg selv, og hvordan man takler slike situasjoner.  Men da det gikk på TV, synes jeg at det var litt ubehagelig og følte meg rett og slett litt utenfor. Husk at hvis du vil melde deg på – ting tar tid, og du har null kontroll over hvordan du selv blir fremstilt på TV.

Fått kjæreste? Hat på nett & sminke – GRWM

Hallo alle sammen, da var det på tide å legge ut en ny video på YouTube. Denne gangen en sminkevideo! Jeg håper dere liker denne videoen og har lyst til å abonnere på kanalen min. Husk å gi meg en tommel opp om du liker sminkevideoer, slik at jeg vet.

1Ll1HSkZ7Iw

(TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL VIDEOEN)
 

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER

Innspilling hos NRK, Mads Hansen Drama – VLOGG

Endelig er det tid for en ny video på min kanal, denne gangen en litt kort men koselig vlogg. Jeg håper dere liker den selvom den er litt kort! Husk å abonnere på kanalen min og trykke på bjella ved siden av, da blir jeg super glad.

F9FE-Po9-QE

(TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL VIDEOEN)
 

LINK TIL VÅR JULELÅT: TRYKK HER

ABONNER PÅ KANALEN MIN HER

PS: Til alle som tror at Mads og jeg hater hverandre eller har en skikkelig krangel så er det feil. Vi har begge blitt enige om dette og pratet sammen. Selvom jeg er litt redd for han og hva han eventuelt kan finne på haha.. 

Se hva vennene mine gjorde mot meg..

Annonse? – spraytanhuset

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Jeg har det helt supert i dag og har faktisk akkurat vært på spa, noe som var helt fantastisk. To av mine gode venninner bestemte seg for å overraske meg med en koselig spa dag, som en litt sen bursdagsgave! Tidligere i dag visste ikke jeg hvor vi skulle, bare at jeg skulle være klar klokken 10 – så en veldig fin start på dagen. Hvert fall helt fantastisk med tanke på at jeg var ute på byen i går, da var jeg nemlig på et julebord sammen med spraytanhuset! Det var også veldig koselig.

🌸 Et lite bildedryss:

En helg jeg sent vil glemme❤ Nå er jeg på vei hjem igjen fra spa og skal egentlig bare slappe av resten dagen. Det trengs innimellom, spesielt når man har det litt travelt i hverdagen. Hva har du gjort denne helgen?

Ukens spørsmål

 Processed with VSCO with p5 preset

🌸DU SPØR, JEG SVARER🌸

Hvilke venner er det som liksom ikke har støttet deg angående sangen?
Det kommer jeg nok ikke til å skrive her på bloggen, men jeg er helt sikker på at de vet hvem jeg mener selv! Det er ikke det at jeg forventer at alle skal digge dette, men det er et par jeg trodde hvert fall skulle sende meg en kul melding som ikke har gjort det.

Blir du ofte trakassert av eldre menn?
Hmm, på nett ja haha.. Det er alltid mye lettere å gjøre slikt på nett, noe som er veldig trist!

Hva liker du minst ved deg selv?
Hmm, kanskje at jeg glemmer veldig fort og er veldig sløv med å svare på meldinger og slikt. Det vet jeg hvert fall at vennene mine irriterer seg over, hehe..

Kan du lage video med moren din?
Jaa, jeg vil og har spurt henne – så vi får se! Hadde vært gøy.

Skal dere lage flere sangen?
Aner ikke, hvem vet? Vi har ikke planlagt noe.

Hva syntes du helt ærlig om Mads Hansen?
Jeg kjenner han ikke, har kun snakket med han et par ganger. Jeg er en person som hater å dømme folk jeg ikke kjenner så jeg kommer ikke til å gjøre det. Men, jeg syntes han har gjort veldig mye unødvendig i fortiden. I starten syntes jeg det han drev med var fett, men det gikk veldig langt noen ganger og det var ikke kult. Han er en 34 år gammel mann og han burde vite hvor grensa går. Spesielt når han holder på slikt med unge jenter! Men, jeg har ingenting i mot han som person, han er sikkert super hyggelig. 

Angrer du på at du var med på Paradise?
Nei ikke nå, men jeg gjorde det faktisk i starten! Kanskje jeg kan skrive litt om det på bloggen? Har skrevet om det før tror jeg, for lenge siden.

Var du med Luna fra ”Lik meg” serien?
Jaa, haha vi møtte hverandre i byen. Veldig hyggelig jente!

Er du og Mads hansen sure på hverandre?
Nei 🙂

Skal du ha julekalender? Hvilken?
Ja, jeg har faktisk to julekalendere fra blivakker. Gleder meg til desember!

Er du redd for at du taper veddemålet mot Mads Hansen?
Nei haha.. 

Kunne du vært med på Skal Vi Danse?
Ja, det kunne jeg helt sikkert!

Hvis du hadde fått tilbud om å være med på kjendis farmen, hva hadde du sagt?
Da hadde jeg nok sagt ja.

Hva liker du best ved deg selv?
Jeg liker at jeg er veldig følsom og bryr meg om de som står meg nærmest. Jeg bryr meg egentlig veldig mye om de rundt meg, selvom jeg ikke viser det så godt. Jeg liker også at jeg elsker å jobbe og gjør ting jeg vil selvom ikke alle syntes det er kult.

Har du noen gang røyket?
Ja det har jeg. Røyk er ekkelt da haha!

Hvor synger Agnete i sangen dere? Jeg hører henne ikke?
Hun har ikke et eget vers slik som jeg og Stina, men hun synger alt av refreng og et vers sammen med Herman!

Hvordan har du hatt det denne uken?
Jeg har det ganske travelt denne uken, men det er slik jeg liker det. Har hatt det veldig fint!

Kan du og Martine bli venner igjen? Er det en mulighet?
Altså, vi er ikke uvenner. Bare henger ikke sammen.

Var du forelsket i Kevin på Paradise Hotel?
Nei det var jeg ikke.

Hvorfor sang dere ikke på ordentlig på God Morgen Norge?
Vi hadde sangen på veldig høyt i bakgrunnen så man hørte bare det på tv. Men vi sang liksom med haha!

Hva syntes du om Frank Løke?
Hehe, han er virkelig noe for seg selv.. Har møtt han en gang og da var han hyggelig liksom.

Processed with VSCO with p5 preset

Hva skal du i helgen?
I helgen skal jeg kose meg masse. Jeg skal på julebord på lørdag og på søndag har mine bestevenner sagt at jeg skal holde av hele dagen fordi de har planlagt en overraskelse til meg. Det gleder jeg meg til, selvom jeg hater overraskelser og vil vite alt haha.

Synger dere ull undertøy eller jule undertøy?
Vi synger ULL. Sykt mange som spør om dette haha!

Når hadde du mensen sist? Og når fikk du det for første gang?
Jeg har faktisk mensen akkurat nå.. Fikk det da jeg var 15.

Når tenker du å flytte hjemmefra?
Veldig snart. Jeg har begynt å se på leiligheter og snakket med banken så det er ikke lenge til jeg kjøper meg noe nå håper jeg. Vil finne en perfekt leilighet først!

Hva syntes du helt ærlig selv om deres egen låt?
Jeg syntes den er veldig bra. Som jeg har sagt før så er det jo en barne sang laget for barn, så det er ikke rart at voksne ikke liker den selvom alle på en måte kan høre den føler jeg. Den fenger veldig og jeg digger den!

Er det sant at du bruker parykk?
Jeg pleier ikke det nei, men jeg har parykker og har brukt det noen ganger!

Pleier du å få penisbilder?
Når jeg åpner snappen min hver fredag pleier det alltid å tikke inn et par haha.. Det er jeg ikke akkurat verdens største fan av! Jeg tror ikke det er noen jenter i denne verden som faktisk setter pris på en dickpic. Bare stopp haha!

Hvordan får man samarbeid og penger på YouTube og blogg?
Jeg har et management som fikser slikt til meg, men om man . vil ha et samarbeid sender man en mail og blir enige om noe. Det hender også at selskaper tar direkte kontakt med meg eller agenten min.

Skal du lese boka til Isabel raad?
Jeg har lyst! Men har ikke akkurat stresset med å kjøpe den, men den virker veldig bra!

Processed with VSCO with c1 preset

🌸🌸🌸

Jeg håper du likte svarene mine. Jeg får en del spørsmål som jeg har svart på før, så hvis du har spurt om noe jeg ikke har svart på i dag er det bare å gå i arkivet mitt så har jeg helt sikkert svart på det før. Husk at det bare er å spørre masse spørsmål i kommentarfeltet på bloggen så skal jeg få svart neste uke. Ha en fin dag videre babes! Love you all♡

LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT FOR Å STILLE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE, DER HETER JEG ”isabelleeriksen”.

Sykt billig sminke – Kun i dag!!

Hallo alle mine fine, hvordan har dere det i dag? Jeg håper dere har det supert, om ikke så er jeg her for å gjøre dagen dere tusen ganger bedre. I dag er det nemlig BLACK FRIDAY hos Blivakker.no noe som gjør at du får masse rabatt på nettsiden deres. Du kan faktisk få produkter til 85% rabatt med koden min ”IsabelleEriksen”. Blivakker har nemlig 27-80% rabatt på nesten hele butikken. Noe som er helt sykt og nesten helt gratis!! Dette er jo helt perfekt nå som det straks er jul.

Som dere vet så digger jeg Blivakker og har bestilt derfra så lenge jeg kan huske, det gjør også hele familien min så jeg er super glad for å kunne hjelpe og dele denne kule dagen på blivakker.no med dere! Så å si all sminken min er fra Blivakker, de har jo nesten alt – bokstavelig talt. De har flere produkter som ikke finnes i butikker i Norge! Her er noen flere favoritter fra Blivakker.no som jeg har fått.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Favoritt kostene mine og ikke minst den super populære beautyblenderen som jeg har brukt i flere år og som gjør under med sminken!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Perfekt Julegave!

Blivakker har også masse andre produkter, blant annet hårprodukter som er kåret til det beste av det beste. Jeg har lenge trengt en ny og bra rettetang og endelig har jeg fått ordnet meg det. Denne rettetangen fra GHD er en av de beste på markede og går an å bruke til både krøller, bølging og retting av håret! Love it.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

🌸🌸🌸

BRUK KODE: IsabelleEriksen for penger av! Opp til 85% rabatt.

LINK TIL NETTSIDEN: TRYKK HER.

Blivakker har jo over 13 000 produkter på siden så her er det bare å kose seg med shopping!

Går gjennom gamle skole bøker – VIDEO

Da var det endelig tid for en ny video på YouTube! Jeg håper dere liker videoen og har lyst til å abonnere på kanalen min, da blir jeg super glad.

8nWST7uxuyQ

(TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL VIDEOEN)
 

ABONNER PÅ KANALEN MIN