Vellykket kveld

Hei alle sammen ♡ 

 

God kveld! Beklager for utrolig dårlig oppdatering idag, er litt skuffet over meg selv, hehe. Som dere vet var jeg ute igår og det merkes idag for å si det sånn. 
Sofie hadde pyntet leiligheten kjempe fint, og det var utrolig bra stemning og jeg tror alle hadde det veldig gøy, inkludert meg selv!

Idag har jeg endelig fått fikset etterveksten min, woho! Nå trenger jeg ikke gå med caps hele tiden. 
Spiste også middag hos fineste Sadiye, kjempe koselig var det♡

 

XOXO

Det skal feires

Heisann♡

Håper alle dere vakre skapninger har det fint! Hvem er klare for helg?

Vil først å fremst si takk for all respons på mitt forrige innlegg, haha. Jeg syntes det er gøy når folk engasjerer seg og gir meg tilbake mld både her på bloggen og andre steder. Godt å høre at mange er enige med meg. 

Dagen igår gikk i blogging, svar på noe hendvendelser og en liten tur til byen før jeg ble hentet av ett parr venninner. Blandt annet Sadiye, så nå har jeg endelig fått meg frisørtime på fredag, haha. Det trengtes noe veldig, da jeg har ettervekst ned til knærne.. 


 

Nå skal jeg spise litt pizza, også må jeg kjappe meg å kjøpe litt alkohol og en liten gave til Sofie som har bursdag idag! 
Vi skal selvfølgelig feire dette senere så det blir utrolig gøy, det blir først ett lite vors så skal vi videre ut på byen. WOHOO! 

GRATULERER MED DAGEN, SOFIE♡


 

 

XOXO

NEI, jeg blir ikke sjarmert av deres kjønnsorgan

Hola,
 

Jeg mottar daglig close up bilder av gutters private eiendeler. Ikke bare det heller, det kan poppe inn videoer av menn som sitter og runker, menn som har på seg dame undertøy, menn som tisser, menn som sitter på do å tisser gjennom sin egen underbukse, menn som spørr om å være slaven min?! Why?
Det er noen eksempler jeg har. Hvis jeg skal skrive fler eksempler blir nok du sittende å lese dette innlegget til i morgen. 

Hvilken reaksjon er det dere forventer at jeg skal komme med eller ønsker at jeg får?
Tror dere jeg sitter å studerer det bildet av deres kjønnsorgan og bedømmer tissemannen deres ut i fra det?
Tror dere at jeg studerer, og tenker for meg selv – hei han her hadde en fin penis, kanskje jeg skal sende han en melding!
Ja, hvis du er heldig så tar jeg kanskje et raskt overblikk på penisen din, men det er sjelden! 

Men det er en ting jeg lurer veldig på. Hvorfor? Hvorfor sender du penisbilder? 
Er det fordi du ønsker noe tilbake? Ønsker du oppmerksomhet? Trenger du godkjenning? Eller rett og slett fordi du kjeder deg? 
Jeg skjønner ikke!
 

Altså ja, det er lov å sende bilde av penisen din til en dame. Men det kan faktisk bli straffbart med en gang hun sier at hun ikke vil ha det! 
Jeg tror jeg kan snakke for de fleste jenter når det gjelder akkurat det her. 

 

 

Så gutta

Nå skal jeg være sinnsykt gavmild og hjelpe dere med hvordan dere kan starte en samtale med en jente.

1. Hvis du ser en pen jente, gå bort å si hei, hvordan går det? 
2. Hvis du vil snakke med en jente på sosiale medier, send heller bilde av ansiktet ditt og skriv: Du er utrolig flott, hvordan har du det?
3. Lurt å være blid og hyggelig og starte samtalen på en ordentlig og seriøs måte. Kødd heller litt etterhvert. 

 

                                       Del innlegget og spre budskapet damer

 

XOXO

Folk misforstår meg

 

 

Hei alle fine♡
 

Jeg mottok disse mld på facebook her om dagen, og det fikk meg virkelig til å tenke! Jeg ble selvfølgelig veldig glad for meldingene og syntes det var utrolig hyggelig å høre, men h*n har rett i en ting. Folk misforstår meg. 

Jeg har hørt ufattelig mange ganger at jeg er snillere enn det folk tror, at jeg ser bitch ut ved første øyekast men så fort folk begynner å snakke med meg og bli kjent med meg endrer det seg fort. 
Det er riktig som det står i mld over, jeg har blitt såret og hatt det tøft med både venninner og andre ting, og ja jeg føler selv jeg går rundt med ett skall. Det er sjelden jeg åpner meg 100% for noen, og sjelden jeg forteller folk ting om meg selv! Det er vanskelig for meg å stole på folk. 

Jeg aner ikke hvorfor folk oppfatter meg slik, og tror jeg er en bitch haha.. Jeg syntes faktisk det er litt trist fordi jeg tenker jo akkurat sånn om visse andre personer selv, og jeg vil ikke at andre skal se på meg på den måten. 
Jeg vet heller ikke hva jeg kan gjøre for å få en slutt på det, men jeg håper det hjelper at folk leser bloggen min og har mulighet til å bli kjent med meg! Jeg vet det kanskje ikke hjelper å skrive, men jeg er ingen bitch, hvertfall ikke hvis jeg ikke har en grunn til å være det.. Hehe! 

♡♡♡♡♡

XOXO

Bildedryss + RABATTKODE

Hei alle fine♡

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen og en liten middag hos mormor! Er alltid så koselig å være på besøk der. 
Jeg har vært i ett møte og jeg har møtt kusinen min som jeg sjelden ser.. Hun er i militæret og hadde tid til å møte meg idag, wohoo. 
Vi hadde en aldri så liten photoshoot og gikk rundt og koste oss i det fantastiske været. 
 


 

♡♡

Jeg kom også hjem til en pakke i posten. En klokke og ett armbånd fra Daniel Wellington. AAh de har så sinnsykt fine ting!
 

Du kan nå få 15% på ALT hos Daniel Wellington ved bruk av koden: ISABELLEDW 

                                                                                                                                                                                     //SPONS

 

XOXO
 

Fra brunette til blondine

Hei allesammen♡

 

Det er noen som lurer på en del angående håret mitt. Jeg var jo brunette for ett parr år tilbake, hehe. Jeg hadde nesten helt svart hår og det ble en altfor stor kontrast mellom ansiktet mitt og håret mitt! Jeg har ikke så mange bilder fra da jeg var brunette, annet enn det som ligger på instagram. 

Jeg startet jo med å farge håret hjemme med hjemmefarge, det er vell ikke akkurat det smarteste jeg har gjort.. Håret mitt ble så utrolig slitt og ødelagt, det gikk såvidt ann å gre igjennom det og det var helt jævlig når det var vått. Det var så slitt at hvis jeg skulle gre håret når det var vått var det som at det satt tyggis fast i håret! Det ble ikke stygt, det ble faktisk ganske fint. Men igjen, helt ødelagt.. 
Jeg startet med å farge håret kun lysere nedrest, slik som dette:

Jeg gikk vell med ombre en god stund og farget det flere ganger kun nederst og begynte etterhvert å ta fargen høyere og høyere opp. Jeg fikk heller ikke klipt det, jeg farget jo håret hjemme og klippe, det kunne jeg ikke gjøre selv! Jeg gadd aldri dra til frisøren å klippe meg. Men det ble så sinnsykt slitt at det faktisk var helt umulig, så jeg måtte ta meg en tur til frisøren for å både farge og klippe det. 
Da hadde jeg også lyst på blondt hår fra topp til bunn. 
Jeg hadde jo to forskjellige farger på håret, nederst var det helt lyst, mens i hodebunnen veldig veldig mørkt så vi måtte farge hele håret samme farge deretter måtte vi avfarge hele håret før vi faktisk kunne farge det den fargen jeg hadde lyst på. Det var en utrolig lang prossess! 

Her husker jeg at jeg var veldig fornøyd med håret mitt, og hadde denne fargen en god stund. Men dessverre kommer det jo ettervekst! Den ble farget hos frisøren. Min venninne Sadiye hadde endelig blitt frisørlærling så jeg gikk kun til henne og det gjør jeg fortsatt. Hun er nok en stor grunn for at jeg gidder å dra til frisøren, haha.. 
Etterhvert ville jeg ha enda lysere og en litt kaldere farge på håret, og det fikset Sadiye. 

Jeg mener vi kun stripet håret for å få denne fargen. Etterveksten kom tilbake og jeg ville vell ha enda littegrann lysere og kaldere. For å få til dette måtte vi klippe masse, jeg ville også det. Var så lei av slitt og ødelagt hår. Vi helbleket og tonet håret:

Etter ett par dager med denne frisyren ble håret faktisk helt hvitt på toppen. Det var ikke fint i det hele tatt haha… Så jeg dro tilbake og kun fikk tonet ned håret.

Nå mener jeg håret mitt er helt perfekt, jeg elsker fargen jeg har nå!
Nå bruker jeg lillasjampo slik at håret skal holde seg kaldt og ikke få det gulskjære man som regel får når man har bleket håret. 
Skal faktisk ganske snart farge etterveksten min igjen, faen assa jeg hater att den kommer så fort… 

 

XOXO

OSLOVE

God morgen ♡

 

Aah, det er så fint vær i Oslo. Jeg blir så glad!!
Idag er en travel dag, men det gjør ingenting. Jeg skal rekke å nyte været også. Nå er jeg litt sent ute til ett møte, jeg kan fortelle litt mer om det senere. 
Etter møte skal jeg møte en venninne i byen for å spise lunsj og nyte det fine været så får vi se om jeg også får dratt en tur til frisøren! Jeg har jo ettervekst herfra til helvete, hehe.. 


Nå kan sommeren bare komme♡♡♡

Vi blogges senere idag lovers!

 

XOXO
 

Så jævlig turn off

Hallo♡

 

Da kommer det ett par ting jeg hater når det gjelder gutter/menn. 

1. Vond lukt
Blæ, jeg blir kvalm av bare tanken på vond lukt hos gutter, og mennesker generelt. Har du dårlig hygiene, med svetteringer og dårlig ånde stay away.
 

2. Cocky
Noe som er sinnsykt stygt er gutter som er cocky og arrogante og tror dem er bedre enn alle andre, spesielt kvinner. Æsj!
 

3. Mobbere
En som tror han er kul og skal tøffe seg ved å slenge dritt til andre. Altså get a life! Du ser bare dum ut.
 

4. Lat
Jeg hater gutter med null motivasjon som ikke vil gjøre noen verdens ting.. BORING!
 

5. Slask
Gutter som kommer seenes ut som de ikke har ett hjem.. Herregud ta deg fem min til å fikse håret og pusse tennene! Og for guds skyld, ta på noe annet enn joggedress hvis du ikke skal trene. 
 

6. Hår
Har du masse hår på kroppen, fjern det. Greit nok du har hår på beina og littegrann andre steder, men når du ser ut som en huleboer, uuusch..
 

7. Løgnere
Går du rundt å lyver og skryter av deg selv er det mest patetisk. Ærlighet varer lengst og er helt klart mest sexy♡
 

8. Klenging
Jeg hater når gutter klenger og skal kose og ligge oppå deg hele tiden. Det er det jeg som skal gjøre, hehe! 

Det var det jeg hadde å skrive denne gang! Hvis dere likte dette innlegget kan jeg nok skrive fler! 
Kommer en turn on også ganske snart♡

 

XOXO

Respekt

Hei dere♡

 

Det er så alt for mange som dømmer og tror de vet ting når det gjelder blogging. Man hører ofte at blogg er lett og det er ikke noe jobb, det er bare å skrive noen ord og legge ut ett par bilder, det går fort.. 

Vell, nå har jeg blogget i ett par uker og jeg merker allerede at det faktisk er ganske tøft.
Jeg skal ærlig innrømme at jeg tenkte det var lettere enn det det faktisk er. Det er så utrolig mye man må tenke på. Man tenker konstant hva man kan blogge om og hva som skal bli det neste innlegget. Man skal fly rundt å ta bilder hele tiden eller evt videoer, dette skal redigeres og postes på bloggen. Akkurat dette tar overraskende lang tid og er utmattende, spesielt det å redigere videoer. Folk tenker at det går fort og når seerne ser videoen tenker dem ikke på alt som ligger bak! All klippingen, redigeringen, og evt baktanker! 
Man må også tenke på hva man kan legge ut på nettet og hva du ønsker å dele med verden. Og ikke minst så må man være kreativ og alltid blogge om ting folk vil se og lese om. Det skal blogges hver dag, gjør du ikke dette mister du evt plassen din på topplisten og da blir det heller ikke noe penger. Man har på en måte aldri fri. Det skal blogges i ferier, helger osvosv. 
Jeg blir provosert når jeg leser folk som skriver at blogging er tull og at det ikke er noe jobb i det hele tatt. Nå har jeg kjent på det selv og det er faktisk utrolig hard jobbing.

Jeg tror grunnen til at folk tror akkurat dette er fordi dem ikke ser alt arbeidet som ligger bak når dem f. eks leser ett innlegg eller ser en video.. Og det ligger så utrolig mange tanker og ikke minst timer bak.

Respekt til alle bloggere♡

XOXO

Ukens spørsmål

Hei♡

Har fått noen spørsmål den siste uken som jeg tenkte jeg skulle svare på.♡

1. Hvor er den beige capsen din fra?

Denne er fra London, kjøpt på Primark! Det finnes nesten helt lik på H&M♡

2. Hvordan er det å se M. på paradise? Ingen sjalusi?
Jeg syntes det er kjempe gøy å se Martine på Paradise! Jeg er ikke sjalu på Martine nei, haha. Jeg unner hun dette, hun har lenge hatt lyst til å være med på PH.
 

3. Hvilken farge har du på Strobe cream hydratant lumineux fra Mac?
Jeg har fargen PINK lite, love it♡
 

4. Hvilken selvbruning bruker du, den ser så bra ut på?

Jeg bruker sjelden selvbruning. Og har heller ikke på selvbruning på dette bildet♡ Men når jeg først smører meg med selvbruning er det bare en random, hehe..
 

5. Hvor har du fylt leppene dine, og hvor mye?

Jeg fyller leppene mine hos Sol Elise, hun holder til ved rådhuset i Oslo. Hun er utrolig flink, og jeg elsker resultatet!
 

6. Kunne du fortalt noe om dine tidligere forhold, og hvordan det er å være singel?
Jeg er veldig usikker på om jeg faktisk skal gjøre det. Da handler det på en måte om andre personer, men jeg får se. Ikke med det første hvertfall!
Nå har jeg det utrolig bra som singel. Jeg er ikke klar for å binde meg helt enda og vil oppleve og reise før jeg binder meg.
 

7. Hvilke av dem over knee bootsene er like som på bildet ditt? 

Akkurat disse skoene er kjøpt på Nelly. De ser utrolig bra ut og jeg elsker sånne sko som det her! Disse er dessverre ødelagte nå.. Jeg brukte de vell sånn to ganger så ble det hull i sålen under. De er også utrolig glatte å gå med så jeg trynet jo overalt.. 
Jeg kjøpte meg ett par nye, nesten helt like fra Kurt Geiger, de kostet en del mer, men de holder mye bedre og er mye bedre å gå i♡
 

8. Når kommer din og Martines neste youtube video ut?
Det aner jeg faktisk ikke, men til uken en dag!♡ Woohoo.
 

9. Er du samboer med Martine eller er du bare mye hos henne? Hvis ikke, bor du fortsatt hos foreldrene dine?
Jeg er ikke samboer med Martine, men jeg er hos henne hele tiden. Jeg er nesten mer her enn hjemme haha. Når jeg ikke er her hos Martine så bor jeg hjemme hos moren, stefaren, og broren min!

10. Kan du lage sminkevideo?
Ja det skal jeg gjøre! Det er vell ikke så alt for lenge til heller! Gled dere♡

XOXO