Folk misforstår meg

 

 

Hei alle fine♡
 

Jeg mottok disse mld på facebook her om dagen, og det fikk meg virkelig til å tenke! Jeg ble selvfølgelig veldig glad for meldingene og syntes det var utrolig hyggelig å høre, men h*n har rett i en ting. Folk misforstår meg. 

Jeg har hørt ufattelig mange ganger at jeg er snillere enn det folk tror, at jeg ser bitch ut ved første øyekast men så fort folk begynner å snakke med meg og bli kjent med meg endrer det seg fort. 
Det er riktig som det står i mld over, jeg har blitt såret og hatt det tøft med både venninner og andre ting, og ja jeg føler selv jeg går rundt med ett skall. Det er sjelden jeg åpner meg 100% for noen, og sjelden jeg forteller folk ting om meg selv! Det er vanskelig for meg å stole på folk. 

Jeg aner ikke hvorfor folk oppfatter meg slik, og tror jeg er en bitch haha.. Jeg syntes faktisk det er litt trist fordi jeg tenker jo akkurat sånn om visse andre personer selv, og jeg vil ikke at andre skal se på meg på den måten. 
Jeg vet heller ikke hva jeg kan gjøre for å få en slutt på det, men jeg håper det hjelper at folk leser bloggen min og har mulighet til å bli kjent med meg! Jeg vet det kanskje ikke hjelper å skrive, men jeg er ingen bitch, hvertfall ikke hvis jeg ikke har en grunn til å være det.. Hehe! 

♡♡♡♡♡

XOXO

6 kommentarer

Siste innlegg