Første gangen Erik og jeg…

Første gangen vi møttes 

Første gangen vi møttes var faktisk på premierefesten til Paradise Hotel, sesongen til Erik. Jeg fikk ikke akkurat verdens beste inntrykk av han. Det første han gjorde var å gå bort til meg og de andre jeg var med og var skikkelig frekk. Dette har vi faktis fortalt før på YT. Jeg likte han ikke akkurat i starten!

Første gangen vi kysset 

I slutten av januar om jeg ikke tar helt feil. Begge var fulle og det var egentlig bare et helt uskyldig kyss, det skjedde med andre ord ikke noe mer enn det!

Første gangen vi var på date 

Jeg husker dette utrolig godt faktisk. I mars var dette om jeg ikke tar helt feil! Det var etter at vi hadde ligget sammen. Begge to var vel egentlig ganske sikre på at vi bare var et one night stand, men så inviterte Erik meg på date. Om han ikke hadde gjort det hadde vi helt sikkert ikke snakket sammen den dag i dag.

Første gangen vi hadde sex 

Hjemme hos Erik, i februar tror jeg. Herregud jeg kan ikke tro at jeg deler alt dette. Please don’t judge me!

Første gangen vi var ute på byen sammen 

Det er faktisk lenge siden. Over et år siden nå! Funfact – Erik prøvde å spleise meg med kompisen hans, hahaha…

Første gangen vi sov sammen 

Det var jo i februar da.

Første gangen vi kranglet 

Første gangen vi kranglet ordentlig var ute på byen en gang, en skikkelig teit krangel. Vi kranglet faktisk om hvem vi skulle dra hjem til. Begge ville så klart hjem til seg selv og da klikka det for Erik og han dro, så da gadd jeg ikke mer og fulgte etter han hjem. Så da fikk han det som han ville..

Første gangen vi var på kino 

Jeg er ikke verdens største fan av å dra på kino så det skjedde etter noen uker. De fleste gjør jo det som en første date, men vi dro først på kino i mai, juni. Da så vi filmen om Elton John!

Første gangen vi møtte familien til hverandre 

Første gangen Erik hilste på mamma var faktisk ikke meningen skulle skje. Vi var i starten av alt og Erik skulle ”snike” seg ut av leiligheten min da mamma skulle hente meg, men mamma så han. Da hilste de på hverandre. Erik har også møtt pappa og Julie, det har dere jo sett på YT. Videoen kan du finne HER. Foreldrene til Erik møtte jeg da jeg var på besøk hos dem i Nord Norge i sommer!

Første gangen vi delte med folk at vi var sammen 

Det var jo etter ganske lang tid. Jeg var jo ekstremt stresset for å dele det med verden. Videoen om at vi var sammen la jeg vel ut i juni/juli.

Første gangen vi var i utlandet sammen 

Da Erik overrasket meg med Danmark tur. Såå koselig! Det var i august.

Første gangen Erik kjøpte blomster til meg 

Ikke så veldig lenge siden faktisk, haha! Så klart etter at jeg spurte om det. Det er bare noen uker siden!

Det første vi tenkte om hverandre 

Jeg likte jo ikke Erik i det hele tatt med det første, men så fort jeg ble kjent med han viste det seg at han var en veldig snill gutt. Hvert fall mot de han kjenner, haha. Når Eri først møtte meg og snakket med meg syntes han jeg var morsom, men før vi hadde snakket sammen så tenkte han nok som alle, at jeg er litt crazy!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg