Min bursdagsgave til mamma

Hey babes og gooood fredag! Jeg håper alle sammen har en nydelig fredag og en veldig fin start på helgen. Det har jeg hatt! For en uke siden hadde verdens beste mamma bursdag, og det ble feiret i dag.

Vi starten med en middag sammen med Erik, de har jo heller aldri møttes ordentlig før, noe som virkelig var på tide. Det har hvert fall mamma mast om, haha. Etter middagen tok jeg med mamma på stand up show på latter, hun ELSKER jo det og er ofte på dette faktisk!

Kjære mamma! Verdens aller beste mamma❤️ Tusen takk for at du alltid er der for meg, jeg kunne ikke bedt om en bedre mamma enn deg! Du er virkelig helt fantastisk. Jeg elsker deg og håper du hadde en kjempe fin dag med meg!

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem og skal straks legge meg. Det er faktisk utrolig deilig å ikke dra ut. Jeg er jo nesten alltid ute i helgene og det blir man sliten av! I morgen skal jeg på innflytningsfest til Anne Brith faktisk, noe jeg gleder meg masse til. Det blir koselig.

Vi blogges mer senere babes, husk å ta vare på alle rundt deg! I love you all❤️ Husk å sjekke ut de nyeste videoene på YT kanalen min!

5 kommentarer

Siste innlegg