Alt om mine tatoveringer

Hallo alle mine fine♡

Det er veldig mange som lurer på en del når det gjelder tatoveringene mine. og det skjønner jeg, de er jo ofte på instagrammen min og her på bloggen. Jeg tenkte å fortelle litt om når og hvorfor jeg tok tatoveringene og selvfølgelig bilder av alle sammen. 


Denne tok jeg faktisk for ikke så veldig lenge siden, eller jo det er kanskje ganske lenge siden. Herregud tiden går så sinnsykt fort. Jeg tok faktisk denne før jeg tok silikon. Jeg var veldig tidlig ute med alle tatoveringene mine og dette er en av de siste jeg har tatt. Jeg ble inspirert av tatoveringen Rihanna har under puppene sine, men hadde ikke lyst på helt lik da jeg visste mange kom til å ta akkurat den Rihanna har. Nå har jo denne også blitt ganske populær. Jeg tok den før silikon som sagt, og grunnen er nok fordi jeg ville prøve å få blikket på noe annet enn akkurat puppene, hehe. Jeg eide jo ikke pupper før. Jeg syntes også den var veldig stilig! 


Disse rosene på armen er faktisk en coverup. Jeg hadde fugler på armen før som helt seriøst så ut som flaggermus så det var jeg nødt til å gjøre noe med. Fuglene, eller flaggermusene som jeg kalte det tok jeg faktisk hjemme hos en fyr før jeg fylte 18 år.. Ikke bra, da ser man hvordan det blir. Ikke fint i det hele tatt og absolutt ingenting å anbefale. Vent til du er 18 å gå et ordentlig sted!! 
Man kan se fuglene gjennom rosene om man ser nøye etter! Denne tatoveringen er jeg utrolig fornøyd med, jeg tok den faktisk i Rhodos hehe.. Det er vell egentlig ikke noe å anbefale, men der jeg var var dem utrolig flinke. 


Romertall♡♡ Det er så fint, kan noen gjette hva som står her?? Det er mamma sin dato faktisk. Sløyfen under syntes jeg bare var en fin detalj, denne er også lyse rosa.


”Through every dark night, there is a brighter day”. Denne tok jeg også før jeg fylte 18.. En venninne av meg latet som hun var mamma i telefonen, herregud så teit jeg var. Hvorfor stresset jeg sånn med å få meg en tatovering liksom! Gud så mye styr. 

Hva syntes du om tatoveringene mine? Jeg digger tatoveringer men jeg tror nok ikke jeg kommer til å ta noen fler, hvertfall ikke med det første. Det er ikke fint med for mye heller syntes jeg. Dyrt er det også. 
Det er nok en del som kommer til å spørre om disse var vonde å ta. Jeg har jo tatovering på de verste stedene man kan ta haha.. Jeg syntes personlig det ikke er noe vondt å ta tatovering. Det er selvfølgelig ikke en deilig følelse, men så veldig veldig vondt syntes jeg ikke. Lyden er nesten verst spørr du meg! 

14 kommentarer

Siste innlegg