Er du russ, skjekk ut dette

                                                                                                                                                                                 //Reklameinnlegg
Hei alle mine fine, og ikke minst alle russ der ute♡

Jeg husker så godt da jeg var russ, det var så mange som solgte billetter og slikt til hverandre på Finn.no og Facebook. Det som er problemet med det er jo at det finnes så mange som kopierer og forfalsker billetter og dermed kan du være uheldig og kjøpe falsk billett slik at du ikke kommer inn på russetreff. Salg av uekte billetter til russetreff har lenge vært et stort problem. Men nå har løsningen kommet:

RusseSwap er et helt nytt konsept og russens egen markedsplass. Laget eksklusivt kun for russen vil de sette en stopper for svindelen omtalt i blant annet TV2 hjelper deg, og i den kjente saken om RusseNorge som har svindlet russen for mange titalls tusen kroner. Hvert år dukker det opp nye firma som produserer russeklær og tar seg godt betalt, ikke sender til avtalt tid, og gjerne slår seg konkurs for å slippe å dekke kravene mot seg.
På RusseSwap kan russen trygt og effektivt swape, som det kalles, russeprodukter, dvs. kjøpe og selge klær, billetter til treff, rulleplasser, DJ, rigging av lyd og lys i buss og van og andre russeprodukter. Det er kjempeenkelt og utrolig smart!

 THROWBACK!

Du som er russ kan bestemme selv hvordan siden skal utformes framover! Ikke vent, bli med og lag den beste markedsplassen noensinne!
For alle som trenger å bytte sine billetter pga. uventede omstendigheter, bytte russeklær på grunn av feil størrelser, feil modell av bukse eller genser. Også dem som vil selge rulleplass i sin buss for en kveld eller en helg, trenger DJ, eller rigging av van og buss.
Sikkerheten ligger i at RusseSwap fungerer som mellomledd og gjør handelen trygg og effektiv ved hjelp av PayPal. Betaling går ikke videre før kjøper godkjenner mottak av varen og godkjenner betaling i PayPal.

På RusseSwap får du produktene du bestiller, alt for russetiden kan legges ut og selges og kjøpes. Alt på ett sted! 
Hvor bra er ikke dette da, folkens?

Sender du bilde av russebukse, russekort, russebuss eller annet russerelatert til [email protected], sammen med bilde, navn og Instabruker om ønskelig, deles det på Instagram og Facebook. 😀

Nettsted: http://www.russeswap.no/
Instagram: https://www.instagram.com/russeswap_markedsplassen/
Facebook: https://www.facebook.com/RusseSwap-410036116038560/?fref=ts

XOXO

3 kommentarer
  1. Deam for ei nydelig å søt russe rype trodde ikke at det fantes lenger men så kommer du digger deg å elsker deg ❤️

  2. Wow, sykt fett! Denne siden skal jeg selge billettene mine på, og jeg skulle hatt en litt mindre russebukse om noen selger.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg