JEG FANT EN DØD MANN I MASSE BLOD – Storytime

Hallo alle mine fine♡

For et par dager siden da jeg delte en ganske spennende og skummel storytime med dere elsket dere det. Jeg fortalte om noe skikkelig ekkelt som har skjedd med meg og fikk masse kommentarer på at dere vil ha flere storytimes. Derfor tenkte jeg å fortelle om enda en ting som har skjedd som var ganske skummelt og ekkelt for meg. Dette er faktisk ikke så veldig lenge siden heller.

Jeg tror jeg har fortalt dette en gang før på bloggen eller sosiale medier, samme som forrige historie, men det er nok ikke så mange som har fått det med seg eller som husker det! Dette skjedde faktisk da jeg jobbet som lærling for et par år siden.

– JEG FANT EN DØD MANN –

Plutselig en dag da jeg var på vei til jobb, så jeg at det lå noe på bakken som så veldig ut som et menneske. Jeg skjønte ingenting og gikk selvfølgelig bort for å se hva det var og ikke minst for å se om det gikk fint med vedkommende. Det første jeg så var masse blod på bakken, der hode var. Han blødde masse fra hodet og beveget seg ikke i det hele tatt.

Jeg så rundt meg, for å prøve å finne noen andre eller eventuelt se om det var noen rundt som kan ha gjort dette mot vedkommende. Det begynte ganske fort å samle seg opp med mennesker rundt, og vi var i hovedsak tre personer som sto nærmest og prøvde å få liv i karen som lå på bakken. Sykebilen ble ringt ganske så fort og det føltes ut som evigheter før den kom.

I mellomtiden var det masse folk som gikk forbi, blant annet barn som absolutt ikke burde være vitne til dette. Alle skjønte vell egentlig ganske fort at vedkommende var død, men likevel prøvde vi å få liv i han ved å riste og snakke til han. 

Etterhvert kom endelig sykebilen å hentet han, deretter kom selvfølgelig politiet. Jeg var en av dem som måtte snakke med de og dra på avhør angående dette drapet som da hadde skjedd på Grønland. Jeg visste ikke annet enn hvordan offeret så ut og hvor jeg fant mannen. Men ble likevel spurt om masse annet!

Jeg husker denne dagen veldig godt og spesielt det jeg leste i VG rett etter dette. Jeg fulgte med på VG hele dagen for å sjekke om denne hendelsen ble skrevet om og om det ble skrevet noe mer om hva som kan ha skjedd. Jeg fikk dra tidligere fra jobb og fikk mye støtte den dagen! Det er ikke bare bare å finne noen død. VG skrev om saken, og det som hadde skjedd var at mannen jeg fant var død, han hadde blitt drept av flere knivstikk like før jeg fant han liggende på bakken, og for alt jeg vet kan jeg ha gått forbi mannen som drepte han på veien eller sittet ved siden av han på en t bane.

Akkurat det er veldig ekkelt å tenke på. Man vet virkelig ingenting om hvem man går forbi på gaten!

Forrige storytime kan du finne HER. Jeg opplevde noe overnaturlig – En ekte spøkelseshistorie!

42 kommentarer

Siste innlegg