JA til SEX på første date

 Processed with VSCO with c1 preset

Hvorfor er det så mange som syntes det er helt feil å skulle ha sex med noen på første date? Jeg skjønner helt ærlig ikke det. Om man er på date og liker personen veldig godt, hvorfor ikke ha sex da? Sex er jo noe av det viktigste i et voksent og langt forhold. Sex er jo 70% i et voksent og langt forhold!

Nå sier ikke jeg at man skal ha sex på første date uansett, men liker man personen veldig godt og kanskje har lyst på noe mer og utvikle forholdet med denne personen, hvorfor ikke ha sex på første date da? Selvom man velger å ha sex med noen på første date, betyr ikke det at man er en hore eller ikke har respekt for seg selv. Absolutt ikke! Har man lyst har man lov. Man bestemmer helt selv. 

 Processed with VSCO with c1 preset

Man blir fortere kjent med hverandre og finner ut om dette er personen man faktisk har lyst til å være med. Sex er så klart ikke noe man skal haste med om man ikke har lyst til det, men det at folk ser ned på eller dømmer folk som faktisk liker å ha sex på første date syntes jeg er feil. Jeg skjønner begge sider – jeg skjønner at noen vil ha sex på første date og jeg skjønner at noen ikke vil ha sex på første date. Selv har jeg hatt det og syntes ikke det er noe ille med det. Hvorfor ikke om man har lyst, tenker jeg? Sex burde komme når man selv er klar for det og har lyst til det, ikke når alle andre syntes man burde ha det! Om man vil ha sex på første date eller tredje date spiller jo ingen rolle. Det er ingen av delene som er feil!

Og en ting til. Det er ikkenoe forskjell på gutter og jenter når det gjelder dette. Det at jenter blir stemplet som horer om man har sex og gutter blir stemplet som helter gjør meg helt ærlig kvalm.
Jeg leste akkurat en kommentar på et forum hvor noen fikk seg til å skrive ”Jeg vil ikke være sammen med en tøs som hopper til sengs ved første anledning. Hallo? Hvor godt kjenner man hverandre på FØRSTE date?” Man er da ikke tøs fordi man liker en person og vil ha sex? Ush, en ting er hvert fall sikkert og det er at jeg ikke vil være sammen med en gutt som har det synet på jenter.

 Processed with VSCO with c1 preset

Hva syntes du om dette?

23 kommentarer
  1. Wow fikk gåsehud av innlegget! Helt sykt hva slags syn mennesker har på visse folk. Jeg syns egt dette temaet her har vært på banen i en del år nå, men føler vel egt ikke at det hjelper så mye uansett hva man sier eller gjør når det gjelder det «hore» greiene. Men bra du bruker stemmen din på å fremme dette temaet!!!
   Digger deg❤️

  2. Du bestemmer helt selv hva du gjør i ditt eget liv, ingen bestemmer hva du skal gjøre eller høre på andre hva de mener! Du kan godt ha sex på første date! Man blir jo kjent med den personen veldig godt!!! Bare gjør som DU vill i ditt eget liv og kjærlighet! Elsker bloggen din! Håper på svar💖

  3. Når kommer en ny video på vloggen. På første videoen deres så s dere på onsdager og fredager men dere gjør det bare på onsdager😞

  4. Helt enig! Har begge lyst (det er en grunn til at man går på date) så er det bare å kose seg å la det skje. Det er nettopp dette som kan skape bra forhold også. Jeg hadde sex med typen min første gang vi møttes for snart 4 år siden og vi forlova oss for en uke siden. 🙂

  5. Hei, fine! ❤️ Man bestemmer selvfølgelig det selv. Hvis det hadde vært meg, ville jeg ikke gjort det på første date. Hadde nok følt meg litt for lett å få da… å desverre er det jo mange som dater, som egentlig kun vil ha sex, men sier de er interresert i et forhold bare for å få sex… hadde nok følt meg temmelig dum da. Men det er meg, og jeg bestemmer heldigvis ikke over noen andre 😉 klem❤️❤️❤️

  6. Jeg vil ikke leve jeg er bare dritt stygg og ingen liker meg jeg blir aldri spurt om noen vil bli sammen jeg er forelsket i KJETIL men det vet han og han liker ikke meg men bestevennen min og bestevennen min er fin og Heter Elisabeth og liker Oliver. Oliver har spurt meg .MEN det var på tull. Vi var nøtt TILL å bli sammen og vi holdt på med Nøtt eller sanhet oppi Tromsdalen. PS.HVA SKAL JEG GJØRE. DU ER SÅ FIN MEN DET ER IKKE JEG

  7. Lurer på hvor langt oppe på blogglista du hadde vært hvis ikke hver eneste overskrift inneholdt ord som sex, penger, drama eller clickbait … Forstår ikke hvorfor jeg bruker energi på å kommentere dette, men har bitt meg merke i det over lengre tid og det er SÅ latterlig!
   Takk for meg snuppa!

  8. Jeg er helt enig med deg i at «hvis man liker hverandre så hvorfor ikke ha sex». Men syns du ikke at å si at sex er 70% av et voksent forhold er ganske overdrevent? Sex er viktig, ja, men det finnes ting som er langt mer viktig som tillit, ærlighet og slike ting? Greit nok at du er en voksen ungdom men likevel vet du jo ikke hvordan det er å være 40 år og gift i 15. Hos slike par er nok ikke sex 70% 🙂 Det er ikke noe big deal men barn/unge som leser dette får jo fort en tanke om at sex er så utrolig viktig (og igjen da noe man kan forhaste seg med) uavhengig om du skrev i et voksent forhold eller ikke.

  9. Jeg synes det er noe som ikke passer meg. 1 Hvis jeg får ei dame i dag, da skal hun og jeg reise til sykehuset eller det stedet hvor du kan teste deg for sykdommer. Og så skal vi lese resultatet, og hvis vi må bruke kondom, da gjør vi alltid det. Og hvis det ikke er mulig å ha sex uten kondom på grunn av fare for alvorlig smitte, da vil jeg trekke meg.

  10. Hvis du er så dum at du hopper i seng med en person du ikke kjenner tilstanden til, da får du takke deg selv, fordi det er så mye kunnskap om dette nå at dette burde du skjønt.

  11. Si du møter ei escorte dame, hun har pult flere hundre eldre menn, og alle de mennene har helt sikkert en eller annen sykdom, da er du utrolig dum hvis du puler henne.

  12. I hvert fall fra Ukraina og Romania, der er det enormt med aids, og de unge damene selger seg tidlig på grunn av fattigdom.

  13. Jeg ble stemplet som hore av allw i min gamle jentegjeng som liksom skulle være mine bestevenner på vgs. Jeg hadde lagt med 1 som jeg likte veldig godt. Men det ble ikke noe mer. Så var jeg med enda en som jeg ble totalt forelska i. Så ble jeg kalt hore (selv om de hadde hatt sex med mamge flere enn.meg) men det ble spredt rykter om meg, at jeg hadde lagt med den og den. Noe som ikke var litt sant en gang. Jeg ble knust, mine såkalte bestevenner trodde på ryktene og konfronterte meg og sa jeg var løs. Jeg ble deprimert og ble faktisk ødelagt av de ryktene og at mine bestevenner trodde på dem i stedet for på meg. Jeg lurer på om det var noen av dem som kom opp med ryktene siden de oopførte seg slik…vi er ikke venner den dag i dag. Fortsatt trist pga det som skjedde for jeg var virkelig glad i dem. Nå er det 5år siden vgs. Men jeg har veninner nå som er fantastiske og støttende. Bare skulle vært foruten den hore stemplingen av både guttene og jentene på vgs…

  14. Det er ikke noe feil i å ha sex på første date, det er jeg helt enig i. Men det er veldig fort å angre i ettertid, om du opplever at personen for eksempel endrer seg i ettertid. En kjenner hverandre ikke i det hele tatt etter én dag. Og situasjonen kan bli ganske vond for mange. Uansett sies det at gutter blir mer interessert i jenta om man venter med å ha sex. Synes det blir for rart for meg å vente for lenge med å ha sex, men føler meg for god til å havne i seng med noen jeg har kjent i noen timer. Jeg digger deg Isabel😍 men med tanke på at du har mange unge lesere vil jeg ikke at de skal bli påvirket til å ha sex på første date, for jeg vil ikke at dem skal angre. Vent heller til andre date❤️ selv om det sikkert ikke er så mye forskjell, så er det litt for sin egen selvfølelse også.

  15. Synes noe av det som er dumt med å ha sex på første date er at man dreper litt av spenningen fremover. Det er jo så hyggelig å ikke kjøre full pakke med en gang, men å kunne ha den spenningen rundt det og bli ordentlig kjent først og liksom ha noe å se fram til. Det er litt som å åpne hele julekalenderen 1. desember.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg